Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 22 минути, kaldata1 написа:

"The last known visit by a CIA director to Moscow was in November 2021, when William J. Burns, who led the agency under President Joe Biden, warned Putin and his top aides not to attack Ukraine and spelled out what the consequences would be. Moscow launched its full-scale invasion within weeks."

Пак ли за Иран са си говорили през 11.2021?

През 2021-ва може да са си говорили за каквото си искат. Това какво общо има със сегашният им разговор? Нито ти, нито аз знаем за какво е ставало дума сега. Слухове има всякакви. Обаче тезата че Русия щяла да напада балтийските членове на НАТО е пълна глупост и ти обясних защо е така.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 664,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 1 час, Бохемеца написа:

През 2021-ва може да са си говорили за каквото си искат. Това какво общо има със сегашният им разговор? Нито ти, нито аз знаем за какво е ставало дума сега. Слухове има всякакви. Обаче тезата че Русия щяла да напада балтийските членове на НАТО е пълна глупост и ти обясних защо е така.

Ами явно шефа на ЦРУ не трамбова пътя до Москва, за да си говорят с руснаците за видове пелмени.

преди 43 минути, kaldata1 написа:

Ами явно шефа на ЦРУ не трамбова пътя до Москва, за да си говорят с руснаците за видове пелмени.

Да. Аз мисля че може наистина да са си говорили как да излязат "сухи" САЩ от Иран (което все пак е вероятно), ти твърдиш че са говорили Путин да не напада Балтика (което е смешка).

Аз може и да не съм прав, но ти със сигурност не си прав

Никой не би си пожелал такава "кариера " в рашистката войска.

Но... това е ралността.

Свиквайте, товаришчи рашисти

Все такива "поздрави" да получават рашистите .

преди 3 часа, Бохемеца написа:

Да. Аз мисля че може наистина да са си говорили как да излязат "сухи" САЩ от Иран (което все пак е вероятно), ти твърдиш че са говорили Путин да не напада Балтика (което е смешка).

Аз може и да не съм прав, но ти със сигурност не си прав

Защо? Предното посещение на шеф на ЦРУ в Москва беше точно по този повод. Уви, неуспешно.

Та, интересно ми е, защо според теб Путин НЕ БИ нападнал Балтика?

Прекалено много успехи в Украйна и пълна радост в руския народ от петте години безмислено клане?

Насищане на руснаците на тема "територия" и "величие"?

Нулев интерес към сухоземна връзка с Калининград?

Страх от свръхвъоръженото, мега милитизирано и единно НАТО?

Страх в частност от литовската армия?

преди 4 часа, kaldata1 написа:

Защо? Предното посещение на шеф на ЦРУ в Москва беше точно по този повод. Уви, неуспешно.

Та, интересно ми е, защо според теб Путин НЕ БИ нападнал Балтика?

Прекалено много успехи в Украйна и пълна радост в руския народ от петте години безмислено клане?

Насищане на руснаците на тема "територия" и "величие"?

Нулев интерес към сухоземна връзка с Калининград?

Страх от свръхвъоръженото, мега милитизирано и единно НАТО?

Страх в частност от литовската армия?

По кой повод? Нападение над страна от НАТО?

Защо не би нападнал Балтика вече ти писах.

системата каза НЕ

Но иначе няма мобилизация...... или имаше "частична" я нарече путлер.... дето не е приключила по принцип .... хехехе

хахаха

Опять нож в спину .

Китай не само не дава бензинец на "най голямата бензиноколонка в света с ракети" , но и дава на Украйна части и дронове за 6 млрд$

А ето защо путлер занервничи след като украинците подпукаха Озон :

Сива икономика и дялове милиарди за недофюрера .

4 завода за алуминий спират

Всичко върви по план. Икономическо могъщество .

Самоч е дориизноса на суровини и метали е пълен провал .

Наистина "ценни " мисли от говорящия кон :

преди 7 минути, miro20 написа:

Всичко върви по план. Икономическо могъщество .

Добре, че са Москов таймс на място за да ни осведомят за тези неща. С малката разлика, че изобщо не са на място. А между другото как е производството на алуминий из майка Европа?

преди 3 минути, maxthon написа:

Добре, че са Москов таймс на място за да ни осведомят за тези неща. С малката разлика, че изобщо не са на място. А между другото как е производството на алуминий из майка Европа?

Имаше едно много добро изказване какъв голям специалист си , все се каня да го цитирам. Беше нещо че в ощимаш опит от това работи, а не си най-жалката тролка тук ) Ползваш ли вече търсачката да ми помогнеш-еше нещо с ефекта на 🍌 от за разхерметизираните касетки ядрено гориво.

Но да спрем тъпото заяждане със спецовете и да погледнем към най-сигурната страна на света в който 2 ученички спретнали СВО на някакъв непълнолетен

https://lenta.ru/brief/2026/08/29/school/

Едно време какви ученички имаше , а сега...развалиха я тая държава !!!

преди 23 часа, miro20 написа:

хахаха

Опять нож в спину .

Китай не само не дава бензинец на "най голямата бензиноколонка в света с ракети" , но и дава на Украйна части и дронове за 6 млрд$

Дали най-накрая ще се усетят, че с такива приятели като Китай, на РФ врагове не са ѝ нужни.

преди 16 часа, M.Николов написа:

Дали най-накрая ще се усетят, че с такива приятели като Китай, на РФ врагове не са ѝ нужни.

Добър повод да се запиташ защо рашистан и кремълския режим му останаха само такива "приятели" , и защо няма други и са съгласни да им коленичат дори за малко трохи ?

на 16.08.2026 г. в 15:32, maxthon написа:
на 16.08.2026 г. в 11:09, miro20 написа:

Да те питам ли за севернокорейците

Не питай, а ги покажи обективно.

Не само севернокорейци , и перуанци няма. Ама никакви няма, утилизираха ги в Украйна :

Върви им обясни на роднините че нкой никога не е ходил до рашистан и такива никога не е имало там.

преди 29 минути, miro20 написа:

Не само севернокорейци , и перуанци няма

Ще има когато ги покажеш обективно на руска територия. Недай си Боже и на украинска....

преди 30 минути, miro20 написа:

Върви им обясни на роднините че нкой никога не е ходил до рашистан и такива никога не е имало там.

Е то си този, който трябва да покаже, че са там. Защо аз да отивам да обяснявам къде са тези перуанци?

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада.

Странно. Още един, дето се мисли за Наполеон или Хитлер и му се привижда разпадаща се Русия. За два дни вече двама станахте. Да не би в Четвърти километър да е имало "ден на отворените врати" и да са ви изпуснали?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.