Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 8 минути, communismatic написа:

Кое е руска пропаганда? Че без Русия нямаше да сме свободни ли? Казах ти, отивай да се прегледаш, има вече модерна апаратура... медицината яко е напреднала и т.н. Има надежда...

Е то като няма какво друго да кажеш или да опровергаеш ФАКТА, че разпространяваш пропаганда, ще обиждаш.... 😂

Не забравяй това, че човек може да се обиди само от истината... 🙂

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 5 часа, communismatic написа:

медицината яко е напреднала и т.н. Има надежда...

Тц, НЕ!!! За медицината вече е късно. В неговият случай една друга индустрия трябва да се намеси:

124029287_4088540624506377_1424377870798422632_n.jpg.da0b535f501a9850d62de256cb87475e.jpg 

преди 7 часа, communismatic написа:

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Питам те конкретен въпрос, няма нужда да ми отговаряш с алабализми като политик... Щяхме ли да сме свободни и независими, ако не беше Русия?

И аз те питах преди време няколко въпроса, ама получих ли конкретен отговор?

преди 9 часа, nikolov2020 написа:

Калитко

Глей си там некролозите, не се бутай в друга тематика 

Е как бре , нали санкциите не работеха? Защо се махат хора, както вече казах трябва ли да почна да цитирам @maxthon как няма проблем, щото видиш ли Китай... Ами не ми се получават нещата на будито, май и на тебе не ти се получават добре нещата.

Спокойно ще ми свикнеш и няма да ти прави впечатление. И много е важно да се повтаря по 3 пъти на ден как санкциите не работят- важното е да е на гладно. За по-силен ефект помагало това.

преди 22 минути, nikolov2020 написа:

Калитко

чети новините и не се обаждай от коневърза 

Е не, вие тук сте по-умни и сте ги коментирали нещата , че викам да ви питам пак. Тия санкции как работят? Искаш ли да ти дам темата по случая в Яплакал? Интересни мнения има.

преди 4 часа, BANKATA написа:

И аз те питах преди време няколко въпроса, ама получих ли конкретен отговор?

Тъй ли? На кой въпрос не съм отговорил? 

преди 10 часа, NovakJ написа:

Е то като няма какво друго да кажеш или да опровергаеш ФАКТА, че разпространяваш пропаганда, ще обиждаш.... 😂

Не забравяй това, че човек може да се обиди само от истината... 🙂

Колко души се вдигат по време на Априлското въстание? 

преди 9 минути, communismatic написа:

Не знам...

Някой броил ли ги е тогава?

Пише, че има 30 000 загинали...

https://rnews.bg/априлско-въстание-1876-г/

преди 32 минути, communismatic написа:

Тъй ли? На кой въпрос не съм отговорил? 

Отговори ли какво е трябвало да направи Костов, че да не продава предприятията?

Не трябва ли банката да задаваш тия въпроси в "темата за социализма" ?

Тук е друга тема 

Лавров оповести че черната кутия на Ембраера е опровергала всички теории на медиите :)

Навряха ли ви го бразилците козячета :)

Еххххааааааа - как се бяхте нахъсали

преди 4 часа, NovakJ написа:

Не знам...

Някой броил ли ги е тогава?

Пише, че има 30 000 загинали...

https://rnews.bg/априлско-въстание-1876-г/

Тъй? И? Колко са били въстаниците те питам? 100 000 да ги сложим (въпреки, че не са толкова, а са 12 000)... Според теб 100 000 ще бутнат триконтинентална империя? Искам конкретен отговор...

преди 4 часа, BANKATA написа:

Отговори ли какво е трябвало да направи Костов, че да не продава предприятията?

Да, отговорих ти. Може и да погледнеш какво съм писал. Ти тогава би отбой, доколкото си спомням...
1.jpg

преди 30 минути, communismatic написа:

Тъй? И? Колко са били въстаниците те питам? 100 000 да ги сложим (въпреки, че не са толкова, а са 12 000)... Според теб 100 000 ще бутнат триконтинентална империя? Искам конкретен отговор...

