Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Първа кола до 3000лв.

MachineZZ_BG

Препоръчан отговор

И какво му е на фикуса?Мен това ме кефи, че вози стегнато.Карал съм  такъв, ама с двигател от мондео дизел.Вървеше на поразия дейба и фикуса му.И много бързо се продаде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 55
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 9 часа, BG-Team-DRIFT написа:

Хаха, поредния недочел и повярвал. Не сатва въпрос за данък, а за екотакса при "нов внос". На работа ги метнах всички и гледах как от устата им излиза чак пяна :)

И след като са  прочели по- късно за какво става въпрос, са решили, че си недочел и  повярвал:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 години по-късно...
на 6.08.2018 г. в 18:33, MachineZZ_BG написа:

Здравейте, през следващите няколко месеца ми предстои закупуване на кола(1-ва), за сега съм се насочил към BMW E46 316i/318i, от прочетеното(Не знам колко е вярно) до сега знам, че са доста basic коли и са сравнително евтини за поддръжка и тн., другите коли са Ford Focus(Бензин) и Audi A3(тук вече не знам какво да гледам), бюджета ми е около 3000лв. (може и малко отгоре). Приемам и други предложения. Мерси за вниманието!

на 6.08.2018 г. в 18:33, MachineZZ_BG написа:

Здравейте, през следващите няколко месеца ми предстои закупуване на кола(1-ва), за сега съм се насочил към BMW E46 316i/318i, от прочетеното(Не знам колко е вярно) до сега знам, че са доста basic коли и са сравнително евтини за поддръжка и тн., другите коли са Ford Focus(Бензин) и Audi A3(тук вече не знам какво да гледам), бюджета ми е около 3000лв. (може и малко отгоре). Приемам и други предложения. Мерси за вниманието!

Здравейте, аз също гледам за коли защото правя 17 и скоро трябва да се насоча да гледам коли, нямам представа каква кола искам знам само, че тайно ми се иска да е alfa romeo, също искам и да ми харесва и на външен вид, но в същото време да ми е удобна. Ако някой може да ме насочи към някоя кола ще съм много благодарна. Благодаря предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Mimsi. написа:

Здравейте, аз също гледам за коли защото правя 17 и скоро трябва да се насоча да гледам коли, нямам представа каква кола искам знам само, че тайно ми се иска да е alfa romeo, също искам и да ми харесва и на външен вид, но в същото време да ми е удобна. Ако някой може да ме насочи към някоя кола ще съм много благодарна. Благодаря предварително!

Малко информация сте дали. Какъв е бюджетът Ви? И какво ще рече "удобна"? Меко возене, или по-скоро практичност, 4 врати и да товари повече? С какъв двигател предпочитате, дизел или бензин? Нов или употребяван автомобил търсите? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Малък град или голям град? Сервизи за коли наоколо?

Избери 3-4 модела на външен вид. Пробвай (примерно в автокъща) да седнеш във всяка, някои са доста неудобни, особено ако си с данните на Джак Ричър ;)

После дай моделите тук да те инструктираме тези модели с какви двигатели да ги търсиш. Моделите само на Порше. Ламборгини и подобни се произвеждат само с един двигател, другите имат по 2-3-4 различни матора!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
на 8.01.2023 г. в 2:50, JKirilov написа:

с данните на Джак Ричър

Едва ли го знае кой е или поне по литературния източник на Lee Child. Вероятно е глвдал филма, на който същия актьор се прави на продуцент и руснаците му казват просто "педомерок". Поне за новия сериал са избрали по - приближен до оригинала актьор Alan Ritchson.

Като се изравя стара темя едва ли ще се намери нещо читаво за без пари. Цените вече са други. Комшията купи 20 годишна баничарка за 2500 и набута още над 1200 за ремонти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...