Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правилник за държането на завряния зет вкъщи и другаде.

Featured Replies

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

Усещам че му е скучно на лапето ти и няма с кой да си играе и си мислиш че с един 50 инчов телевизор си му осигурил безгрижно и щастливо детство.

Eдно съседче 1 година по-малко от моя идва да си играят.
А като дойде време за наследство, на моят няма да му трябва да дели с още 4 други.

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

Ще питат къде е басейна и ще падне рев като разберат че няма. 

Абе аз нали ви показвах снимки преди на басейна на съседката. Има място за басейн, ама няма достатъчно жега продължително време. В замяна на това не ни ядат кобри и скорпиони, крокодили няма в реките и т.н.
А предимството на моята къща е, че на 25 км е гр. Люксембург с големите заплати, такива каквито при теб просто няма.

• Отговори 132
  • Прегледи 14,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 15 минути, Белгиеца написа:

А като дойде време за наследство, на моят няма да му трябва да дели с още 4 други.

От малък ще е вече завършен егоист и само ще се моли ден по скоро да ви копае и да барне парата.

преди 16 минути, Белгиеца написа:

Има място за басейн, ама няма достатъчно жега продължително време.

Кофти работа.

В замяна на това не ни ядат кобри и скорпиони, крокодили няма в реките и т.н.

Нещо ми бъркаш дестинацията. На целия остров няма ни едно отровно насекомо. А крокодили и скорпиони търси някъде другаде. Те богатите рашки са балами че не са отишли около теб а са дошли около мен. Така де да подържам и руския на ниво че тия рускини има някои късат нерви направо.

преди 19 минути, Белгиеца написа:

А предимството на моята къща е, че на 25 км е гр. Люксембург с големите заплати, такива каквито при теб просто няма.

Ако ще да е на гърба на кралския двор или на същата улица теб какво те грее тая работа че не ми стана ясно ?
Ти гледай в твоята паница а не в чуждата.

преди 6 минути, BMW Маниак написа:

Ако ще да е на гърба на кралския двор или на същата улица теб какво те грее тая работа че не ми стана ясно ?
Ти гледай в твоята паница а не в чуждата.

Като си търсиш работа си пишеш адреса къде живееш. Като напишеш че си от моя град и те канят на разговор работодателите от Люксембург, защото има влакове на по 20 минути сутрин и няма да закъсняваш за работа даже и през зимата. Та моят син ще го броят за техен човек като си покаже университетската диплома от Белгия. 
Да дадеш на детето си уредена бяла държава е най-голямото богатство.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Eдно съседче 1 година по-малко от моя идва да си играят.

де споко

докато порасне  наследнвото ще е изхарчено по комуни

нали  сте близо там до холандците където легално си  пафкат марихуаната

та ще   мубутнат някоя цигарка с хероинче 

да беше казал  и 4 деца да имахи да си разделят парите пак ще им е достатъчно.

преди 3 часа, Yvan Sergeev написа:

да беше казал  и 4 деца да имахи да си разделят парите пак ще им е достатъчно.

E да бях, ама тука ги няма мутренските варианти на обогатяване.
Ти колко деца си отгледал ?

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

5-6

аха 5 и половина кучета си отгледал , ама аз те питах за деца дето ти си ги направил и после да си ги отгледал

ТИ гледай какво ти се отговаря а не какво питаш.

• 2 седмици по-късно...

Белчо, стига си го хвалил тоя запад и лъгал хората.Напомняш ми на ония българи в Дойчланд, където искат да го изкарат като Дисниленд.Блъскат със жена му по 12 часа най-мизерната работа, и накрая на месеца като вземат заплати с жена си се снимат с 50 банкноти в пачка по 50 в клипчета и ги качват в ютуб, за да мислят хората в България, че са отишли там и са станали баровци.Само, че с тия пари които се снимат точно след два дена заминават за сметки и разходи и за тях остават 350-400 евро чисто, което са нищо за Германия.Като заредиш три пъти колата до горе и те заминават.А ти, че си станал зет заврян у западна европа си прецакан както от морална така и от законова гледна точка.А именно защото закона в западна европа защитава жената при евентуални конфликти, а ти както си там и зет заврян.. се моли жена ти да те търпи още, защото само едно позвъняване от нейна страна в белгийската полиция и след 15 минути ще изхвърчиш с двеста от Байкунур...

преди 6 часа, franchesko написа:

А именно защото закона в западна европа защитава жената при евентуални конфликти, 

Аз съм я хипнотизирал моята любима и тя си ме обича безкрайно, няма никакви конфликти.
На пук на мизерните душмани.

• Автор
преди 8 минути, Белгиеца написа:

Аз съм я хипнотизирал моята любима и тя си ме обича безкрайно, няма никакви конфликти.

Кой визираш тука в тази тема или в форума с епитета Душмани или Душманин?

преди 2 часа, Белгиеца написа:

:) Мой белгийски приятелю и ти се явяваш един вид душманин..... на всичко хубаво  в българския бит и култура.... :)

Живей си с илюзията, че ти си я хипнотизирал твоята любима, но по ми изглежда, че тя те е хипнотизирала....

