Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скайп не се вписва

Featured Replies

Здравеите търся скайп за работен плот за уин 10 които да работи,до сега пробвах няколко версии и нито една неще да се впише.А във вградения се вписвам без проблем.

преди 6 минути, Parliament написа:

Здравеите търся скайп за работен плот за уин 10 които да работи,до сега пробвах няколко версии и нито една неще да се впише.А във вградения се вписвам без проблем.

Нормално! Майкрософт просто го съсипаха тотално. А и от 1 месец десктоп версиите имат проблеми

https://www.kaldata.com/forums/topic/230515-защо-не-работят-старите-версии-на-скайп/?page=11

И още доста теми в специалния раздел за тази програма.

Инсталирай стара версия и тогава ъпдейтвай.

• Автор
преди 6 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Инсталирай стара версия и тогава ъпдейтвай.

аз стара версия инсталирам но неиска да се впише

7.40.0.151 портативка

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

само боклука 8.15 вече се вписва. със 7.40 е на късмет... варианта е с hex едитор да се смени версията на скапанайпа и то ако майкропростаците не са включили проверка за модифокация на на екзето... обаче до 7.40 хисторито и контактите се пазят локално, а на 8.15 си ги тегли от сървъра (който явно е сменен за да не могат старите версии да теглят контактите...)

• 11 месеца по-късно...

Откак съществува версия 8 на скайп имам с него следния проблем. Вписвам се нормално. Съобщенията също си вървят, но когато се отпиша, след това скайпа автоматично ме логва при стартиране, без да ми иска парола.

Ако при отписването му поискам да забрави всички данни за профила ми - не се вписва, но не помни името ми за логване.

Има ли начин да го настроя да помни името ми за логване, но да не помни паролите, както беше на предишни версии?

Заради тая работа компютъра ми весе е с постоянна парола.

преди 9 часа, Zaza Zaraza написа:

тотално го развалиха...

Що да са го развалили ?
Те си имат бизнес планове и си го нагаждат да е според техните мераци за изкарване на пари.

Емни точно от потребителска гледна точка, старите версии бяха по-добри за мене. До скоро със старата версия скайп на флашката нямаше проблеми, но от известно време насам, без да се обновява не иска да тръгне....та такаа. Като нямаме избор, ще работим с новите, ко да правим....:(

преди 14 часа, Белгиеца написа:

Те си имат бизнес планове и си го нагаждат да е според техните мераци за изкарване на пари.

За събиране на информация. Не ми позволиха възстановяване на парола без да им предоставя актуален телефон.

"Компютърът ми бил заразил околността с вируси, и за не помня какво си трябвало да се направи проверка, че наистина съм аз и това могло да стане само с SMS верификация."

Много хора имам на скайп, с които няма как да поддържам връзка по друг начин и просто нямаше как да избегна с SMS номер приватизацията на номера ми.

Нищо де и при мен искат лична карта, ама микрософт няма да ги знае твоите истински имена, ще имат само номер който няма да ползваш. При мен има и за само 5 евро възможност за предплатена карта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.