Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложения за конфигурация до 2000 лв.

Featured Replies

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Знаех си, че и такъв коментар щеше да има. Така, първо онази тема не бе пусната с мое знание, второ тогава имах нужда от парите наистина и с тях отидох на няколко рехабилитации, които ми помогнаха да се върна на работа за 4 месеца, вместо за 6 и да си стъпя на краката да почна да получавам отново заплата, вместо болнични, трето картата все още не е моя (на изплащане е). Ще спите ли по-спокойно сега? Ако някой се чувства ощетен да ми пише на лични и ще му върна парите (събраните средства бяха около 650 лв общо като само автора на темата дари 100 от средствата събрани от намирането на дупки в сайтовете и Калин Карабойчев ми прати около 200 лв от събраните за сайта дарения и платената ни услуга, останалите бяха общо 350, но няма как да проследя от кой са. На всичките съм благодарен. Всичко от тях отиде за рехабилитации и инжекции. От тях не съм дал и лев за конфигурацията. Лично аз също дарих пари на колежка в офиса, на която мъжа и предстоеше някаква интервенция.

Ей заради такива като вас хората не даряват пари.

Купил си компютър за  2 бона и реве.

Ами нямам думи.

преди 43 минути, Плант написа:

Ами нямам думи.

Кога съм ревал ве, че и точно на теб?

Какво нямаш думи, че съм си купил система с мои си пари, след като се върнах на пълноценна работа и продадох стария компютър и всичко е на изплащане и че е закупен една година след дарението? Да не си мислиш, че то би оцеляло една година, че да имам от него и за система?

Какво опяваш като девица, все едно ти си дал нещо. Или може би трябваше да спра и да живея направо и да не си взимам нищо до живот?

Нищо не съм крал, нито ми е гузно за да го споделям. Ако беше така даже нямаше и дума да обеля по въпроса. Нямам какво да крия. И лев не е отишъл за чаркове, но специално на теб не ти дължа никакви обяснения и недей ме слага под знаменател с останалите, които злоупотребяват, защото не ме познаваш лично и не знаеш изобщо за какво става въпрос и колко лично съм дарявал на хора в беди.. Ясно ли е?

Не мисля повече да отговарям на провокациите на завистливи човечета.

Пожелавам ти да не ти се случва нищо подобно, когато не очакваш.

преди 6 часа, Плант написа:

Довчера ревеше за пари за операция за таза, пък сега процесори и карти си купуваш.

С ония алкохолик колко пари направихте?

Много долно изказване!Не те знам какъв си, но трябва да се засрамиш!

AMD пуснаха новите APU-та. Обаче и те се изхитриха. Вместо да запоят капачките за процесорите, и те започват да използват паста. Така че едно от предимствата спрямо Интел, за които писах по-назад в темата, отпада.

Цитат

Well, there are cost-reducing changes to packaging and assembly, including a revised CPU package and a transition to a traditional nonmetallic TIM for the 2400G and 2200G.

Източник: AMD Ryzen 5 2400G review - Meet The Ryzen G Processor Series

Започвам да си мисля, че рефреша на Ryzen-ите, които се очакват тази година, също ще бъдат с паста, но това предстои да се види.

Редакция:

Оказва се, че на APU-тата са сложили по-слаби охладители спрямо процесорите без вградено видео. Поради което, в комбинация с пастата под капачката, по-бързото APU гони 90-те градуса.

Източник: Ryzen 5 2400G и Ryzen 3 2200G – дългочаканите (ZEN) APU

Това означава, че и второто предимство, за което бях писал, не важи за APU-тата.

Накратко казано, за избор на процесор остава съотношението цена/производителност.

Също така ще бъде най-добре, ако забравите, че съм писал каквото и да е било. :)

• Администратор
на 2/10/2018 в 23:50, Плант написа:

Ами нямам думи.

Драги @Плант @Optium (scorpion_55, Valeri Sidov) и други тем подобни ваши профили. Никой никога не е искал от някой някакви пари. Инициативата беше без знанието на B-boy/StyLe/ и всеки дари доброволно каквото сметна за необходимо. И пак да се случи, пак ще го направим, за разлика от вас вероятно B-boy/StyLe/ има приятели в този форум. И какво след като се е оправил да спре да живее ли, да не си купува нищо в тоя живот, ами да си купи и порше ако може, жив и здрав да е. Ейй където и да отидем българите по света все същата завистлива паплач ще си останем. Пак да се случи нещо такова (да не дава господ), пак ще му изпратим пари - дано сега се пръснете от завист.