Няма лошо.... след като не живееш в мизерия, какво пък..... на теб така ти харесва и т.н.

Онеправдан си бил тука в България, но неоправдан си за мнението ти спрямо България....

Не си разбрал поуката от дядо си.... и не си разбрал какво е искал да каже с това черна жена....

Ох, мой белгийски съгражданино..... баш на черна жена май си се надянал.... :) Дано да не е така.....

Бъди щастлив и не ни мисли нази дет сме останали тука в България....

Успех!

преди 3 часа, Диман Дюминич написа:

Живей си с илюзията, че ти си я хипнотизирал твоята любима, но по ми изглежда, че тя те е хипнотизирала....

На мен ми върши прекрасно работа и тя да ме е хипнотизирала, щом като сме заедно всичко е наред.

На мен ми върши прекрасно работа и тя да ме е хипнотизирала, щом като сме заедно всичко е наред.

Да! :) Успех мой белгийски съгражданино..... това е най-важното! :cool:

Пожелавам ти един прекрасен съботен ден!

на 21-2-2018 в 8:58, Белгиеца написа:

другото помещение с парното котле и цистерните с нафтата.

Какви са тия цистерни с нафта бре..? Ти си там като бомба със закъснител там бре.Влизал съм в стая отоплявана от печка на нафта, това така смърди на нафта, че предпочитам да спа на вън.Абре много изостанала тая Белгия бре..Тука цяла Холандия е на централно парно и можеш да го пускаш и спираш, когато си поискаш и да се грееш за стотинки.А ако искаш да отопляваш толкова голямо помещение като твоят хол 8/4 метра,трябва да сложиш повече радиатори,какво си тръгнал да правиш ромски истории...Аз в моят хол, който е 5/4,5 имам два и става ,,баня,, точно за две минути и в най-големия студ си седа по къси гащи и тениска.

преди 7 минути, franchesko написа:

Какви са тия цистерни с нафта бре..? Ти си там като бомба със закъснител там бре.Влизал съм в стая отоплявана от печка на нафта, това така смърди на нафта, че предпочитам да спа на вън.Абре много изостанала тая Белгия бре..Тука цяла Холандия е на централно парно и можеш да го пускаш и спираш, когато си поискаш и да се грееш за стотинки.А ако искаш да отопляваш толкова голямо помещение като твоят хол 8/4 метра,трябва да сложиш повече радиатори,какво си тръгнал да правиш ромски истории...Аз в моят хол, който е 5/4,5 имам два и става ,,баня,, точно за две минути.

Цистерните са две, уж по 2500 литра всяка, ама май са по-малки и едната е разкачена, щото са изкарали преди години разпоредба ако превижава 3000 литра цистерната да трябва да ги подлагаш на проверки да няма течове и ги ограждаш със стени да не се резлее нафтата из мазето например.
Та котлето работещо на нафта топли цялата къща, даже и в таванската стая има радиатор. И в коридора има радиатор.
Имаме и свързаност с газ от улицата идва една тръба и наскоро ми смениха газомерещата кутия, но не я ползваме. Като дойде време да сменяме котлето на нафта с ново, тогава можем да минем на газ ако искаме. Просто ще пробият една снена и ще прокарат една тръба в помещението където е котлето и цистерните и ще я свържат към новото котле на газ.
В стаите никъде няма нафта та да ти мирише на похоландчения нос.
Ти явно си живял само в апартаменти там и не знаеш как е по къщите мой човеко.

А това за греенето за стотинки, иди го разправяй в някое село от врачанския балкан, може и да ти повярва някой.
Колкото струва литър газ в Холандия толкова струва и в Белгия. 

преди 3 минути, Белгиеца написа:

ама май са по-малки и едната е разкачена, щото са изкарали преди години разпоредба

па и в Белгия имало цигански нрави.... :) те та тъй.... разпоредби и тарикътлък как цигани..... :)

преди 40 минути, Белгиеца написа:

Цистерните са две, уж по 2500 литра всяка, ама май са по-малки и едната е разкачена, щото са изкарали преди години разпоредба ако превижава 3000 литра цистерната да трябва да ги подлагаш на проверки да няма течове и ги ограждаш със стени да не се резлее нафтата из мазето например.
Та котлето работещо на нафта топли цялата къща, даже и в таванската стая има радиатор. И в коридора има радиатор.

За това и трябва като си избираш жена да е от някъде къде е вечно лято. Няма нафти, котлета и подобни. Има само зелени климатици за охлаждане и панели за зелена енергия, басейни и ... кеф от всякъде.

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

За това и трябва като си избираш жена да е от някъде къде е вечно лято.

Ма белгиецо не му се нравят матовите, все на бело налита.... и затуй с нафта се зарежда....:cool:

преди 1 час, Белгиеца написа:

Имаме и свързаност с газ от улицата идва една тръба и наскоро ми смениха газомерещата кутия, но не я ползваме. Като дойде време да сменяме котлето на нафта с ново, тогава можем да минем на газ ако искаме. Просто ще пробият една снена и ще прокарат една тръба в помещението където е котлето и цистерните и ще я свържат към новото котле на газ.
В стаите никъде няма нафта та да ти мирише на похоландчения нос.
Ти явно си живял само в апартаменти там и не знаеш как е по къщите мой човеко.

