Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Само за протони

Featured Replies

Гледам, че пак се дърли народа. Сирена ще напише пак, че съм написал "провокативна тема", а аз просто така си мисля/говоря/пиша. Дайте да дадеме, както се казва, по нещо хубаво за някой от тук присъстващите. Защото всяка тема опира до това кой колко не е и какъв не е, сарказъм, провокации и обиди.

Примерно аз мога да похваля Симко, че нито веднъж не ме е подразнил.

Сирена мога да я похвали, че намали главните букви. Сигурно ѝ е развален CapsLock-а или пести електричество.

Като се сетя за друг ще допълня crazy-monkey-emoticon-051.gif Или няма.

главните букви ядът много ток миналия месец написах 2-3 главни и 5-6 лева по-висока сметка 

преди 19 минути, Yvan Sergeev написа:

главните букви ядът много ток миналия месец написах 2-3 главни и 5-6 лева по-висока сметка 

Ти си бил голяма скрънза :D

преди 1 час, upper@D написа:

Ти си бил голяма скрънза :D

а ти случайно да не си дашна ?

току-що, Yvan Sergeev написа:

а ти случайно да не си дашна ?

Зависи 

Започне ли да виси, работата не е добре...

преди 7 часа, аm-аm написа:

аз мога да похваля Симко, че нито веднъж не ме е подразнил.

Или не четеш, или прагът ти на дранзнимост е мнооого висок.

Цитат

Само за протони

А неутриното къде да се дяваме? Лишавате ни от права за писане ф темата?

преди 7 часа, аm-аm написа:

Гледам, че пак се дърли народа

Бай Ам-Ам, да прощаваш, но като видя името ти, се сещам за оня виц, дето докторът, като видял, че на оная работа на немладия му пациент пише АМ ам, го попитал-какво значи това. А пациентът му отвърнал-докторе, като бях млад, пишеше Амстердам...

Най съм фен на Следа, Хайдукпикасо, Ниб, Мойра, Мадона, Следа, Флопи, Жоро.

Дано не съм забравил някой. За Следа не помня споменах ли. Ако не съм споменал, и на нея съм почитател

А, и Шунята, щото има правилен възглед

преди 9 часа, аm-аm написа:

.....Примерно аз мога да похваля Симко, че нито веднъж не ме е подразнил.....

Е , като няма да се дразним , как да ни засърби , че да се почешем....? :lol6:

.....Аз да не съм от дърво ?.....:angry:

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Дано не съм забравил някой.......

Аааааа ! Благодаря ! Благодаря , че си се сетил и за мен ! :)

(шшшшшш ти оскубя брадата....:angry22:)

• Автор
преди 4 часа, DarkEdge написа:

А неутриното къде да се дяваме? Лишавате ни от права за писане ф темата?

Строга рестрикция има в темата. Даже неутроните могат свободно да се чувстват дискриминирани.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Няма да те питам коя ти е любимка.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

А, и Шунята, щото има правилен възглед

Благодаря. Първото изречение по темата.

Да не заприлича като оная тема с прошката, където всеки се извинява, но никой не знае защо, а още по-малко го мисли. Конкретно искам, списъчно, поименно.

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

За Следа не помня споменах ли.

Виш дан забрайш Следа:cool:...

преди 1 час, аm-аm написа:

Строга рестрикция има в темата. Даже неутроните могат свободно да се чувстват дискриминирани.

Шса жалвам у БХК - дан съ бърка с хокея.

Следаааааа, ехоооооо има ли следа тукааа... мне, никви следи. Да опитаме заедно! Аре викайте!

преди 17 часа, аm-аm написа:

Гледам, че пак се дърли народа. Сирена ще напише пак, че съм написал "провокативна тема", а аз просто така си мисля/говоря/пиша. Дайте да дадеме, както се казва, по нещо хубаво за някой от тук присъстващите. Защото всяка тема опира до това кой колко не е и какъв не е, сарказъм, провокации и обиди.

Примерно аз мога да похваля Симко, че нито веднъж не ме е подразнил.

Сирена мога да я похвали, че намали главните букви. Сигурно ѝ е развален CapsLock-а или пести електричество.

Като се сетя за друг ще допълня crazy-monkey-emoticon-051.gif Или няма.

О' ето тема за мен.  Знаех си , че така ще стане. :D

Само се чудиш как да ме заговориш ти. И понеже знаеш , че на която и "ограда" да седна да си пия алоето , отдолу става манифестация , си решил 

така да ме примамиш , налииии , палавнико?!? :D

При мен е характерно непостоянството. Преди време харесвах едни хора/никове, сега други. А пък в началото най-много харесвах.

Харесвам РеджеБ Ага, щото има вид на Мъдрец. Ама понякога или напоследък го видях в светлината да отвръща на заяждане- не че и той си няма граници де, но аз уж от него се уча- ама знам, че ше му мине.

От мацките харесвам Емата. Няма никакво лично отношение към никой и ме радва тази неутралност.

И ти, ам-ам, си ми симпатичен. Има някаква младежка дръзновеност в желанието да отваряш и измисляш теми, докато един ден след трийсе четирийсе годинки с артритни пръсти всички само си споделяме лекарствата и нещо, ако сме пропуснали от някой сериал...

О, щях да забравя Сирена :speak: тя е сладка провокаторка. Преди ме дразнеше, но от дълго време ми е приятно като й чета коментарите. Има много ... женственост и финес в образа й :hush:

преди 4 минути, Maleficient написа:

При мен е характерно непостоянството. Преди време харесвах едни хора/никове, сега други. А пък в началото най-много харесвах.

