Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 7 минути, BANKATA написа:

Никога не е лично. Толкова ви е акъла на всички русороби.

Е от много акъл и се чудим какви нови думи да измислим в и без това богатия ни език. Примерно вешество? Та какво значеше това? Та намирай си някъде другаде да се заяждаш. И ако намериш случайно доказателства за онази случка добре разказана ни от туитър бота да не забравиш да свирнеш.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 11 минути, kosyo написа:

Представям си 

Да идва Кокич да превежда какво искаш да кажеш.

току-що, maxthon написа:

Е от много акъл и се чудим какви нови думи да измислим в и без това богатия ни език. Примерно вешество? Та какво значеше това?

Докато ти наливам акъл греша. Човек съм.

Ети ти нещо да повдигнеш ватнешкият си дух.

https://x.com/GloOouD/status/1882355953607258588

преди 6 минути, BANKATA написа:

Докато ти наливам акъл греша. Човек съм.

Ети ти нещо да повдигнеш ватнешкият си дух.

https://x.com/GloOouD/status/1882355953607258588

Hmm...this page doesn’t exist. Try searching for something else.

Винаги съм знаел, че можеш да се аргументираш качествено. Радвам се, че не изневеряваш на себе си за пореден път. Че и с претенции, че акъл наливал..... Както казах намирай си друг обект, където да се заяждаш. Не си бил интересен досега с това, няма да си интересен и днес, и утре.

преди 2 минути, maxthon написа:

Hmm...this page doesn’t exist. Try searching for something else.

Винаги съм знаел, че можеш да се аргументираш качествено. Радвам се, че не изневеряваш на себе си за пореден път. Че и с претенции, че акъл наливал.....

Винаги си бил евтин в оправданията!

Това ще да е от увелипеният износ:

https://www.interfax.ru/business/1004282

току-що, BANKATA написа:

Дай пример за скъпо опрадание за да се науча и на такива? Когато не ти се отварят линковете не става дума за оправдание. А какво ти трябва за да пуснеш такъв, който да може да се отваря. Акъл? Вешество? Би ли помогнал?

преди 5 минути, BANKATA написа:

Както пише в един от коментарите под туита: Нагледно денацификация!

Да се чудим на акъла на Зельо защо се отметна първо от Минските споразумение, след това от Истанбулските споразумения и по заповед от Вашингтон реши де се бие до последния украинец! 

преди 8 минути, BANKATA написа:

Това ще да е от увелипеният износ:

https://www.interfax.ru/business/1004282

Какво е "увелипеният"? Странно защо си загрижен за цените в Русия след като тук плащаме поне двойни цени (крайни) на това, което беше преди 2022г. Но нали така казваха - Не е важното на мен да ми е добре..... Но това пак с акъл или вешество се случва да е така?

преди 1 минута, Flashback написа:

Както пише в един от коментарите под туита: Нагледно денацификация!

Да се чудим на акъла на Зельо защо се отметна първо от Минските споразумение, след това от Истанбулските споразумения и по заповед от Вашингтон чрез устата на Борис Джонсън реши де се бие до последния украинец! 

Зельо ли накра руснаците да разстрелят пленниците?

За пореден път нагли!

ПП: налей малко акъл на Бъди как да си отваря линковете.

преди 2 минути, maxthon написа:

Какво е "увелипеният"? Странно защо си загрижен за цените в Русия след като тук плащаме поне двойни цени (крайни) на това, което беше преди 2022г. Но нали така казваха - Не е важното на мен да ми е добре..... Но това пак с акъл или вешество се случва да е така?

Но пък плащаме по-малко отколкото през цялата '22.

Но пък плащаме по-малко отколкото през цялата '22.

И това е голямо постижение.... Че сме платили по-малко от времето на изкуствено надутите от вноса на втечнен газ цени?

преди 9 минути, BANKATA написа:

Зельо ли накра руснаците да разстрелят пленниците?

Може би е отмъщение за Курск, където руснаците намериха мазе в една от къщите, пълно с цивилни трупове, включително деца, екзекутирани от укрофашагите?!

Повтарям - това бяха цивилни жертви, тези поне са военни, така че хайде да не ми ревеш избирателно!

току-що, maxthon написа:

И това е голямо постижение.... Че сме платили по-малко от времето на изкуствено надутите от вноса на втечнен газ цени?

Това ли успя да измисли пилешкият ти мозък? Някакъв аргумент за тази глупост ще успееш ли да дадеш?

Може би е отмъщение за Курск, където руснаците намериха мазе в една от къщите, пълно с цивилни трупове, включително деца, екзекутирани от укрофашагите?!