на 13.02.2018 г. в 13:35, Калин Карабойчев написа:

Драги @Плант @Optium (scorpion_55, Valeri Sidov) и други тем подобни ваши профили. Никой никога не е искал от някой някакви пари. Инициативата беше без знанието на B-boy/StyLe/ и всеки дари доброволно каквото сметна за необходимо. И пак да се случи, пак ще го направим, за разлика от вас вероятно B-boy/StyLe/ има приятели в този форум. И какво след като се е оправил да спре да живее ли, да не си купува нищо в тоя живот, ами да си купи и порше ако може, жив и здрав да е. Ейй където и да отидем българите по света все същата завистлива паплач ще си останем. Пак да се случи нещо такова (да не дава господ), пак ще му изпратим пари - дано сега се пръснете от завист.

Драги ми Господин Карабойчев,

Значи за вас е законно човек да си изкара Порше на гърба на другите при положение, че операцията не струва толкова пари колкото се опитахте да я изкарат?Тогава си прегледайте вашият манталитет на мошенник и тогова съдете другите!
Самата операция е безплатна!
Също така изкуствените стави не струват няколко хиляди.
Като сте приятели,моля споделйте си проблемите между вас и си раздавайте пари, но не на гърба на другите.Защото това стана достояние за всички.Значи има и невинни хора, които са се излъгали.
Щом имат пари за комлютри за над 2 хиляди какви нуждаещи са тези хора?Понеже има хора където не могат да си купят хляб и не са здравноосигурени.Те реват ли по форумите?Или понеже нямат приятели трябва да умрат?
Щом е така значи Вие подпомагате умишлена измама!

Не ме мислете.Имам пари и приятели,така че не е нужно да се обиждаме.

Пожелавам Ви успех в следващото набиране на средства за нуждаещите се!
  • Администратор
преди 1 минута, Плант написа:

Значи за вас е законно човек да си изкара Порше на гърба на другите при положение, че операцията не струва толкова пари колкото се опитахте да я изкарат?Тогава си прегледайте вашият манталитет на мошенник и тогова съдете другите!
Като сте приятели,моля споделйте си проблемите между вас и си раздавайте пари, но не на гърба на другите.Защото това стана достояние за всички.Значи има и невинни хора, които са се излъгали.
Щом имат пари за комлютри за над 2 хиляди какви нуждаещи са тези хора?Понеже има хора където не могат да си купят хляб и не са здравноосигурени.Те реват ли по форумите?Или понеже нямат приятели трябва да умрат?

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже :D

Не знам, не знам ... 

Къде отидоха тия психиатри в тая държава ... никакви ги няма... 

Много комплекси и завист у нас българите .

Свикнали сме да обвиняваме другите за собствените си проблеми и да търсим начин за бягство от реалността :beer:

преди 2 часа, Калин Карабойчев написа:

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже :D

Не знам, не знам ... 

Къде отидоха тия психиатри в тая държава ... никакви ги няма... 

Знам, че като свършат аргументите почват обидите.Но Ви е простено!То е от Българския Ви иманталитет да измамите хората!
Лек ден и успех във всичките Ви начинания!

• Администратор
преди 2 часа, Плант написа:

Знам, че като свършат аргументите почват обидите.Но Ви е простено!То е от Българския Ви иманталитет да измамите хората!
Лек ден и успех във всичките Ви начинания!

Кой точно и с какво е измамен? :D И какви обиди, къде те обидих? Аз си разсъждавам на глас, ако си се припознал в нещо от написаното изобщо не е мой проблем. Не знам какъв ти е проблемът ама имаш някакъв и то много голям. 

преди 10 часа, Плант написа:

Драги Плант или какъвто сте там,

Не знам защо продължавате да спекулирате по мой адрес и да цитирате само неща, които ви изнасят без да сте наясно с положението.

