Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tърсене на човек по ЕГН

Featured Replies

Здравейте, извинявам се ако съм объркал темата. От няколко месеца търся едно момиче, което не съм виждал от 3-4 години. Бяхме се запознали в чужбина, после се сдърпахме и тя се върна в България. Наскоро разбрах, че всички социални мрежи са й деактивирани и реално нямам никаква информация, нито имаме общо познати, нито знам къде живее... Абе с две думи пълна трагедия. Дадоха ми едно ЕГН и ми казаха, че е нейно, но след справка в МОН и в НАП, и на двете места не открива абсолютно нищо, а ЕГН-то е валидно, тъй като го проверих в прословутия генератор на ЕГН-та и преди-след него има актуални (неизползваните стоят в края на списъка). Почвам да се притеснявам, да не се е случило нещо с нея и ще се радвам, ако може да ми помогне някой със съвет как да разбера дали това е нейното егн изобщо и със съвети как мога да я открия като цяло. Благодаря предварително и моля без излишен спам.  :)

• Отговори 101
  • Прегледи 92,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 минути, vladi_829 написа:

Здравейте, извинявам се ако съм объркал темата. От няколко месеца търся едно момиче, което не съм виждал от 3-4 години. Бяхме се запознали в чужбина, после се сдърпахме и тя се върна в България. Наскоро разбрах, че всички социални мрежи са й деактивирани и реално нямам никаква информация, нито имаме общо познати, нито знам къде живее... Абе с две думи пълна трагедия. Дадоха ми едно ЕГН и ми казаха, че е нейно, но след справка в МОН и в НОЙ, и на двете места не открива абсолютно нищо, а ЕГН-то е валидно, тъй като го проверих в прословутия генератор на ЕГН-та и преди-след него има актуални (неизползваните стоят в края на списъка). Почвам да се притеснявам, да не се е случило нещо с нея и ще се радвам, ако може да ми помогне някой със съвет как да разбера дали това е нейното егн изобщо и със съвети как мога да я открия като цяло. Благодаря предварително и моля без излишен спам.  :)

Има напоследък един закон наречен Закон за защита на личните данни, който беше обновен с нови, по-строги текстове. На практика не би трябвало да имаш какъвто и да е достъп до начини да се добереш до информация за човек дори да си научил неговият ЕГН.  Не мислиш ли, че е възможно въпросното момиче да се е постарало да прекъсне всички възможни достъпи от теб към нея.  Може да е решила, че близостта ти й вреди и си опасен. А може и наистина да си такъв.

преди 3 минути, sliderum написа:

Има напоследък един закон наречен Закон за защита на личните данни, който беше обновен с нови, по-строги текстове.

Този закон е от 16 години. Новото е Общия регламент за защита на лични данни, който ни налага ЕС, както и завишените глоби, защото никой не е вземал насериозно опазването на личните данни.

Не знам как можеш да откриеш въпросното лице чрез ЕГН. Сигурно ли е изобщо, че това ЕГН е нейно? Да не би да са те излъгали? Потърси и в други институции, макар че не е много законно да се дава лична информация. Можеш да се добавиш във Фейсбук групи и там да разпиташ дали някой няма информация за търсеното от теб момиче. Най-лесно ще я откриеш чрез издирване, но това вече е твърде крайно.

Както ти казаха и по-горе - има закон.

Но ако имаш познати в системата - я откриваш веднага.

преди 20 минути, vladi_829 написа:

Дадоха ми едно ЕГН и ми казаха, че е нейно, но след справка в МОН и в НОЙ, и на двете места не открива абсолютно нищо, а ЕГН-то е валидно...

Или е в ЦРУ или ЕГН-то не е нейно.

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

Но ако имаш познати в системата - я откриваш веднага.

Класика.

преди 1 минута, Деянчо написа:

Не знам как можеш да откриеш въпросното лице чрез ЕГН.

Може да се открие по ЕГН.

Работила съм в НОЙ, и трябва да ти кажа нещо което няма да ти хареса... Ако си сигурен, че ЕГН то е истинско, но не се засича от НОЙ и МОН... Провери ли на страницата на здравно осигуряване в 

НАП На колко години трябва да е това момиче?

Може да се открие по ЕГН.

Е да де, няма невъзможни неща все пак. Но тая работа е малко като за Хорейшю.

Пич, нямаш ли общи познати с това момиче?

Не знам защо окуражавате автора на темата. Маниакално нещо надушвам в поведението му.  Може да е изнасилвач - насилник. Аз колкото и да съм харесвал дама, не бих я търсил по ЕГН през МОН и НОИ, особено ако сме си имали познанство, завършило със скарване преди няколко години.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Е да де, няма невъзможни неща все пак. Но тая работа е малко като за Хорейшю.

