Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фирми, вносители на хардуер в България

Featured Replies

badsector

Не си пропуснал. В нашия сайт нещата публикувани там са добре измислени (и от мен) с цел "търговска закачка" или по-правилно казано - късокрака лъжа :) . BTW добавих актуална информация към днешна дата, която никой не отрази. И не мога да разбера защо си мислите, че трябва да доказвам тук достоверноста и при положение, че никой не го е доказал при отваряне на темата :D

Доказателства се изискват при оспорване, именно от този който го прави, или при промяна...Датата на регистрацията Ви, и това, че едва сега Сте решил да пишете против фирмата, в която Сте работил(това все още не доказано), определено правят впечатление! Защо не публикувахте опровержение към момента на регистрацията си, след като коментара който оспорвате, е още от 2006г. и несъмнено Сте го видял доста по-рано, а както пишете(подлежащо на доказване) положението с фирмата никога не е било да е вносител?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Отговори 75
  • Прегледи 67,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Доказателства се изискват при оспорване, именно от този който го прави, или при промяна...Датата на регистрацията Ви, и това, че едва сега Сте решил да пишете против фирмата, в която Сте работил(това все още не доказано), определено правят впечатление! Защо не публикувахте опровержение към момента на регистрацията си, след като коментара който оспорвате, е още от 2006г. и несъмнено Сте го видял доста по-рано, а както пишете(подлежащо на доказване) положението с фирмата никога не е било да е вносител?

Защото вчера реших да прегледам мненията за булком в нета и попаднах тук. След което видях че някога съм се регистрирал, след което реших да ви извадя от неведението (което не ме интересува дали подлежи на доказване). Просто не искам повече да се връзват хората на ефтини търговски трикове към нас и да се излагаме допълнително. Това че умишлено сте решили да държите тук недоказана информация за вносители си е ваша работа. Тъй или иначе новодошлите тук (като мен) ще прочетат какво съм писал и сами ще преценят - за мен е достатъчно.

П.П. не съм предполагал че ще срещна такава офанзива от някой с толкова много постове в този форум. Но поне ми се изясни от какво ги е натрупал - от офтопик :D

Редактирано от OldBone (преглед на промените)

....Тези представители НЯМАТ право да продават на крайни потребители....

Точно затова някои си правят фирми, на които продават внесената стока и вече другата фирма има право да продава на крайни клиенти. Mостаците и те така действат :)

е те и Поликомп си имат Стемо или обратното щото Поликомп е по-нова фирма, ама все едни и същи от Габрово дърпат конците :)

• 2 години по-късно...

не видях дали сте казали,но sky ltd.;nikem-bg.net,петров електроника (има някои неща)

• 2 месеца по-късно...
  • 7 месеца по-късно...

това го намерих за 20 секунди не за 3 мин.  но този сайт на фирмата който е там не съществува...

• 2 седмици по-късно...

А мога ли да попитам защо на всички теми правите "колички" с компоненти от Никем. Това е масово. Доволни ли сте от фирмата, някакви оплаквания? 

Гледам една и съща видеокарта от Мост - http://most.bg/video-karti/sapphire/sapphire-r7-265-2gb-gd5.html

и от Никем - http://nikem-bg.net/computer-components/SAPPHIRE-DUAL-X-R7-265-2GB-GDDR5

При Мост цената е с 60 лева повече. Да не би да са по-надеждна фирм, защо разликата е такава?

Редактирано от Jawbreaker (преглед на промените)

Защото подмоста не искат да търгуват с крайни клиенти като теб и нормалните цени са за фирми.

Та нормалните бели хора не пазарят от там. Да не говорим че ако опреш до гаранция ще те направят луд!

пс. Ако искаш аз ще ти я продам картата не със 60 лв. а със 120 лв. по-скъпо и ще ти издам каквито бележки кажеш.  ;)

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Та нормалните бели хора не пазарят от там. Да не говорим че ако опреш до гаранция ще те направят луд!

Абсолютно вярно !

"Техниците" във сервиза им за нищо не стават, 2 таблета със един и същ проблем на дисплей-а познайте какво ми ремонтират. 

Тоест, всички сте доволни от никем? Доколкото видях сервизът им е извън София? Или се бъркам?

пс. Ако искаш аз ще ти я продам картата не със 60 лв. а със 120 лв. по-скъпо и ще ти издам каквито бележки кажеш

Искаш да кажеш по-евтино? :D

Редактирано от Jawbreaker (преглед на промените)

Аз пазарувам от Скай та за Никем мога да ти кажа само че цените им са добри. 

Но единствените оплаквания които съм засичал са за некадърно сглобяване и грешно инфо за някой артикули.

Ако сам ще си го сглобяваш едва ли ще има изненади.

пс. Гаража е в Световрачене а тия села реално вече се водят квартали на София.

Отделно отвориха и още някъв офис доколкото знам...

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

За мен лично от сега нататък Никем не съществуват,пао и най - ниски да са им цените.Току що им отказах поръчката,макар че ми одобриха лизинга.Причината е , че след одобрението ми сервираха ,че един от компонентите не бил наличен, а именно процесора.По рано през деня ми заявиха ,че всичко от поръчката ми е налично.Два часа по-късно вече започнаха с уговорките това имаме това нямаме ама да го заменим-и то да заменим процесор Скайлейк с Хасуел,че то цялата поръчка трябваше да променяме, и пак с уточнението ,че вече бях удобрен от банката, а не преди това.Загубиха ме като клиент, а и не бих ги предложил никога вече,дори да са последните в света!

