Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Цените в Англия и народна разграбена република България.

Featured Replies

Няма смисъл! Интелигентен не е антоним на агресивен нито непосредствен на посредствен!

• 1 година по-късно...
  • Отговори 54
  • Прегледи 18,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

https://genocid.alle.bg
кратка извадка от последните 2 снимки, бойлери ЕЛДОМ с по 1000лв по-евтини в Румъния,  а не беше ли българска фирма или бъркам?

Не знам дали в Румъния са задължени да обявяват крайната цена с включено ДДС, и дали няма някакви държавни субсидии, за "зелени" бойлери, които да са отразени като вече извадени в крайната цена. Между другото, примерът с магазините, отдолу, в които надценката е по-висока от обичайната и спрямо които разликата от близо 1000лв(т.е. 50% по-висока цена) не е валиден, когато не е дадена подобна разбивка в която да има оферти за даденият модел от няколко различни румънски магазина. Друго си е да намериш, най-евтината румънска оферта и да я сравниш с най-скъпата българска...В крайна сметка, цените в магазините и размера на надценките, са решение на техните собственици, а не продиктувани като задължителни от правителството. Освен това, какво ти пречи да си поръчаш от румънско, след като е толкова по-евтино и с доставката до къщата ти, пак ще е по-евтино. Никой не ти е забранил да пазариш от там, където ти е най-изгодно.

Абе и да се бунтувате и да не се бунтувате, нищо няма да се оправи щото Горбачов ви е продал с нотариален акт на Западняците, които се отнасят към вас според техните неоколонизаторски експлоататорски нагласи.
Единственото спасение е еднопосочният билет за Германия, Франция или Бенелюкса.
И за да ви е по-успешна интеграцията и да не ви подритват като мръсно коте, е препоръчително да не си водите с вас някоя Ганка за булка, ами да си смесите гените с някоя от местните щерки на директори и по-така успели човеци, наследство да има после за поколението от смесения брак.
И после като се уредите добре, пак ще недоволствате че трябва да влезате да си купувате кисело мляко в Алди, понеже само там е като българското, пък не намирате кво друго да си купите и се разкарвате като мене само заради едно мляко. Аз купувам по 6 кисели млека наведнъж от Алди и с мъка намирам по още един пордукт да взема оттам. Те това си е за бунт братче, да се инатят пустите му търговци да не искат да продават качествено кисело мляко. А боза и банички със сирене няма никъде, та трябва торти да ядем, пфуууу ... 

• Автор
преди 2 часа, sliderum написа:

не е валиден,но.

Да, най -ниската тук и най-ниската там разликата е поне 650 лв. за по-старият модел.И да, цените са крайни, няма ддс(Всъшност има, но цената е с ДДС, в сайта пише """

4.88300 lei cu TVA""""
"""""""

.Познавам хора, ходят до там и си купуват камери hikvision щото са с 1 торба пари по-евтини и не само, конкретно за тях, щото се занимават с това. Иначе, не е само бойлерът , произведен в България от българската фирма ЕЛДОМ. Цените са така с всичко. Но имам чувството,че ако бях снимал пале с тоалетна хартия, щеше да кажеш,че румънците получават субсидия за редовно изхождане, за това е толкова по-евтино...Не знам плащат ли ти за да си налагаш мнението, което изразява апатия спрямо темата, всъшност  не ме и интересува.Не е нужно да критикуваш моите публикации, хората си имат глава на раменете.Аз съм направил снимките, те сами ще преценят, кое е истина и кое е редно. Темата е за хора, които им пука, които не искат да ги цакат със стотици и хиляди левове, докато с много труд обзавеждат жилището си на фона на най-ниските заплати и високото ддс.Хора, които искат справедливост.И ако дори и 1 човек излезе на площада при следващото събитие, заради тази тема, за мен ще е победа.

преди 2 часа, sliderum написа:

Не знам дали в Румъния са задължени да обявяват крайната цена с включено ДДС, и дали няма някакви държавни субсидии, за "зелени" бойлери, които да са отразени като вече извадени в крайната цена. Между другото, примерът с магазините, отдолу, в които надценката е по-висока от обичайната и спрямо които разликата от близо 1000лв(т.е. 50% по-висока цена) не е валиден, когато не е дадена подобна разбивка в която да има оферти за даденият модел от няколко различни румънски магазина. Друго си е да намериш, най-евтината румънска оферта и да я сравниш с най-скъпата българска...В крайна сметка, цените в магазините и размера на надценките, са решение на техните собственици, а не продиктувани като задължителни от правителството. Освен това, какво ти пречи да си поръчаш от румънско, след като е толкова по-евтино и с доставката до къщата ти, пак ще е по-евтино. Никой не ти е забранил да пазариш от там, където ти е най-изгодно.

