Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам да се самоубия

Featured Replies

преди 14 минути, djagi написа:

Подписа ми е, точно така, колкото да не е без хич! Трудно ще ти е да го разбереш. Сега отстъпките са много по-големи! Ама няма никакъв сми да обяснявам тук. Ползвай Ремедиум, Софарма, Марешки и там който си знаеш, да ти продават тебешир! на д-р еди кой си...

преди 53 минути, djagi написа:

Моята бивша завърши скоро. Мина през една много сериозна школа, ще ме разбереш... Централна реанимация и т.н.

Тъй де, тъй... Ама все пак - празници идват, разходите се покачват, всеки лев е от значение. Особено ако си на 45, а бившата ти скоро е завършила образованието си. Те тия, дето ходят с чичковци, по-възрастни от татко им, не го правят безплатно... ;) 

Пък аз, понеже съм проЗД, не си купувам треволяци с по 10 000% надценка и 10% отстъпка. Пия само чайове от билки, дето сам си ги бера лятото, като ходя по планините. Подсладени с естествен мед, който купувам от производителя. И, кой знае защо, не изпадам в депресия и не ми трябват "адаптогени" от аптеката :D

преди 3 минути, Win_user написа:

Тъй де, тъй... Ама все пак - празници идват, разходите се покачват, всеки лев е от значение. Особено ако си на 45, а бившата ти скоро е завършила образованието си. Те тия, дето ходят с чичковци, по-възрастни от татко им, не го правят безплатно... ;) 

Пък аз, понеже съм проЗД, не си купувам треволяци с по 10 000% надценка и 10% отстъпка. Пия само чайове от билки, дето сам си ги бера лятото, като ходя по планините. Подсладени с естествен мед, който купувам от производителя. И, кой знае защо, не изпадам в депресия и не ми трябват "адаптогени" от аптеката :D

Дадох сериозен съвет, подходящ за случая! Кой от къде ще си вземе дадената добавка, не е мой проблем! С 10000% надценка може да се купят неща единствено от българска аптека, а аз не продавам! Дори не съм посредник, просто имам един линк в подписа, от който може да спечелиш дори и ти! но изобщо не е задължително! В този форум съм от 14 години, нищо не продавам и не купувам, искал съм съвет един-два пъти! Тези 10% отстъпка са за всеки (които поне веднъж е купил от там). Това е най-големия сайт в света за добавки. Не са китайци, от китайците също пазарувам, но сравнявайки китайската и американската система на търговия... предпочитам американската.

Темата е за момичето, а то, ако иска, ще ми послуша съвета - добавките в случая могат да помогнат! Вземи си ги от Ремедиум или от където и да е, това няма значение... Аз с темата съм до тук!

Шибяняк. Самоубий си мозъчето. 

ПП: Пардон, шибанячка. 

ПП2: Айде давай, да видим поне някой дето държи на думата си. 

Хубава била, приятел имаш. Не, грозна си и приятеля ти иска да те разкара, ама не му стиска, щото си шибанячка!

Баси, само аз съм добра в тая тема

преди 1 минута, Megumi написа:

Баси, само аз съм добра в тая тема

Като ти гледам зъбките, може и добра да си...стига да не си джендърка...

току-що, BG-Team-DRIFT написа:

Като ти гледам зъбките, може и добра да си...стига да не си джендърка...

Джендърка съм

преди 1 час, djagi написа:

Не го прави, защото хората, които ще понесат последствията, са тези, които обичаш - твоите близки хора.

Що па де не го прави и да не нйи отърве от простотиите си?

току-що, Megumi написа:

Джендърка съм

Да, затова си стиснал/а зъбки.

Дори не знам за кви зъбки ми говориш

Оф :emoji_smiley-81:

На чат го обърнахте, или на свалка... :)  Баси, кой иска да му продам адаптогени?.... Или витамини... Поне л-карнитин?... А, желаещи?... Първия ще получи специална отстъпка - плаща две, взима едно.