Не знам кой какво Порше си е купил и кой кого е излъган след като за N-ти път ще кажа, че тази тема нито е била съгласувана с мен, нито е имало моето съгласие за подобна активност, нито дори съм знаел за темата в деня на нейното пускане (иначе щеше да бъде затворена на мига, а не след ден-два, когато я видях просто, защото тогава можах да ползвам компютър). Това, че е имало IBAN и PAYPAL в самата тема, не означава, че е била с моето знание. Този IBAN и PAYPAL бяха дадени само на автора на темата Васил и то след няколкодневно уговаряне от негова страна да му ги дам за лична употреба (в смисъл той да ми направи някакъв превод по приятелски), нещо което дори на това не бях склонен, но накрая се поддадох, защото бе доста настоятелен. Изобщо съм нямал представа, че ще ги публикува в тема. Аз лично от тази тема имам повече негативни последствия, отколкото позитивни такива (макар че бе пусната с най-добри намерения от автора на самата тема). Като изключил това, че все пак се събра известна сума пари (отново казвам каква е те - в порядъка на 650 лв.) и че се зарадвах на това, колко хора държат на мен (защото тази сума се събра само за ден-два от съществуването на темата) и колко хора ме подкрепиха и морално (защото това, че някои не са могли да помогнат с парични средства не означава, че не са оказали морална подкрепа, която е не по-малко важна) негативите за мен бяха повече. Първо, не исках да се разчува за проблема, ама никак...а се разду из доста форуми, че дори и из социалната мрежа. Второ, винаги съм бил горделив, но с тази тема се почувствах един вид унизен, защото все едно съм някакъв просяк. И дори да съм имал нуждата тогава пак щях да се оправя дори това да ми беше отнело повече месеци. Досега винаги сам съм се оправял и винаги съм отказвал незаслужени парични средства. И трето, някои от преведените пари явно с желанието си да помогнат някои хора са превели средства от съмнителни карти, защото PAYPAL акаунта ми бе замразен за 6 месеца (макар аз да нямах вина, защото няма как да знам, кой, откъде праща тези пари) и след като го отключиха за да си изтегля наличните авоари след това акаунта бе оставен ограничен завинаги (без правото да мога да пращам и получавам пари от него и с това стана ненужен). А той ми беше важен, защото го използвах да заработвам пари в чуждестранните форуми (като допълнение към заплатата) за различни IT услуги (нещо, което имаме и тук, но тъй като българите нямат възможност да си плащат за подобни услуги не се използва много често). И сега трябва да търся алтернативна услуга на PAYPAL, защото не може да се издаде нов акаунт, тъй като текущия е обвързан с всичките ми лични данни. А повечето алтернативни услуги са насочени към бизнес потребителите, не към домашните такива.

Така или иначе съм взел решение още утре да отида до банката (не заради вас само...това нещо ми се върти в главата откакто бе създадена кампанията) и да видя има ли начин да се върнат всичките пратени пари на сметките на подателите (говоря само за непознатите за мен потребители, не за приятелите, които по-скоро биха се засегнали, ако го направя).

Самата операция не е безплатна и не коментирайте без да знаете. Избор на екип, операцията, престоя в болницата (2 седмица, 1 за лекуване и 1 за рехабилитация) не бяха безплатни, а самата става струваше 6000лв. от които Здравната каса пое 1000лв, така че не ми говорете глупости за да не ви съдя за клевета. Имам си всичките документи, касови бележки и епикризи. Но аз тези неща съм си ги платил с мои си спестявания. Сумата от 650 лв. която се събра тук отиде за други рехабилитации, лекарства и консумативи. Така или иначе това, както казах бе по-скоро заем, не дарение, защото вече съм си стъпил на краката и не ми е нужно повече и ще се опитам да се разплатя с тези хора за да не ме гони до живот. Дори ТЕЛК не съм си изкарал за да не ощетявам тези, които повече се нуждаят. Всичко се постига с труд. Ако един ден го закъсам толкова, може и да си изкарам, но пари се изкарват, но има и други неща в живота, не само парите. Ако трябва да има виновни това са институциите, заради които се стигна до инцидента, така че ако трябва да си търся правата, то ще е от тях.

