Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

https://www.moscowtimes.ru/2025/12/07/pravitelstvo-sokratit-kolichestvo-nezhenskih-professii-nafone-kadrovogo-krizisa-a182138

Съкращават списъка с "неженски" професии . Просто защото мъже няма. 

Къде ли са ? Всичко върви по план .... :giggle1:

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

Мирко Умния... само да питам... защо България набира мигранти от Непал? Да не би да сме във война и ние?

преди 5 часа, maxthon написа:

Горкия бот.... Повтаря мантрата, че все още няма разплащания между Русия и Индия в национални валути. А Никулден тъкмо мина.....

даааа... с дронове ще се разплащат 

преди 8 минути, communismatic написа:

Мирко Умния... само да питам... защо България набира мигранти от Непал? Да не би да сме във война и ние?

Личи си колко си умен. 

Тук не се говори за внос на мигранти за работна ръка, а че се е появил дефицинт на мъжка работна ръка и трябва да позволят на жени да заемат тези места. 

Копейките не блестите с интелект.... 

преди 3 минути, miro20 написа:

Тук не се говори за внос на мигранти за работна ръка, а че се е появил дефицинт на мъжка работна ръка и трябва да позволят на жени да заемат тези места. 

Аха, т.е. вноса на работна ръка от третият свят у нас е понеже няма недостиг на работна ръка... ОК, разбрах... Пак ти повтарям - недей казва на никой, че си от Русе, само срамиш града ми.

преди 5 минути, miro20 написа:

даааа... с дронове ще се разплащат

Те са говорели за общо производство на дронове..... А какво печати бота е съвсем друга тема. При нас мигранти няма ли? Да не би да ги приемаме поради друга причина от трудова?

преди 6 часа, miro20 написа:

:giggle1:

Бла бла бла, сътрудничество, бла бла бла...

Всъщност, 100млр$ са си 100 млрд$ и трябва да се спасяват . А рупията не върви .... :giggle1:

Миро, отдавна искам да те питам, ако нашите хубавци управници решат да въведат данък за Украйна, който да се плаща от всички работещи, ти ще си съгласен ли? Примерно решат да ни облагат с 5% данък. Ок ли е това?

преди 1 час, communismatic написа:

Ама България е фалираща, умираща и загиваща държава от ЕССР (която ще спасява Франция и Германия де, ама фалирала иначе), а Русия е велика турбомега сила, която до ден-два превзема Берлин и целият свят я моли да я превземе, барем се дореди до ток, бензин и храна за стотинки.

Не е възможно Русия и България да бъдат сравнявани, нали? 

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Не е възможно Русия и България да бъдат сравнявани, нали? 

Извинявай, ти тая година ще влезеш ли в час? Напиши поне един адекватен пост тая година... В случая интелектуалният ти близнак тръгва, да развива поредната си малоумна теза, на базата на някакви си свои дебилни "мисли", без изобщо грам да си дава сметка, какви реално са нещата... Русия взима мигранти, понеже работната ръка е на привършване, това са процеси, които текат навсякъде из Европа. Т.е. очевадно СВО-то не е причината... Разбра ли? Да ти го нарисувам, ако трябва?

преди 6 минути, communismatic написа:

. Русия взима мигранти, понеже работната ръка е на привършване, това са процеси, които текат навсякъде из Европа. Т.е. очевадно СВО-то не е причината...

Работната ръка в Русия е на привършване???? Защо???? 🤨

Айде стига с тъпите евроурсулски опорки. Не приемам подобни жалки обвинения към руската държава и блестящото ръководство на В.В.Путин.

Именно, да. Тук говорим за работна ръка, която да работи за... тия пари. Сега разбра ли? Миналата година по това време бях в Рим и направо бях като застрелян. Рим се е превърнал в мигрантска кочина, абсолютно всички сервитьори, бармани, готвачи, продавачи и прочее... са негри. Ти какво ще ми кажеш? Че няма жабарчета, дето да носят на табла ли? Има, естествено... Просто няма обаче кой да работи за тия пари, за които ще вземат един миризлив негър, дето не се е къпал от кръщенето. Т.е. проблема с липсата на кадри е основно финансов. Иначе, че има демографски проблем... то това е вярно. Ама то демографски проблем има навсякъде из Европа, има го и в САЩ. САЩ след 30 години вече няма да е бяла държава. В ЕС нещата са малко по-различни, понеже европейските боклуци стимулират идването на още и още "хирурзи", дето да "оперират" германките по нощите.

преди 5 минути, communismatic написа:

Тук говорим за работна ръка, която да работи за... тия пари. 

Иначе, че има демографски проблем... то това е вярно. 

Кой ти е хакнал профила и как смее да говори за ниски заплати и демографски проблеми в Русия? 

Това е новият световен хегемон, момче. Презглава еврогейци, кравари, дръпноочковци и къриядачи напускат жалките си преселения и търсят новият живот в Обетованата земя между Смоленск и Магадан. 

Русия не е имала политика на едно дете и сега се къпе в мъже в активна бойна възраст - е, може би е малко кофти в ерата на дроновете да имаш основно предимство в пешаците, но всички знаем, че Русия ще навакса и в това.

Т.е. отново не ми разбра поста? Т.е. ти си тъпоъгълник, дето няма акъл за една стотинка? 

Т.е. отново не ми разбра поста? Т.е. ти си тъпоъгълник, дето няма акъл за една стотинка? 

Отговори на въпроса - ако ЕС и България са мега зле, фалират, умират и загниват, а Русия е супер и от 25 години е световен икономически и геополитически хегемон, как така са на един хал?

