Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

15 години Kaldata.com – време е да почерпим!

Featured Replies

Честито, живи и здрави всички администратори, модератори, потребители и т.н. на kaldata  ! Специални благодарности на хората, които са ми помагали във форума ! 

П.П. има една граматична грешка при поръчването на ВИП абонамента:

9301715A.png

• Отговори 85
  • Прегледи 71,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Честито и от мен Калине! Още 150 години пожелавам форума да съществува. После ще видим. 

• Това ще е за 30-тата годишнина.

• Хора, радвайте се на годишнината и честит празник на всички участници във форума, спомнете си изминалите години и колко нови познати сте намерили тук , колко нови неща сте научили и на колко хора сте

Публикувани изображения

на 1.04.2018 г. в 15:23, BMW Маниак написа:

Не искам да бъда разбран погрешно но си задавам въпроса "как би се почувствал в тази ситуация редовно плащащия си абонамент Вип потребител които е подновил своя абонамент да речем преди месец" и го е заплатил за една година ?
Може би в случая някоя оферта 1 за 2 или просто някакво намаление би било по справедливо спрямо редовните ви Вип потребители или дори тази оферта да е само за потребители били поне някога Вип.
Все пак сега да се облажат хора били през цялото време безразлични към тази услуга която е на символична цена и най  вече хора които постоянно пишат в тема "проблеми със сайта" и дават акъли кое как трябвало да се направи от днес са вече и Вип потребители.

Просто споделям друга гледна точка.
Поздрави и честита 15та годишнина.

В продължение на 15 години не се е случвало, къде е проблема, че веднъж на 15 се случва ?!

Редактирано от callpchelp (преглед на промените)

преди 1 час, callpchelp написа:

В продължение на 15 години не се е случвало, къде е проблема, че веднъж на 15 се случва ?!

Който е искал да ползва VIP услуги мисля че е имал тая възможност многократно до сега. Цените са символични.
Аз изразих моя гледна точка. Не съм казвал че има проблем. Не ми слагай думи на клавиатурата.

на 13.04.2018 г. в 19:39, BMW Маниак написа:

Който е искал да ползва VIP услуги мисля че е имал тая възможност многократно до сега. Цените са символични.
Аз изразих моя гледна точка. Не съм казвал че има проблем. Не ми слагай думи на клавиатурата.

Аз от уважение към твоето недоволство няма да се възползвам от подаръка. Това не означава, че съм съгласна с теб, и ако евентуално имаш друго предложение за "подарък", който все пак да е достъпен и възможен за повече хора-потребители - справедливо за всички по равно, направи го.

Едва ли има друг форум, в който въобще да е помислено за подобен жест.

За това си мисля, че не е достатъчно да си навъпреки, а и да има защо.

преди 55 минути, Maleficient написа:

Едва ли има друг форум, в който въобще да е помислено за подобен жест.

което показва, че собственика на този сайт е значително по-умен от собствениците на другите сайтове

https://bg.wikipedia.org/wiki/Маркетинг

преди 1 час, Maleficient написа:

Аз от уважение към твоето недоволство няма да се възползвам от подаръка.

Таккааа. Малеф къде и ти видя мое недоволство ? Аз защо пък трябва да съм недоволен ? От това решение мен лично или някакви мои интереси  не са засегнати по никакъв начин от него.
Така че няма причина да съм недоволен. Аз изказах мнение. Нищо повече. А е повече от ясно че от това решение има много доволни, за това няма спор изобщо. Ако погледнем нещата от гледната точка как да направим  потребителите доволни това решение е работи. От едно решение винаги ще има доволни и недоволни. Това е ясно. На всички не може да се угоди.

преди 1 час, Maleficient написа:

и ако евентуално имаш друго предложение за "подарък", който все пак да е достъпен и възможен за повече хора-потребители - справедливо за всички по равно, направи го.