Аз така се сдобих с пералня със сушилня - Indesit преди 3-4 години беше към 650лв - дойде от Румъния с безплатна доставка.
Наскоро от Гюргево на мой познат докарахме лекарство, което в Бг беше изчезнало - почти -10лв за опаковка Imuran (40+ в Бг, ~32 от първата срещната аптека в Гюргево.)
Преди време с познат говорихме - в Италия пил. бутче - 99с, тук са от 3,50-4.00лв
Дерат си ни за всичко...
В Щатите TV за ок $250-300 - тук е ок 650-700+. Да смятам ли какъ излиза курсът на$?
Няма да разнищвам цените на техниката II ръка. Това, което там се сбира за рециклиране, е по-евтино да се продаде за без пари на някой наш търговец/търгаш, отколкото да му се платят таксите за рециклиране. И тук изгрява на цени х5-50 спрямо платеното за нея.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 17 минути, karatista92 написа:

Да, най -ниската тук и най-ниската там разликата е поне 650 лв. за по-старият модел.И да, цените са крайни, няма ддс(Всъшност има, но цената е с ДДС, в сайта пише """

4.88300 lei cu TVA""""
"""""""

.Познавам хора, ходят до там и си купуват камери hikvision щото са с 1 торба пари по-евтини и не само, конкретно за тях, щото се занимават с това. Иначе, не е само бойлерът , произведен в България от българската фирма ЕЛДОМ. Цените са така с всичко. Но имам чувството,че ако бях снимал пале с тоалетна хартия, щеше да кажеш,че румънците получават субсидия за редовно изхождане, за това е толкова по-евтино...Не знам плащат ли ти за да си налагаш мнението, което изразява апатия спрямо темата, всъшност  не ме и интересува.Не е нужно да критикуваш моите публикации, хората си имат глава на раменете.Аз съм направил снимките, те сами ще преценят, кое е истина и кое е редно. Темата е за хора, които им пука, които не искат да ги цакат със стотици и хиляди левове, докато с много труд обзавеждат жилището си на фона на най-ниските заплати и високото ддс.Хора, които искат справедливост.И ако дори и 1 човек излезе на площада при следващото събитие, заради тази тема, за мен ще е победа.

И как точно се очаква хората да излязат на протест, срещу частните търгаши ли. Ами като не им отърва, но искат да си пазаруват в БГ, да не купуват от магазини бре, аз си купих преди време, вече съм писал по въпроса в други теми. Обикновен бойлер 80 литра, надявам се че знаеш какво е обикновен, щото гледам че се надъхваш върху някакви извънземни "слънчеви" модели. Та този обикновен бойлер, като отидох в магазина, беше на цена 269лв, май и някакви стотинки. Отказах се, защото имах намерение да мина него ден и през търговията на едро, за други стоки, но там има освен складове с хранителни стоки и дрехи и няколко склада с техника...Та същият модел бойлер в склада струваше 168лв и човека, който държеше склада, въобще нямаше нищо против да ми продаде 1 брой на тази складова цена(гаранциите са от производителя и са такива каквито са описани и в магазина) така че и гаранционна карта си имам...100лв разлика, докато стигне от склада до магазина...което са около 3 километра. Та не гледай като възможност за закупуване само цените на стоките в магазините, убеден съм, че складовата цена у нас, на посоченият от теб модел на Елдом, е по-ниска от тази в румънският магазин...

• Автор

sliderum, наясно съм какво е обикновен бойлер, бая техника съм накупувал за десетки хиляди евро, и поразбирвам.Обикновените бойлери също са по-скъпи. Не е само този ""извънземен "слънчев""" бойлер, имам чувството,че караш на автопилот......Печката дето е по-евтина с 200лв.?! Климатикът дето е по-евтин с 400лв?!Другите 100 снимки видя ли ги?!

Това заспало племе, за съжаление няма да излезе само заради това,че в България цените са най-високи.НО,  като добавиш и малоумното правителствто и нещата се натрупват, хората могат да сметнат 2 и 2, когато ножът вече опре до кокала. А по мои наблюдения повечето хора и престава си нямат,че извън България цените са мнооого по-ниски.Все тая вземи си хонорара, или живей в заблуда, аз спирам да ти отговарям,че ме чака много работа.

Като те е толкова грижа, остави си благата работа, която ти позволява да си пазариш стоки за десетки хиляди евро и благите цени, качи се на самолета и ела, свали правителството, уволни чиновническият апарат също, след като смяташ че те не стават и назначи подходяшщи. Нищо против нямам, ако щеш стани и ти минпред, или минфин, стига да можеш да направиш заплатите тук равни със заплатите там и цените също. Хвани тристранният съвет(правителство, синдикати и работодатели) издърпай им ушите и им заповядай да  направят минимална заплата 1500 евро, средна 3500 и т.н. Ама не така отдалече да насъскваш, а ти да си седиш на топло и сухо и да си бараш дедовия, а да лаеш само през "телевизора".

