Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 2 часа, БаалБек написа:

Руските спецслужби се готвят за ерата "след Путин" - как арестът на Трабер напомня бунта на Пригожин

Системата, изградена от руския диктатор, не е способна да реагира на извънредни ситуации и сериозни кризи.

И като падне Путин, какво? Ще дойде някой, който ще набива парите от нефт и газ в заплати, пенсии и технологии, а не в бомби, танкове и трол фабрики из Европата?

Като го гледаш Медведев, който ако сутрин му елеко изстинало кафето, заплашва баристата с ядрен Холокост, дали следващите ще са читави?

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 5 часа, miro20 написа:

путлю бе хванат да си разменят реплики със Си за живот 150 години ... или нещо такова....

Кой ги е хванал? Покажи източникът от който черпиш подобна информация та да се посмеем и ние D

No image preview

2,7 хил. гледания · 171 реакции | И още за Онзи, дето не...

И още за Онзи, дето не искаме да санкционираме, щото бил православен, ръйш ли! "россия никога, никого не била нападала"! То и нас не е нападала - нито през 1915-та, нито през 1944-та. А да...
Vesti.bg
No image preview

Без гориво за гражданите: Крим въведе извънредни ограниче...

Властите в анексирания от Русия полуостров Крим въведоха извънредни ограничения върху продажбата на горива, като от днес бензиностанциите спират зарежданет... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg
преди 18 часа, kaldata1 написа:

И като падне Путин, какво? Ще дойде някой, който ще набива парите от нефт и газ в заплати, пенсии и технологии, а не в бомби, танкове и трол фабрики из Европата?

Като го гледаш Медведев, който ако сутрин му елеко изстинало кафето, заплашва баристата с ядрен Холокост, дали следващите ще са читави?

Няма шанс да дойде читав. Там са тотално изперкали. Но повече неразбирателство в Кремъл означава по-добър живот в България и повече разбиратеслтво на Балканите.

преди 17 минути, БаалБек написа:

Няма шанс да дойде читав. Там са тотално изперкали. Но повече неразбирателство в Кремъл означава по-добър живот в България и повече разбиратеслтво на Балканите.

Не знам как го реши това. Неразбирателство в Кремъл означава хаос и борби за власт, а змията хапе най-силно, когато е ранена.

Путин в момента е идеален - достатъчно прагматичен, за да налива милиарди в проруска пропаганда из Европа и достатъчно глупав, за да не ги налива в Русия. В резултат, отваряйки този форум, четейки лентата или поглед.инфо и слушайки Вацев, Чуков, Карбовски и Иво Христов, си с убеждение, че руснаците след максимум седмица ще са посрещнати през Айфеловата кула от тълпи гладни французи, молейки ги за къшей хляб.

После отваряш телеграм и виждаш как украинците унищожават цялата петролна инфраструктура в Западна Русия, логистиката в Донбас и пътищата към Крим, докато руснаците си хабят ресурсите, за да бомбят жилищни блокове в Киев, а фронта не мърда вече почти три години.

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Не знам как го реши това. Неразбирателство в Кремъл означава хаос и борби за власт, а змията хапе най-силно, когато е ранена.

Хаос и борба за власт в Кремъл не означават непременно атакуване на НАТО. Така ще започнат да си изкарват кирливите ризи и руския народ, който е лъган ще бъде объркан какво се случва. Най-много да предизвикат вътрешна революция и гражданска война..

преди 4 часа, kaldata1 написа:

В резултат, отваряйки този форум, четейки лентата или поглед.инфо и слушайки Вацев, Чуков, Карбовски и Иво Христов, си с убеждение, че руснаците след максимум седмица ще са посрещнати през Айфеловата кула от тълпи гладни французи, молейки ги за къшей хляб.

Ама това не е ли наратив на Зелю, Бабоеб Макарон, Кая и Урсулите? Не са ли те тези, които твърдят че руснаците ще нападат Европа?

Баси, как омеша опорките...

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ама това не е ли наратив на Зелю, Бабоеб Макарон, Кая и Урсулите? Не са ли те тези, които твърдят че руснаците ще нападат Европа?

ъхъ, руснаците щели нападат европа за да и изземват природните ресурси и безбрежните либерастки полета😁

@ivottoshev никой нищо не е омешал. Кремъл се е омешал, а на теб е полирал мозъка. Съществува един проект, който вече години поддържа Кремъл. Комбинация от петрол, газ и война. Войната не е представена като катастрофа, а функционира като индустрия със собствен баланс - ресурси на входа, пари и влияние на изхода. В началото моделът носеше дивиденти. Днес той очевидно е в стадий на изчерпване. И най-важният парадокс не е, че се влошава, а че продължава да се финансира именно защото се влошава. Войната е станала структурна част от режима едновременно икономика и механизъм за власт. Прекратяването ѝ би означавало срив на финансови потоци, социално напрежение и разпад на политическия договор, който я поддържа. Затова системата не спира. Не защото не вижда цената, а защото вече не може да я плати наведнъж. За държавата войната е дефицит. За вътрешните силови и икономически кръгове е източник на печалба. Загубите се поемат публично, печалбите се разпределят частно. Това не е грешка на системата. Това е самата система. И точно затова тя не се разпада внезапно, а се износва бавно, докато продължава да работи. Схвана ли?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ми не:

https://www.youtube.com/watch?v=u17yPTClyR0

https://www.youtube.com/watch?v=vqgAa4nOQcQ

https://www.bgonair.bg/a/36-sutreshen-blok/259529-chukov-voynata-priklyuchva-do-3-5-sedmitsi-ukrainskite-voenni-masovo-se-predavat

https://www.youtube.com/watch?v=NLv0rKL_Y8o

https://www.youtube.com/watch?v=tiCP9987ZKE

преди 1 час, laplandetza написа:

ъхъ, руснаците щели нападат европа за да и изземват природните ресурси и безбрежните либерастки полета😁

Не, руснаците щели да нападат Източна Европа, защото с изключение на Полша е много по-слаб противник от Украйна, има десетки милиони работна ръка, която не е пияна от 10 сутринта, истински производства на истински продукти, а и Путин ще влезе в историята.

Тъпото е, че на плюнките Литва, Латвия и Естония вече им беше обещан френски ядрен чадър и оръжия на НАТО, те самите се готвят за отбрана от години, а руснаците са толкова трагични във военен аспект, че вероятно ще затънат и там - поради което сега спешно се строят нови военни заводи и се произвеждат нови танкове, щикове и копия за руската армия ... докато НАТО прави дронове.

Както неведнъж съм казвал, изисква се специален талант да си най-голямата държава в света с най-многото ресурси и потенциал и да си с жизнения стандарт на литовците.

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Както неведнъж съм казвал, изисква се специален талант да си най-голямата държава в света с най-многото ресурси и потенциал и да си с жизнения стандарт на литовците.

Х сега де! Тва е вече умна приказка. Съгласен съм .

Защо пак така се случи.................... Как беше- Каква е мислехме-каква стана, а при руснаците- и трезви и пияни -все тая, накрая както винаги - с усрани гащи. Такива са си -блатни хора , а не „славяни“😄

Пита се - Защо Русия -елита и н, от векове играе със „запада“ и пренебрегва грубо Потенциални възможности за Свой Собствен Ход на Земна цивилизация.

преди 31 минути, kaldata1 написа:

Ми не:

Ми да.

Ето ти точно за айфеловата кула от Зелю:

Парламентът на Украйна разпространи видео, в което се обрисува сценарият за въздушно нападение над Париж

преди 38 минути, kaldata1 написа:

Не, руснаците щели да нападат Източна Европа, защото с изключение на Полша е много по-слаб противник от Украйна, има десетки милиони работна ръка, която не е пияна от 10 сутринта, истински производства на истински продукти, а и Путин ще влезе в историята.

Тези държави не са ли членки на НАТО? Нима вярваш че руснаците искат да предизвикат ТСВ, нападайки самото НАТО?

Screenshot-20260622-114737.png

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Ми да.

Ето ти точно за айфеловата кула от Зелю:

Парламентът на Украйна разпространи видео, в което се обрисува сценарият за въздушно нападение над Париж

Тези държави не са ли членки на НАТО? Нима вярваш че руснаците искат да предизвикат ТСВ, нападайки самото НАТО?

Дмитрий Медведев заплаши: Русия ще отговори със свои танк...

Нови руски танкове могат да стигнат до площада пред сградата на Райхстага в Берлин в отговор на появата на германска бронирана техника в състава на ук...

На мен ми звучи като заплаха.

преди 19 минути, kaldata1 написа:

Нови руски танкове могат да стигнат до площада пред сградата на Райхстага в Берлин в отговор на появата на германска бронирана техника в състава на ук...

Не е заплаха, а обещание...

преди 1 час, ivottoshev написа:

преди 2 часа, В. Велев написа:

Не е заплаха, а обещание...

Т.е. Европа напълно правилно се въоръжава срещу руското нападение?

И аз така мисля.

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

А Киев за три дняяя, какво е ?

Кой и кога е обещал това?

преди 6 минути, В. Велев написа:

Кой и кога е обещал това?

Някакъв щатски генерал е казал на 5 февруари 2022, че ако има пълномащабно нападение от Русия към Украйна, Киев може да бъде превзет за 3 дни.

От там нататък излязоха лафовете - Киев за 3 дни. Само дето това дойде от ген. Марк Милей от армията на САЩ.

Но нашите пишман анти руснаци го повтарят като луди в захлас!

May be an image of ‎map, arctic and ‎text that says '‎PROTSEN Noroy GIANO 吉 Finland Finind nit 色 حمهي Russia '33л Sea (East of fJ ScroiasAfghanistan an Afghanistan me Turkmenlto Turkmenistan #eaHeR Kazakhstan Uzbekistan Uzbekistan Iran Pakistan Pakistan India India Mongólia South Kor ree sea త Sea hine East Myanmar ores rsa Sea SouthKo Kore ChinA Eost China New My Myanmar ninar‎'‎‎

преди 6 часа, kaldata1 написа:

Що се правиш на луд? Във всяка държава има "ястреби". Ти ако слушаш примерно нашият Копейкин, България ще излиза от ЕС и НАТО и ще стане руска република.

Това на Зелю някак си не му обръщаме внимание. Разбирам те. Обаче тук някакво отношение що не взе:

преди 20 часа, ivottoshev написа:

Е? Как ги виждаш нещата? Русия ще предизвиква ТСВ нападайки НАТО? Че защо им е?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.