Просто ни е писнало да злоупотребяват и да ни лъжат. Но, една от всичките тези глупости може да се окаже истина и да не сме помогнали, когато сме могли. Аз също не пиша в подобни теми, не знам какво ми стана днес... Май водките са ми в повече...

Не ми е жал за теб, а за твоите родители и близки. Това е мега наказанието, детето ти да е ограничена наркоманка, без никакви интереси в живота. Най-важния фактор в живота е да се родиш здрав, пълноценен човек. От там нататък всичко зависи от теб, или иначе казано "каквото посееш, това ще пожънеш". 
Трябва да се замислиш и да се научиш да цениш малките неща. На никого не му е розов живота, всеки си има своите трудни моменти. Като си теглила заем и си се хванала да учиш, стегни се и завърши. Хубавите неща се постигат с труд и постоянство. Ако обичаш хората, които държат на теб, най-малко заради тях трябва да се бориш и да станеш нормален човек. Тръгнеш ли по пътя с наркотиците, ще те вкара там, за където си тръгнала 2м. под земята, но често заради неадекватни наркомани, страдат и много други хора покрай тях, без да го заслужават. 

преди 4 часа, Lifeisgreat написа:

бог ми е свидетел

Първо Бог не ти е свидетел.

Ако нямаш вяра на себе си то именно в Църквата трябва да потърсиш.

Отделяй свободното си време и посещавай храм и там се моли да получиш прозрение за живота си.

Въпросните мисли които върлуват в твоето съзнание са плод на лукавия.

Само беседата с духовно лице може да ти открехне съзнанието към в какво се състои красотата на живота.

Днес е деветия ден от смъртта на моята майка. Тя до последно не се предаде и буквално почина в ръцете ми.

Не можах да и помогна. В момента се моля на Бог да опрости нейните волни и неволни грехове. Да упокои нейната душа.

Лично на мен един отец ми помогна да преодолея тъгата, горчивината и т.н. от въобразявания несправедлив свят.

Имам познат който е минал през "бягство от реалността". Сега е семеен и се радва на децата си, и това е в следствие на помощта която е получил от баща си, майка си и брат си.

Правилния път - за да излезеш, за да се върнеш към живота си, е именно Семейството, Църквата .... и тук може да получиш някаква морална помощ, но ще получиш и много неразбиране и т.н. 

Първата крачка която трябва да направиш е да се изповядаш на някой свещеник и да побеседваш с него за тези лукави мисли в твоето съзнание.

Нека Бог се смели над теб и те избави от лукавия. Амин

Успех!

преди 7 часа, Lifeisgreat написа:

Здравейте, 

, провалих си и образованието. 

, между другото, уча сериозна специалност,

Последно, учиш или си си провалила образованието?

преди 8 часа, Still Hustlin написа:

Щом са те-убий ги, а след това продължи със себе си.

преди 8 часа, Still Hustlin написа:

Убийте хората-край на всеки проблем.

Абе ти тъп ли си?
Не ми отговаряй това е риторичен въпрос !

Към автора на темата, вместо да мислиш глупости, вземи се в ръце и спри дрогата, никой не може да те накара и не те е накарал да я вземаш, само и единствено ти имаш вина за това и ти трябва да решиш този проблем, ако искаш разбира се.
Живота е такъв какъвто си го направиш, ако чакаш някой да ти направи живота приказка се заблуждаваш.

преди 8 часа, BG-Team-DRIFT написа:

Пък оная джендърка със зъбките...амипокажи си ги бе, маце или мачо!!!!!! Имаш ли зъби, нямаш ли...да си правя ли чекия или да ти се изплюя на суратя? 

Айде да не ми казваш какво да правя

преди 8 часа, BG-Team-DRIFT написа:

Шибяняк. Самоубий си мозъчето. 

ПП: Пардон, шибанячка. 

ПП2: Айде давай, да видим поне някой дето държи на думата си. 

Хубава била, приятел имаш. Не, грозна си и приятеля ти иска да те разкара, ама не му стиска, щото си шибанячка!

Прочети отново което си написал, и помисли над него, нужно ли е било да го напишеш и кой в случая е “шибаняка“ ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.