Редактирано от matadorBG (преглед на промените)

преди 4 часа, matadorBG написа:

За мен лично от сега нататък Никем не съществуват,пао и най - ниски да са им цените.Току що им отказах поръчката,макар че ми одобриха лизинга.Причината е , че след одобрението ми сервираха ,че един от компонентите не бил наличен, а именно процесора.По рано през деня ми заявиха ,че всичко от поръчката ми е налично.Два часа по-късно вече започнаха с уговорките това имаме това нямаме ама да го заменим-и то да заменим процесор Скайлейк с Хасуел,че то цялата поръчка трябваше да променяме, и пак с уточнението ,че вече бях удобрен от банката, а не преди това.Загубиха ме като клиент, а и не бих ги предложил никога вече,дори да са последните в света!

При мен се случи същото от 7 компонента, два ги нямаше. Първо ми сервираха, че видеото не е налично. А след 20мин. ми заявяват, че и процесора не е наличен. В крайна сметка се губи смисъла от дадена избрана конфигурация. Предварително трябва да си направиш най-малко три различни конфигурации, че поне една да е цяла

преди 7 часа, 1Force1 написа:

Последните два коментара какво общо имат с темата, която е за фирми вносители на хардуер?

Да се знае ,кои от споменатите вносители на хардуер са коректни и кои не!За първи път поръчвам от Никем-и се оказа последен!

преди 2 часа, matadorBG написа:

Да се знае ,кои от споменатите вносители на хардуер са коректни и кои не!За първи път поръчвам от Никем-и се оказа последен!

Въпросната фирма не е вносител г-н офтопиков. Преди да пишете нещо някъде вземете малко се осведомете, а не ставайте за смях със свещената си простота.

П.П. Освен това темата е по-скоро осведомителна за това кои фирми се занимават с описаната в заглавието дейност, а не е тема за оплаквания. 

П.П. 2  Всъщност, като чета и коментарите преди Вас, има и други, които са се занимавали не да се осведомяват кой е вносител, а да се оплакват и да реват на нечие рамо. Ще помоля екипа на форума, всички такива мнения да бъдат отстранени от тази тема, тя не е за това.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте, може ли някой да каже кой е официалния вносител на Интел за България. Трябва ми компания - при която да отида и да има всичко на Интел...

• 2 месеца по-късно...

силно се съмнявам асбис и мост, да обърнат внимание на физическо лице.

за Варна мога да кажа speedcomputers, лично аз съм много доволен, цените им са прилични и отношението към клиента е на ниво :)

лизинговите им критерий са малко пресилени, но иначе са бомба :)

• 1 година по-късно...

От edigital си закупих (4K) монитора излезе ми със 100 лева по-евтино, отколкото в България. Доколкото знам е унгарска фирма.
Не са от най-големите фирми.

Редактирано от Second to none (преглед на промените)

http://unexbg.com/

Не мога да коментирам цените им, защото не съм пазарувал от тях. Това е фирмата с налични най- върхови компоненти и технологии. Всичко най- модерно и последен писък на технологийте и модата го има при тях. Нямам нищо общо с тази фирма и не и правя реклама. Много момчета на възраст от 14- до 22 год продавач консултанти в компютърната област на хипермаркети и или запалени геймъри пазаруват от тази фирма. Най- новото на пазара е налично в тази фирма. Офисът им е някъде в Надежда или Обеля.

Пазарувал съм от Stantek, когато офисът им беше на Константин Величков и Стамболийски преди да се преместят в Люлин. Консултант - търговец ми беше лицето Георги Георгиев. На поръчката пише едно, а в компютъра сложени други компоненти. Изключително некоректна фирма. Лъжат и мамят клиентите си и налитат на бой. Като отидеш за гаранционен срок , че са ти сложили други компоненти в компютърната кутия и отговорът им е. Ти за 1600лв и гаранция ли искаш.

NOVA Computers на кръстовището на Стамболийски и Константин Величков. Дъщерна на  Stantek  и главно се занимава да пласира втора употреба и върнатите компоненти в Стантек. Има двама служители- пишман техници на роднински начела от Стантек и една дама. Нито знаят, какво е касова бележка. Нито знаят, какво е фактура. Сигурен съм, че не знаят, какво пише в речника, като определение на гаранционен сервиз. Вторият ми компютър го купих от  Nova Computers. От модулното ми захранване 850 Watt не ми дадоха окомплектоващите кабели към него. Няма окомплектоващи кабели към него и това е. Като клиент пойсках да ми продадът кабелите.  Отговор: За какво са ти. Не ти трябват. Продадоха ми два SATA 3  кабела за 5 лв. бройката. По- възрастният техник се смее на глас, а по- младият техник свил юмруци размахва ръце във въздуха и налита на бой. Повече не стъпих в компютърните фирми на кръстовището на Стамболийски и Константин Величков.

Мост Компютърс. Видеокарта Gygabyte 6870oc в кутия. Аз сам си я поставих. Коректни.

ТВ Тунер PC express x1- за 150лв върнат от мен. Коректни.

Два външни HDD 1TB=  Единия го сервизираха и му смениха кабела. Коректни

Четец на карти вътрешен за 1, 30лв. Сега за 1,30 лв ще се излагам да го връщам и да искам гаранция.

Преди Мост компютърс поправяха частни компютри. Сега не го предлагат.

Плесио- добър сервиз. Евтин сервиз. За съжаление не предлагат дънни платки ASUS Delux. Купувал съм от тях 96-bit 6-color скенер. Коректни са.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.