Няма как да ти напиша конкретен отговор...

Никой не знае със сигурност колко точно са били възстаниците! Как си ги представяш нещата, вдигат се хората на въстание и се появява някой който започва да ги брои един, двама, трима .....? 😂 Това да не е стадо с овце в някоя кошара и някой да ги брои колко са? 😂

Войната между Финландия и русия, как я печелят Финланците като са няколко пъти по-малко от враговете си? Александър Велики как разбива Персите които са десет пъти повече като численост от тях? 

преди 4 минути, NovakJ написа:

Никой не знае със сигурност колко точно са били възстаниците! Как си ги представяш нещата, вдигат се хората на въстание и се появява някой който започва да ги брои един, двама, трима .....? 😂 Това да не е стадо с овце в някоя кошара и някой да ги брои колко са?

Има логика, да. Чудя се как по време на война се знае коя страна с каква численост излиза...😆

преди 5 минути, NovakJ написа:

Войната между Финландия и русия, как я печелят Финланците като са няколко пъти по-малко от враговете си? Александър Велики как разбива Персите които са десет пъти повече като численост от тях?

Няколко пъти? Т.е. три пъти... И освен това говорим за държава, която е съществувала, имало е армия, имало е и въоръжение. Александър Велики и персите? Стига, бе?

Т.е. България можеше сама да се отвоюва? Априлското въстание избухва за да се освободим сами?

преди 2 минути, communismatic написа:

Има логика, да. Чудя се как по време на война се знае коя страна с каква численост излиза...😆

Няколко пъти? Т.е. три пъти... И освен това говорим за държава, която е съществувала, имало е армия, имало е и въоръжение. Александър Велики и персите? Стига, бе?

Т.е. България можеше сама да се отвоюва? Априлското въстание избухва за да се освободим сами?

Кажи ми как си представяш да водим диалог след като ти се заяждаш? :rolleyes:

току-що, NovakJ написа:

Кажи ми как си представяш да водим диалог след като ти се заяждаш? :rolleyes:

Не знам, дали си даваш сметка, че изобщо не водим диалог, а просто ти се подигравам на акъла. Няма как да водя диалог с човек, който е абсолютно на мнение, че българите сме можели, да се освободим сами. Това е потресаващо тъпо мнение, достойно за темата с бисерите... И пак не е особена изненада, щото идва от теб, а ти поначало си пишеш само глупости.

В самая болшая нищо не са правили с Чебурашка.нет, обаче не им работил днес малко.
Обаче тия а VPN-ите нямат проблем-"ми ти така си беше" :)

преди 17 часа, communismatic написа:
преди 17 часа, NovakJ написа:

Извинявай, ама ти ако беше Българин нямаше да разрпостраняваш рузка пропаганда! 

Кое е руска пропаганда? Че без Русия нямаше да сме свободни ли? Казах ти, отивай да се прегледаш, има вече модерна апаратура... медицината яко е напреднала и т.н. Има надежда...

преди 17 часа, communismatic написа:

Да, имам... Щяхме ли да сме свободни и независими, ако не беше Русия? Пак да питам, понеже отново се опитваш по някакъв изключително аматьорски начин, да избягаш от въпроса...

Ако знаеше историята , нямаше да говориш подобни глупости.

България е свободна и независма ВЪПРЕКИ усилията на русия .

Поинтресувай се защо не са ни "освободили" 1829 при одринския мирен договор където ни хвърлят обратно на османлиите, и който период е известен  с най големите опожарявания, коления на българи и обезлюдяване на територии, само защото за разлика от другите ни съседи като Гърция например, руската империя ни хвърля обратно на османлиите да ни колят.

Поинтересувай се за мнението на истинските Възрожденци и защо Раковски например пише за този период като "пагубната руска политика" спрямо нас.

