Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да и кажа ли?

Featured Replies

преди 13 минути, angel_a написа:

Хаха братлета никви ходове не работят ако не си интересен на жената

В случая се твърди, че и бил интересен.

преди 4 минути, zemonti написа:

56d7b289e450c.jpeg

На една вкусна супа,ако и сложиш малко говно,пиши я бегала...   Една ваза,ако я счупиш и залепиш няма да е същата.Наречи ги клишета, но тези клишета са факти.Живеем в еманципиран свят,където възможноститете на жената се изравниха с тези на мъжа,и както с него така може и без него.Познава дозина самотни майки,които се хванали по някой шушлек колкото да ги осемени, след това шута, 18 години само го дои за издръжка,тя си джитка по ресторанти и барове и си хваща млади момченца лустросани, тип кифли, които пък тя да издържа,или,ако е по умна само да го черпи чат пат за единия кекс и кръга са затваря.В други времена вече живеем.

преди 19 минути, franchesko написа:

18 години само го дои за издръжка

Минималната издръжка е 72,50 лв. Какво доене, какъв живот и кафенета? Никаква издръжка не може да се сравнява с това двама души да издържат едно или повече деца.

преди 20 минути, franchesko написа:

свят,където възможноститете на жената се изравниха с тези на мъжа

Ти не живееш на този свят, определено. Даже в България мъжете вземат 25% повече от жените като заплата на една и съща длъжност, а за постове и власт да не говорим.

преди 21 минути, аm-аm написа:

Минималната издръжка е 72,50 лв. Какво доене, какъв живот и кафенета? Никаква издръжка не може да се сравнява с това двама души да издържат едно или повече деца.

Ти не живееш на този свят, определено. Даже в България мъжете вземат 25% повече от жените като заплата на една и съща длъжност, а за постове и власт да не говорим.

Абе бастун, минималната издръжка е базирана на минималната работана заплата от пестин леаа.Не всеки в бегето е общак на пестин леа заплата.

на 29.11.2018 г. в 16:59, Деянчо написа:

Аз скоро имах едно гадже. Отидох й на гости, почерпихме се някакви сладкиши, говорехме си и тамън да почнем съществената част... И знаеш ли какво стана после? Събудих се. :mad:

Тюххххх А аз рекох е намаза чуека пък то било сън

преди 19 часа, franchesko написа:

Абе бастун, минималната издръжка е базирана на минималната работана заплата от пестин леаа.Не всеки в бегето е общак на пестин леа заплата.

А аз нещо различно ли съм написал? Защо ме наричаш "бастун"? Затова ли си във форума, да си пръскаш простащината и да избиваш комплекси за малоценност, защото не си ми на една ръка разстояние да ти забия един. Заради такива като теб форумите в България са тиня. Аз нямам нито време нито желание да те поставям на мястото ти, а и възпитанието ми не позволява да те напсувам. Остани си със заблудата, че знаеш всичко и че останалите хора са втора ръка, когато са край теб.

12814055_1089513477760805_12430933348343

на 29.11.2018 г. в 16:10, Alex02 написа:

...

Просто искам да и кажа, че е тя е всичко което искам. Да я прегръщам, да си държим ръцете. Проблема е, че нямам смелост или по-скоро ме е страх от отхвърляне. Но все пак възнамерявам да и кажа, някой ден, защото това се събира в мен и не ми се отразява особено добре. Наистина мина време променили сме се дали тя би искала да започнем нещо. Въпреки, че тя в началото ме харесваше, но аз не бях готов. Исках да се опознаем повече. Хич не ме бива да говоря с момичета. Когато някое тръгне да си говори с мен, почвам да си оплитам думите и да говоря безмислици. Но нея не съм я виждал от половин година. Пишем си рядко и то как си? как върви? Но не изглежда тя да и пука особено за мен вече. Какво да правя според вас? Да и кажа ли? Да го запазя ли за себе си?

Ще си позволя да отговоря, защото имам син на почти твоята възраст. Той също е притеснителен, не защото е глупав, а защото "блокира" и няма опит в общуването с момичета. Но всичко трябва да се получи някак естествено. Да не го мислиш и в същото време като ти се отдаде възможност да я използваш максимално добре. Не мисли за нея, като че на всяка цена, тя трябва да разбере чувствата ти, да плесне с ръце, да те целуне и да заживеете щастливо. А и сам казваш, че искаш да я опознаеш.

Началото е в това да се заинтересуваш без да си досаден, какво я интересува? Каква музика харесва. Щом си написал песни, попитай я някой ден, дали иска да чуе някоя от тях и какво мисли. Пак без да очакваш зяпване или фойерверки. След това, какви филми харесва. Ходи ли й се на кино.

Ако има приятелки и знаеш къде обичат да ходят, някой път уж случайно отиди с приятел и ти. Дори да е дискотека където се порка. Не пречи ти да си джуркаш студено чайче, но да си танцуваш и да се забавляваш.

За най различни неща може да я питаш дали й харесват. Сериали, игри, предавания... канали, животни, книги

И малко по малко или ще се получи или ще сте си близки приятели, защото си трябва и малко химия или "магия". Насила не става.

Успех! И ако нещо решиш да опиташ, пиши пак.

на 3.12.2018 г. в 20:59, zemonti написа:

Бих казал точно обратното, но маневрата е малко сложна. Не трябва да и даваш унизителен втори шанс, а илюзията, че ТЯ (!!!) е успяла да те прелъсти, въпреки отхвърлянето ти.

Това е много интересен съвет, но на зрял мъж, врял и кипял в дълбините на емоциите. Прелъстяването е ... изкуство.