Повтарям - това бяха цивилни жертви, тези поне са военни, така че хайде да не ми ревеш избирателно!

Не се опрадавай!

С такава городст се хвалят как са победили нацизма,а  сега са същите изроди.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Някакъв аргумент за тази глупост ще успееш ли да дадеш?

Вносът на втечнена газ е публична информация. Предполагам ще успееш да си я намериш? Още през 2019г. внос на втечнен газ нараства и е особено висок през 2022г.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Това ли успя да измисли пилешкият ти мозък?

Пи-пи-пи-пи.... Нали знаеш така се викат пилетата на село? Ще дойдеш ли да хвърлиш един поглед?

image.png.85aec9e6eea26414ef1a4c841f43caaa.png

Не се опрадавай!

С такава городст се хвалят как са победили нацизма,а  сега са същите изроди.

Аз по-големи изроди от укрофашагите не виждам да екзекутират деца по мазетата!

Разбира се, мълчиш като пукал и не коментираш тези зверства, цивриш само за това, което импонира на долнопробната пропаганда, която е изпържила кухата ти кратуна!

Че това са свикнали да правят още от времето на Мариупол и екзекутираните хора пред болницата там. А коментара в един украински телеграм канал наскоро след като руснаците превзеха Курахово за останалите там хора беше просто уникален.

Разбира се, мълчиш като пукал и не коментираш тези зверства, цивриш само за това, което импонира на долнопробната пропаганда, която е изпържила кухата ти кратуна!

Не мога да коментирам нещо което не съм го видял. На голи твърдения от руснаците няма как и да повярвам. Но при всяко едно извръщение което направиха в тази война руснаците винаги има оправдание "Ама те и украинците...."

И сега пак, тези били войници и можело да ги разстрелят.

Грам не се усещате колко ниско сте паднали.

преди 9 минути, maxthon написа:

Пи-пи-пи-пи.... Нали знаеш така се викат пилетата на село? 

Не знам. Ти си пилето.

Не знам. Ти си пилето.
Е хайде тогава с не-пилешкия мозък чети там какво пише по снимката за нарастване на вноса в Европа на втечнен газ от 2019г. насам.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Бъди и мозък. Това да го видя няма да го повярвам:) тук ли се измести сега най-жалката и отчаяна тролка? Ми то нормално собствените  ти хора те опровергават вече. Аз правя опитинда те защитя ама са ти сигнали мерника явно;)

19756230.jpg

Прозореца долу в дясно е много иновативен.

преди 4 минути, maxthon написа:

Е хайде тогава с не-пилешкия мозък чети там какво пише по снимката за нарастване на вноса в Европа на втечнен газ от 2019г. насам.

И защо реши че има връзка с втечненият газ, а не с потреблението на като цяло в световен мащаб?

Така ти казаха от Кремъл или си предозизал с просото?

И защо реши че има връзка с втечненият газ, а не с потреблението на като цяло в световен мащаб?
Така ти казаха от Кремъл или си предозизал с просото?
А защо реши, че цените в Европа имат нещо общо с общото потребление в световен мащаб? Имат общо само и единствено с търсенето на газ в Европа. А втечнения газ е по-скъп от всеки тръбопроводен. И ако от 2019г. има повишен внос на втечнен съответно и той е от основните причини за повишение на цените. Разбира се и глупавата идея, че минаването на борсови цени ще бъде добре за цената му. Добра беше цената му за търговците. Потребителите кучетата ги яли.

преди 3 минути, maxthon написа:

А защо реши, че цените в Европа имат нещо общо с общото потребление в световен мащаб? Имат общо само и единствено с търсенето на газ в Европа. А втечнения газ е по-скъп от всеки тръбопроводен. И ако от 2019г. има повишен внос на такъв съответно и той е от основните причини за повишение на цените.

Ако не знаеш, Европа е част от света.

преди 30 минути, Flashback написа:

Разбира се, мълчиш като пукал и не коментираш т

то и ти мълчиш като пукал на въпроса

защо си емигрирал доброволно в Швеция, а не в Русия

Ако не знаеш, Европа е част от света.
Това не отговаря на въпроса как световното потребление определя цените в Европа. Или как в момента в САЩ и Китай цените на газ са в пъти по-малки от Европа. При все, че тук потреблението е намаляло. А хората с не-пилешки акъл трябва да знаят защо се случва това.

преди 30 минути, maxthon написа:

САЩ и Китай цените на газ са в пъти по-малки от Европа.

САЩ си вади гас

Китай копува евтено от Русия, защото знае че доста страни са и сложели санкции - а  и вероятно имат някакъв договор с русия - размяна на стоки

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.