Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

...сещам се защо Путин не иска да ,,остъкли" ядрено острова...

...просто го е жал за невинните жертви във Великопакистания...

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 665,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 1 минута, _nib_ написа:

...сещам се защо Путин не иска да ,,остъкли" ядрено острова...

Има много проста причина: защото Путьото го е шубе.

Главатарят на пикльовците е некъв Путьо. И сега те заедно ще пАбедят Украйна и Запада. Смех. 🤣

Блажени са зомбираните русороби.

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Тръмп се отказва от договореното с Путин в Аляска

САЩ променят курса и втвърдяват позицията си спрямо Москва, стана ясно след срещата на Г-7
преди 1 час, Звяра! написа:
Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Тръмп се отказва от договореното с Путин в Аляска

САЩ променят курса и втвърдяват позицията си спрямо Москва, стана ясно след срещата на Г-7

Не вярвам. Тръмпанара е фен на всички нарцисисти, а по-голям от иначе малкия Путин няма. Цял живот избива наполеонови комплекси - в прекия и в преносния смисъл на думата.

преди 8 часа, The Lone Star написа:

Зеленски е по-малък от Путин.

Зеленски е актьор и продуцент. Обличал се е като жена, като други политици, танцувал е, правил е скечове, излизал е гол, имитирал е певци, свирил е с фалшив акордеон и прочее.

Смяташ ли, че има комплексите, които има човек, всяка година правещ си фотосесия гол до кръста, издещ кон и носещ официални обувки с вградена платформа?

Но това не се случва за първи път. И през 80-те актьорчето Рейгън се оказва доста по-симпатичен и харизматичен лидер от шефа на КГБ Андропов.

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Зеленски е актьор и продуцент. Обличал се е като жена, като други политици, танцувал е, правил е скечове, излизал е гол, имитирал е певци, свирил е с фалшив акордеон и прочее.

Смяташ ли, че има комплексите, които има човек, всяка година правещ си фотосесия гол до кръста, издещ кон и носещ официални обувки с вградена платформа?

Всяка година си правел фотосесия гол до кръста? Сигурен ли си?

Колкото да обувките с платформа - и тук греда, баце. Марк Уолбърг, Том Круз, Дъстин Хофман, Майкъл Дж. Фокс, Даниел Крейг, Робърт Дауни Джуниър... сигурно също са комплексари 😅

Актьори, които носят тайно токчета за растеж
преди 47 минути, ivottoshev написа:

Всяка година си правел фотосесия гол до кръста? Сигурен ли си?

Колкото да обувките с платформа - и тук греда, баце. Марк Уолбърг, Том Круз, Дъстин Хофман, Майкъл Дж. Фокс, Даниел Крейг, Робърт Дауни Джуниър... сигурно също са комплексари 😅

Актьори, които носят тайно токчета за растеж

Ами или язди гол до кръста, или плува гол до кръста, или ловува риба гол до кръста ... въобще "може да съм стар и нисък, но съм алфа" наратива върви нон-стоп през цялата му кариера.

Аз друг политически лидер, показващ толкова плът, не съм виждал. А уви, става дума за мъж на всичкото отгоре.

Нямам информация Том Круз и Дъстин Хофман да са президенти на ядрена държава, нито да са били агенти на КГБ, нито да обясняват, че Тихуана е люлката на американската цивилизация и задължително трябва да се върне при страната-майка. ОК съм един актьор да носи платформи, да носи лъскави очила или да пие от бутилката пред папараците. Вероятно това докъде е прието да си простреш поведението различава един шоумен от един политик.

Разбира се, Путин не е виновен за ръста си и това не може да е повод за подигравки. Но вместо да бъде пич и да приеме нещо, което не може да промени, той хем го крие с фокуси, хем си е формирал целият характер около това да показва, че всъщност е много страшен и не е за подценяване.

Да, Вова, разбрахме, че не си за подценяване. Браво. Ти си алфа-мъжкар и с нищо не отстъпваш на мъжете над 1.75м. Може ли сега да се държиш нормално?

