Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

на 18.01.2024 г. в 17:19, kirko12 написа:

имат пари до 20 февруари

преди 6 минути, Киро Н. написа:

Смешкооооо

Перемогааааа

хахахахааха

ПП

Има ли парииииии

:)

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 666,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

на 10.06.2025 г. в 23:19, kosyo написа:

"В Тульской области настоятель храма пытался совратить ребенка: дело направлено в суд

Мужчине грозит до 8 лет колонии."

Делото за попа дето искал да опраши 12-14 годишния влиза в съда.

https://myslo.ru/news/criminal/2025-05-14-v-tul-skoj-oblasti-nastoyatel-hrama-pytalsya-sovratit-rebenka-delo-napravleno-v-sud

Но винаги има възможност да стане боен поп и да се уповава на вярата че ще оцелее . 

То освен това, виж впечатления от наш виден културтрегер, артист , певец, и т.н.  от "първа ръка" за защитниците на традиционните християнски ценности  :

преди 2 часа, M.Николов написа:

Ще!

Ама предадоха ли го, и кога?

Тихо, да ти кажа само на тебе- аз нарочно не пуснах че вече е доставен(декември месец, ако не се лъжа) . Знаете ме - от време на време оставям такива капани. Викам тия са толкова глупави, че няма да направят дори опит да проверят това преди да се хванат и да кажат - "те още не са доставени". Сега стоя на гюме и чакам първия дето ще се върже на това. Обещаваш че няма да кажеш на другите нали? Няма начин някой да не се хване някой-знам си аз с какъв материал се работи тук:) 

преди 4 минути, kosyo написа:

Тихо, да ти кажа само на тебе- аз нарочно не пуснах че вече е доставен(декември месец, ако не се лъжа) .

Дай да видим достоверна информация, че е доставен?

Под достоверна разбирам източници различни от постове в Телеграм и Фейсбук.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Дай да видим достоверна информация, че е доставен?

Под достоверна разбирам източници различни от постове в Телеграм и Фейсбук.

Ама ти верно ли не си провери информацията? Нали се разбрахме да не ги разгласяваме че нарочно го направих това за особено умните тук? Не искам да се разчува този капан. Ти на кой залагаш че ще падне първи вътре. Аз залагам на на баба Пенка или бъдито?

преди 10 минути, kosyo написа:

Ама ти верно ли не си провери информацията? Нали се разбрахме да не ги разгласяваме че нарочно го направих това за особено умните тук? Не искам да се разчува този капан. Ти на кой залагаш че ще падне първи вътре. Аз залагам на на баба Пенка или бъдито?

Не ми се офлянквай, чакам достоверен източник, че Русия е доставила на Иран С 400?

току-що, M.Николов написа:

Не ми се офлянквай, чакам достоверен източник, че Русия е доставила на Иран С 400?

Чувставаш ли се глупаво? И аз бих се почувствал така на твое място. Ето затова обичам това място-на гола кука кълвете направо.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Тоест, не можеш да посочиш достоверен източник, в който да се посочва, че Русия е доставила на Иран С 400.

Мога веднага , но искам да те накарам сам да си направиш проверката - по забавно е така. Ти се правиш на по-умен от другите, а тук се показа точно като тях :) Трябва да ти удължа мъките , че тия хлъзгавите да ми най-любимите. Дето вика бъдито има достатъчно инфо по въпроса . Дори има видео с един любим ваш пропагандист в рутибе. Само малко трябва да се напрегнеш индс го намериш и не е само това.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Аз потърсих, и не открих, за това и чакам да видя твоя.

Dzen.ru ползвай ще намериш и направо ще останеш учуден. Следваща стъпка е отричане - трябва да се подготвя малко

преди 51 минути, M.Николов написа:

Толкова ли е трудно да дадеш линк, към конкретната информация?

Ми не е трудно , но както казах, друго си напишеш домашното следващия път когато скочиш на барикадата. Учим се още , а си забравил че аз не съм добър човек :). Технически форум е все пак това - нали няма да си учим как да търсим . Хайде видеото е с любимия Скот ( педофила) , не е нужно да го гледаш цялото - в началото го казва, но това не е единственото което излиза като инфо. И нали се разбрахме - това че не съм дал инфото че са ги дали е нарочно. Да не вземеш да издъниш работата, че искам да се хванат най-умните тук. Аз казах на кой залагам и ще ги скъсам от подигравки с моя първи клас.

Е, няма що!

Аз го карам да даде официален източник, той ме препраща към руски портал за интернет съдържание!:laughing5:

Е сега технически форум ще се учим да търсим в търсачка. Аз с ти кажа с моя първи клас не мога да ти кажа- не ги учим още.

Човек мислех че си едно ниво над другите, честно. Хайде да спрем със заяждането - потърси каквото трябва , където трябва и да забравим  за това,а? Нали не искаш да ти го натяквам като на другите умни тук всеки път като излезеш с някоя голяма идея. Виж колко жокери ти дадох. "Обади се на приятел" май само ти остана :)

М-да, Скот Ритър е официален източник.

:laughing5:

Както казах не е само той. Четете внимателно и със разбиране , за да не се излагаме повече :)

Верно ли ...мога ли да те цитирам сега като всеки дето го цитира ( това пак беше от тия мини дето поставям - знам че винаги хлътвате в една и съща 2 пъти)

Освен празни приказки, ще покажеш ли нещо?:wub:

Срам ме е да обяснявам във технически форум как се търси :) . Жалко е да паднеш толкова ниско- честно

Ама не клипчета от нета!

Примерно снимка от място, официално изказване от руска или иранска страна?

току-що, kosyo написа:

Срам ме е да обяснявам във технически форум как се търси :) . Жалко е да паднеш толкова ниско- честно

Ми, като те е срам дай линк бре!:laughing5:

Толкова ли е трудно?

Ето ти пример:

https://news.bg/world/moskva-dostavya-s-400-na-turtsiya-v-ponedelnik.html

Ама не клипчета от нета!
Примерно снимка от място, официално изказване от руска или иранска страна?
Ми, като те е срам дай линк бре!:laughing5:
Толкова ли е трудно?
Ето ти пример:
https://news.bg/world/moskva-dostavya-s-400-na-turtsiya-v-ponedelnik.html
Екстремно трудно е. Как да покаже нещо, което не се е случило?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 часа, maxthon написа:

Екстремно трудно е. Как да покаже нещо, което не се е случило?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Още един който не може да търси , но пък кара другите да търсят :)

Между другото това ще ти хареса. Тия дето бяха невинни както викаше  са страшни аматьори.

Единия спи с 2-те мацки и лъже че има рак на мозъка  и праща снимка с тоалетна хартия вместо бинт. Като отиват да арестуват мацката я намират в леглото с него и спестяват на полицията разходката да арестуват и него. Другата мисли че вместо полиция идва гаджето маскиран. Хубава работа - ама българска :)Направо сте готови за агенти с тия ваша страшна находчивост и аналитичен ум. Само не знам с кой ще спите - толкова сте заспали :) Е добре де може някой кадировец да ви се навие, ама след козичката.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.