Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 18 минути, miro20 написа:

Даже не заслужават коментар.

Не е че заслужават коментар, а ти нямаш аргументи срещу тях и заради това не коментираш. Просто няма как да обориш фактите в поста ми )

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 664,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 1 час, Miusuka написа:

May be an image of text

Кво стана, умряхме ли от студ откакто Путьото ни спря газта?

https://belkana.blog.bg/photos/201104/8250999_original-2.jpg

преди 7 часа, miro20 написа:

копейките мед ви капе когато путлю ви изнудва .

И как ни изнудват, а получавахме по-евтин газ?

Британец в Москва: „Тук не се страхувам, че ще ме намушкат“ 

▪️ Мъж от Великобритания се разхожда из центъра на Москва и се удивлява, че наоколо царят безопасност, чистота и добронамереност от страна на околните.

„Не трябва да се страхувам, че ще ме оберат, че ще ми откраднат телефона, че ще ме намушкат с нож, нито трябва да се страхувам от наркомани.

Всички тези проблеми ги имаме у дома в Британия.

А тук хората наоколо танцуват и се веселят на всеки ъгъл.“

преди 5 часа, Miusuka написа:
Британец в Москва: „Тук не се страхувам, че ще ме намушкат“ 

▪️ Мъж от Великобритания се разхожда из центъра на Москва и се удивлява, че наоколо царят безопасност, чистота и добронамереност от страна на околните.

„Не трябва да се страхувам, че ще ме оберат, че ще ми откраднат телефона, че ще ме намушкат с нож, нито трябва да се страхувам от наркомани.

Всички тези проблеми ги имаме у дома в Британия.

А тук хората наоколо танцуват и се веселят на всеки ъгъл.“

Знаете ли, колко е добър Чичко Путин ?

Веднъж, Чичко Путин се бръснел в парка с един мнооого остър бръснач.

Край него минали едни деца и го поздравили:

– Добър ден, Чичко Путин!

–Добър ден, деца! - отговорил им Чичко Путин.

А можел и да ги заколи...

преди 36 минути, Реджеп Иведик написа:

Знаете ли, колко е добър Чичко Путин ?

Веднъж, Чичко Путин се бръснел в парка с един мнооого остър бръснач.

Край него минали едни деца и го поздравили:

– Добър ден, Чичко Путин!

–Добър ден, деца! - отговорил им Чичко Путин.

А можел и да ги заколи...

Казахте ли нещо?

Това че Британия се напълни с всякаква мигрантска исмет не прави Россия сигурна страна, но на тоя щом му е харесало да си стои в Москва.

Опита на Крим за защита на енергосистемата може да се използва на федералния ниво;)

Опыт Крыма по защите энергосистемы могут использовать на...

Опыт Крыма в вопросах энергетической устойчивости может лечь в основу новых мер поддержки граждан и бизнеса на федеральном уровне. Об этом заявил советник главы республики, политолог Денис Батурин, ко

Пуснаха ли им тока най-накрая, че покрай него и вода нямат заради помпите, че ще изнасят вече опит?

И между другото няма и месец и вече официално разрешиха и ЕВРО-2 бензина.

ГойдАААА...

преди 1 час, kosyo написа:

И между другото няма и месец и вече официално разрешиха и ЕВРО-2 бензина.

😄

Всичко върви по план .!

С черноморския флот също имат немалки проблеми рашистките окупатори :

преди 23 часа, Miusuka написа:

Казахте ли нещо?

Ако те е страх, че в Пловдив може да те намушкат, иди в Москва, Путлер да те пази да не те намушкат.

Ти въобще, четеш ли се какво пишеш в темите за фашистка Русия и Касапина Путлер ?

Толкоз ли не виждаш, че Русия нахлу в Украйна ?

Русия ако се изтегли и войната ще спре.

За какъв мир плаче Нешка ви Русоробева Малоумнова барабар с Карбовски, Волгин и другите мръсни фашисти.

Не ги ли виждаш, че са фашисти и касапи, що им вярваш, се едно, че нямаш висше образование, а си някой малоумник ?

преди 17 часа, miro20 написа:

И според теб колко жители има в тези сгради и колко "зелени" човечета?

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

Все едно България да "нахлуе" в Добруджа.

преди 36 минути, Реджеп Иведик написа:

За какъв мир плаче Нешка ви Русоробева Малоумнова барабар с Карбовски, Волгин и другите мръсни фашисти.

Никакъв мир! Американците искат да се окопитят и украинците да произведат повече ракети.

Путин не трябва да сключва мир. И без това както е тръгнало до края на септември са на полската граница.

преди 3 минути, Miusuka написа:

Ами не е все едно, защото Бълагария не е подписала през 1991г, че Добруджда е независима. И не е подписала Будапещенски меморандум през 1994г, че е гарант за териториалната цялост на Добруджда.

преди 30 минути, Волен написа:

Ами не е все едно, защото Бълагария не е подписала през 1991г, че Добруджда е независима. И не е подписала Будапещенски меморандум през 1994г, че е гарант за териториалната цялост на Добруджда.

Ама те бяха подписани и други неща, за които беше излъгана Русия. Например че НАТО няма да се разширява към нейните граници.

преди 3 минути, Miusuka написа:

... за които беше излъгана Русия.

Великата Пикливата силица Руспийка все е излъгана. "Ибиете ме кат сам наивна", рекъл народът.

преди 6 часа, Miusuka написа:

Никакъв мир! Американците искат да се окопитят и украинците да произведат повече ракети.

Путин не трябва да сключва мир. И без това както е тръгнало до края на септември са на полската граница.

С този рашистки шовинизъм няма да стигнеш далеч, товаришч продажен небългарин трол

Нищо неочаквано , рашистките уроди неонацисти пак се оказаха в корена на нашумялото убийство :

преди 6 часа, Miusuka написа:

Ама те бяха подписани и други неща, за които беше излъгана Русия. Например че НАТО няма да се разширява към нейните граници.

Кръгла като яйце, лъжа.

Но пък путлю те опроверга ктегорично .

В резултат на престъпната агресия в Украйна, многовековни неутрални държави като Швеция и Финландия избраха НАТО за своята сигурност, разширявайки с около 1500 км пряката граница на НАТО с рашистан.

путлю мастерстратег, нали ?

😁

преди 7 часа, maxthon написа:

И според теб колко жители има в тези сгради и колко "зелени" човечета?

Да, колко ?

Между другото , това което вие , рашистките тролове наричате асвабаждение, бихте ли ми посочили кое от превзетите последните месеци примерно , градчета и селца, стават за живот ?

Колко жители са останали ? как живеят ?

Или да си кажем очевидното - Кремъл провежда тактика "изпепелена земя" и геноцид спрямо тези земи, нищо че там има и рускоезично население.

Поредното доказателство че целите на нацистите от Кремъл нямат нищо общо с желанията или самоопределението на хората, а си водят чиста война и геноцид.

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Ако те е страх, че в Пловдив може да те намушкат, иди в Москва, Путлер да те пази да не те намушкат.

Ти въобще, четеш ли се какво пишеш в темите за фашистка Русия и Касапина Путлер ?

Русия ако се изтегли и войната ще спре.

Не ги ли виждаш, че са фашисти и касапи, що им вярваш, се едно, че нямаш висше образование, а си някой малоумник ?

да. такъв е. / последното/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.