А това за греенето за стотинки, иди го разправяй в някое село от врачанския балкан, може и да ти повярва някой.
Колкото струва литър газ в Холандия толкова струва и в Белгия. 

То не е само цената на газта бе аланколуу...нали си майстор, би трябвало да знаеш,че ефикасноста на енерго потреблението е съвкупост не само от крайната цена на кубика газ в случея,не на ЛИТЪР.Литри имаш на колонките по бензиностанциите и там крайните  цените са други от тези на кубик доставен до вкъщи.А и Холандците си имат собствено находище на газ, което е достатъчно за цялото холандско потребление и цените за местното население са други от държави, които нямат такова.Голям фактор е и енергийния лейбъл на жилището.Ако е добре излирано ще плащаш малко, ако е зле ще плащаш много.Много е важно и какви материяли си вложил вътре и обзавеждане.Теракот,гранитогрес,мрамор,финил(балатом) разни ламелени щори това така държи студено.Най-много топлина лапа пода и прозорците.На времето в България ходих чак до Гърция за 15 квадрата бял гръцки мрамор да си сложа в спалнята и зимата умирах от студ.Тука мокет на всякъде с изключение на кухнята и коридора.Иначе ток и газ плащам на месец 110 евро, като парното бачка от ноември до средата на май на 23 градуса стайна температура еври дей.110 евро при минимална заплата за страната от 1500 евро си е стотинки.

Никой не те дърпа за езика. Ти сам потвърди думите ми.

на 2/21/2018 в 12:07, Белгиеца написа:

...
Родителите му са вече погребани без негово присъствие, някъде из Софиските гробища. Брат му също е погребан, поради алкохолизъм.
Белгиецът си беше още само българин на 25 години когато срещна 21 годишната белгийка.
...

на 3/9/2018 в 10:08, Белгиеца написа:

Аз съм си нейна частна собственост от 1990 година, когато я носих на ръце с булченската ѝ рокля
...

Математиката е точна наука. Ти си на 53 годинки. Завършен енергиен вампир - това не е обида, а класификация в психологията.
След 7 годинки си на пенсия. Все тая, от социални помощи на социална пенсия. Ще стигат за нет та цикленето  за русия ангел, матовата гъркиня, англичанката лезбиянка, португалката и волгата, да продължава докато кацнат извънземните. Страшното е, че деня премина в нощ за разказите около шестицата в живота ти. Как не ти пука черепа от толкова мозък вътре, но бас държа, че простатата ти се е превърнала на пергамент, а белгийката плаче за отварчка за миди. Клошарчето Калитко, етническия българин, кандидат милионерчето на баницата от Люксембург, което според същата математика ще измие дачията-мечта едва през 2021 година.

Oh mein Gott!
Има прости хора. Има тотално прости ... има и царе на простотията, но белгиеца е Избраният, защото ни червено, ни синьо хапче му трябва!!!

преди 5 часа, franchesko написа:

Иначе ток и газ плащам на месец 110 евро, като парното бачка от ноември до средата на май на 23 градуса стайна температура еври дей.110 евро при минимална заплата за страната от 1500 евро си е стотинки.

Виж как се издаде че живееш в ергенска гарсониерка в средата на блок и само стените с прозорците са ти външни, всичко друго оградено със шумни ергенчета едни музикални такива пушещи канабис  и т.н.
А тоалетната ти е в баничката и естествено няма прозорче, само дупка с ветилатор да проветряване. Ама те и съседите ти са така  и като забрави негъро отлево вентилатора и ти бръмчи цяла нощ, та трябва да си пускаш радиото и спиш на музика за да не се побъркаш.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Виж как се издаде че живееш в ергенска гарсониерка в средата на блок и само стените с прозорците са ти външни, всичко друго оградено със шумни ергенчета едни музикални такива пушещи канабис  и т.н.
А тоалетната ти е в баничката и естествено няма прозорче, само дупка с ветилатор да проветряване. Ама те и съседите ти са така  и като забрави негъро отлево вентилатора и ти бръмчи цяла нощ, та трябва да си пускаш радиото и спиш на музика за да не се побъркаш.

Само за вентиалора позна...който го предпочитам от колкото с прозорче в кенефа и като има дъжд с вятър и градушка и всичко влиза вътре...барабар със шумата...не ми ги хвали тия селски клозети.Но нито живея в гарсониера нито е оградено с музикални пущеси канабис.Под мен живее мениджър в Сименс със жена си и детето си.Другите ми комшии също са само семейства с деца.Единствения шум който има е през деня от децата, които си играят отзад на детската площатка,след 21ч. е мъртвило.Тия ергенски квартири и шумни жилища са в града предимно в централната част, аз живея в квартал на 2км извън града на чист въздух и спокойствие,а не на прахоляк и шум.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.