на 2.12.2018 г. в 14:07, Hermanita написа:

В никакъв случай нищо не й казвай. Как очакваш да реагира? Да те награби ли? Ми няма да стане. Ще е супер неловко и за двама ви.

За това и заради такива младежи българския има синонимни форми.
Тоест вече спокойно за синоним на "искаш ли да сме гаджета" може да ползваш "ти единствена ме разбираш от цял форум" .

• Автор
преди 3 часа, Maleficient написа:

Ще си позволя да отговоря, защото имам син на почти твоята възраст. Той също е притеснителен, не защото е глупав, а защото "блокира" и няма опит в общуването с момичета. Но всичко трябва да се получи някак естествено. Да не го мислиш и в същото време като ти се отдаде възможност да я използваш максимално добре. Не мисли за нея, като че на всяка цена, тя трябва да разбере чувствата ти, да плесне с ръце, да те целуне и да заживеете щастливо. А и сам казваш, че искаш да я опознаеш. 

Началото е в това да се заинтересуваш без да си досаден, какво я интересува? Каква музика харесва. Щом си написал песни, попитай я някой ден, дали иска да чуе някоя от тях и какво мисли. Пак без да очакваш зяпване или фойерверки. След това, какви филми харесва. Ходи ли й се на кино.

Ако има приятелки и знаеш къде обичат да ходят, някой път уж случайно отиди с приятел и ти. Дори да е дискотека където се порка. Не пречи ти да си джуркаш студено чайче, но да си танцуваш и да се забавляваш.

За най различни неща може да я питаш дали й харесват. Сериали, игри, предавания... канали, животни, книги

И малко по малко или ще се получи или ще сте си близки приятели, защото си трябва и малко химия или "магия". Насила не става.

Успех! И ако нещо решиш да опиташ, пиши пак. 

Това е много интересен съвет, но на зрял мъж, врял и кипял в дълбините на емоциите. Прелъстяването е ... изкуство.

да,но аз знам какво харесва аз я познавам доста добре.

преди 14 часа, Alex02 написа:

да,но аз знам какво харесва аз я познавам доста добре.

по-напред си написал, че искаш да я опознаеш

След това, не виждам причина, ако наистина я познаваш, да не предприемеш безобидни постъпки за "доближаване".

Защо е нужно, да се изтъпаниш и да й сервираш: Здрасти. Абе не спирам да мисля за теб и много искам да си бъдем гаджета. Кво ще кажеш? навита ли си?

а) ми що не, хайде

б) хубу, ама може ли друг път- съпроводено с избягване и всевъзможни начини да минава от друго място, но не и където си ти

• Автор
преди 2 часа, Maleficient написа:

по-напред си написал, че искаш да я опознаеш 

След това, не виждам причина, ако наистина я познаваш, да не предприемеш безобидни постъпки за "доближаване".

Защо е нужно, да се изтъпаниш и да й сервираш: Здрасти. Абе не спирам да мисля за теб и много искам да си бъдем гаджета. Кво ще кажеш? навита ли си? 

а) ми що не, хайде

б) хубу, ама може ли друг път- съпроводено с избягване и всевъзможни начини да минава от друго място, но не и където си ти 

казах,че исках да я опозная.В минало време още когато се запознахме.Всички във форума дават различни съвети.Един вика кажи и,друг вика недей.Е вече незнам..

преди 1 час, Alex02 написа:

казах,че исках да я опозная.В минало време още когато се запознахме.Всички във форума дават различни съвети.Един вика кажи и,друг вика недей.Е вече незнам..

Тука май ми липсва писала една стара мома която винаги съветва от опита си да слушаш сърцето си.

Сега сериозно. Аз провеждам всяка година курс със съвети и реални примери как мъже да си намерят спътнички в живота но ти имаш още време и това е просто краен вариант кога минеш 25 и още не си помирисвал жена.

Накратко. Дай да съставим стратегията по която ще се бутат нещата.
Ти на тая другарка имаш ли и номера на whatsapp ?

преди 1 час, Alex02 написа:

ами тогава пак се върни и прочети какво ти написах с първото си мнение, защото ти от него само изкоментира, че си я бил познавал, защото знаеш какво харесвала.

Последно?

Искаш ли да се опознаете, или да ти обещаем, че ако й признаеш чувствата си - ей така право в очите- тя няма начин да не оцени искреността ти и да не си признае и тя нещо подобно.

Гаранции, че ако пък не й кажеш, скоро ще срещнеш друга и ще ти е смешно, че въобще си питал тук.

Естествено, че всеки ще те съветва различно. Изборът и живота си е твой, но имаш глава на раменете си, за това си помисли кое от мненията ти е най-близко и го реши.

преди 12 минути, BMW Маниак написа:

Аз провеждам всяка година курс със съвети и реални примери как мъже да си намерят спътнички в живота

orig

• Автор
преди 1 час, Maleficient написа:

ами тогава пак се върни и прочети какво ти написах с първото си мнение, защото ти от него само изкоментира, че си я бил познавал, защото знаеш какво харесвала.

Последно?

Искаш ли да се опознаете, или да ти обещаем, че ако й признаеш чувствата си - ей така право в очите- тя няма начин да не оцени искреността ти и да не си признае и тя нещо подобно.

Гаранции, че ако пък не й кажеш, скоро ще срещнеш друга и ще ти е смешно, че въобще си питал тук.

Естествено, че всеки ще те съветва различно. Изборът и живота си е твой, но имаш глава на раменете си, за това си помисли кое от мненията ти е най-близко и го реши.

Да благодаря все пак.Ще направя това което мисля за най-правилно.По горе се обърках имах предвид,че тогава исках да я опозная.Благодаря!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.