Аз не мога да направя нищо. Предполагам се досещаш и сама защо.
Знаеш ли къде се поставя и завързва коня ?  Където каже шефа.
Аз тук не съм в някаква комисия или съвет за да давам предложения и някой да ги взема предвид. Но ако чисто хипотетично имах възможност и желание за подаръци бих го направил по следния начин.
Редовните ми до сега VIP потребители най малко поне да им замразя времето което им тече от платения абонамент по време на гратисния период за всички. Дори бих стигнал и по надалече като за тях (редовните ми випове до сега) тази промоция (подарък) да бъде двойна. Нали това е идеята да са  випове, за да получават повече екстри от останалите. Инак се губи или размива смисъла от това че са вип и са си платили.

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

Таккааа. Малеф къде и ти видя мое недоволство ? Аз защо пък трябва да съм недоволен ? От това решение мен лично или някакви мои интереси  не са засегнати по никакъв начин от него.
Така че няма причина да съм недоволен. Аз изказах мнение. Нищо повече. А е повече от ясно че от това решение има много доволни, за това няма спор изобщо. Ако погледнем нещата от гледната точка как да направим  потребителите доволни това решение е работи. От едно решение винаги ще има доволни и недоволни. Това е ясно. На всички не може да се угоди.

Аз не мога да направя нищо. Предполагам се досещаш и сама защо.
Знаеш ли къде се поставя и завързва коня ?  Където каже шефа.
Аз тук не съм в някаква комисия или съвет за да давам предложения и някой да ги взема предвид. Но ако чисто хипотетично имах възможност и желание за подаръци бих го направил по следния начин.
Редовните ми до сега VIP потребители най малко поне да им замразя времето което им тече от платения абонамент по време на гратисния период за всички. Дори бих стигнал и по надалече като за тях (редовните ми випове до сега) тази промоция (подарък) да бъде двойна. Нали това е идеята да са  випове, за да получават повече екстри от останалите. Инак се губи или размива смисъла от това че са вип и са си платили.

Мнението не пречи да е ... несъгласие с определени обстоятелства, което е недоволство... състояние при което не си доволен. Не е задължително лично да те засяга или да са засегнати интересите ти, децата ти, религията ти и т.н.. Мързи ме да давам примери така че сам си ги измисли и поне се направи, че разбираш, а не се хващаш за думите. Защотото както следва от предходното не е нужна причина- лична и конкретна, за да си недоволен. Мисля, че този Жест ( не толкова Решение) не е имал за цел изрично да има доволни, сити и щастливи потребители. Щото, ако е така и е нужно да се "коткат" и ухажват потребителите, все едно са в деЦката градинка, се връщаме много назад в психоменталното си развитие.

Подстрекателството ми ти да покажеш какво предлагаш като си недоволен от този ЖЕСТ имаше за цел хипотетично да се види какво по-добро, честно и справедливо предлагаш. Но, ако може освен хипотетично да е по-конкретно. Съответно те поставяме при равни други условия и ти си ШефЪт. Имаш си твой форум от петнайсе годинки и се чешеш по олесяващото слепоочие и се чудиш: бе маамустара, какво да измисля за тия непознати потребители- дето не ми дреме особено за тях, ама все пак е готинко да ми късат нервичките, да ме дразнят или просто да са ме научили да не обръщам внимание на малоумност и тъпота- каквокакво- ваучер за нещо, екскурзийката, леснозабравима почерпка за вечер, безплатна скъпа компаньонка, а за мацките стрийптизьор- или- не, не- всеки един да ми напише желание и като един златен сом да изпълниш плана на сичкото златни рибоци у световните води... Непосилно, тегаво се чувстваш, а имаш желание- Шеф си се пак. Къв шеф ще си, ако не можеш да зарадваш форумонаселението?!

И накрая, че стана дълго и всеки уважаващ себе си некибик би задрямал ...

