Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правилник за държането на завряния зет вкъщи и другаде.

Featured Replies

за какво да питам неща които знам.

• Отговори 132
  • Прегледи 14,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, Yvan Sergeev написа:

за какво да питам неща които знам.

Ми дай и аз като теб бре!
Обичаме това го знам-но имам хорски срам!
Когато нежно и говоря-бедрата лесно ще разтворя...
Когато полъх аз и дам сърцето свива и се знам
Шията докосвам аз а те изтръпва във захлас....

Ей голям съм фантазьор бре хахх:)

Хайде стига сте си врели носа в хорските пазви и си гледайте вашите. 

преди 12 часа, ostavime написа:

Ах ти пиявицоооооо. хахаха

Лошо ли му е бре? По-добре ли е да си вземеш някоя пиявица, която тя теб да те изцежда? Жалка действителност.

търся си пиявица  да ми изцежда  ежедневно. :rolleyes:

преди 1 минута, Yvan Sergeev написа:

Парите ще ти изцеди, не простатата.

нека цеди давам и ги сичките 

преди 13 минути, Никой написа:

Лошо ли му е бре? 

Те момчетата просто завиждат, понеже никоя чужденка няма да ги вземе тях.
Аз на една бивша съученичка ѝ викам на годежа на брат ми ( тя му беше намерила булката, та затова беше поканена с мъжлето ѝ) да ми намери някоя югославянка, понеже майка ѝ женена там , а пък тя ми отговори, че не съм им бил изтрябвал аз точно на тях.
Еми после като разбрали с мъжлето ѝ че съм се оженил за белгийка, да видиш един път на спирката на рейса как ме подпитва за жена ми. Ако не беше 5 годишния й син с нея, направо щях да ѝ кажа да го зарезва нейния автомонтьор и да си намери западняк. Ама пред детето не вървеше така да ѝ говоря, щото ще каже на баща му после и майка му ще яде бой.
На тая същата, след години ѝ показах снимки на моето дете снимани в хола ми. И се заглежда в мебелите горката като не виждала. Е позна кое е камина, все пак, видяла е в някой филм. Ако съм знаел предварително че ще се случи да ѝ показвам снимки, съм щял да снимам къщата ни отзадната страна от по-далече да скива 3 етажа с гараж и голям двор, та да ѝ разваля настроенито за цял месец. Защото е завистлива и в червата.

да сте си разменили фийсбуците пък  сподели снимки  :D 

преди 55 минути, Yvan Sergeev написа:

Ти пък къде се вписваш?!!?

преди 1 час, Белгиеца написа:

да скива 3 етажа с гараж и голям двор, та да ѝ разваля настроенито за цял месец.

Ония хол с който се хвалеше в другия форум за сателитите къде е 4/8m на кой етаж е ?

преди 6 минути, BMW Маниак написа:

Ония хол с който се хвалеше в другия форум за сателитите къде е 4/8m на кой етаж е ?

Алоуу колегата с 13 деца-къде си тръгнал бре :)

преди 55 минути, Ваcко написа:

Алоуу колегата с 13 деца-къде си тръгнал бре :)

По какво сме колеги "колега"?

преди 1 час, BMW Маниак написа:

опа

преди 4 часа, BMW Маниак написа:

Яки  каки :)
Ма/йтаб бе

васкооо мишкар си като стане напечено обръщаш гръб

преди 3 часа, Ваcко написа:

опа

А така Леко пред Господаря ти

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Те момчетата просто завиждат, понеже никоя чужденка няма да ги вземе тях.

Хохохо, как точно да завиждам на цървулан с Дача, който брои парите на жена си, които пък са от майка ѝ и баща ѝ. Сигурно сутрин ти дава джобните за деня. Тя е тази, която командва, а ти си чехльо. Щото си скъсан. Или да завиждам на това, че нямаш един приятел на който да се обадиш. Остай, не си ти за завиждане, а за оплакване. Но всеки сам си избира. Тъпото е, че се гордееш с това, а не се погледнеш отстрани. Ама то си е до човек. Или си такъв, или не си. 

Така че, наблягай на правилата и си налягай парцалите. 

