Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Миро

вече има изкуствен интелект :)

Въпрос: Блогер в твиттере, пишущий под ником "Профессор Преображенский", кто это?

Отговор:

Судя по тому, что о нём нет никаких даже намёков, а работает он постоянно на протяжении суток, с огромной долей вероятности это несколько военнослужащих 77-й бригады троллей — киберформирования Британской армии, задачей которого является круглосуточный мониторинг СМИ и социальных сетей, выполняющих военные задачи в интернете, психологическое воздействие и информационные операции.

Че то същото се отнася и за другите с голяма доза вероярност

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

Абе Калитко я провери какво се търси в Украйна :)

От 12 февруари всички са в мобисписъка 

Къде ви намират такива дървари

До 200 поста не може го докара вече - нема кинти

Санкции ли?! Русофобска Полша е вносител №1 на този продукт от лошата Русия, в челната тройка са още Франция и Германия

Цитат

През първите пет месеца на 2024-та година Полша е закупила 467,7 хиляди тона руски торове, Франция – 228,5 хиляди тона, а Германия – 214,3 хиляди тона. На четвърто място по покупки на руски торове е Италия, която е закупила 188,1 хиляди тона торове – се казва в доклада на Евростат.

Банките в РФ започнаха да намаляват лихвите по депозитите!

Това ще доведе до така наречения проинфлационен ефект. Действие, което ще увеличи инфлацията в страната.

Друго странно нещо е, че 50% от депозитите са само в две институции - Сбербанк и VTB.

преди 41 минути, БаалБек написа:

Банките в РФ започнаха да намаляват лихвите по депозитите!

Това ще доведе до така наречения проинфлационен ефект. Действие, което ще увеличи инфлацията в страната.

Друго странно нещо е, че 50% от депозитите са само в две институции - Сбербанк и VTB.

тебе ко те бърка това?

преди 14 минути, M.Николов написа:

Явно има депозит в рубли.😄

по интересно е ти имаш ли рубли или оставаш руснаците да те ползват безплатно - има си думичка за това:D

преди 31 минути, M.Николов написа:

Аз да не съм офца бре, офца?

да знам че не си - просто си фен на дъгата:D

преди 2 часа, nikolov2020 написа:

Абе Калитко я провери какво се търси в Украйна :)

От 12 февруари всички са в мобисписъка 

Къде ви намират такива дървари

До 200 поста не може го докара вече - нема кинти

Аз не разбирам честно защо така му се случва на Газпром и за проклетия го няма @maxthon да ни обясни. Все така става- като ти трябва и го няма..

Когато една държава не е демократична, управляващите концентрират властта в свои ръце и си осигуряват предимства като оставане на власт за дълъг период от време... При комунистическия режим няма реални избори или те са манипулирани, това гарантира, че управляващия остават на поста си без конкуренция. Спомняте ли си че путин промени конституцията на рузия, за да остане на власт чак до 2036 година? 😂

Управляващите често раздават икономически ресурси на свои приближени олигарси... Това се прави за да им гарантира финансова подкрепа или лични облаги... 

Без демокрация няма независими медии или съдебна система, която да държи властта отговорна за каквото и да било. Корупцията и злоупотребите с властта остават безнаказани... При демокрация опозиционните партии и движения могат да сменят властта чрез избори, а при авторитарния режим опозицията бива репресирана, затваряна или убивана...

Хората се манипулират чрез медиите, които управляващите контролират, информацията която се поднася на хората създава фалшива/изкривена истина, която поддържа властта... 

В комунистическия режим хората се страхуват да критикуват властта, защото това може да доведе до арести, тормоз или дори смърт... От високи сгради с красиви балкони се пада лесно, хеликоптерите също не са надеждни когато на тях се качат неудобни за властта лица, съществуват и забранени субстанции като Новичок, които може да се озоват в хората случайно... 

преди 32 минути, nikolov2020 написа:

Калитко

Добре ли се получава това, което пиша?

Мисля да продължа, но сигурно в друга тема.... 

Джокович, щяхме ли да сме свободни и независими, ако не беше Русия?! Пак да питам, понеже нещо се правиш на приятно разсеян в другата тема....