Предложение от Маняка-Шеф: "замразя времето което им тече от платения абонамент по време на гратисния период за всички"

Това е толкова дребнаво, че не знам дали и Скруч няма да се плесне по патешкото чело.

Значи, уж е символична сумата да си Випаджия/випаджийка и да имаш "екстри", хем ако може да ти се замрази "времето"блябля. Някой много хубаво ти беше дал пример по-напред със закупуването на колица, ама след няколко месеца като е на промоция същия автомобил да си намерят всички клиенти, които преди това са си купили същия и да им върнат част от кинтите.
Да, даже може да предявиш претенции, да ти върнат платените 3 лева и 28 стотинки за шест месеца, за да е честно!

Като цяло съм против разделението на Випове и простосмъртни. Принципът не е ок. Така се създава неправилно впечатление, че като си плаща някой заслужава повече и по-добро и по-специално обслужване. Тук много ме сърбят пръстите да се отклоня към нашето здравеопазване, ама няма или само ще намекна. Едни хора с кинти, отиват в болници, които са си регистрирани като лечебни заведения и има някакви хора с престилки, ма актьори участващи в сериал ли са, санитарки ли, току що завършили или упражняващи се на нещастни и безпомощни пациенти, нЕма значка. Аз имам кинти. Давам ти ги. Ти си длъжен да ме излекуваш, ако може и трето око да ми поставиш за всеки случай или ако може от промоцийка нещо. И даваш кинтите. Взимат ти ги. Има си ценоразпис за взимане на кинти, от манипулация да ти бръкнат в ухото, за да ти изчистят ушната кал до сложна черепно-мозъчна операция. За преглед, за оглед, за наглед ... Сичкото си платил за ВИП. На стаята ти пише VIP, имаш си бадж VIP, шапка с надпис VIP ти подаряват, за да знае целия персонал. Излизаш от болницата, олекваш с 5 хилки и установяваш, че всъщност на другия ден не можеш да станеш и няма кой да помогне на випаджийският ти за...ник. Тъжен кадър от живота. Може би съдба. Кой да ти каже.

преди 4 часа, Maleficient написа:

Предложение от Маняка-Шеф: "замразя времето което им тече от платения абонамент по време на гратисния период за всички"

Това е толкова дребнаво, че не знам дали и Скруч няма да се плесне по патешкото чело.

Виж, Според Бил Гейтс или Карлос Слим може и целия форум да е дребнав от неговата камбанария ама нали знаеш че всеки се простира според кесията си?
Мога да ти изброя на прима виста десетина нови ВИП-а за които сумата хич не е дребнава. Инак до сега да бяха станали випове отдавна а не да чакат промоции.
Попита ме чисто хипотетично аз какво бих направил и аз ти казах моята гледна точка. 

Нали знаеш къде се завързва коня ? Така че всякакви по нататъшни дискусии по тоя казус са излишни. Който не е доволен света е широк, границите са отворени и т.н. Никой никого не държи тук насила. Приемаш или не приемаш дадено решение избора си е изцяло твой, мой и така нататък.

Човека черпи бре ! 

Начи кръчмаря като му е на кеф и почерпи сички за сметка на заведението, и тез дето са си платили нещо да се чувстват прекарани ли ?

И аз умея да извъртам, ма ти нямаш равен. Имам чувството, че чак и себе си успяваш да убедиш.

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Начи кръчмаря като му е на кеф и почерпи сички за сметка на заведението, и тез дето са си платили нещо да се чувстват прекарани ли ?

Почерпените в кръчмата ще получат двойно. Прекарани са, ако излезе, че ще получат само веднъж и ще си платят за това. Т.е. точно тях не ги черпят.

Честито на Калдата! И дано след още 15 години пак да им честитим!

Честито за големия успех (с малко закъснение :))! 
Наистина направихте невероятна изненада за потребителите!

преди 12 минути, Martin Yakimov написа:

Честито за големия успех (с малко закъснение :))! 
Наистина направихте невероятна изненада за потребителите!

