Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 1 час, maxthon написа:

На теб винаги ти е забавно когато можеш да говориш по дискутираната тема. Нещо за Сърбия, България, войната между тях? Ако няма какво да напишеш не се обаждай.....

Аз винаги съм ти отговарял в дискусиите, които започваш. Но ти винаги след това клинчиш, че не били по темата. Ти изкара, че не е имало българи на Шипка, защото не е имало българска държава. За което възпитано те подигравахме. Ти отрече и поход на Пригожин, защото физически не е присъствал, а бил на друго място. А руснаците разрушаваха пътища по същото време. Такива ми ти работи.

• Отговори 16,5k
  • Прегледи 663,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• Жив и здрав още дълги години, защото светът има нужда от него!

Публикувани изображения

преди 9 часа, miro20 написа:

Пак не ме доцитираш.

Ако още не си разбрал..... Всеки във форума има правото да те цитира както сметне за удобно.

Наистина ли ти е забавно и смешно за изброените неща / които не доцитираш/ от пагубната руска политика спрямо българите , за която са писали и Раковски и Захари Стоянов, и заради която са загинали и изколени стотици хиляди българи , че и на други казваш, им е забавно ???

И как от Сърбия, България и войната между тях се прехвърли на това? Кой е насъскал Сърбия срещу България? Конкретно и с доказателства?

Насъскването от руската империя и договорите с австроунгария няма никакво противоречие, особенно в аспекта на антибългарската политика на сърбите и русите.

Айде по-конкретно и с доказателства. Защото май именно Австро-Унгарската империя помага и насърчава Сърбия да ни нападне. Каква е била външната политика на крал Милан след Берлинския договор и с коя държава се сбилижава? Кой е финансирал модернизацията на сръбската армия? Както казах говори с директни доказателства.

преди 7 часа, parmobil написа:

Аз винаги съм ти отговарял в дискусиите, които започваш.

Е след като смяташ, че като смениш темата си отговорил, няма какво повече да добавя.......

преди 7 часа, parmobil написа:

Ти изкара, че не е имало българи на Шипка, защото не е имало българска държава.

И сега ако покажеш къде конкретно съм използвал тези думи? И говорим за конкретни думи, а не личен извод какво съм бил написал.

преди 8 часа, parmobil написа:

Ти отрече и поход на Пригожин, защото физически не е присъствал, а бил на друго място.

Изразявай се правилно и няма да ти се опонира.

преди 4 часа, maxthon написа:

Ако още не си разбрал..... Всеки във форума има правото да те цитира както сметне за удобно.

И как от Сърбия, България и войната между тях се прехвърли на това? Кой е насъскал Сърбия срещу България? Конкретно и с доказателства?

Айде по-конкретно и с доказателства. Защото май именно Австро-Унгарската империя помага и насърчава Сърбия да ни нападне. Каква е била външната политика на крал Милан след Берлинския договор и с коя държава се сбилижава? Кой е финансирал модернизацията на сръбската армия? Както казах говори с директни доказателства.

Е след като смяташ, че като смениш темата си отговорил, няма какво повече да добавя.......

И сега ако покажеш къде конкретно съм използвал тези думи? И говорим за конкретни думи, а не личен извод какво съм бил написал.

Изразявай се правилно и няма да ти се опонира.

Ти не си опонирал. Пишеш глупост, отговаря ти се и след това се измъкваш, че не е по темата. А ти сам си го написал в същата тема.

Какво стана с руските турбини, които щяха да заменят тези от Siemens. Още ли са в експериментален период? Ти го пусна в тази тема!!!

Умния костовист се възмущава, че някой не му отговаря на въпросите. Баси и наглостта...

преди 1 час, communismatic написа:

Умния костовист се възмущава, че някой не му отговаря на въпросите. Баси и наглостта...

Комунистическия запъртък даже не е наясно с какви глупости ни е засипвал maxthon, но скача на амбразурата.

Къде видя възмущение?

Каквото и да е, ти си тоя дето най-редовно не отговаря на неудобни въпроси. Пълен потрес е да виеш на умряло, че някой не го прави спрямо твоите.

преди 2 минути, communismatic написа:

Каквото и да е, ти си тоя дето най-редовно не отговаря на неудобни въпроси. Пълен потрес е да виеш на умряло, че някой не го прави спрямо твоите.

Ми така и не ми посочи подем на руската икономика. А си с 200 руски приятели!!! Така и не коментира разговор между Мишустин и Чемезов (дадох ти линк) какво се случва с производството при този весел лихвен процент. Дадох и линк как Набиуллина обяснява в "Думата", че правят всичко възможно, за да не се върнат "лихие девяностые". Но вие такива неща избягвате да четете и коментирате.

И аз съм о'к с това. Вие сте щрауси.

Напротив, посочих ти. Даже ти дадох диаграмата. Просто нямам никаква вина, че ти хабер нямаш от нищо... Освен това, ти по тая тема си толкова бос, че даже не си наясно с цените на елементарните стоки от Русия. Доказано при това. Какво повече да коментираме. Абсолютен палячо... Мога и други изрази да употребя, ама ще ме баннат.

