Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tърсене на човек по ЕГН

Featured Replies

• Автор

1. Откъде си се сдобил с нейното ЕГН и защо точно с ЕГН?
Изкараха ми го по датата на раждане и региона от един небезизвестен сайт, това е единственото ЕГН, което не се
открива в МОН (там се виждат имената на притежателя на въпросното ЕГН) 

2. Откъде знаеш, че социалните й мрежи са деактивирани?
Проверено е и с други профили

3. Последно - валидно или невалидно е въпросното ЕГН?
Отговорих по-горе

Може да пробвам това с групите, ако изобщо има такива. Явно няма друг вариант... 

• Отговори 101
  • Прегледи 92,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
току-що, Деянчо написа:

Добре, откъде го имаш това ЕГН? Кой ти го е дал? Толкова ли нямате някакви общи познати?

Нямаме, запознахме се в чужбина както споменах... Аз отдавна не съм в тази държава, а и никога не съм контактувал с нейните приближени там. 

• Автор
току-що, Без умствен капацитет написа:

автора даде отговор защо е няма в ной - чужбина

Да, но я няма в МОН, а знам че е завършила тук - в България. Това, че системите биха отчели, ако човекът е починал не го знаех, благодаря :)

преди 17 минути, vladi_829 написа:

По темата, момичето е 96 набор, проверих и на страницата на здравното осигуряване, но и там ми дава, че ЕГН-то е невалидно.

Това което пишеш не е вярно???? Съобщението е съвсем друго по текст????

Грешка
error.gif

Не е намерено лице с въведените идентификатори

Страницата не определя дали е вярно или не едно ЕГН????

Не ти ли е казала от кой български град е? За толкова години може да е отишла навсякъде по света и у нас. А да знаеш някаква друга информация за нея, която би била полезна в търсенето?

• Автор
преди 1 минута, barbuncela написа:

Това което пишеш не е вярно???? Съобщението е съвсем друго по текст????

Грешка
error.gif

Не е намерено лице с въведените идентификатори

Да де, реших, че се подразбира какво имам предвид под "невалидно". Точно това пише 

преди 9 минути, vladi_829 написа:

Изкараха ми го по датата на раждане и региона от един небезизвестен сайт

Кой е сайта?

Ох, май гот. За човек който само иска да си изясни дали някой е добре и това му стигало, преравянето на сайтовете на  няколко държавни  институции, в опит да го намери къде живее и колко килограма е в момента, е меко казано притеснително. Че чак пише тема във форум да го съветват някакви, как да си прави фалшиви профили във фейса, че да я открие. Направо сте за криминалната хроника. Ами ако все пак я намери според съветите Ви и вземе та я убие!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, Деянчо написа:

Не ти ли е казала от кой български град е? За толкова години може да е отишла навсякъде по света и у нас. А да знаеш някаква друга информация за нея, която би била полезна в търсенето?

Знам всичко за нея, от кой град е и т.н, но след като нямаме общи познати вариантите са да се прибера да я търся или да пратя някой, което наистина е крайно и маниакално както се изразиха по-горе... 

има групи във фейсбук, опитай чрез тях

преди 1 минута, vladi_829 написа:

3. Последно - валидно или невалидно е въпросното ЕГН?
Отговорих по-горе

според твоите отговори, ти изчисляваш с калкулатор валидността на ЕГН и калкулатора ти дава, че е валидно
не знам дали разбираш, че това число, може да е валидно, но събитието да не се е случило и за това не е регистрирано в МОН
дадено лице, от женски пол, родено в област...и.т.н, това дава калкулатора, а в МОН се регистрира действително случило се събитие

преди 1 минута, vladi_829 написа:

Да де, реших, че се подразбира какво имам предвид под "невалидно". Точно това пише 

Защо ли не ти вярвам???

преди 1 минута, sliderum написа:

Ами ако все пак я намери според съветите Ви и вземе та я убие!

Няма, споко. Няма да я убива, сигурна съм.

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

Няма, споко. Няма да я убива, сигурна съм.

Ти си сигурна и че господ те е отвлякъл. Не се изказвай по неща, които не може да знаеш.

преди 1 минута, аm-аm написа:

Ти си сигурна и че господ те е отвлякъл. Не се изказвай по неща, които не може да знаеш.