• Автор

Първо: Не ме познаваш,че да ми казваш къде да ходя и какво да правя!

Второ: Аз съм си в България, имам си собствен бизнес,инвестирал съм десетки хиляди левове във инструменти, машини, багер, камион и още безкрай работи.Плащам си данъците на имоти и всички мпс-та.Грижа се за семейството си,Обновявам и ремонтирам  къщата си и всичко което сам човек може да направи. Точно там е проблемът, нещата , които искаш от мен да направя са били посилни може би преди 150-200 години от сам човек, ако изобщо е имало такъв индивид, щото не съм чувал.Единственият начин в днешно време, време в което всяка институция ни е притиснала до стената, следи и конторлира абсолютно всичко е - Масов Бунт, във всички градове и сваляне на  жалкото правителството
Трето: Изобщо не стоя и насъсквам, а отварям на хората очите, защото както вече казах, 60% от хората , с които съм разговарял нямат представа,че има такава фрапантна разлика в цените, а по малките населени места там процента е 90!

Четвърто : Изобщо не стоя на топло и сухо, а по цял ден съм навън без значение дали е -27 или +40, По цял ден съм  в масло и кал до ушите, и като се прибера, продължавам ремонта вкъщи, щото искам да осигурядобър живот на жена ми и децата! Тежка, мръсна работа и това е.
Пето: За лаене да не говорим, лае кучето на двора ти ако имаш изобщо.Ходя на блокади В София основно, Пловдив, Стачки, в последните 20 дни не съм, защото нямам възможност.

Шесто: Не разбирам все още защо продължаваш да спамиш с неадекватни коментари, просто спри!Видяхме твоята гледна точка, остави хората сами да преценят, не се опитвай да наложиш мнението си на всички! Това е тема със сайт и снимки, хората гледат и преценяват това е 2+2=4 .

едит; Седмо: Благата ми работа , не ми позволява да пазаря за десетки хиляди евро, както ти си мислиш, това ми беше,част от служебните задължения. Оборудването ми вкъщи, като цяло е купено от нашата мила Родина, за съжаление и аз се набутах.

Всичко което казваш, за себе си, не ме интересува ни най-малко, може и да е вярно, или да не е вярно. Не искам и да знам, подробностите биха били лични данни. Обаче ми изглеждаш като полупрофесионален провокатор на протести и от лицата, които се намират в тълпите, колкото да повдигат напрежението, за да имат повод полицията и жандармерията да се намесват по активно. Предлагаш анархия, а не решения, какво ще стане, ако все пак народа се вдигне и изреже няколко десетки хиляди кратуни. Какво следва след това?

• Автор

Дадох ти малки подробности, за да ти обясня на кратко,че от 10 реда нищо вярно нямаше в предишният ти коментар, като хвърлен камък в дълбога мъгла..Предлагам анархия?!Ква анархия кви 5 лева.Със сигурност над 5-6 милиона българи искат тая паплач да се премахне по 1 или друг  начин и да спре да тъпче българските граждани.Като се вдигне народа и изреже кратуните тогава ще се види! То като се премахнат гнилите ябълки по-на зле няма да е от сега! Може да вземат и да се оправят нещата, когато хората започнат да си използват акъла.Ти на друга планета ли живееш?! излизаш ли по улиците, осъзнаваш ли в какво се е превърнало всичко около нас, кое ти харесва, колко по-зле може да стане? Ти пък за сметка на това ми приличаш на подплатен от американците с цел да се опитваш да изкривяваш мненията на тези, които казват истината.А за което не вярваш, можеш да заповядаш и да се увериш на 4 очи, твоя си работа.

Румънците лека полека си подреждат държавата,  не са като българопитеците.  Тука си играят на русофили, русороби, американофили и американороби, а там работят.  Намалиха си ДДС,  поизкорениха корупцията,  стимулираха собственото си производство и осигуриха реална пазарна икономика на пазара си.  И е нормално заплатите да са по високи,  а цените по ниски.  

преди 7 часа, Белгиеца написа:

Абе и да се бунтувате и да не се бунтувате, нищо няма да се оправи щото Горбачов ви е продал с нотариален акт на Западняците, които се отнасят към вас според техните неоколонизаторски експлоататорски нагласи.
Единственото спасение е еднопосочният билет за Германия, Франция или Бенелюкса.

Това първото е вярно,  на един кораб край Малта.

Но това за еднопосочния билет категорично не е. Способни сме да подредим собствената си държава,  вместо да паразитираме на гърба на развитите държави.  

преди 19 часа, karatista92 написа:

Като се вдигне народа и изреже кратуните тогава ще се види!