преди 2 минути, communismatic написа:

Напротив, посочих ти. Даже ти дадох диаграмата. Просто нямам никаква вина, че ти хабер нямаш от нищо... Освен това, ти по тая тема си толкова бос, че даже не си наясно с цените на елементарните стоки от Русия. Доказано при това. Какво повече да коментираме. Абсолютен палячо... Мога и други изрази да употребя, ама ще ме баннат.

Не бой се, никого не докладвам и блокирам. Не съм в детската градина. Ако е скучно - скролвам.

Каква диаграма? Ти на кои диаграми се доверяваш? Защото видях, че на българските нямаш доверие.

едит И продължавам да не виждам коментар за изказването на Набиуллина в "Думата"

преди 6 минути, parmobil написа:

Не съм в детската градина.

Напротив, точно там си. С нищо не си по-различен от тираджията, Баалбек, Пламен Умния, Иван Умния, Миро Умния и прочее. Направо сте си лика-прилика.

преди 7 минути, parmobil написа:

Каква диаграма?

Ква диаграма, да. Ква насилствена мобилизация, кви яйца по 90 рубли...

преди 7 минути, parmobil написа:

И продължавам да не виждам коментар за изказването на Набиуллина в "Думата"

Кво изказване, бе, умен? Аз ти давам официална статистика за ръст на индустриалното производство, ти дори не успяваш и да я осмислиш. Кво да коментираме повече... Изказване, вика. Бизнесмен бил... майко мила. Разправяй ги тия на тия по-горе, които съм изброил.

преди 45 минути, parmobil написа:

Дадох и линк как Набиуллина обяснява в "Думата", че правят всичко възможно, за да не се върнат "лихие девяностые". Но вие такива неща избягвате да четете и коментирате.

И аз съм о'к с това. Вие сте щрауси.

Така е. И аз мн се кефя когато продажните копейки почнат да спорят с руски източници от най високо ниво там .

преди 3 часа, parmobil написа:

Какво стана с руските турбини, които щяха да заменят тези от Siemens. Още ли са в експериментален период? Ти го пусна в тази тема!!!

Също добър въпрос.

Да добавим и импортозаместването в авиацията ? Много може да се изпише.... За липсата на такава 😄😄

преди 15 часа, parmobil написа:

Аз винаги съм ти отговарял в дискусиите, които започваш. Но ти винаги след това клинчиш, че не били по темата. Ти изкара, че не е имало българи на Шипка, защото не е имало българска държава. За което възпитано те подигравахме. Ти отрече и поход на Пригожин, защото физически не е присъствал, а бил на друго място. А руснаците разрушаваха пътища по същото време. Такива ми ти работи.

Макстонката която е рашистки трол / няколко на смени зад ник-а защото съм хващал различен стил и много различни познания / прилага класически тролски похвати.

Нищо ново за хора които са срещали такива. Тя е емблематичен пример.

Всичките и "аргументи " са такива. т.е. лиспват такива но те обвинява теб .

преди 17 часа, Miusuka написа:

С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ, ГОРОД-ГЕРОЙ МОСКВА!

Любов, гордост и вдъхновение за милиони - градът, който никога не се пречупи и винаги излъчва сила.

Днес Москва празнува своя 879-и рожден ден.

879 години история.

879 години изпитания, битки, пожари, разрушения и възраждане.

Град, който е виждал възхода на князе и царе, преживял е нашествия и революции, пожара от 1812 година и тежките дни на Великата Отечествена война.

Град, пред чиито врати през зимата на 1941 година беше спрян Вермахтът и започна да се руши митът за неговата непобедимост.

Москва не е просто столица.

Тя е Кремъл и Червеният площад.

Тя е история, памет и символ на една Велика Държава, преминала през изпитания, които биха пречупили цели народи и държави.

От първото писмено споменаване през 1147 година до един от най-големите мегаполиси на XXI век са изминали почти девет столетия.

Москва се е променяла.

Горяла е.

Била е разрушавана.

Изграждана е отново.

Но винаги е оставала Москва.

🇷🇺 Честит празник, Москва!

С Днём рождения, Москва!

С праздником, москвичи! ❤️

879 лет истории, памяти и величия.

Такова фелацио направи, за което съм сигурен не би написал за никой български град.

А мацква не може се мери по история дори с едно българско село .

Но за полюциите ти , да ти предоставя малко /не/известни факти :

Московията е преименувана в Русия 18 век.

Москва в превод означава мръсна вода

Кремъл е татарска дум, крепост на хълм

Картографите в средновековието са обозначавали границите на Европа с границите на сегашна Украйна, т.е. Русь. Москвоията я определяли към азията и като латиши и угрофини . За данъците към Златната Орда е ясно отдавна.

При Екатерина се издава указ угрофините и беларусци да се наричат "великоруси" А истинските руснаци, украинците - "малоруси"

Иоще някои фалшификации се споменават

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Такова фелацио

Айде пък баш ти за фелацио да не говориш...фелацио за към Москва.....фелацио за към Брюксел...Ти изобщо вадиш ли си го от ...устата,бе!?

