Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 час, БаалБек написа:

Tlp777.png

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

Днес помолихте ли се ? Хората вече започнаха:

Бъдете добри християни!

преди 20 часа, Т.Христов написа:
преди 21 часа, БаалБек написа:

Tlp777.png

Ами то и на клипа няма преселили се българи или други копейкаджии към Москва.

Що тъй ? А комундел ?

:)

преди 6 минути, miro20 написа:

Що тъй ? А комундел ?

Всъщност има отишли да живеят в Москва от западна европа ,не знам копейкаджии или ценатаджии са  :topsecret:

При този глобален свят няма нищо нетипично да живееш където поискаш.

"Петербуржец отрубил себе яички из-за проигрыша в карты

В Санкт-Петербурге мужчина проиграл в "Дурака" и с помощью топора отрубил свои тестикулы. Его госпитализировали."

https://vse42.ru/news/33603545

Проблема с цената на яйцата е решен!

преди 25 минути, nikolov2020 написа:

Калитко

Изперкал си напълно 

А какво те чака нататък...

Калткоо, нали щяхме да видим нещо на 20-01-2025г.? Лично аз нищо не видях, не знам другите дали са видяли или и те като мен са останали с празни очи.....

Питах те за Курска област и ти ми каза - ще видиш на 20.01?

Какво трябваше да видя дето не го видях? 😂

преди 2 часа, miro20 написа:

Що тъй ? А комундел ?

герб защо са коалиция с бсп и дпс ?

преди 2 минути, Banesc написа:

герб защо са коалиция с бсп и дпс ?

те са в коалиция но работят поотделно

подписваха някакви документи 

в тези документи са определили правилата

според мен едните няма да се месят в работата на другите иначе ще се скарат и ще се разпадне коалицията

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Калитко

Изперкал си напълно 

А какво те чака нататък...

Аз ли съм изперкал? Все си мислех че този  с яйцата и  с допълнителната хромозома - за него говориш,а ? Той е наред ,а?

Не те кефят май новините от самая болшая... Това му се вика върховни постижения  - да си отрежеш топките с топор. Е не е като да режеш глави на пленници ама се зачита.

Цитат

The EU has reduced Russian gas imports by 75%, while only 3% of its oil is imported from Russia, European Commission President Ursula von der Leyen said at the World Economic Forum in Davos on Jan. 21.
The share of Russian coal in Europe’s imports also went from 50% before Russia’s full-scale invasion to zero by 2025, she said.
“Our gas imports from Russia went down by roughly 75% and now we import from Russia only 3% of our oil and no coal at all anymore," von der Leyen said.
Europe began to wean itself off Russian energy commodities after Moscow’s full-scale invasion of Ukraine while Gazprom steadily reduced flows to the EU to pressure Ukraine’s allies.
"This (Russian) energy appeared cheap, but it exposed us to blackmail. So when (Russian President Vladimir) Putin's tanks rolled into Ukraine, Putin cut us off his gas supplies, and in return, we substantially reduced our dependency on Russian fossil fuels in record time," she added.

Подобно мнение за мен е меко казано потресаващо... Т.е. тя е поредната, която признава, че руският газ е ЕВТИН, но те го били спрели, щото Путин им "извивал ръцете" и пратил танковете в Украйна. Що за простотии и що за фалш и лицемерие?! Т.е. ти си за*баваш буквално икономиката, щото в някаква страна, дето е на майка си райна имало убийства... И така ти извива ръцете Вовата, че взимаш американски втечнен газ, дето е по-скъп!? Иначе... "диверсификация"... Потресаващо! И най-шокиращото е, че всичко това Урсулата го говори публично, изобщо не се интересува, че Германия продължава, да е в рецесия и сума ти хора останаха без работа...

А, да... И другата новина от днес. Да не забравя, да напиша... Санкциите работят!