След бензина и елдата им свършва на крепостните. Запасяат в очакване на близката пабеда:

преди 11 часа, kaldata1 написа:

Ами или язди гол до кръста, или плува гол до кръста, или ловува риба гол до кръста ... въобще "може да съм стар и нисък, но съм алфа" наратива върви нон-стоп през цялата му кариера.

Тази година каква снимка има. А миналата? А по-миналата?

преди 11 часа, kaldata1 написа:

Нямам информация Том Круз и Дъстин Хофман да са президенти на ядрена държава, нито да са били агенти на КГБ, нито да обясняват, че Тихуана е люлката на американската цивилизация и задължително трябва да се върне при страната-майка. ОК съм един актьор да носи платформи, да носи лъскави очила или да пие от бутилката пред папараците. Вероятно това докъде е прието да си простреш поведението различава един шоумен от един политик.

Значи си ОК някой друг да носи обувки с платформи, но не и Путин. Че защо? Да не е защото искаше да плювнеш по Путин, а се оказа че световно известни звезди правят същото за което искаше да му се подиграеш wub

преди 5 часа, _nib_ написа:

Нас опять обманули!

Великата силица Руспийка пак я измамили. Горката. Тя е толкова велика, пък само я мамят.

Ако не иска да я мамят, да не бъде наивна. Иначе "ибиете ме кат сам наивна" !

преди 6 часа, Волен написа:

Великата силица Руспийка пак я измамили. Горката. Тя е толкова велика, пък само я мамят.

Ако не иска да я мамят, да не бъде наивна. Иначе "ибиете ме кат сам наивна" !

Ти в момента се подиграваш на този, който е бил измамен, вместо да критикуваш измамника.

Толкова ниско си паднал, че вече у теб няма нито морал, нито чест. Ти си утайката на обществото slap1

Аз съм велик измамен пикльо. 🤣😂

crying-p.jpg

преди 5 минути, Волен написа:

Аз съм велик

В собствените си очи може и да си велик, но всъщност:

преди 30 минути, ivottoshev написа:

Толкова ниско си паднал, че вече у теб няма нито морал, нито чест. Ти си утайката на обществото slap1

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Значи си ОК някой друг да носи обувки с платформи, но не и Путин. Че защо? Да не е защото искаше да плювнеш по Путин, а се оказа че световно известни звезди правят същото за което искаше да му се подиграеш wub

Да, ОК съм актьори да носят обувки с платформи и дори това да издава комплекси за избиване или нужда от доказване пред себе си, не застрашават ничии живот. Не така стои въпроса с лидера на РФ :)

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Тази година каква снимка има. А миналата? А по-миналата?

Пак се чудиш как да въртиш и сучиш фекалиите си за да опрвдаваш излагациите на путлю

Зеленски да не би да е висок ? Носи ли токчета ? Кой друг световен президент носи токчета заради комплекси ?

Фотографите на путлю се скъсват да избират позиции примерно с Лукашенко който е огромен като силует, така че кремълския плъх да изглежда поне наравно ....

Същото и при срещите с Тръмп

Тотална високопарна комплексарщина се нарича това .

А гледал ли си снимките на путлю с други още по големи наведени комплексари които сами не смеят да се поакжат по високи ?

Като този продажен мухъл :

768x432.jpg?_=1583980866

А иначе как рашистите вербуват за война :

РФ обманом заманивает на войну граждан Перу: в Украине могут воевать около 800 перуанцев, — CNN

🔹 Мужчинам предлагают работу охранниками или поварами в тылу, обещая $20 тыс. за подписание контракта, зарплату до $4 тыс. с перспективой получения гражданства РФ.

📌 Потом, по информации издания, у них отбирают телефоны и заставляют подписывать русскоязычные военные контракты без права на перевод.

🇵🇪 Прокуратура Перу начала расследование по факту торговли людьми.

Едва ли ще спрат клипчетата, но да си имат едно наум местните :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

250 рубли за литър...

Коммерсантъ
No image preview

В Иркутске пытались продать топливо по 250 рублей за литр

Подробнее на сайте

Добре си живеят някои хора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.