Поинтересувай се от мнението на историци като Божидар Димитров, който разказва как именно българите са спасили руската войска и Скобелев които са подценили османските сили, но благодарение на българския подвиг на Шипка, сме им спасили зад//ците.

Поинтересувай се защо Санстефанския мирен договор който незаслужено празнуваме българи дори не са поканени, а България е вписана като "задунайская губерния" с окупационен корпус.

Кой идиот празнува наложения окупационния си корпус.. реторичен въпрос

Поинтересувай се и защо по късно не кой да е , а русия и Александър са били бесни на акта на Съединението и насъскват както Султана че няма да се намесват ако поиска да си върне южните български региони , така и сърбите които улесняват в сръбско-българската война като изтеглят и обезглавяват от командване офицерския състав от българската млада войска.

Поинтересувай се защо тази война е по известна като "генерали срещу капитани" .

Помисли и какво би станало ако умишлено обезглавената млада армия не бе проявила нечуван героизъм и въпреки усилията на сърби и руси , ако бяхме паднали, дали България въобще щеше да съществува ???

И т.н. и т.н.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, communismatic написа:

Да, отговорих ти. Може и да погледнеш какво съм писал. Ти тогава би отбой, доколкото си спомням...
1.jpg

Щом това  е правилно решение що мрънкаш че са разграбили България?

преди 2 часа, nikolov2020 написа:

Лавров оповести

Всеки път когато лавров си отвори плювалника, толкова пъти лъже  :)

а иначе... можеше да са позлатени региони, но уви... имат си путлю.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Щом това  е правилно решение що мрънкаш че са разграбили България?

Брато, ти невменяем ли си? Я ми прочети пак поста и го осмисли... После пак ми задай същият тъп въпрос... Направо ми писнахте на оная работа с вашето неумение, да четете с разбиране...

преди 6 минути, miro20 написа:

Поинтресувай се защо не са ни "освободили" 1829 при одринския мирен договор където ни хвърлят обратно на османлиите, и който период е известен  с най големите опожарявания, коления на българи и обезлюдяване на територии, само защото за разлика от другите ни съседи като Гърция например, руската империя ни хвърля обратно на османлиите да ни колят.

Поинтересувай се за мнението на истинските Възрожденци и защо Раковски например пише за този период като "пагубната руска политика" спрямо нас.

Поинтересувай се от мнението на историци като Божидар Димитров, който разказва как именно българите са спасили руската войска и Скобелев които са подценили османските сили, но благодарение на българския подвиг на Шипка, сме им спасили зад//ците.

Поинтересувай се защо Санстефанския мирен договор който незаслужено празнуваме българи дори не са поканени, а България е вписана като "задунайская губерния" с окупационен корпус.

Поинтересувай се и защо по късно не кой да е , а русия и Александър са били бесни на акта на Съединението и насъскват както Султана че няма да се намесват ако поиска да си върне южните български региони , така и сърбите които улесняват в сръбско-българската война като изтеглят и обезглавяват от командване офицерския състав от българската млада войска.

Помисли и какво би станало ако умишлено обезглавената млада армия не бе проявила нечуван героизъм и въпреки усилията на сърби и руси , ако бяхме паднали, дали България въобще щеше да съществува ???

Казвам ви сериозно, идете да се прегледате...

преди 2 минути, communismatic написа:

Ти не можеш да казваш на всички Българи в България да отидат да се прегледат!

По лесно ще е ако ти отидеш на преглед... там ще ти поставят диагноза и лечение!

преди 3 минути, communismatic написа:
преди 8 минути, miro20 написа:

Не ги знаеше тези неща а ? Щото си промита копейка комундел  напомпан с фейк антибългарска пропаганда  :)

Миро, този елемент едва ли е Българин...

преди 1 минута, miro20 написа:

Не ги знаеше тези неща а ?

Ако искаш, дай да тръгнем, да ги нищим едно по едно? Нали не съм ги знаел? Стиска ли ти?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.