Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

68% от фирмите в България не могат да запълнят свободните си позиции. Най-трудни за намиране у нас са заварчици, програмисти, шофьори, финансисти и инженери

Featured Replies

преди 10 минути, franchesko написа:

всеки един уважаващ се спец по маркетинг ше ти каже че във всяка една легална озаконена търговия има по доза лъжа.То точно това е изкуството да продаваш и да печелиш,малко и да послъгваш хората.Днес като зареди пасата с газ от бензиностацията на Марешки, да не мислиш, че не са те метнали.И с количеството на газта и с качеството.Но пък цената си е танкана, и пасата си върви на бургия.Ти се кефиш зад волана.Комбайна си жъне.

Аве ей! Лъжата е най-долното нещо. И по закон да лъжеш клиента е наказуемо! Аз не зареждам от Марешки и никога не съм.
И не, няма да се кефя, ако разбера че ме лъжат, а ще заведа съдебно дело! Знаеш ли, че в Германия Кауфдланд е изхвърлил от щандовете си производител на хартия за принтери, понеже слагали по 99 листа в пакет, вместо 100 и си мислели, че никой няма да ги преброи и ще прецакат системата? Каква тънкана е цената, като те мятат с количеството и де факто е по-скъпо, както с качеството - разходът се вдига, а?? Бахти и престъпника си. Ей за тва няма да се оправи нито държавата ни, нито света!!

• Отговори 113
  • Прегледи 5,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 30 минути, Хитрейшио написа:

Аве ей! Лъжата е най-долното нещо. И по закон да лъжеш клиента е наказуемо! 

Е да на другите лъжите трябва да са наказуеми, а твойте света вода.Това, че въртиш часпроми на черно и ограбваш държавата с данъци как се нарича?  Такива мушмороци като тебе много обичат да съдят и режат от месото на другите с голяма брадва, ако правят нещо незаконно или неморално.Ама когато ти си сгафил и на теб трябва да ти режат от месото,  ореваваш целия свят колко несправедлив е живота..

Кво дело  бе, кой адвокат ше заведе дело от твое име, като не можеш да му платиш?

преди 8 минути, franchesko написа:

Такива мушмороци като тебе много обичат да съдят и режат от месото на другите с голяма брадва, ако прават нешо незаконно или неморално

Точно така. Аз не правя нищо неморално, неетично или незаконно. За всяка дейност, която извършвам я извършвам със съответното удостоверение за професионална квалификация и понякога като подизпълнител. Плащам си данъци и осигуровки. Винаги слагам на хората читави работи, никога не ги лъжа, но винаги казвам колко ще струва. Винаги съм адски и болно коректен и очаквам същото от другата страна. Не взимам евтино, но не лъжа. По-добре да кажа директно колко искам, отколкото да лъжа че ще взема евтино и да ги набутвам.
Въобще, спрямо такива измамници като теб съм светец за канонизиране.
Ако разбера, че някой ме лъже късам всякакви взаимоотношения с него и ще му поискам сметка. Ще му разкатая фамилията с дела, съдилища, проверки и ще му вгорча живота по всевъзможен начин.Измамници нямат място на пазара, да лъжат хората.

преди 22 часа, Хитрейшио написа:

Точно така. Аз не правя нищо неморално, неетично или незаконно. За всяка дейност, която извършвам я извършвам със съответното удостоверение за професионална квалификация и понякога като подизпълнител. Плащам си данъци и осигуровки. Винаги слагам на хората читави работи, никога не ги лъжа, но винаги казвам колко ще струва. 

Ти за да плащаш данъци върху извършени услуги трябва да си отвориш фирма, която  трябва  да е апсолютна публичност за целия бал свят.Или сиреч всеки да може да я провери в търговския регистър.Я дай името на фирма? Иначе излизаш долен лъжец.Едно време на такива им режеха езиците.   Иначе какво викаш хуваво ги доиш заблудените пенсионери като им слагаш ,,скъпи части,, ама като имаш скъпи хобита като ескорти няма как да дръпнеш.

