Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 7 часа, kosyo написа:

Другарите са амбреажи, не можеш да го оспориш нали? Отново ли аз излязох виновен за това?

Като в повечето страни и в Русия има амбреажи.Ти не си виновен за това, но нещо прекалено много те вълнуват тези амбреажи.

Което не е нормално.😄

преди 7 часа, kosyo написа:

Ако не ти понасят старите ти цитати, защо не ме блокираш? Аз ще продължа да ти ги напомням, но ти няма да ги виждаш поне :)

И защо реши, че ми дреме, че ровиш из старите ми цитати.Изобщо не ме вълнува, можеш да се ровиш, колкото ти душа иска.

Как ще те блокирам?Нали ще изпусна некролозите.😄

А и ако трябва да бъдем точни, тук не коментирах мой стар цитат.😄

преди 21 минути, M.Николов написа:

Като в повечето страни и в Русия има амбреажи.Ти не си виновен за това, но нещо прекалено много те вълнуват тези амбреажи.

Което не е нормално.😄

И защо реши, че ми дреме, че ровиш из старите ми цитати.Изобщо не ме вълнува, можеш да се ровиш, колкото ти душа иска.

Как ще те блокирам?Нали ще изпусна некролозите.😄

А и ако трябва да бъдем точни, тук не коментирах мой стар цитат.😄

Искаш ли да преброиш точно този израз "Гейпросащесср трололинките", кой го е казал най-много пъти. Значи то е най-големия амбреаж ,а ?  И не каза ти осъждаш ли амбреажите в руZия или само мен? Аз ги осъждам и им се присмивам , виждаш.

Руското министерство на финансите засили пласирането на "Задължения по федерален заем" (ОФЗ). Ръстът на ОФЗ в обращение за периода 2022 г. - 2,357 трилиона рубли, 2023 г. - 2,032 трилиона, 2024 г. - 2,970 трилиона, 2025 г. (към 28 май) - 1,745 трилиона. Нарастващият бюджетен дефицит изисква ускоряване на растежа на държавния дълг.

ofz.png

преди 33 минути, kosyo написа:

Искаш ли да преброиш точно този израз "Гейпросащесср трололинките", кой го е казал най-много пъти. Значи то е най-големия амбреаж ,а ?  И не каза ти осъждаш ли амбреажите в руZия или само мен? Аз ги осъждам и им се присмивам , виждаш.

Нали правиш разлика между използването на "израз" и засилен интерес към видеоклипове с хомосексуални.😄

Една мистерия за най-засилен интерес към "гейпросащ трололинките" е време да падне:

https://www.kaldata.com/forums/search/?&q=Гейпросащесср трололинките&search_and_or=or

@Sliderum2 печели . Може да му връчиш наградата. Надявам се да е подходяща.

преди 2 минути, kosyo написа:

Една мистерия за най-засилен интерес към "гейпросащ трололинките" е време да падне:

https://www.kaldata.com/forums/search/?&q=Гейпросащесср трололинките&search_and_or=or

@Sliderum2 печели . Може да му връчиш наградата. Надявам се да е подходяща.

малиии...тоз @Sliderum2, а.к.а. @Киро Н., a.k.a. @nikolov2020 бил фен на геевете ли ве?

преди 1 час, БаалБек написа:

малиии...тоз @Sliderum2, а.к.а. @Киро Н., a.k.a. @nikolov2020 бил фен на геевете ли ве?

Гого съм. Киро и Николов никога не съм се казвал. А фен на геевете са гейпросащесср трололинките, демек ти.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Гого съм. Киро и Николов никога не съм се казвал. А фен на геевете са гейпросащесср трололинките, демек ти.

_2025-06-01_190924017.png.c60b504f67483d6cb8e907f1c2cab343.png

:lol6:

на 29.05.2025 г. в 19:46, Staff. написа:

Някъде да съм казал, че мразя Русия?

Санкциите не работят и затова в Русия няма картофи.... 😂 

застани на пост пред магазините и казвай за бога братя не купувайте

оставете  ги за митрофанова скъпите 

преди 24 минути, Staff. написа:

_2025-06-01_190924017.png.c60b504f67483d6cb8e907f1c2cab343.png

:lol6:

"Гейпросащесср трололинките" го измислих аз. Но не търся авторски права, не съм го и патентовал, така че, е за свободно ползване.

преди 2 часа, БаалБек написа:

Не е точно така. 😎
Първият бакелит идва от матрьошката Sliderum. Преди две петилетки раздаваше акъл по хардуер. В един дуел ми се издигна в очите с обществено порицание пред форума, за чий чеп обяснявам как с подръчни средства се прави игданит.