преди 8 часа, BMW Маниак написа:

Миналото лято го преградих и сега станаха две стаи от по 4 на 4 метра, за да ми е по-топло и да гледаме със синчето в различни стаи на различни 50 инчови телевизори.
А за етажа е малко сложно, зависи по коя система ги броиш, дали по българската или по белгийската. Зависи също и от коя страна гледаш къщата, понеже тя е с двор на две улици. А двора си сменя нивото точно с един етаж някъде по средата на къщата. Та, от страната на по-главната улица, двете 4х4 м стаи са на първия етаж по нашенски и на партера по френски. От противоположната страна, са на вория етаж по нашенски над гаража  и помещението с пералнята, бойлера, сушилнята машина и другото помещение с парното котле и цистерните с нафтата.
За да не се притеснямаш излишно, стената с която съм преградил хола е от 10 сантиметрови блокове от бял Итонг, режат се с трион с едри зъби. Ако ми скимне като порасне синчето, лесно мога да я строша и пак да стане 8 на 4 метра. Например ако решим да я продаваме къщата след време и да отидем да живеем в наследствената ми къща в София, тогава може по желание на купувача да строша стената, понеже те си падат по по-големи пространства белгийците.
А в къщата ми в София от 120 кв метра, най-голямата стая е 4 на 4,5 метра точно за да са по-лесни за топлене през зимата.
Виж сега колко много се грижа за теб, да си осведомен обстойно, па покрай тебе и разни завистници да понаучат това онова за житието и битието на белгиеца.

преди 23 минути, ostavime написа:

Така че, наблягай на правилата и си налягай парцалите. 

Епитетите цървулан и пиявицо разрешени ли са от правилата, или са позволени само за богоизбрани да ги употребяват ?

• Автор

До Г-н Белгиеца.  Извинявам се. Не ми влиза в работата. Но мога ли да задам няколко въпроса? Извинявам се отново. На колко години е белгиеца и Белгийката и Белгийчето. Ако Белгийката е над 30 год. възраст как не се е женила или раждала. Белгиеца гледал ли е доведени деца? Ако белгиеца и Белгииката са на 26 год с 5 год. дете? Ако Белгиеца е на 35-40 год, а белгийката над. 35 год. възраст с 5 год. дете? Само предполагам. Знае ли Белгиеца детеродната възраст на жените? Възнамерява ли Белгиеца да има още деца? Препоръчвам на Белгиеца да си посети наследствената къща в София, защото може да е ограбена и разбита. А и май Софииската 3-4 етажна къща е по- голяма от Белгийската. Как живеят родителите му в София без него и внучето си? Извинявам се. Но си мисля, че Белгиеца е жена мечтаеща си за сватба с чужденец. Истината е точно обратното на това как се представяте. Предполагам, че Белгиеца е с доста беден и с малки жилища. Затова си фантазира за Белгийски бабички. Щом на Белгийката родителите са в старчески дом, то те са над 70-80 год. и няма как такива родители да имат 30 год. дъщеря, а най- вероятно 40-50 год. В Заключение. Почти всяка Българка ражда първото си дете на 20-22 год., а на 25-26 год. второто си дете. Над 30- год възраст жената по- принцип излиза в невъзможност да ражда деца. Физиология. Природа. Мисля, че белгиеца е точно обратното на това, което се хвали. Тоест е много беден и малоимотен. Извинявам се от сърце и душа.

Виж сега колко много се грижа за теб, да си осведомен обстойно, па покрай тебе и разни завистници да понаучат това онова за житието и битието на белгиеца.

Благодаря за което. Твоите постове винаги са ми действали успокояващо. Не знам на другите как им действат, дали постигат ефекта които търсиш но на мен съвсем сериозно ми действат успокояващо и искам ако може винаги да си така изчерпателен като сега.

От противоположната страна, са на вория етаж по нашенски над гаража  и помещението с пералнята, бойлера, сушилнята машина и другото помещение с парното котле и цистерните с нафтата.

За да не се притеснямаш излишно,

Аз наистина ли ти изглеждам на притеснен ? Така като си напъна сивака и се опитвам да си представя три етажната ти  къща построена върху гараж,  перално и помещение за котли та тя първата ти плоча за основа едва ли е повече от 50 квадрата ! (тука съдя по моя гараж които хич не го намирам за малък според мен и моето перално).Такава къща би изглеждала много смешна (тоест тесничка и висока, това за жена е добре ама за къща хмм...) и почва да ми се върти в главата че е близнак и делите общи стени с комшията както и си знаете всички истории понеже всичко се чува. Кога пърдиш, кога печеш пържоли на тераста за да го дразниш, кога се мъчиш да запалиш дачията в студа и подобни.
Всичко това е и достояние на комшията. Няма да казвам кога практикувате и любов с жената понеже ти тази част отдавна си я спрял.
@kalansuv май правилно се досети че софийската ти (в София окръг) е по голяма от белгийската ти.