преди 12 минути, franchesko написа:

Я дай името на фирма?

На теб нищо няма да ти дам. Много си нагъл. Дори не казваш с какво се занимаваш, а искаш да дам булстат, че да ме провериш по три имена и снимка, ако може. Кой си ти ве? Скъпи части не слагам. Слагам такива, които да работят безпроблемно.

преди 16 минути, Хитрейшио написа:

На теб нищо няма да ти дам. Много си нагъл. Дори не казваш с какво се занимаваш, а искаш да дам булстат, че да ме провериш по три имена и снимка, ако може. Кой си ти ве? Скъпи части не слагам. Слагам такива, които да работят безпроблемно.

Еми то трябва да е достъпно за всеки да може да те провери.Търговския регистър е публичен именно с тази цел мамин, това не са лични данни.Иначе си мошенник.  Иначе това за частите, много добре знаеш, че има много добре работещи много ефтини алтернативи,както и скъпи уж качествени, но големи боклуци ,които са точно ден до пладне.ти ми напомняш на един собственик на сервиз,къде ми обесняваше че предлагал само гуми Мишелин, Конти и Пирели, защото другото било ,,боклук,, който не можело да се балансира.Ебати, аз къде не съм майстор и гумаджия, многократно съм балансирвал доста по-ефтините алтернативи, ама човека от къде да знае.като ме е видял си е казал: ,,Ето я поредната овца, където ще я  издоя хууубаво и до край,, :D

преди 1 час, franchesko написа:

...

Ганьо ;)  Не всички сме като тебе, недей търси себе си в другите.

преди 13 минути, Хитрейшио написа:

Ганьо ;)  Не всички сме като тебе, недей търси себе си в другите.

ооо ти си толкова далеч от мен.ама нищо общо.Магаре и космос.Смисъл космоса съм аз,да не земе се объркаш.

преди 3 минути, franchesko написа:

ооо ти си толкова далеч от мен.ама нищо общо.Магаре и космос.Смисъл космоса съм аз,да не земе се объркаш.

Знаеш ли какво. След като оправих една платка на едно устройство, което утре след обяд ще го закарам и ще взема доволно пари, нещо което разбира се ти с путенциала си можеш да го направиш поне 10 пъти по-добре, въпреки че не правиш разлика между диод и резистор...мисля да лягам да спя и да те оставям на мокрите ти сънища и да лъскаш ножки в тъмната нощ.
И само едно нещо, преди тотално да спра да си говоря с теб, което ще е много скоро - аз пари от надценка не печеля, вадя каталога и казвам цена. Взимам пари за работа. За частите единствено печеля отстъпката, която получавам аз. Точка.

преди 7 минути, Хитрейшио написа:

За частите единствено печеля отстъпката, която получавам аз. Точка.

демек надценка и то не никак малка.до 70%, знам бе мамин.Ти на където си тръгнал с торбичка, батко ти се връща от там с тир.Ари пий млякото и бегай легай, че утре, до като минеш да сипеш газ за 5 лв при Марешки, до като спреш за кафе от 30 стинки от уличен автомат, деня ще мине, и пак ще го пишеш в графа пасиви.

преди 5 минути, franchesko написа:

демек надценка и то не никак малка.до 70%

Моляяя? 10-15-20% е отстъпката от клиентска цена. И да отиде да си го купи сам от магазина, по-евтино няма да му излезе.  :D
70%..Ехааа, мойто момче, ако ми кажеш къде да си купа iPhone X със 70% отстъпка!!! Смях!!! :D

преди 6 минути, Хитрейшио написа:

Ехааа, мойто момче, ако ми кажеш къде да си купа iPhone X със 70% отстъпка!!! Смях!!! :D

Ти правишли разлика между части и цял продукт? Казвам ти неграмотен си човек,  дай да ги издирам тия твойте даскали от средняка,  а пък за висшето ясно, че е пазарувано.Поне  взелиго на далавера или и там те обуха?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.