Самата система (между другото, никъде не съм парадирал с такава, но не съм се и крил, защото нищо нередно не съм направил, но явно сте ровили из всичките ми постове да видите за трохички...какви части горе-долу имам за да ги сметнете), както споменах отново за N-ти път е купена на изплащане, а не КЕШ, че да е купена с пари от дарението...близко е до акъла. И затова си имам разпечатки...остават ми към 9 вноски. А това каква система съм си избрал след като е била с мои си пари си е моя лична работа. Това съм решил, това съм взел. Съобразил съм, че мога да си го позволя, след като се върнах на работа и след като поемах извънредни смени. Важното е, че това, което ми се случи не ме сломи и продължих напред, но винаги ще се намери някой трол, който макар че не е помогнал с нищо, ще изсипе един тон помия, защото му липсва личен живот и единственото, което му остава е да се наслаждава на поражението на другите. Е няма да ви направя това удоволствие.

Както казах след като приключа с банката утре ще поискам да се изтрият всички теми във всички форуми свързани с този проблем, макар че щетата за мен вече отчасти е причинена...разчу се. Но здраве да е!

Аз само съжалявам, че потребителя на тази тема трябваше да стане свидетел на тази грозна сцена и целия този офтопик, вместо на получи градивни коментари защо трябва да предпочете еди кои си части за системата си.

Васе, Васе...с тези мечешки услуги видя ли какво стана? :)

Както и да е. Благодаря на всички за подкрепата, аз лично смятам темата за отдавна изчерпана.

на 2/10/2018 в 21:01, Плант написа:

Довчера ревеше за пари за операция за таза, пък сега процесори и карти си купуваш.

С ония алкохолик колко пари направихте?

Драги ми Плант(и производните ти) аз съм алкохолика създал темата за даренията.
Жоро не знаеше-но реших да помогнем с общи усилия на човек изпаднал в беда.С чиста съвест и то.
Не ми и мина през ума че има толкова долни плъхове като твоя милост...ама на има.
Но да си дойдем на думата-аз ще върна всички дарени пари на хората направили си труда да помогнат на човек в беда.
Също така да ти благодаря-мина година от случката,но ти ни припомни че има завистливи и малодушни хора чакащи повод да "блеснат",за сметка на проблемите на другите....
ПС: Преместете темата долу в Проблеми с форума та повече хора да видят за каква злоба и дребнавост става въпрос.

преди 1 час, M.Николов написа:

Няма нормален човек, който да споделя мнението на този пълен психопат Плант, въобще не му обръщайте внимание!

Аз искам да си "поговоря" с него относно глупостите които изписа тук

Защо не му спрете достъпа на този изрод плант до форума.

B-boy не те познавам но бих ти дал съвет да не връщаш парите на непознатите защото и те биха се засегнали.Просто предай нататък.Какво имам предвид - направи дарение на някой който се нуждае от тях.

Жоре, аз като преживял две такива искам да си кажа болката.
350 лева за лепило и българска става.200 лева се плаща за кръв при циганите ,ако имаш приятели нищо.Аз дарих два пъти.5 и 80 за престой.Общо 2 седмици излязоха към 58 лева.Ако си с ТЕЛК не плащаш.10 лева за ЛКК. Там изписват количка и ортопедични обувки.С талона ми всеки искаше да оперира.Не съм дал никакви пари за екип понеже всеки искаше да оперира.Майка беше с гной и я отваряха два пъти.100 лева за лекарства след изписването и после аспирин.
Първият ми братовчед също се оперира с модерна американска става за 1400.Докторът каза, че се изпиват с компания за една нощ.Другото е абсолютно същото.
Физиотерапията ми излезе без пари.Първият път около хиляда лева.Вторият път около две хиляди.Мога да представя документи.Чакам майка да иде на ТЕЛК. Личният ни лекар ни каза, че нямаме голям шанс за нещо, ако не си платим.

Другото не ми се коментира.

преди 3 часа, XANAX написа:

Жоре, аз като преживял две такива искам да си кажа болката.
350 лева за лепило и българска става.200 лева се плаща за кръв при циганите ,ако имаш приятели нищо.Аз дарих два пъти.5 и 80 за престой.Общо 2 седмици излязоха към 58 лева.Ако си с ТЕЛК не плащаш.10 лева за ЛКК. Там изписват количка и ортопедични обувки.С талона ми всеки искаше да оперира.Не съм дал никакви пари за екип понеже всеки искаше да оперира.Майка беше с гной и я отваряха два пъти.100 лева за лекарства след изписването и после аспирин.
Първият ми братовчед също се оперира с модерна американска става за 1400.Докторът каза, че се изпиват с компания за една нощ.Другото е абсолютно същото.
Физиотерапията ми излезе без пари.Първият път около хиляда лева.Вторият път около две хиляди.Мога да представя документи.Чакам майка да иде на ТЕЛК. Личният ни лекар ни каза, че нямаме голям шанс за нещо, ако не си платим.