преди 18 минути, communismatic написа:

Джокович, щяхме ли да сме свободни и независими, ако не беше Русия?! Пак да питам, понеже нещо се правиш на приятно разсеян в другата тема....

България не е длъжна на русия и не трябва да бъде зависима от нея заради събитията от руско-Турската война... русия не започнала тази война защото обича нас  Българите, тя започва войната заради своите си интереси. Целта на руснаците  е разширяване на влиянието си на балканския полуостров и контрол над Босфора... 

Войната не е само заради България, тя е част от конфликта между русия и Османската империя. 

Българите не получаваме свободата си като подарък, както се опитвате да ни го внушите! След войната русия не подкрепя нашата Българска независимост, а напротив, опитва се да я ограничи....

преди 1 минута, NovakJ написа:

България не е длъжна на русия и не трябва да бъде зависима от нея заради събитията от руско-Турската война... русия не започнала тази война защото обича нас  Българите, тя започва войната заради своите си интереси. Целта на руснаците  е разширяване на влиянието си на балканския полуостров и контрол над Босфора... 

Войната не е само заради България, тя е част от конфликта между русия и Османската империя. 

Българите не получаваме свободата си като подарък, както се опитвате да ни го внушите! След войната русия не подкрепя нашата Българска независимост, а напротив, опитва се да я ограничи....

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Питам те конкретен въпрос, няма нужда да ми отговаряш с алабализми като политик... Щяхме ли да сме свободни и независими, ако не беше Русия?

преди 6 минути, communismatic написа:

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Питам те конкретен въпрос, няма нужда да ми отговаряш с алабализми като политик... Щяхме ли да сме свободни и независими, ако не беше Русия?

Офффффф.... май ти си бавно развиващия се....

Истинската СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ на България идва чрез ЕС и НАТО, а не чрез русия !

Други въпроси имаш ли? :rolleyes:

Да, имам... Щяхме ли да сме свободни и независими, ако не беше Русия? Пак да питам, понеже отново се опитваш по някакъв изключително аматьорски начин, да избягаш от въпроса...

току-що, communismatic написа:

Да, имам... Щяхме ли да сме свободни и независими, ако не беше Русия? Пак да питам, понеже отново се опитваш по някакъв изключително аматьорски начин, да избягаш от въпроса...

ДА, ЩЯХМЕ !

Българското Възраждане и борбата на Българските Революционери Васил Левски, Христо Ботев и Георги Раковски подготвят България и Българите за освобождението.

преди 2 минути, NovakJ написа:

ДА, ЩЯХМЕ !

Българското Възраждане и борбата на Българските Революционери Васил Левски, Христо Ботев и Георги Раковски подготвят България и Българите за освобождението.

Аха... добре!

Иди се прегледай, сериозно ти казвам... Просто нещата при теб са направо потресаващи! Много е зле положението...

току-що, communismatic написа:

Аха... добре!

Иди се прегледай, сериозно ти казвам... Просто нещата при теб са направо потресаващи! Много е зле положението...

Потресаващо е при теб положението!

Русофил, продажник, предател който се е продал за копейки за да разпространява пропаганда.... тръгнал на истински Българин да ме убеждава в изкривената си фалшива реалност за която му плащат! 

Аре да те няма.... :getout:

Извинявай, ама ти ако беше "истински българин", най-малкото щеше да познаваш историята на България, а не да ми плещиш глупости за "освобождение сами"...

преди 1 минута, communismatic написа:

Извинявай, ама ти ако беше "истински българин", най-малкото щеше да познаваш историята на България, а не да ми плещиш глупости за "освобождение сами"...

Извинявай, ама ти ако беше Българин нямаше да разрпостраняваш рузка пропаганда! 

преди 2 минути, NovakJ написа:

Извинявай, ама ти ако беше Българин нямаше да разрпостраняваш рузка пропаганда! 

Кое е руска пропаганда? Че без Русия нямаше да сме свободни ли? Казах ти, отивай да се прегледаш, има вече модерна апаратура... медицината яко е напреднала и т.н. Има надежда...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.