преди 19 часа, karatista92 написа:

Като се вдигне народа и изреже кратуните тогава ще се види! То като се премахнат гнилите ябълки по-на зле няма да е от сега! Може да вземат и да се оправят нещата, когато хората започнат да си използват акъла.Ти на друга планета ли живееш?! излизаш ли по улиците, осъзнаваш ли в какво се е превърнало всичко около нас

А ти използваш ли си акъла като предлагаш такива неща моля. Какъв е критерият ви за гнили ябълки,  защото беше 45г беше слезнал ""народа'' от Балкана слезна и му видяхме най големите селяндури .Които нищо не им се работеше и за нищо не ставаха как избиха цялата интелигенция на България и създадоха сервилна нация .Камари от трупове са плували ми разправя дядо по бреговете на реки и по гори. За това именно същите тези некадърници комунисто управляват и  момента.Да мислиш ,че в България има работещ капитализъм с пазарна конкуренция.Щогоде има да речем в някои сектори. В цялост Никога не е имало и не е стъпвал реален капитализъм. Същите тези комунистически проклетници са узурпирали и управляват всичко.Не са ти ясни много-много нещата на това какво се случва.Това , което става не е само в България ,а тече всеобщ процес из всички бели държави.От САЩ и  Канада до  Австралия и цяла Европа цялата бяла раса е подложена на погром пълен погром и унищожение.И това е един огромен план, който не зависи от мен и теб или България. Има  много по зловещи сили управляващи този свят за които цялата наша държава е като едно сухо листо, което могат да запалят и да изгори за миг. те си играят с континентите на шахматна дъска. И твоите копнежи и автомати най вероятно ти си една безпаментна пионка в тяхната игра. Те организираха Пуча и преврата на болшевиките в Русия като избиха цялата руска интелигенция. Те организираха сблъсъкът на белите държави във Първа световна война. Те организираха избиването на цялата бяла раса в  Втората световна война- сблъсквайки две от нашите Суперсили в Света-Германия и Русия. Само този конфликт намали с 2/3 цялостното бяло население на бялата раса. Нищо не ти е ясно !!! В Света текат планове за умножение на семитските раси това са негри и цигани. Цветните революции и Арабската пролет пак са тяхно дело. Те взривиха  кулите на 11 Септември ,а целта беше бента удържащ цяла Африка пред Европа.Т ова беше Либия и Ирак за да наводнят Европа с маймуни.Виж сега на какво приличат Хомс ,Рака половин Сирия Ирак ,Либия,Кувейт. Все държави с 5 пъти по висок от нашият стандарт .

Виж на какво заприлича Югославия и на колко парчета е сега разбита сега държавата там от такива автоматчици. Югославия бе унищожена от 86 муджахидини , тренирани и вкарани в Югославия от Пакистанските тайни служби ISI -Interservice Inteligence .Виж им знака и логото...

448586012_Imageresultforinterservice.jpg.176db88c61ec7949a4e1523087a03bc2.jpg

Това което държи в устата си .....това си ТИ...!!! ---Това е бялата раса. Този план засяга всичко що е по оста на бялата раса там  където живее население на т/нар бяла раса и Индоевропейските ДАрийци. Това са народите на Славяно-Арийските Веди. ДАрийските народи и раси това са белите народи. Нас ни унищожават систематично чрез Религии и какво ли не.И не е като плана да е от вчера. Като не ти харесват цените в БГ самолета ти е свободен.Какви са тези глупости, които предлагаш.  Достатъчно са ни циганизирали държавата има анклав от  2 милиона циганина на които ако тези Тъмни сили раздадат автомати нали се сещаш...

Така че не  създавай напрежение.Няма случай на организирана революция в която да не участват тези Черни Сили за които ти говоря и тя да е свършила  ДОБРЕ за нас белите народи и нашите семейства. Рязането на глави най много да отрежат нашите глави.За момента правителството което имаме цари мир съответно това е което имаме .По добро има в Унгария на Орбан в Италия на Салвини в Гърция на Ципрас в Австрия но тези държави са центъра на удара и са заляти от Афромиграция.В Америка също тече подобен процес и пропаганда на смесени бракове с Черни е вече повсеместна.Навсякъде се налагат вече те. Канада е напълно изгубена с този олигофрен -премиер.Скандинавието и Европа за залети от Афро мигри и ислямизацияСпоред Путин Европа е изгубена.Русия тече аналогичен процес само ,че там се имплантирам монголоиди азиатци и Ислям .Не си  мисли ,че в чужбина е по стока.Бе;лгия е Пакистан. Германия е Турция и е пълна с негри. Може да ти е по евтина техниката ама спиш спокойно нали.Ела ти да плащаш в САЩ  1400 $ наем и още 800$ кола +500 за храна и 2000 $ за лечение на коренов зъб с 8$ сок Тропикана да те видя ще ревеш ли така. 