Другото не ми се коментира.

Привет,

Кофти, и не смятам,  че аз съм единствения с подобен проблем, но това с какво връзка го споменавате? Аз съм си избрал избор на екип, защото бях в съзнание и не ме бяха закарали в окръжната болница. Сам посочих, че искам да е в частна болница. Наясно съм, че имаше и по-евтини стави, но имат по-малък "срок на годност", а аз съм млад и нямам желанието да минавам по този път отново през няколко години и затова избрах да е от модерните (титаниева с керамична глава или както се водят там). То пак е Божа работа, колко ще изкара, но все пак се надявам да е повече. Има гаранция от 18 години, но може да изкара и 5, може и 40. Но все пак се води уж по-качествена.

По въпроса с дарението искам да споделя, че съм се заел със задачата да издиря всеки един и да му възстановя всичко (макар това да не е заем, аз го третирам като такъв). Свързал съм се с някои от дарителите и ми остават още няколко човека да издиря. До края на другата седмица се надявам да съм приключил с този въпрос. Никога не съм търсил съжаление или пък съм се самосъжалявал. Самото дарение макар и без мое знание е било доброволно. Ако някой е имал и капка съмнение е било редно да не дарява...ако после ще ги мисли и ще си каже ей за какво ги дадох, е било редно да не ги дава, защото няма да е било чистосърдечно. Също така събиране на дарение не означава, че някой трябва да е клошар за да има нужда от такова...дори хора, които са т.нар. средна класа или по заможни са не са застраховани от попадане на моментно затруднение. Живота е непредвидим. Разбира се, че аз сам осъзнавам, че има доста хора с по-големи проблеми и точно затова реших да върна всичко до последната стотинка. Нарочно не исках да дарявам остатъците на други потребители, защото така все едно правя дарение от мое име с чужди средства. Предпочитам да си ги върна на собствениците им и те да си решат за какво ще ги дадат и на кой. Аз от мое име така или иначе ще продължавам да дарявам, когато мога, както винаги съм правил. Дори в петък помогнах на един дядо. Както и да е.

Понеже ми омръзна да се оправдавам като ученичка...то големи драми...тъй като съм поел нещата в свои ръце и съм се свързал и ще се свържа с когото трябва ще помоля всички теми и постове по този въпрос в този и в другите форуми (където са били публикувани) и социалните мрежи да бъдат изтрити, защото не желая да бъда точка на обсъждане. Онази тема изобщо не трябваше да съществува, бе грешка. Аз се възстанових напълно (доколкото е възможно), стъпил съм си на краката, бачкам си, компютъра си е изцяло с мои си средства и всичко е точно. Не желая повече да коментирам по този казус. С който трябва да се доизясним ще бъде сторено повече не мисля, че има какво да се казва.

Автора на темата тук да пише какво си е избрал, че в неговата тема е редно да говорим по неговия въпрос. ;)

преди 12 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Привет,

Кофти, и не смятам,  че аз съм единствения с подобен проблем, но това с какво връзка го споменавате? Аз съм си избрал избор на екип, защото бях в съзнание и не ме бяха закарали в окръжната болница. Сам посочих, че искам да е в частна болница. Наясно съм, че имаше и по-евтини стави, но имат по-малък "срок на годност", а аз съм млад и нямам желанието да минавам по този път отново през няколко години и затова избрах да е от модерните (титаниева с керамична глава или както се водят там). То пак е Божа работа, колко ще изкара, но все пак се надявам да е повече. Има гаранция от 18 години, но може да изкара и 5, може и 40. Но все пак се води уж по-качествена.