Аве друго да те питам понеже те виждам че обичаш да влизаш в подробности. Ами сега хола къде е ? Толкова ли няма три малки стаи тип кутийки на третия етаж че разписа на хола пътния лист в замяна на ще две стаи?

преди 57 минути, kalansuv написа:

Но мога ли да задам няколко въпроса? 

Можеш винаги да задаваш въпроси на Белгиеца, той само това чака за да почне да се хвали и фука на дълго  и на широко.
Тази година синът на Белгиеца ще става на 11 години, за сега е с навършени 10. Не говори български, а от миналата година ги учат в даскалото малко на английски.
Родителите му са вече погребани без негово присъствие, някъде из Софиските гробища. Брат му също е погребан, поради алкохолизъм.
Белгиецът си беше още само българин на 25 години когато срещна 21 годишната белгийка.
Белгиецът е умен и си живееше живота без грижи по деца доста години, за ужас на родителите му. По едно време отчете факта относно тиктакането на женския биологичен часовник и направи едно бебе на белгийката. Падна се момче, вероятно за мъка на брат му, на който му се падна момиче.
Белгиецът беше направил брачна агенция да жени нашенки за френско говорящи преди 2007г. От 270 записане нашенки на всякакви възрасти, само една е съобщила че е успяла да сключи брак с един доста по-възрастен белгиец. Другите ги канеха на гости за по 30 дена, пробваха ги и после все нещо им намираха кусури западняците. Някой западняци си поръчваха по два пъти нашенки. Та Белгиецът разбира и от тези работи.

Извинявай, пропуснах да спомена телевизорите ти а знам че са ти болна тема телевизиите. В останалите стаи пак ли са 50 инчови или само в двете големи ?
Така де, получих малко комплекси за малоценност понеже моя в спалнята ми които почти не пускам е само 32 инча.

преди 5 минути, Белгиеца написа:

Другите ги канеха на гости за по 30 дена, пробваха ги и после все нещо им намираха кусури западняците. Някой западняци си поръчваха по два пъти нашенки.

Каква брачна агенция ве Белгиец ? Та това си е чисто сводничество. Цяло чудо е било че белгийските власти не са те надушили.

преди 6 минути, BMW Маниак написа:

Толкова ли няма три малки стаи тип кутийки на третия етаж че разписа на хола пътния лист в замяна на ще две стаи?

На третия етаж са 2-те спалните и още 2 стаи и една баня. Под покрива са правили еще една стая за която има вертикален прозорец , но е пълна с "боклуци" на които шефката държи, поне за сега. При нужда, под покрива могат да станат две стаи, ако я продадем на някое многочленно семейство. 
Обаче шефката не дава телевизори в спалните, има в едната от другите стаи телевизор и в кухнята също има, ама в спалните няма даже и компютър. Е, имам едно лаптопче за зор заман ако искам да го пусна в спалнята по WiFi, ама рядко се случва. Всъщност има 4 телевизора, мани мани, липсва ни четвърти човек да го гледа, трябва да дадеш на заем едно от твоите хлапета да го сложим да го гледа.

преди 17 минути, Белгиеца написа:

Всъщност има 4 телевизора, мани мани, липсва ни четвърти човек да го гледа, трябва да дадеш на заем едно от твоите хлапета да го сложим да го гледа.

Усещам че му е скучно на лапето ти и няма с кой да си играе и си мислиш че с един 50 инчов телевизор си му осигурил безгрижно и щастливо детство.
Трябвало е още едно лапе да направиш на белгийката а не сега да търсиш готово.
Моите са свикнали да се гонят и тичат и в тази къща къде описваш може да получат холстрофобия. Ще питат къде е басейна и ще падне рев като разберат че няма. Комшията ще идва да се оплаква от шум,. Те и отделно не са свикнали на студено че ту какъвто си сметкаджия ще го оставиш на 18 градуса да му тракат зъбите вместо да надуеш парното.Не си струва да стресирам децата заради един 50 инчов телевизор.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.