Image result for святорусь расен.jpg

74315198_3031033470253907_4725821514438410240_o.jpg

преди 18 часа, Michigan111 написа:

Тука си играят на русофили, русороби, американофили и американороби,

Тези ,които си играят на ''Американофили и Русофоби '' или Русофили и Американофоби са същите тези боклуци ,които работят го генетичното изличаване на Бялата раса със четирите рода на Славяно -Дарийските народи.

преди 24 минути, Alletheya написа:

Ела ти да плащаш в САЩ  1400 $ наем и още 800$ кола +500 за храна и 2000 $ за лечение на коренов зъб с 8$ сок Тропикана да те видя ще ревеш ли така. 

Това да отидеш в САЩ и да плащаш такъв наем си е за хора неразбрали къде да отидат.
Аз не плащам наем, нямаме никакви кредити към банки за нищо. Съсобственик съм на къщата ни 50 на 50.
И си карам Дачия комби купена нова за само 9000 евро преди 3 години.
Пазарувам си с безплатна доставака от амазон.де евтино и пристига за 3 дена.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Това да отидеш в САЩ и да плащаш такъв наем си е за хора неразбрали къде да отидат.
Аз не плащам наем, нямаме никакви кредити към банки за нищо. Съсобственик съм на къщата ни 50 на 50.
И си карам Дачия комби купена нова за само 9000 евро преди 3 години.
Пазарувам си с безплатна доставака от амазон.де евтино и пристига за 3 дена.

Не се оплаквам живея  и уча три жени плащаме наем.Моята лепта е 466$ плюс 35 gas water net. Имам много кредитни карти и ще си пазарувам като луда, колкото си поискам. Хич не ми дреме Стигна ли 250 000 $ и ще спра да им плащам и ще фалирам.Fed ще ми ги опрости за бог да прости Исуса....:thumbelina::ph34r: И след 2г. ПО ЗАКОН в моя щат пак ще ми дадат и отпуснат нови кредитни карти и линии Ще си пазарувам за здраве из Мейсис и Нордстром.... И пак ще си изградя 780 точки кредит и пак ще си харча. Ти не си собственик , а си  попечител на 1/2 курник в Еврабия, която се явява центъра на Афро миграция и ударна ислямизация.По  добре си спусни брада и си купи ислямска бяла роба и се наречи Мухаммет за да не те заколи някой от новите наематели. Европа се изнася към България ако не знаеш хайде, връщай се на село.Твоята Дачия горе-долу струва по малко от моят  MakBookPro. Аз  пазарувам само из  Macys, New Eggs, Best Buy,  Канадски магазини.Ти си пазарувай в Еврабия при Арабите.Знай Европа идва тук в Петък пазарува и после ти го носят обратно там ако не знаеш.Не ме вълнува колко e доставката с Fedex и UPS са почти безплатни доставки.Даже с дрон можеТрима мъже мен ме обгрижват и ме гледат като писано яйце. Сега ми готвят и много подаръци.Брат ми  баща ми и един приятел....Дали да не си хвана и още един по богат съученик се чудя като за резерв-Колебая се щото ...не е редно ,но много  съм си харесала там..Едни обувки, едно палтенце и една нова чанта с парфюмче.

giphy.gif

Screenshot_5.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=mpUAu54Jzj4

преди 1 час, Alletheya написа:

Ти не си собственик , а си  попечител на 1/2 курник в Еврабия, ...

Вече съм ви описвал с картинки колко струва моят "курник".
А на теб ти пожелавам много приятни мигове в американските пандизи за злоупотреби с кредитни карти.

А на теб ти пожелавам много приятни мигове в американските пандизи за злоупотреби с кредитни карти.

Какви пандизи бе Белгиецо вие в Еврабия от гората ли сте хващани , какви злоупотреби ...Тук системата е такава ,че всеки нормален с добър кредит рейтинг който работи получава максимум кредит-карт линии. И си ги харчи по свое собствено усмотрение както намери за добре Всичко работи с кредит бе Чиче. Тази система работи така от векове. Има си закони не  можеш да плащаш кредитите -трябва да фалираш. Докато ги трупаш плащаш просто дребни суми за лихви.След фалит се изчистваш ,а всеки щат има различни години след които пак започват да ти дават кредити но с по висока лихва в началото ,докато пак изградиш добра кредит история. Аз съм все още космически далеч от този момента да  съм  неплатежоспособна и  неспособна да си плащам каквото и да било. И излъгах за колата не е 800 $ на месец , а около 200$ за бензин  800 е иншурънса.

Вече съм ви описвал с картинки колко струва моят "курник".

Шегувам се разбира се. Не съм ти следила колко ти струва курника,  защото там аз където живея в Ridgewood къщите започват от 1,86 -2,2 $ за най'' счупените'' и нагоре.Има квартали с по евтини има и с по скъпи. Тъкй ,че престани да дрънкаш под всяка тема за твоето материално положение, което никой не го вълнува.