ъхъ, ут таа пучерпка сички съ пиени
пиеници такива
:giggle1:

преди 2 часа, Колев60 написа:

Абе ти не можеш ли да пишеш на български или се правиш на интересен в този форум? Раздела ли сбърка, какво ли!

Цитат

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис.

• 4 години по-късно...

Приятели предлагам да си направим една калдатска сбирка

Ако има тема преместе я там - предложение за място дата ще се радвам да се запозная с вас

Както се събирахме преди ли?

Това според мен няма да стане, ако все пак успееш най-много да се съберем 10-15 човека.

Успех!

преди 55 минути, Звяра!!! написа:

Както се събирахме преди ли?

Това според мен няма да стане, ако все пак успееш най-много да се съберем 10-15 човека.

Успех!

Аз досега не съм идвала на вашите сбирки сега имам голямо желание

Е колкото толкова малко но от сърце да се запознаем елемент да видите каква съм душманка ха-ха не бе вие пък сега ще се уплашите 

Земна и слънчева съм не хапя споко

Аз нямам нищо проти, дори ще ми е приятно пак да се съберем.

Истината е, че няма хора или поне не останаха много.

Преди 10 години нямаше много форуми в БГ а сега не е така и социалните мрежи, фейс, инстаграм, вайбъри и др.

Всички се пръснаха.

преди 11 часа, Звяра!!! написа:

Всички се пръснаха.

Същото е и със съучениците и състудентите. 

преди 15 часа, haidukpikaso написа:

Приятели предлагам да си направим една калдатска сбирка

Не възразявам, но не обещавам, че ще дойда ... все пак ще ми влезе в "компютъра", ако има съгласувана дата и място. 

Успех!

Преди малко Калин ми съобщи датата е 25 април вторник. 

Които имат желание за тази хубава готина сбирка да пишат тук.

преди 16 минути, haidukpikaso написа:

Преди малко Калин ми съобщи датата е 25 април вторник. 

Които имат желание за тази хубава готина сбирка да пишат тук.

Вторник не е подходящ ден за подобно събиране. Някои хора може да са на доста далечно разтояние от мястото на събиране!

Във кой град ще е тази сбирка и в кое заведение или бар?

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Вторник не е подходящ ден за подобно събиране. Някои хора може да са на доста далечно разтояние от мястото на събиране!

Във кой град ще е тази сбирка и в кое заведение или бар?

То за кръчма си е петък или събота така е прав си. 

В София винаги там се събираха знам. 

Аз му писах на messenger-a на Калин когато каза тази дата. Аз вече две години откакто не съм вече в София прибрах се в родното Павликени, а тук е шибано- влакове много спряха нямаме автобус от години от много отдавна...

Може да променим датата той да каже.

Аз и на него му казах помолих братлето за тази дата конкретно да търси превоз той е застрахователен агент, преводач, търговец и целият град го познава известен е и все някой ще има път за София за споделено пътуване.

Наистина искам да се видим дори и виртуални приятели да сте ми искам да станем и реални. 

А да, когато бях в София не идвах на сбирките защото много не ме обичат, но аз съм слънчев човек слънчева душа съм ще се убедите сами нищо че съм Хайдучка

преди 1 час, haidukpikaso написа:

А да, когато бях в София не идвах на сбирките защото много не ме обичат, но аз съм слънчев човек слънчева душа съм ще се убедите сами нищо че съм Хайдучка

Аз ли нещо не схващам или ти самата предлагаш да седнеш на една маса с душманите? Ехее ... 

преди 23 часа, Fay написа:

Аз ли нещо не схващам или ти самата предлагаш да седнеш на една маса с душманите? Ехее ... 

Е защо някои неща в живота стават за първи път нали

Искам да ги опозная всъщност аз знам че те не са душмани ама така им казвам че някои не ме обичат как да му кажеш на такъв човек

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.