По въпроса с дарението искам да споделя, че съм се заел със задачата да издиря всеки един и да му възстановя всичко (макар това да не е заем, аз го третирам като такъв). Свързал съм се с някои от дарителите и ми остават още няколко човека да издиря. До края на другата седмица се надявам да съм приключил с този въпрос. Никога не съм търсил съжаление или пък съм се самосъжалявал. Самото дарение макар и без мое знание е било доброволно. Ако някой е имал и капка съмнение е било редно да не дарява...ако после ще ги мисли и ще си каже ей за какво ги дадох, е било редно да не ги дава, защото няма да е било чистосърдечно. Също така събиране на дарение не означава, че някой трябва да е клошар за да има нужда от такова...дори хора, които са т.нар. средна класа или по заможни са не са застраховани от попадане на моментно затруднение. Живота е непредвидим. Разбира се, че аз сам осъзнавам, че има доста хора с по-големи проблеми и точно затова реших да върна всичко до последната стотинка. Нарочно не исках да дарявам остатъците на други потребители, защото така все едно правя дарение от мое име с чужди средства. Предпочитам да си ги върна на собствените им и те да си решат за какво ще ги дадат и на кой. Аз от мое име така или иначе ще продължавам да дарявам, когато мога, както винаги съм правил. Дори в петък помогнах на един дядо. Както и да е.

Понеже ми омръзна да се оправдавам като ученичка...то големи драми...тъй като съм поел нещата в свои ръце и съм се свързал и ще се свържа с когото трябва ще помоля всички теми и постове по този въпрос в този и в другите форуми (където са били публикувани) и социалните мрежи да бъдат изтрити, защото не желая да бъда точка на обсъждане. Онази тема изобщо не трябваше да съществува, бе грешка. Аз се възстанових напълно (доколкото е възможно), стъпил съм си на краката, бачкам си, компютъра си е изцяло с мои си средства и всичко е точно. Не желая повече да коментирам по този казус. С който трябва да се доизясним ще бъде сторено повече не мисля, че има какво да се казва.

Автора на темата тук да пише какво си е избрал, че в неговата тема е редно да говорим по неговия въпрос. ;)

Жоре,  аз съм Пламен.

Не обичам да се крия. И аз просто споделих как беше при мен. Това е.

преди 31 минути, XANAX написа:

Жоре,  аз съм Пламен.

Не обичам да се крия. И аз просто споделих как беше при мен. Това е.

Е аз да не съм се крил нещо? Просто не обичам да споделям лични неща на публично достояние. Не ми бе спешно всички да разбират. Затова, хора понякога питайте преди да действате...може да си мислите, че правите добро, но да се окаже точно обратното. Това е.

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Е аз да не съм се крил нещо? Просто не обичам да споделям лични неща на публично достояние. Не ми бе спешно всички да разбират. Затова, хора понякога питайте преди да действате...може да си мислите, че правите добро, но да се окаже точно обратното. Това е.

Жоре, обидих ли те?Просто исках да споделя...

Спирам да пиша тук понеже нямам и идея какво е да си счупиш таза.Все пак тук е тема за конфигурация.Съжалявам,че се намесих.

преди 20 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Затова, хора понякога питайте преди да действате...може да си мислите, че правите добро, но да се окаже точно обратното. Това е.

Мерси и прости че се опитах да помогна!

преди 1 минута, XANAX написа:

Жоре, обидих ли те?Просто исках да споделя...

Спирам да пиша тук понеже нямам и идея какво е да си счупиш таза.Все пак тук е тема за конфигурация.Съжалявам,че се намесих.

Е нямате идея пък са ви го сменяли два пъти?

току-що, Ваcко написа:

Мерси и прости че се опиах да помогна!

Васе, не исках да звучи неблагодарно, но мисля, че разбра какво имам предвид. Както казва един приятел от друг форум "Няма ненаказано добро".

А иначе понеже днес е Сирни Заговезни ми просто и ти и всички, които (ако) съм засегнал по един или друг начин!

Разбира се че ти прощавам!
То всичко стана побългарена работа-но не се коси и си носи гордо името,каквото се опитахме да направим го опитахме заради приятел!
Майната им на завистливите...

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Е нямате идея пък са ви го сменяли два пъти?

Васе, не исках да звучи неблагодарно, но мисля, че разбра какво имам предвид. Както казва един приятел от друг форум "Няма ненаказано добро".

А иначе понеже днес е Сирни Заговезни ми просто и ти и всички, които (ако) съм засегнал по един или друг начин!

Ами то писах, че е веднъж на майка и веднъж на братовчеда.

URIEL 

Имаше тук такъв  и ако си го спомняш той не лъжеше.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.