Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правилник за държането на завряния зет вкъщи и другаде.

Featured Replies

преди 4 часа, franchesko написа:

ето на образовай се малко къде е трябвало да си търсиш булка преди 28 години

Аз не съм ходил из Европата като гастарбайтер да си търся булка, те сами си идваха в София и си пробирах, понеже бях почти без конкуренция от страна на смотаните ми сънародници.
Имах си наето ателие на гърба на университета. По стените му мои рисунки на живи хора. С налично легло подпряно отдолу под пружината с един дървен твърд сандък та да не пропада пружината като ѝ се качим с някоя дама отгоре да правим постъпателни движения.
Наличен домашен телефон. Налична Волга комби всеки ден за екскурзийки из родината. Налични и парички за плащане по ресторанти, бензиностанции и т.н.
Добро познаване на интересните туристически обекти, понеже съм ги бил обиколил предварително.
Отлично общуване с чужденци и чужденки, понеже познавах много чуждестранни студенти и им бях свикнал на акъла, който си е различен от на тъмните балкански субекти.

И за твое сведение няколко часа преди да се появи пред погледа ми моята булка, един нашенец ме навиваше да сме водели едни красиви рускини на Витоша и после на рожден ден при него. Ама като ми каза тази дето беше според моя ръст че е от Ленинград и веднага изстина всякакъв интерес от моя страна. Ако беше казала че е от гр Одеса, тогава може и да сме се разбрали евентуално. Ама горе на големия студ хич тамън не ми се ходеше да живея.
Аааааааа, като стана въпрос за студ, една от Нюкасъл ме праща да проверявам как може да стане да сключим брак и давах имената ѝ в общината, щото комунягите всичко записват. Пъро те питат за коя ще се жениш и после ти дават едни хартии за попълване. Ако си питал веднъж там си е записано и си го пазят. Като отидох втория път да искам документите за попълване за белгийката ми, оная чиновничката ме пита - "нали беше англичанка, що сега е белгийка?"
А и в бюрото на авиокмпания Балкан слещу  Народното събрание, продавчката на билети ми каза че си спомняла за мене, че в англия съм щял да ставам зет. Помнеха ме хората, щото такива големи майстори на любовния спорт бяха рядкост.
Аз като отидох първия път на гости да огледам обстановката дали става за живеене в Белгия, баща ми ме е бил отписал че съм нямал да се върна повече. И никой не ме е чакал да ме посрещне на летището. Пък аз си се прибрах по живо по здраво, доволен че при гаждето става за живеене белгийците са нормални хора.

• Отговори 132
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, Белгиеца написа:

Аз не съм ходил из Европата като гастарбайтер да си търся булка

Пешо, ти май бъркаш понятието гастарбайтер с лавърбой.Гастарбайтер е човек, който отива да работи в друга държава,за това е и арбайтер, а другото е навлек от мъжки род, който гледа да се облагодетелства от наивноста на някоя жена.

Ами Пешо освен да си вземеш някой мъж тогава пък ти, там има обратни колкото щеш.
Колко му е, едно дупе ще му даваш и получаваш подслон за без пари.
При това е сигурно че няма да забременееш и родиш дете от него, колкото и да се напъва оня и да ръга дълбоко.
Щом като жененето за жена ти изглежда нещо нередно, действай с джендърите.

преди 7 часа, Белгиеца написа:

Пешо май ти си  тоя който дава дупе за един подслон и си се продал като бяла робиня за един белгийски паспорт.Иначе, ако си беше останал в България щеше да станеш клошар.

Слушай сега мили ми Пешо,
аз съм пример за човек уредил си живота на запад, без бране на ягоди, миене на чинии, монтаж на скелета по строежи и т.н.
Ако аз си бях останал в България, съм щял със 100% сигурност да я напусна когато почнаха да падат натовските ракети около София. 
И пак съм щял да се оженя за местна булка, там където ще съм бил отишъл да живеея.
Познавах много чужденци и те са ми обяснявали къде става за живот и къде не трябва да се прекарва човек да ходи.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Слушай сега мили ми Пешо,

Слушай сега мили ми белгийски съгражданино,

Те те удумват и в други теми;

Дали си си уредил живота, там ги не брига, ама ставаш на посмишия....

Ако бе останал в България, хм, шега щесе да се бориш да си джендър, но ай сполука... :)

Ай кът станеш дедо ил баба ще си говорим и кът твоето дете не ще да се нарече българче, хм явно си един отявлен путю маринкин...

и си глеа сега на ко си се превърнал - на посмешало в нашите земи, а не кът некой си преоспял....

Шото, ако бе успял, хм немаше сега да "хортуваш" тука, а щеше да си хапваш и пиеш някъде в Дубай ил Австралия и не да плюеш своя произход и да на изкарваш душмани или чафути.... ги бе ди, ге ди серсем бе гьотфирем бе гуанес с шоколеш глязур вър тез слабоигнаници .... :)

ПОТРЕТВАМ: Нищо лично!

преди 3 часа, Диман Дюминич написа:

и кът твоето дете не ще да се нарече българче, 

Ако искате моето белгийче да се нарече българче, първо трябва да си оправите държавата да стане като неговата.
А аз го съветвам да не си вади български документи като стане на 18 години, защото българското гражданство предполага и задължения към България, в която той няма да е израснал и учил. 
Като почнат ония от Кържали да искат автономия и стане гражданска война, оня дебелият военен министър ще му прати призовка на моето белгийче да бъде така добро да отиде на умре в Родопите в сражение с турчолята, ако се е минал синът ми да стане български гражданин.  Ако не отиде в България да умре доброволно, тогава го съди военен съд че се укрил и ако му стъпи кракът на българска земя даже и след няколко години, го вкарват в пандиза като изменник на нещо което не му е родина на него.
За сега моето дете български не знае, а ще става на 11 лета.
Дали някога ще го понаучи си зависи само от него. Аз не го карам да го учи.
Ама  тебе те е яд, че не ти плащаме ние мизерната пенсия, нали така.

преди 16 минути, Белгиеца написа:

Ама  тебе те е яд, че не ти плащаме ние мизерната пенсия, нали така.

Опазил ма господ! :) Да чакам от вази пенсия... де .... сигурно сега щях да карам Дачия, а не ..... ай някъде съм казал какъв ми е автомобила, даже снимка съм прикачил .... и тя е хм, я мия, хм, като я водя на преглед.... :)

Верно..... мизерна ми е пенсията, ама ми стига да карам по-хубав автомобил от тебе, да ям по-хубава храна и т.н. и ми не пука, че живея в България, а в едно забутано село под Балкана....

Живей си там мой белгийски "съгражданино", не ми пречиш.... :wink12: Възвеличавай се и се главозамайвай.... На всякъде вече ти се присмиват из форумите...

Да, станал си звезда ясновидецо.... :)     

Да ти е живо и здраво детенцето!

Поздрави тъщата! А, и жената довечера да я уважиш, хм.... ако ти пусне де.... гледай да се постараеш....:wink12:

Успех!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.