преди 3 часа, Alletheya написа:

А ти използваш ли си акъла като предлагаш такива неща моля. Какъв е критерият ви за гнили ябълки,  защото беше 45г беше слезнал ""народа'' от Балкана слезна и му видяхме най големите селяндури .Които нищо не им се работеше и за нищо не ставаха как избиха цялата интелигенция на България и създадоха сервилна нация .Камари от трупове са плували ми разправя дядо по бреговете на реки и по гори. За това именно същите тези некадърници комунисто управляват и  момента.Да мислиш ,че в България има работещ капитализъм с пазарна конкуренция.Щогоде има да речем в някои сектори. В цялост Никога не е имало и не е стъпвал реален капитализъм. Същите тези комунистически проклетници са узурпирали и управляват всичко.Не са ти ясни много-много нещата на това какво се случва.Това , което става не е само в България ,а тече всеобщ процес из всички бели държави.От САЩ и  Канада до  Австралия и цяла Европа цялата бяла раса е подложена на погром пълен погром и унищожение.И това е един огромен план, който не зависи от мен и теб или България. Има  много по зловещи сили управляващи този свят за които цялата наша държава е като едно сухо листо, което могат да запалят и да изгори за миг. те си играят с континентите на шахматна дъска. И твоите копнежи и автомати най вероятно ти си една безпаментна пионка в тяхната игра. Те организираха Пуча и преврата на болшевиките в Русия като избиха цялата руска интелигенция. Те организираха сблъсъкът на белите държави във Първа световна война. Те организираха избиването на цялата бяла раса в  Втората световна война- сблъсквайки две от нашите Суперсили в Света-Германия и Русия. Само този конфликт намали с 2/3 цялостното бяло население на бялата раса. Нищо не ти е ясно !!! В Света текат планове за умножение на семитските раси това са негри и цигани. Цветните революции и Арабската пролет пак са тяхно дело. Те взривиха  кулите на 11 Септември ,а целта беше бента удържащ цяла Африка пред Европа.Т ова беше Либия и Ирак за да наводнят Европа с маймуни.Виж сега на какво приличат Хомс ,Рака половин Сирия Ирак ,Либия,Кувейт. Все държави с 5 пъти по висок от нашият стандарт .

Виж на какво заприлича Югославия и на колко парчета е сега разбита сега държавата там от такива автоматчици. Югославия бе унищожена от 86 муджахидини , тренирани и вкарани в Югославия от Пакистанските тайни служби ISI -Interservice Inteligence .Виж им знака и логото...

448586012_Imageresultforinterservice.jpg.176db88c61ec7949a4e1523087a03bc2.jpg

Това което държи в устата си .....това си ТИ...!!! ---Това е бялата раса. Този план засяга всичко що е по оста на бялата раса там  където живее население на т/нар бяла раса и Индоевропейските ДАрийци. Това са народите на Славяно-Арийските Веди. ДАрийските народи и раси това са белите народи. Нас ни унищожават систематично чрез Религии и какво ли не.И не е като плана да е от вчера. Като не ти харесват цените в БГ самолета ти е свободен.Какви са тези глупости, които предлагаш.  Достатъчно са ни циганизирали държавата има анклав от  2 милиона циганина на които ако тези Тъмни сили раздадат автомати нали се сещаш...

Така че не  създавай напрежение.Няма случай на организирана революция в която да не участват тези Черни Сили за които ти говоря и тя да е свършила  ДОБРЕ за нас белите народи и нашите семейства. Рязането на глави най много да отрежат нашите глави.За момента правителството което имаме цари мир съответно това е което имаме .По добро има в Унгария на Орбан в Италия на Салвини в Гърция на Ципрас в Австрия но тези държави са центъра на удара и са заляти от Афромиграция.В Америка също тече подобен процес и пропаганда на смесени бракове с Черни е вече повсеместна.Навсякъде се налагат вече те. Канада е напълно изгубена с този олигофрен -премиер.Скандинавието и Европа за залети от Афро мигри и ислямизацияСпоред Путин Европа е изгубена.Русия тече аналогичен процес само ,че там се имплантирам монголоиди азиатци и Ислям .Не си  мисли ,че в чужбина е по стока.Бе;лгия е Пакистан. Германия е Турция и е пълна с негри. Може да ти е по евтина техниката ама спиш спокойно нали.Ела ти да плащаш в САЩ  1400 $ наем и още 800$ кола +500 за храна и 2000 $ за лечение на коренов зъб с 8$ сок Тропикана да те видя ще ревеш ли така. 

Image result for святорусь расен.jpg

74315198_3031033470253907_4725821514438410240_o.jpg

Тези ,които си играят на ''Американофили и Русофоби '' или Русофили и Американофоби са същите тези боклуци ,които работят го генетичното изличаване на Бялата раса със четирите рода на Славяно -Дарийските народи.

Това беше основната тема да не разводняваме ...

