Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

HTAvxuu.png

A ситуацията е такава. 😎

oN8FzGE.png

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 1 минута, miro20 написа:

Опять ?

А видео с полета има ли или ще чакаме "Информацию не подтвердили." да се потвърди?

току-що, maxthon написа:

А видео с полета има ли или ще чакаме "Информацию не подтвердили." да се потвърди?

Затова задавам въпрос :)  Може би ти ще кажеш ? :giggle1:

Но се радвам как съм на "аларма" при рашистките тролове като теб :) 

преди 10 минути, miro20 написа:

Затова задавам въпрос :)  Може би ти ще кажеш ? :giggle1:

Но се радвам как съм на "аларма" при рашистките тролове като теб :) 

Излишно е да задаваш въпроси. Чешеш си пръстите като просто може да изчакаш потвърждение.

Другари , знаете ли от къде може да си купя руZкия аналог на Nvidia картите?

https://tass.ru/ekonomika/24114495

Спешно ми трябва, плащам в рубли естествено, са те са със златно покритие все пак.

И да не забравите за нашия паметник дето другарите искат да го съборят. Не виждам желаещи да го защититят, което е жалко при наличие на толкова много истински родолюбци и патриоти.

преди 45 минути, miro20 написа:

Поне на немски да беше книгата. Нали този език го знае, но не иска да го ползва? Иначе много ясно казаха кой през 2022г. е бил в бункера, но някъде около Киев.

преди 7 минути, miro20 написа:

кеф кеф кеф

А сателитните снимки видя ли ги? Надявам се и тоз бот-нацист ги видял... Въпреки това продължава да пее в хора за култовата вече (но лъжлива) цифра 41.

преди 3 минути, maxthon написа:

А сателитните снимки видя ли ги? Надявам се и тоз бот-нацист ги видял... Въпреки това продължава да пее в хора за култовата вече (но лъжлива) цифра 41.

Добре че съм на аларма в тролската ви фабрика, независимо от часовия пояс :) :)

Мед ми капе как рашистките тролове се гърчите :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Добре че съм на аларма в тролската ви фабрика, независимо от часовия пояс :) :)

Мед ми капе как рашистките тролове се гърчите :)

Явно и доставчиците на сателитните услуги по заснемане са част от "тролската ви фабрика". Пак да попитам видя ли ги сателитните снимки? Знам, че имаш алергия към такива още от времето на Буча (и фалшивата и дата на заснемане).

преди 1 минута, maxthon написа:

Явно и доставчиците на сателитните услуги по заснемане са част от "тролската ви фабрика". Пак да попитам видя ли ги сателитните снимки? Знам, че имаш алергия към такива още от времето на Буча (и фалшивата и дата на заснемане).

Тези рашистки фейкове не ги ли минахме ? Още ли дъвчиш старите отдавна опровергани рашистки лъжи ???

:)

преди 15 минути, miro20 написа:

кеф кеф кеф :) :)

Преди малко публикувах в темата за войната неизлъчвани кадри от атаката по самолетите.🙂

преди 7 минути, maxthon написа:

Няма ли да ни осветлиш колко са? Защото досега само казваш колко не са.

преди 1 минута, Staff. написа:

Преди малко публикувах в темата за войната неизлъчвани кадри от атаката по самолетите.🙂

Нека да има... Кокото повече се цитират тези невероятни уникални украински успехи, толкова повече копейките ревът :) 

току-що, parmobil написа:

Няма ли да ни осветлиш колко са? Защото досега само казваш колко не са.

Точно толкова са, колкото са показани на сателитните снимки показващи резултата. И ти не си ги видял? Също като едно арбитражно решение...

преди 4 минути, Staff. написа:

Кадрите ясно. Въпроса е как кореспондират със сателитните снимки?

Точно толкова са, колкото са показани на сателитните снимки показващи резултата. И ти не си ги видял? Също като едно арбитражно решение...

Кадрите ясно. Въпроса е как кореспондират със сателитните снимки?

Каква е бройката? Така и не сподели.

току-що, parmobil написа:

Каква е бройката? Така и не сподели.

Достатъчно места има, където да видиш заснетите резултати на всички летища. Като свършиш с арбитражното решение и понеже там си замълча би ли направил същото и сега след като прочетеш и видиш сателитните снимки? Пак да напомня, че явно световни доставчици на услуги за сателитно заснемане са част от някаква "тролска фабрика".

преди 5 минути, maxthon написа:

Достатъчно места има, където да видиш заснетите резултати на всички летища. Като свършиш с арбитражното решение и понеже там си замълча би ли направил същото и сега след като прочетеш и видиш сателитните снимки? Пак да напомня, че явно световни доставчици на услуги за сателитно заснемане са част от някаква "тролска фабрика".

Арбитражното дело по никакъв начин не потвърждава нещата, които ти твърдеше!

Но чакам да прочета числото, което даваш за потрошените самолети. Не са 41. Не споря, ама кажи колко са, де?

преди 13 минути, parmobil написа:

Арбитражното дело по никакъв начин не потвърждава нещата, които ти твърдеше!

Особено в последната част на документа (решението) изобщо не потвърждава точно това. Затова и млъкна и повече не се обади. До сега разбира се. Линка с решението го имаш. Чети го. Там не пише изобщо за решение относно използваната валута, но за сметка на това има няколко отсъждания относно опциите "вземи или плати" застъпени в договора.

преди 18 минути, parmobil написа:

Не споря, ама кажи колко са, де?

Казах ти къде да четеш. Има достатъчно статии на всякакви езици показващи сателитните снимки. Там е направен анализ според снимките за какво става дума като бройка. Нещо по-различно ли очакваш да чуеш като бройка?

преди 4 минути, maxthon написа:

Особено в последната част на документа (решението) изобщо не потвърждава точно това. Затова и млъкна и повече не се обади. До сега разбира се. Линка с решението го имаш. Чети го. Там не пише изобщо за решение относно използваната валута, но за сметка на това има няколко отсъждания относно опциите "вземи или плати" застъпени в договора.

Казах ти къде да четеш. Има достатъчно статии на всякакви езици показващи сателитните снимки. Там е направен анализ според снимките за какво става дума като бройка. Нещо по-различно ли очакваш да чуеш като бройка?

Ама не можеш ли да кажеш, вместо само да се инатиш колко не са? Нали си наясно? Колко самолети са изгубени и колко за ремонт? Ти си преброил и знаеш, нали така?

Ми сподели, де!

Off в последната част на документа за каква валута става въпрос? Просто си питам.

Ама не можеш ли да кажеш, вместо само да се инатиш колко не са? Нали си наясно? Колко самолети са изгубени и колко за ремонт? Ти си преброил и знаеш, нали така?
Ми сподели, де!
Off в последната част на документа за каква валута става въпрос? Просто си питам.
Казал съм вече колко са. Колкото се виждат на снимките. Още един път би ли задал въпроса си за да получиш същия отговор?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Казал съм вече колко са. Колкото се виждат на снимките. Още един път би ли задал въпроса си за да получиш същия отговор?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Не си казал! Освен това, не беше само едно място.

А иначе първо се отричаше, после бяха 4, после между 7 и 12, та те питам, а ти се измъкваш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.