Кажи бе, капацитет. 😀

преди 7 минути, communismatic написа:

Изнервен си, защото не си сигурен в заболяването си, нали?

Специално за теб проверих...имаш шанс да си здрав, но трябва да спреш да излизаш на кафе и да се будиш в комуна!!! И по-често си прави изследвания!

bratovched.thumb.png.2a78fde95cd68dfc51817eb5fdae4191.png

преди 1 час, communismatic написа:

Аха, т.е. вноса на работна ръка от третият свят у нас е понеже няма недостиг на работна ръка... ОК, разбрах... Пак ти повтарям - недей казва на никой, че си от Русе, само срамиш града ми.

Да не казва на никой, че е от Русе...Ама ти го издаде бре!

преди 27 минути, kaldata1 написа:

Отговори на въпроса - ако ЕС и България са мега зле, фалират, умират и загниват, а Русия е супер и от 25 години е световен икономически и геополитически хегемон, как така са на един хал?

Т.е. отново не разбра това което имам предвид? Къв хал, кви пет лева? Говоря ти, че за един шеф му излиза много по-изгодно да докара пет манг... отколкото да дава повече пари за тамошен. Баси невменяемите хора в тоя форум. И то... обясних му го като на бавноразвиващ, и той пак не можа, да го схване. 😆

преди 18 минути, БаалБек написа:

Изнервен си, защото не си сигурен в заболяването си, нали?

Над 200 пъти съм ти писал, че ти и себеподобните ти, не може, да изнервите дори и един циганин от автогарата... Просто сте толкова примитивни, че няма накъде. Що не се замислиш, защо 90% от хората тук те смятат за бавноразвиваща? Коя ли е причината? 

преди 16 минути, communismatic написа:

Т.е. отново не разбра това което имам предвид? Къв хал, кви пет лева? Говоря ти, че за един шеф му излиза много по-изгодно да докара пет манг... отколкото да дава повече пари за тамошен. Баси невменяемите хора в тоя форум. И то... обясних му го като на бавноразвиващ, и той пак не можа, да го схване. 😆

Намек,че заплатите в Русия са твърде ниски ли усещам? Не те ли е срам!?! 

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Намек,че заплатите в Русия са твърде ниски ли усещам? Не те ли е срам!?! 

Т.е. заплатите в Германия, Франция, Италия и прочее... са ниски, та затова идват мигранти? Т.е. ти отново не разбираш поста ми? Т.е. ти си бавноразвиващ?

Т.е. заплатите в Германия, Франция, Италия и прочее... са ниски, та затова идват мигранти? Т.е. ти отново не разбираш поста ми? Т.е. ти си бавноразвиващ?

Не, ти си и глупав, и досаден, че и нахален. Веднъж поне признай, като се сбъркал, не боли и е мъжко. 

Няма как едно и също нещо да е страшен проблем в ЕС, а в Русия да е топ. Трудовата миграция не прави изключение - тя прави стоките и услугите първоначално по-евтини, но подбива заплатите, изкривява пазара на труда, подменя етническия и расов фонд и води до един куп жилищни, битови и културни проблеми. A 2 млн. мюсюлмани, при това основно от Средна Азия и Кавказ, са проблем дори за град с мащаба на Москва. 

Капиш, ватник? Или половината думи не си схващаш? 

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Не, ти си и глупав, и досаден, че и нахален.

Да, де... то си личи глупавият кой е, човека дето не може, да разбере пост, в който съм обяснил буквално като за бавноразвиващ... Иначе мен ме нарича "глупав". С Пламен Умния да не сте роднини?

Няма как едно и също нещо да е страшен проблем в ЕС, а в Русия да е топ.

Къде видя, да пиша, че в Русия нещата били "топ", бе, ФОРУМНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ТАКОВА? КЪДЕ? ДАЙ ДА ВИДЯ? Бахти невменяемите хора в тоя форум...

Трудовата миграция не прави изключение - тя прави стоките и услугите първоначално по-евтини, но подбива заплатите, изкривява пазара на труда, подменя етническия и расов фонд и води до един куп жилищни, битови и културни проблеми.

Верно ли бе, форумно чудо? Аз какво пиша? Нещо по-различно вероятно? 😆😆😆😆😆

Капиш, ватник? Или половината думи не си схващаш? 

Брат, казвам ти сериозно... иди се метни от някой небостъргач. Ти си потресаващо елементарно парче... Заклевам се! Ти си направо обида за умнокрасивите.

От началото на отоплителния сезон във Владикавказ е имало 52 прекъсвания на топлоподаването. Като причини се посочват смущения в електрозахранването и спукване на тръби.

alaniatv.ru

преди 2 минути, M.Николов написа:

Бъбрече, срам ли те е да посочиш източника на тая смешка?:wub:

Ти що така ИЗВЕДНЪЖ ИЗПЪЛЗЯ КАТО ЧЕРВЕЙ ОТ дупката си? Това дали не се дължи на ФАКТА, че профилчето на @communismatic го направих на две копейки за пореден път? 🤔

преди 51 минути, БаалБек написа:

neo_nazzi_ru.thumb.png.1b10d57b7597f70fdfbaf9717f235b75.png

Не е за вярване колко си проста!

На тази снимка виждаме членове на неонацисткия батальон "Азов" в една от честите си демонстрации по улиците в Украйна, като снимка е още отпреди войната. 

Пак се изложи с поредната фейкометщина! Сефте!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.