Ей заради такива "граждани" и заради тая сбирщайнина  - фащ, имаше и пак ще има световни финансови и икономически кризи, и глобално затопляне ще има. Щото само харчат и купуват и хвърлят на боклука, малко, или дори въобще, неупотребявани вещи и после пак купуват и заради тях има излишно производство на вещи, заради което се разходват излишно ресурси и енергия и се замърсява излишно, заради тях фащ има трилиони и трилиони дългове, заради тях ходят да грабят  и убиват с военни кампании, щото и заемите не им стигат, заради тях уолстрийт се спука балона, щото ония там със задачата да правят долари от въздуха, че да нараства оборота на стоки и пари, се спукаха накрая, заради тях се спука и ипотечния балон, заради лошите кредити и ипотеки.

• Автор

Alletheya,  Да не мислиш,че само ти си ги осъзнала или разбрала по някакъв начин  тези безкрайни и всеобхватни планове, спрямо бялата раса и намаляването на населението като цяло...Предполагам,че всеки човек с повече от 110 IQ е наясно за това..Но с подобни предложения от сорта на  ""свободният самолет"", да си трайкаме с нашето мирно правителство... просто разбирам,че ти си приключила като личност, отписвам те от графата здравомислещи и стабилно стъпили на земята хора.Като цяло не ме интересува какво става в най-терористичната държава на планетата, но  и други хора са напускали България  и са плащали високи сметки.Аз също съм плащал по 2000 лв наем на месец, застраховката за кола беше 750лв,800лв за храна и тнт///, все пак спестявахме поне  по 3500 лв на  месец, да спестявахме. И не виждам някой тук да реве.Българският народ иска справедливост.И е на една крачка да получи поне половината от това, което му се полага, защото хората не получават тове което искат, а това което може.Идеите ти, самостоятелно да си сложим главата на гилотината, като не правим нищо хич не ми допадат, а едва ли и на здравомислещите.България има капацитет,въпреди всичко и може да се справи много по-добре от сега.Ти като искаш не прави нищо.Никой не те кара.Пак казвам, темата е с цел хората, които не знаят...да видят.Който знае и не му пука, нека да прави това, което прави всъшност..да не се намесва и да не прави нищо, но не виждам защо след като не ти пука идваш и пишеш тук ?! И ти ли си на хонорар?Или искаш и ние да станем коне с капаци, или направо да скочим от моста..айде нема нужда. Който се спасил и си живее някъде,без да му пука, нека да не се връща назад, да дава акъл и да злобее.

Факта, е един драги българи че България, загива като нация, няма деца, няма нищо пенсионери много млади малко заплати няма работа, няма нищо няма..

Трябва да се събори правителството нови хора да се направят нови закони, в полза на хората а не на тези 240 дето нищо не правят.

Изобщо не ни чака хубаво за съжаление. :(

на 11.12.2019 г. в 18:59, karatista92 написа:

Със сигурност над 5-6 милиона българи искат тая паплач да се премахне по 1 или друг  начин и да спре да тъпче българските граждани.Като се вдигне народа и изреже кратуните тогава ще се види! То като се премахнат гнилите ябълки по-на зле няма да е от сега!

И кой точно народ за чийто Месия ти вече си се провъзгласил искал справедливост не разбрах.Онзи с 2-то милиона държавна администрация-хрантутници,чийто пари работещите българи изкарват или другите 2 млн.циганина на помощи.Или вече към 1 милион млади наркомани.Не разбирам за кой точно народ говориш ти.България отдавна я няма това разбираш ли  тя няма собствен народ и идентичност.Това не е от днес или от вчера.Това е 25г мутро геноцид преди това 45г. комунизъм по преди това е 5 века Турско робство ,а още по преди това е поголовна Християнизация Тъмни Векове инквизиции. Преди това са войни-войни войни разрушили нашите 5 велики цивилизации от Бронзовата епоха ти изобщо нямаш хал хабер за какво пишеш.Нещата стигат много по далеч много по назад в времето отколкото смяташ.Какво правителство те гони. В късният етап нещата тръгват от един кръст появил се преди 2500г. на името на Йешуа бен Йосеф-черен човек, негроид ,който с помощта на Христинството и Исляма е корумпирал и разрушил нашите свещенни земи и народи. Свестният български ген е раводнен и народа напуска границата.Останали са малко силни и свестни хора и много възрастни,болни и немощни хора тук,които са обречени и не могат да се справят.Има много дегенерати. Войната вече отдавна е изгубена за цяла Европа войнико.Ние бялата раса вече висим на косъм гледай да не си ти този който ще ни отреже последният косъм на който висим в БГ ,защото бъди сигурен,че има нехора само чакат повод.Всеки е в режим да си спаси кожата поотделно и семейството. Имаше един Епстейн или Епщейн -милиардер даже супер Мултимилиардер и личен приятел на Тръмп, Гейтс, Харвард и цялата научна общност.Та той бе решил чрез събиране на ДНК от най умните учени в света.От подбрани хора от бялата раса да прави хиляди бели бебета на хиляди бели красиви тинейджърки с/у заплащане разбира се.И те да раждат от тази ДНК за 5 10г деца.,Той бе готов да осигури лекари, детегледачки тн. Идеята беше да възроди огромен по мащаб комплексен проект наподобяващ този на Третият райха и SS-Lebensborn.Проекта за спасение на бялата раса от плановете за геноцид. Знаеш ли какво му се случи на човека Епщейн ? Намериха го обесен в килията му на връзките му за обувки.Самоубийство.Знаеш ли какво се случи със семейството му....Айде ,моля ти се , че Предколедно не ми разваляй настроението ...

