Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

имате ли елхи за празниците?

Featured Replies

Внимавайте и не пишете глупости и простотии в темата, за да не се наказваме предпразнично!

• Отговори 82
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо ми е махнат поста? Кое беше глупост и простотия? Какво е станало?

преди 1 час, Anne написа:

Защо ми е махнат поста? Кое беше глупост и простотия? Какво е станало?

Отчет ли да си даваме или...?!?!
Нищо не е станало - един пост е изтрит, и той не е на потребител Anne!

А къде са нечии постове нямам идея - търсете си ги под елхата.

Редактирано от algor (преглед на промените)

преди 19 часа, Anne написа:

Говориш така, все едно елхата е домашен любимец. Това е просто едно дърво!

Дърво ама Живо - като тебе. И ти не си тази която да му отнема живота за суетата и тщестлавието си.

Не ми отговори на въпроса - ще засадиш ли Дърво - все едно какво

преди 4 часа, Anne написа:

А днес,като се събудих, с изумление видях, че имаме елхичка, но малка, проскубана и без корени, жал ми е да я гледам.

Ще почна да събирам пари за догодина за по - читава елхичка.

на бебето на 30 години дето се съдрало от рев най-после му купили елхичка

обаче проскубана гадна

ужас а

сега ревеш че проскубана ли

:(

ми такава е - като държавицата ни същата - прилича на нея

преди 3 часа, Деянчо написа:

@Anne, ти имаш ли си принц? :)

И Кво тук значи някакъв си принц

:rolleyes:

Принц...

То елха  нямаш в душата си - че и принц търсиш

Не е казано, че трябва да бъда нейн принц. Мога да съм принцът на всяка самотна принцеса. :)

Пожелавам Ви следната елха на Коледа

П.П.

Покрай несвършващата криза от зората на демокрацията @Anne в България следващата година не проскубана елха а питка може да нямаш! Благодари на Господ на този ден, че родителите ти помагат... 

Какво би станало ако ги няма и трябва да разчиташ на сестра ти?

93262AE9-7AFB-4D78-99A6-3D28C0EB9DC9.jpeg

От какъв зор трябва да си сложиш дърво в стаята не мога да разбера. 

на 20.12.2018 г. в 20:59, Win_user написа:

Ах, горкичката! Трогна ме до дъното на душата ми! Дай си адреса да ти пратя един 30-сантиметров вибратор с шипчета. Стърчи като елхичка и ще те направи далеч по-щастлива

...и да не забравя свинската мас или маргарина! ;)

на 20.12.2018 г. в 22:18, Деянчо написа:

На дядо Мраз всяка година си пожелавам някоя Деянчовица, ама така и не ми се сбъдва желанието. Май съм от лошите деца. Може пък и просто дядо Мраз да си е п*дерас... :)

Леле колко си зле 

преди 1 минута, Деянчо написа:

Що искаш ве, мравояд?

Седнал да се предлага по форумите.

преди 3 минути, PigManu написа:

Седнал да се предлага по форумите.

Ти що си забил...

преди 14 минути, Деянчо написа:

Ти що си забил...

Аве от коя психиятрия те изпуснаха 

Цитат

2.16 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.

andrianivanov, надявам се това да е последното ви нарушаване на правилата!

Редактирано от algor (преглед на промените)

Два пъти котките събарят елхата и сега съм украсил филадендрона и фикуса.

преди 2 часа, andrianivanov написа:

andrianivanov, надявам се това да е последното ви нарушаване на правилата!

Не се надявам защото не е нарушение! Снимката на Полина Димитрова е обществено достъпна в Космополитан Вашият пост е в нарушение с цитирани точки които не взимат страна по моя случай 

Предполагам разбирате грешката си като “ Модератор” - @algor ако се касае до акаунта ми тук той не е регистриран от вчера...

@andrianivanov това което направи е долно, и няма нужда да се обясняваш, аз помислих че това е снимка взета някъде от нета или пък обработена с цел внасяне на хумор, затова и реагирах със смях,  а то се оказа че си я взел от кореспонденция на ЛС. 

преди 11 минути, AAUUXX написа:

@andrianivanov това което направи е долно, и няма нужда да се обясняваш, аз помислих че това е снимка взета някъде от нета или пък обработена с цел внасяне на хумор, затова и реагирах със смях,  а то се оказа че си я взел от кореспонденция на ЛС. 

Искаш ли да ти дам линк към форума в Космополитан? Снимката е там Всички от Полина са пропищели

Отделно аз не трябва ли да го приемам като обида изтриването ми на поста а приемането на нейния като нормален. Какво излиза грешния прав, правия крив В реда на мисли Имам позната в Франция и когато се върне казва Имам чувството че всички в България са побъркани!

П.П.

На последната Коледа знаеш ли че кълнеше в форума... Дано Ви преседне и т.н. 

преди 14 минути, andrianivanov написа:

Искаш ли да ти дам линк към форума в Космополитан? Снимката е там Всички от Полина са пропищели

Отделно аз не трябва ли да го приемам като обида изтриването ми на поста а приемането на нейния като нормален. Какво излиза грешния прав, правия крив В реда на мисли Имам позната в Франция и когато се върне казва Имам чувството че всички в България са побъркани!

П.П.

На последната Коледа знаеш ли че кълнеше в форума... Дано Ви преседне и т.н. 

Понякога е по- добре човек да замълчи вместо да се опитва да оправдае грешката си! 

Необичам да оставам длъжен на никой! 

Ето линк към тема на Полина... Кълне последната Коледа в форума на Космополитан. Без коментар!

http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=30163

преди 2 минути, andrianivanov написа:

Необичам да оставам длъжен на никой! 

Ето линк към тема на Полина как кълне последната Коледа в форума на Космополитан

http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=30163

Има мнение и свой възгледи, нали това е идеята на интернет всеки да изкаже мнението си. Теб по какъв начин това което е написала те е засегнало, и защо не си написал възмущението си там, в онази тема? 

Не съм адвокат на никой, не я познавам, чел съм една- две нейни теми тук, но постъпката ти си остава не мъжка. 

преди 28 минути, AAUUXX написа:

Има мнение и свой възгледи, нали това е идеята на интернет всеки да изкаже мнението си. Теб по какъв начин това което е написала те е засегнало, и защо не си написал възмущението си там, в онази тема? 

Не съм адвокат на никой, не я познавам, чел съм една- две нейни теми тук, но постъпката ти си остава не мъжка. 

Мен не ме е засегнала Чисто и просто прекалява в идеологията си... Засяга теми табу а самата тя се държи като дете!

Засягат ме неща като изкарване на луди в България на първи план В Германия няма да обида болен като нея но и няма да ми изтрият мнение нито ще позволяват поведение като нейното

В България много неща са изкривени и грешни нито някога ще бъдат поправени Още дълги години страната ни ще е в дъното на Европа

А бе един не си ли зададе въпроса как една Турция която не е ЕС е по добре от една България? 

България... А бе къде са милионите ако не и милиардите от туризъм Реална статистика няма На кой са скъпите къщи на първа линия по Черноморието Защо страна е бедна

София не е България Лукса е лятото по черноморието а зима по планината, но защо ли страна е БЕДНА!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.