тебе кат те взеха гутанците някой нещо да ти каза а

преди 2 минути, sliderum написа:

Ох, май гот. За човек който само иска да си изясни дали някой е добре и това му стигало, преравянето на сайтовете на  няколко държавни  институции, в опит да го намери къде живее и колко килограма е в момента, е меко казано притеснително. Че чак пише тема във форум да го съветват някакви, как да си прави фалшиви профили във фейса, че да я открие. Направо сте за криминалната хроника. Ами ако все пак я намери според съветите Ви и вземе та я убие!

Чак пък толкова... Криминалните лица са крайно дискретни.

Търси по Фейсбук групи. Убеден съм, че има за такива случаи. Все пак има какви ли не групи.

Ако нищо не стане, обърни се към този човек:

66e1c03718f62995b2ad4dbd97fd65ca.jpg.4dfde41e3cd1eea252248832130ff66a.jpg

А ако и той не помогне, към този:1621786_570768263014815_107398706_n.jpg.80569567b1de86f1b22523667410f296.jpg

• Автор
преди 1 минута, дръндю написа:

според твоите отговори, ти изчисляваш с калкулатор валидността на ЕГН и калкулатора ти дава, че е валидно
не знам дали разбираш, че това число, може да е валидно, но събитието да не се е случило и за това не е регистрирано в МОН
дадено лице, от женски пол, родено в област...и.т.н, това дава калкулатора, а в МОН се регистрира действително случило се събитие

Кода на калкулатора, изкарва ЕГН-тата по ред на ражданията. Да речем, че във Варна са предвидени 36 ЕГН-та за момичетата родени на 12.09.1985-та година, на тази дата се раждат 15 момичета, след това всяко ЕГН от 15 до 23 ще е неизползвано, но валидно калкулирано, а в случая ЕГН-то, което аз не откривам е на 3-тото родено момиче на тази дата в този регион. Калкулатора го пробвах с няколко различни ЕГН-та на познати и роднини и няма грешка (не казвам, че е невъзможно). 

преди 5 минути, vladi_829 написа:

Знам всичко за нея, от кой град е и т.н, но след като нямаме общи познати вариантите са да се прибера да я търся или да пратя някой, което наистина е крайно и маниакално както се изразиха по-горе... 

Ами всъщност не знаеш нищо за нея. И сегашното ти търсене също е маниакално ;)

Ако ти е толкова важно, отиваш в града където живее, виждаш че е добре и толкоз.

• Автор
преди 6 минути, barbuncela написа:

Защо ли не ти вярвам???

Нямам идея, явно сте прекалено мнима като повечето настоящи/бивши държавни служители... :)  Не знам как ме разкрихте, че съм сериен убиец и изнасилвач, явно ми трябва още практика. Отивам към СДВР да си подпиша самопризнанията, следете на страницата им във Фейсбук за развитие по случая :( Деянчо 6+ за чувството за хумор, разсмя ме от сърце 

преди 59 минути, vladi_829 написа:

. Дадоха ми едно ЕГН и ми казаха, че е нейно, но след справка в МОН и в НОЙ

Как точно провери в НОЙ? От четри години в НОЙ свободни услуги няма а трябва да въведеш персонален ПИК?

Който се получава на место след молба и лична карта???

преди 8 минути, haidukpikaso написа:

гутанците

Даже не знам какво означава тази дума. Не спами темата. Ти си тази, която обясни, че можело с пари да се намери информация, аз не го знаех.

преди 2 минути, barbuncela написа:

Как точно провери в НОЙ? От четри години в НОЙ свободни услуги няма а трябва да въведеш персонален ПИК?

Излови го май.

преди 2 минути, baitexpo написа:

Ако ти е толкова важно, отиваш в града където живее, виждаш че е добре и толкоз.

Съгласен съм с написаното. Преди няколко години сте имали някакъв контакт и ти чак сега реши да я търсиш.

Тя може да е навсякъде. Може също така въпросното момиче да не е мераклийка да се среща с нашия Ромео Хорейшиов.

• Автор
преди 3 минути, baitexpo написа:

То така става, пътуваш 2000 километра и отиваш в град в който дори не си ходил досега, не познаваш никого и най-вече нейни познати. Освен да я принтирам на една тениска, да взема един мегафон и да тръгна из града крещейки. Благодаря на haidukpikaso, може да се каже, че даде отговор на въпроса ми. Moже да си спестите останалата порция идиотизми :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.