що - с малко парички всичко става

• Автор
преди 59 минути, sliderum написа:

Има напоследък един закон наречен Закон за защита на личните данни, който беше обновен с нови, по-строги текстове. На практика не би трябвало да имаш какъвто и да е достъп до начини да се добереш до информация за човек дори да си научил неговият ЕГН.  Не мислиш ли, че е възможно въпросното момиче да се е постарало да прекъсне всички възможни достъпи от теб към нея.  Може да е решила, че близостта ти й вреди и си опасен. А може и наистина да си такъв.

Хайде започна се с глупостите, тя била решила, не знам си какво... Моля Ви, карайте по темата без излишни предположения кой, какво... Няма как да се е "постарало", тъй като изобщо не съм я търсил през всичкото това време, а и инициатора да прекъснем контакт бях аз. По темата, проверих и на страницата на здравното осигуряване, но и там ми дава, че ЕГН-то е невалидно. Възможно е и да не е нейно, но със сигурност не е невалидно - проверих го сам в калкулатора за ЕГН-та, както казах по-горе. 

преди 5 минути, barbuncela написа:

нещо което няма да ти хареса...

Да е починала. Интересно ми е откъде е намерено ЕГН-то, защото най-малкото на същия документ ще има телефон за контакт, личен адрес и др. по-лесни начини за намиране.

преди 25 минути, vladi_829 написа:

Наскоро разбрах, че всички социални мрежи са й деактивирани и реално нямам никаква информация.

Откъде го разбра? Може да те е блокирала просто. Направи си фейк профили в социалните мрежи и търси по име.

що - с малко парички всичко става

А, поне научи вече и кой ще ти свърши работата.

• Автор
преди 1 минута, sliderum написа:

Не знам защо окуражавате автора на темата. Маниакално нещо надушвам в поведението му.  Може да е изнасилвач - насилник. Аз колкото и да съм харесвал дама, не бих я търсил по ЕГН през МОН и НОИ, особено ако сме си имали познанство, завършило със скарване преди няколко години.

Прекаляваш вече... Може би съм прекалено загрижен и отчаян, за да се обърна към форум? Потърси си друга тема да се забавляваш, ако обичаш. Благодаря :)

преди 1 минута, vladi_829 написа:

По темата, момичето е 96 набор, проверих и на страницата на здравното осигуряване, но и там ми дава, че ЕГН-то е невалидно. Възможно е и да не е нейно, но със сигурност не е невалидно - проверих го сам в калкулатора за ЕГН-та, както казах по-горе. 

добре де как така хем невалидно хем валидно

:angry:

В прав текст, ако питаш, вече никой няма да ти даде информация, заради новите глоби. Или незаконно или с повече търсене, както ти дадохме идеи.

• Автор

Откъде го разбра? Може да те е блокирала просто. Направи си фейк профили в социалните мрежи и търси по име.

Помолих една приятелка да провери още, когато забелязах, че профилите и изчезнаха, но и тя не я открива. А срещу въпроса с паричките - ако има човек, способен да помогне, не желая да ми се дават лични данни на човека, само едно "да, всичко е наред с нея" ми е достатъчно. :)

преди 1 минута, аm-аm написа:

А, поне научи вече и кой ще ти свърши работата.

така са ме намирали мен, и то няколко пъти

та си спести заяжданиците по мене

:hit:

преди 3 минути, vladi_829 написа:

... само едно "да, всичко е наред с нея" ми е достатъчно. :)

Само за толкова не си заслужава да се нарушава закона.

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

така са ме намирали мен, и то няколко пъти

та си спести заяжданиците по мене

:hit:

Еми не съм мафиот, не са ме издирвали.

преди 1 минута, аm-аm написа:

Еми не съм мафиот, не са ме издирвали.

и аз не съм

Направи следното:

1. Създай си фейк профил в социалните мрежи и търси по имена.

2. Попитай във Фейсбук групи. Сигурно има групи за търсене на хора. Все някой може да ти помогне.

• Автор
преди 1 минута, haidukpikaso написа:

добре де как така хем невалидно хем валидно

:angry:

Под невалидно имам предвид, че системите на МОН, НАП и т.н не го откриват. Притеснявам се, че това се случва, когато човекът е починал... Иначе това ЕГН съществува и е/било е на конкретен човек, но не знам дали е нейно. 

толкоз ти акъла за колко много неща могат да търсят някой

преди 1 минута, vladi_829 написа:

Под невалидно имам предвид, че системите на МОН, НАП и т.н не го откриват. Притеснявам се, че това се случва, когато човекът е починал... Иначе това ЕГН съществува и е/било е на конкретен човек, но не знам дали е нейно. 

системите ще отчетат че е починал - бъди сигурен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.