Харесвам РеджеБ Ага, щото има вид на Мъдрец. Ама понякога или напоследък го видях в светлината да отвръща на заяждане- не че и той си няма граници де, но аз уж от него се уча- ама знам, че ше му мине.

От мацките харесвам Емата. Няма никакво лично отношение към никой и ме радва тази неутралност.

И ти, ам-ам, си ми симпатичен. Има някаква младежка дръзновеност в желанието да отваряш и измисляш теми, докато един ден след трийсе четирийсе годонки с артритни пръсти всички само си споделяме лекарствата и нещо, ако сме пропуснали от някой сериал...

О, щях да забравя Сирена :speak: тя е сладка провокаторка. Преди ме дразнеше, но от дълго време ми е приятно като й чета коментарите. Има много ... женственост и финес в образа й :hush:

Брей , доживях да прочета нещо нежно от теб и за мен . Трогната съм , развълнувана съм , успя да ме усмихнеш !

По темата мога да говоря много , ама ще бъда кратка ..

Харесваше ми Мохинита , по един мой си начин , защото малко са Душите , които виждаха Дълбоко в образът , който създаваше .

Липсва ми определено !

Харесва ми Рамус , защото само с него мога да си говоря в дълбочина и детайлно и да знам , че ще ме разбере .

Само той сякаш Надниква и разбира какво има под думичките , защо са Подредени по този начин , какво е ПОСЛАНИЕТО  , какво е Изживяването .

Естествено той "навън" извежда съвсем противоположна картина , но аз съм свикнала да го чета и за мен е удоволствие общуването ни.

Жалко , че вече няма среда , в която да се изявява , а той има една трудна черта - НЕПРИСПОСОБИМОСТ , в съчетание със липсата на гъвкавост ,

комбинацията става достатъчно сложна , за да се впише в настоящата , вече променена среда на форума.

Между другото РАМУС И МОХИНИТА са първите , в които се зачетох , като си приземих Совалката в този форум. :D

С тях ми беше много забавно из философските теми , където и двамата ме стреляха , кой с каквото намери :)

Беше много вълнуващо ....липсва ми всичко това ..

Скепсиса ми липсва също , харесваше ми неговата свежа , поточна Мисъл ...

Саунд пишеше много Харизматично , когато го съзрях преди 3 год. ... Вече изобщо не участва със пълният си капацитет , за него всичко е минало ..

Това са по-вълнуващите персонажи за мен ..Може и да съм забравила някой ... 

БМВ ми е фаворит откъм Присъствие .... Цял Свят носи в себе си ... 

• Автор
преди 59 минути, _sirena_ написа:

на която и "ограда" да седна да си пия алоето , отдолу става манифестация

"Пиле шарено, ще ми кацнеш на клона" го знам аз, ама седнала на ограда даже биеш по провакативни мисли.

преди 44 минути, Maleficient написа:

Към мен има. Аз ѝ бях доведен син.

преди 1 минута, аm-аm написа:

"Пиле шарено, ще ми кацнеш на клона" го знам аз, ама седнала на ограда даже биеш по провакативни мисли.

Това е алегория , където "оградата " символизира "тема" ... пак ли да превеждам .. :D

• Автор
преди 23 минути, _sirena_ написа:

По темата мога да говоря много , ама ще бъда кратка ..

Само аз бързо се изчерпах. Преди години бях много активен и познавах мнозина ползващи този форум. От тях само BMW-то припознавам. Истината е, че не познавам пишещите сега. Изключвам Мадоня и Алгор, но първата го играе суха учителка, а втория изгуби чувството си за хумор преди 10 години и от тогава няма помен от него. Всичките му постове си приличат и отвикнах да го чета.

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Това е алегория , където "оградата " символизира "тема" ... пак ли да превеждам .. :D

Не смея да попитам петела на оградата какво символизира.

преди 1 минута, аm-аm написа:

Този петел ти го вкара във "картината" , измисли му роля Ти ..

преди 2 минути, аm-аm написа:

Много ясно че не смееш. Ма аз понеже съм тъп, ще ти кажа- теб разбира се, но вече не си петел, а най- обикновено пиле на грил.

• Автор
преди 33 минути, _sirena_ написа:

Беше много вълнуващо ....липсва ми всичко това ..

Стана пак носталгично.

преди 51 минути, _sirena_ написа:

БМВ ми е фаворит откъм Присъствие .... Цял Свят носи в себе си ... 

... дано оцени доброто ти отношение към него :rolleyes: моето мнение е доста различно, но не бих го обсъждала с теб, защото напоследък установих, че доста от нещата, които пиша не се разбират правилно.

А за хубавите емоции, които съм провокирала в теб, само мога да се радвам. Заслугата си е само твоя, а Аз пиша "по темата"

Много сладникаво станало тука.

То нали протоните бяха положително заредени...явно за това :)

• Автор
преди 1 минута, upper@D написа:

Много сладникаво станало тука.

То нали протоните бяха положително заредени...явно за това :)

Здрава цензура. 72 негативни коментара в кошчето и двама с доживотен бан.

Ас моя ли кат един високоенергиен илихтрон да са мууна неустоимо привлечен ф облака от протони?

преди 14 минути, Maleficient написа:

Аз пиша "по темата"

Даа, ти си само един писатель, тьi не читатель...:ph34r:

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.