А втория дегенерат наплоди триада като Тройной одеколон и цъфна от ръжта с Кирко12. Вероятно дядо му Киро така го е наричал, докато го е гладил по квадратната глава. В последно време рязко е вдигнал адреналина, заради цугцванга на резиновия пигмей.

Честито и с здраве Кире мухльото Н.

Българите в огромната си част нямат ясна представа какво е Русия днес.

Факт е, ще обърна внимание, че определението „нацистка Русия“, с което си служа в тези текстове (и с което си послужих в онова телевизионно интервю, което ми даде повод за тях), предизвиква мигновено „настръхване“ у почти всички журналисти, когато го чуят от малцината у нас, които го употребяваме публично, а е и определено „некоректно“ в политическите ни среди. И това е така дори след като Русия започна през 2022 г. своята агресивна война в Украйна.

Да, българите знаят, че Русия води тази война (която упорито и почти официално се представя у нас като „конфликт“, т.е. като нещо, за което своите вини имат и двете страни). Но от тях старателно и упорито бива скривана картината на чудовищните – наистина едно към едно по стила си с хитлеристките – престъпления на тази държава от поне 4–5 години насам.

В онова свое телевизионно интервю дадох пример с това, че дори на нашия, на българския наблюдател по състоянието на правата на човека в Русия Мариана Кацарова бе дадена възможност да разкаже за чудовищните изтезания и извращения, които се извършват в тази държава (даже над непълнолетни и с минимални жестове изразили своето разномислие към режима руски граждани) единствено в… маргиналния подкаст на Генка Шикерова и Миролюба Бенатова „Дневен ред“ и в нито една, нито една по-централна медия.

Това, че в днешна Русия (и практически от началото на идването на Путин на власт) е напълно възстановена системата на ГУЛАГ – концентрационни лагери и „трудови колонии“, едно към едно идентични с описаните от Александър Солженицин в тоталитарните съветски времена и в която днес затваряните почти по правило биват уморявани от глад и мъчения – българите, нека се изразя така – само са „подочували“.

Пълния текст ТУК

Великия стратег на руската кочина!

Приходите от ДДС в страната са намалели с 37,7% през април.

budgetRU.png

преди 2 минути, БаалБек написа:

Великия стратег на руската кочина!

Приходите от ДДС в страната са намалели с 37,7% през април.

budgetRU.png

Пратили са ти помия от НПО-то и ти я лееш по темите срещу Русия.

Руския автомобилен товарен транспорт е пред колапс!

30% от компаниите в сектора затварят.

Но всичко е по плана на Путин и нищо не е извън него! 😂

Русия разтърка ръчичките си. И направи планове да изследва Северно море навсякъде. И да завладее Арктика под носа на Съединените щати. За това Руската федерация е построила 4 атомни ледоразбивачи и още 3 се строят в момента. Всичко беше наред, но атомните ледоразбивачи имат навика да се чупят. И счупи ли се такъв айсберг, трябва да се ремонтира, а не някъде на екватора, а да не излиза от своето място, тоест Северния ледовит океан. И трябва да го поправиш на дока, няма друг начин. Ледоразбивачът не е кола, не можеш да я вдигнеш с крик. И всичко беше наред, но... изведнъж се оказа, че е нужен док със следните размери: ширина 50 м, дължина 220 м. За сравнение: максималната дължина на футболното игрище е 110 м. Теглото на доковия гигант трябва да е над 11 хиляди тона. ХИЛЯДА тона! Товароносимост е 30 000 тона. В Русия НЯМА докове с такива размери. Ценете блясъка на ума: изградили са шибан екип ядрени ледоразбивачи, а няма кой да ги ремонтира... Поръчано в Турция (това беше през 2021, преди войната). Турците са го построили, макар и твърде късно. Руската федерация вече си потрива ръцете - но до тук. Влекач, тръгнал да превозва плаващ док от Турция до Мурманск, попадна под санкции и беше задържан в Испания! Самият док се мотае някъде из Средиземно море... Някъде се мотаят и атомни ледоразбивачи, не са ремонтирани.

Значи казвате, че санкциите не работят?

:newspaper:

Е хайде сега...Всичко е по плана на Путин и нищо не е извън него. Ти си най-запознат. 

Руснаците обичат чистотата!

RU-ulitsi-1.png

Всяка улица старателно се мие, за да се премахне замърсяването!

RU-ulitsi.png

преди 1 час, БаалБек написа:

Руснаците обичат чистотата!

RU-ulitsi-1.png

Всяка улица старателно се мие, за да се премахне замърсяването!

RU-ulitsi.png

Чи как, така става, когато всички ресурси отиват за опазване на традиционните семейни ценности 😂

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.