Иди и купи някой друг подарък на любимите си хора, хвани си една приятелка.Направи и 3 деца и ни спаси! Айде моля ти се налягай си автоматчето в Контра-страйкЕдно бебе не си направил сигурно още не си проумял какво е да създаваш живот как може да искаш да унишожаваш.Аз ти пиша в предният пост синтезирано.Вземи и прочети някой източник на това какво се случва по света ,Разбери първо в КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕШ. Твоят начин за справяне не е начина като гледам включва геноцид и избиване на половин България.Как с махане на глави или нещо от сорта се решават проблеми.Замислял ли си се за последствията на това за което се бориш.Че ти сам ще нанесеш повече щети на България от всички Зли сили взети заедно.В 100% от случаите на това което говориш усещам ще се окаже, че самият ти ще се превърнеш в чудовището и унищожителят на страната си.И така сме си останали малко.Айде моля нема нужда.Живей си живота войнико живееш в най хубавите и добри времена.Може и да е много по зле повярвай.Решението за нас е било взето още с написването на 3 бр.Аврамически киниги.То не се взима от САЩ от  Русия от Йерусалим или от където и да си мислиш ти.Не не съм платена пиша истината.Нещата вече са решени отдавна.Хитлер е знаел това.Сталин е знаел това.Тръмп знае това.Човек преди да хване автомата трябва да прецени позитиви с/у негативи и знае с/у какво се изправя.Ти знаеш ли имаш ли идея първо кой си и къде си тръгнал и с/у кой се бориш.За какво се бориш за бойлер с 100 лв по евтин.Дори ядрените суперсили всички взети заедно не могат да се изправят с/у това което дава и взима решенията в този свят.Весела Коледа ти желая .https://www.youtube.com/watch?v=mpUAu54Jzj4&disable_polymer=true 

• Автор

Хайде не преувеличавай толкова много с тези цифри, + това в администрацията да не мислиш,че половината са доволни и не искат и не се страхуват за работата си(все пак има мнооого хора  , притиснати до стената и работят  там за под 800лв само за да изхранят семейството си), като добавим българите в чужбина, младото поколение, като цяло е зле но поливината от тях да не мислиш,че им се ходи да берат ягоди в Англия и да си запазят това правителство?! Чичковците и леличките, които през 90, 2000' са яли и пили по цял ден, щото във всяко гаражче имало кръчма на безценица..да не мислиш,че им е хубаво сега?Те какво искат според теб? Милионите пенсионери какво искат според теб?

И нека да съм ясен- За семейството ми не искам да говориш, ама дали имам или нямам бебе, жена или да си хващам приятелка не е твоя работа, изобщо не искам да споменаваш това!

Нямам спомен да съм казвал,че искам всичката тази паплач да  им се отнемат животите, но ако получат правосъдие според писаните закоини, пак ще е голям напредък.За геноцид да не говорим. Трябва просто да се коригират и да започнат да се спазват законите, но с това правителство няма да стане.

Да си живея живота в най-хубавите  и добри  времена?!?!? Че то всичко е пред разпад!Честно ти казвам, това ако излезеш и го кажеш на площада може и да те линчуват на място,ако не поне ще отнесеш някоя кора с яйца в главата и стотици подигравки.

А това крайното ти безмислено изречение за бойлера, още повече доказва,че или си чел 1/4 от темата и мненията ми или имаш дупки в паметта .....Абсолютно безмислено е да продължавам този спор, разбрах,че ти си се отказал от всичко, позовавайки се на историята,ми че тя е всеобщодостъпна, но хората с воля не се отказват, само защото шепа хора, управляващи света са решили да ни смачкат.Все още има хора, които се опитват да направят нещо!Разбира се все още има и винаги е имало хора, които правят точно обратното, или по зле!Но за теб е твърде късно.

преди 12 часа, Alletheya написа:

Дори ядрените суперсили всички взети заедно не могат да се изправят с/у това което дава и взима решенията в този свят.

Сега е време да го дефинираш това дето взимало решенията какво е ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.