Цитат

Russia’s budget revenue rose to a record high last month even after the US targeted the banking sector with a new round of sanctions aimed at disrupting foreign trade payments and curbing proceeds from exports. Total revenue in December reached more than 4 trillion rubles ($40 billion), up by 28% compared with the same month of the previous year, according to Bloomberg calculations based on Finance Ministry data published late Monday. That’s the highest level recorded in ministry data that starts from January 2011. 

russias-budget-revenue-surges-to-record-

преди 34 минути, communismatic написа:

Подобно мнение за мен е меко казано потресаващо... Т.е. тя е поредната, която признава, че руският газ е ЕВТИН, но те го били спрели, щото Путин им "извивал ръцете" и пратил танковете в Украйна. Що за простотии и що за фалш и лицемерие?! Т.е. ти си за*баваш буквално икономиката, щото в някаква страна, дето е на майка си райна имало убийства... И така ти извива ръцете Вовата, че взимаш американски втечнен газ, дето е по-скъп!? Иначе... "диверсификация"... Потресаващо! И най-шокиращото е, че всичко това Урсулата го говори публично, изобщо не се интересува, че Германия продължава, да е в рецесия и сума ти хора останаха без работа...

А, да... И другата новина от днес. Да не забравя, да напиша... Санкциите работят!

Що да е лицемерие?

За теб търбуха ли ти е по-важен от човешкият живот?

Ами най-малкото защото Урсула за да въведе подобни санкции е кеширала яко... Освен това, тия хуманни изказвания изглеждат адски нелепо, на фона на сума ти други войни, които се водят по света... включително американски. Ама там никой никого не санкционира, нали? Та... това не е ли лицемерие? Или как се нарича по-точно?

току-що, communismatic написа:

Ами най-малкото защото Урсула за да въведе подобни санкции е кеширала яко... Освен това, тия хуманни изказвания изглеждат адски нелепо, на фона на сума ти други войни, които се водят по света... включително американски. Ама там никой никого не санкционира, нали? Та... това не е ли лицемерие? Или как се нарича по-точно?

Американците не водят войни. Те раздават правосъдие!

току-що, BANKATA написа:

Американците не водят войни. Те раздават правосъдие!

Ти го наричай, както искаш. Факт е, че подобни изказвания са за мега наивници, които вярват в "добрият" и "хуманен" ЕС... а не в корумпираният Брюксел, който е на хранилка от Вашингтон. И освен това... за мен е страшна простотия, да си за*беш икономиката, щото Путин нападнал Украйна... Видяхме ги, докъде се докараха... и то сами. По-шокиращото е, че дори не го и крият, сами си признават, че руският газ е евтин... Глупендери!

преди 5 минути, communismatic написа:

Ти го наричай, както искаш. Факт е, че подобни изказвания са за мега наивници, които вярват в "добрият" и "хуманен" ЕС... а не в корумпираният Брюксел, който е на хранилка от Вашингтон. И освен това... за мен е страшна простотия, да си за*беш икономиката, щото Путин нападнал Украйна... Видяхме ги, докъде се докараха... и то сами. По-шокиращото е, че дори не го и крият, сами си признават, че руският газ е евтин... Глупендери!

Гледай си търбуха и не ни занимавай с глупости.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Гледай си търбуха и не ни занимавай с глупости.

Защо ЕС не санкционираха САЩ заради нахлуването в Ирак, в Югославия, в Либия, в Сирия, в Афганистан, във Виетнам...? Там що нямаше санкции? Преди няколко седмици Израел, Турция и САЩ нахлуха в Сирия? Там що нямаше санкции срещу "агресорите"?

преди 6 часа, communismatic написа:

Според тебе ако тая картинка показва как стабилно расте руската икономика значи си в голяма грешка. Щеше да е интерсно ако графиката беше не в рубли, а в долари. А иначе показва как се обезценява рублата, падат нефто-газовите доходи за сметка на военното производство.

преди 7 часа, communismatic написа:

Защо ЕС не санкционираха САЩ заради нахлуването в Ирак, в Югославия, в Либия, в Сирия, в Афганистан, във Виетнам...? Там що нямаше санкции? Преди няколко седмици Израел, Турция и САЩ нахлуха в Сирия? Там що нямаше санкции срещу "агресорите"?

Защото раздават правосъдие!

Гренландия е наша защото местните не могат да я управляват :)

Екстра правосъдие :)

преди 18 минути, nikolov2020 написа:

Гренландия е наша защото местните не могат да я управляват :)

Екстра правосъдие :)

Тръмп взе ли я вече?

Много бързо му я дадоха, за един ден....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.