преди 3 часа, Proshark написа:

Айде пък баш ти за фелацио да не говориш...фелацио за към Москва.....фелацио за към Брюксел...Ти изобщо вадиш ли си го от ...устата,бе!?

Я ме цитирай кога съм правел фелацио с подобни изрази като тоя малоумник с епоса си за блатото Мацква ???

Дай цитат , комундел

Ама нещо не можеш .

Щото всички сте на моцковския маркуч... чак се блъскате ....

Да се върнем на темата от рашисткото ежедневие .

Вземайте пример, продажници . Вски си прави бекъп с гражданството ... на всякий случай :

Що така напират навън , товаришчи малоумни копейки ?

Защо матушката не е приемлив вариант за можещите и заможните и трябва да имаш алтернатива ?

преди 22 часа, communismatic написа:

Напротив, точно там си. С нищо не си по-различен от тираджията, Баалбек, Пламен Умния, Иван Умния, Миро Умния и прочее. Направо сте си лика-прилика.

На първо място ме поставяш? P

преди 45 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада, аз ви казах. Написаното стои.

Слава на Украйна!!!

Къде е клипа бре? На Украйна ако и спрат паричките и загива. Тя и без това е на командно дишане.

преди 4 часа, Звяра! написа:

На първо място ме поставяш? P

Абсолютно, ти си най-зле от всички... Абсолютен форумен палячо, хиляда човека ще го потвърдят. Не е само мое мнение.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Слава на Украйна!!!...

А,тоя па..пак е гледал някоя фантастика....или е започнал с узо ..още в понеделник..Реджо,да те не търсим у некое западноевропейско герто..за отговор на "наболели въпроси",относно репарациите?...Ей,идиот си беше ...и няма мърдане.....

...абе...

...джапаканките хептен пощуряха бе...

...щели да се въоръжават срещу Русия и...Китай...

...Китай моля ти сА...

...съотношение 15 към едно...

...китаеца нема да си хаби даже духовия оркестър на армията...

...ами ще прати готвачите да ги лумкат с черпаците по манерките изкукали...

преди 1 час, communismatic написа:

Абсолютно, ти си най-зле от всички... Абсолютен форумен палячо, хиляда човека ще го потвърдят. Не е само мое мнение.

Много ли ме мразиш? 😂

току-що, Звяра! написа:

Много ли ме мразиш? 😂

Доколкото си спомням, ти беше човека, дето ме диреше из другите форуми. Така, че... тоя въпрос да ми го задаваш към мен е доста смешно, да не кажа тъжно...

преди 1 час, _nib_ написа:

...абе...

...джапаканките хептен пощуряха бе...

...щели да се въоръжават срещу Русия и...Китай...

...Китай моля ти сА...

...съотношение 15 към едно...

...китаеца нема да си хаби даже духовия оркестър на армията...

...ами ще прати готвачите да ги лумкат с черпаците по манерките изкукали...

И ти си скаран с историята. Май не си чел какво са вършели японците в Китай. Не толкова отдавна. Не гледай съотношението. Това спряло ли е британците в Индия?

А като си пишеш за съотношение, защо РФ още не е сгазила Украѝна? Приблизително 40 000 000 към 143 000 000.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Слава на Украйна!!!

Слава на героите !

преди 3 часа, nikssi написа:

Къде е клипа бре? На Украйна ако и спрат паричките и загива. Тя и без това е на командно дишане.

Да, и много други по малки страни има за унищожаване. И ние ще загинем ако някой по голям и силен ни нападне.

И вие ще сте на страната на силния, защото той може, и ние не заслужаваме да имаме държава, а семействата и децата ни трябва да бъдат изнасилени и избити .

Прекрасна логика демонстрираш !

преди 10 минути, parmobil написа:

И ти си скаран с историята. Май не си чел какво са вършели японците в Китай. Не толкова отдавна. Не гледай съотношението. Това спряло ли е британците в Индия?

А като си пишеш за съотношение, защо РФ още не е сгазила Украѝна? Приблизително 40 000 000 към 143 000 000.

...аз историята я знам сравнително добре...

...вместо да намесваш британеца в съседна Индия,можеше да споменеш опиумните войни...

...ма карай...

...ако съвсем леко си обърнал внимание на ситуацията в света напоследък,ще ти просветне че и двата народа,китайския и индийския съвсем наскоро теглиха една...люта на чичо ти сам...във връзка с Иран...

...с това раболепие да стоят с наведени глави китайци в Нанкин и да чакат японска сабя да им отреже главата...свърши...

....ако смятаха да я карат по старому,а не да са амбицирани,още щяха да са фабриката на запада и да им бачкат на ишлеме...

...а те станаха първа икономика в света...

...честно ти казвам...която и тема да си захванал във форумите-никъде не опираш...

...навсякъде си бос...

преди 6 минути, miro20 написа:

Слава на героите !

За кого викаш слава? На тия изгнилите в гробовете, ако изобщо имат такива? Какво ги грее това тия покойници? Такова подобие на дитирамб, може да подтикне някой глупак да отиде на фронта. Това ли ти е целта? Същото бих казал и на тези, които викат слава на героите на Русия...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.