Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Среща на курса от средното образование

Ходите ли на организирани годишнини от завършването? 15 гласували потребители

1. 1. Ходите ли на организирани годишнини от завършването?

• да
      26%
    • не
      60%
    • когато имам възможност
      13%
    • не само на моите, но и на партньора/партньорката ми- като двойка/семейство
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 часа, barbuncela написа:

Може...Но нямах предвид  само тинейджъри!

Ами като пълнолетен ти става още по-лесно ясно на коя можеш да си ѝ интересен. Та ако е умна някоя, гледаш да не се излагаш излишно с опити за свалки, ако крайната цел не е брак. Една умна жена може спокойно да си я запасиш само за обикновено приятелство, ако предварително ти е ясно, че няма да те иска за в кревата. Знам че на много хора им е съмнителна тая работа с приятелство между мъж и жена, ама при мен си работи и такъв вариант. Само веджъж се прекарах с една с която бяхме на едни курсове по рисуване и която беше по-дърта от мен. Значи още от първия ден един приятел се опитва да си говори с нея и се самопоканва да идва с нас с моя тролей на половин час път, точно в противоположна посока от неговия квартал. Лъже пред нея че сме се били разбрали да го водя вкъщи него. Е натега се човека, а на мен въобще не ми е била грабнала окото тя, освен това си имах друга една. На другия ден тя ме подпитва какво е станало с приятеля ми в нас като е дошъл, а пък аз ѝ отговарям да не ме кара да се чудя какво да я лъжа и след малко ѝ казах че не съм го канил. Тя рече, "аха ясно" и сменихме темата. И тя реши да се сприятели с мен, преценила ме е явно за безопасен, че няма да я свалям. Па то беше точно така, въобще никакви планове по нейн адрес. Да де, ама седмиците минават, тя ме ползва за защитен параван срещу други мераклии спрямо нея. Вкарва ме в кръга на нейните дружки и даже ми даваше акъл какво мисли за едни сладурани в групата. Направо ми дава нейната анатомия на човешкото тяло, да я показвам на една флейтистка в ателието ми. Само дето флейтистката като разбра кой ми е дал анатомията и ума не ѝ го побра, как може жена да ми дава нещо да го показвам на друга с явна цел свалки и спря да идва на курсовете. После даскала по рисуване ми се скара, че по-дъртата ме целува по двете бузи да се извинява за нещо, явно той си я е бил набелязал да я "вкарва" в академията. Човека изръмжа пред всички да не съм закачал дамите. И аз още никаква опастност не виждам. Ама по едно време, след много разговори за изкуство, си дадох сметка каква красива душевност има каката. А сега де, знам че не се вписва по никакъв начин в плановете ми и не е от търсените от мен за сериозна връзка, ама сам се прекарах и си се влюбих като малко момченце.
Акъла ми вика, зарежи я тая бе, за какво ти е тебе те чака сетло бъдеще с една друга категория дами, с които ти е лесно имаш успех, а сърчицето трепти за нея. В същото време е ясно, че тя ме възприема само като приятел, даже и малко като братче с което си споделя разни работи.
Ето виждаш ли колко е опасно с умните жени, вземеш та се прекараш сам да се влюбиш противно на плановете ти за бъдещето. Наложи се да намеря начин да се скараме, с цел да ми е ясно че ще ме намрази и да спирам с тъпите чувства, дето не съм ги викал да се появяват. Не съм ѝ намеквал за никакви свалки никога, спестил съм си подобно унижение, при това пред умна жена. Оплаквах се само на приятели и на ... ами една умна англичанка, ама след като тя се беше прибрала вече в Англия и ми пращаше картички като ходи из Европата. Към тази англичанка никакви мераци, ама си пишехме по две писма на месец, толкова ги мотаха пощите. Чак до другата година, като дойде една друга агличанка, представена ми от познат англичанин да ѝ правя услуга. Та втората ме пригушка и спрях писмата с първата, за всеки случай да не стане грешка. Ама то пак стана грешка, щото бях казал на оня англичанина че познавам първата и че сме приятели и си пишеме. Та втората ѝ писала че съм вече нейна "собстевонст" за всеки случай, нищо че сме били само приятели с първата. Абе не вярват хората че може да си само приятел с умна жена и това си е. Видя ли сега, още една причина да ги  естрах мъжете от умни жени. Завързват се приятелства, които обществото не приема за нормално. 
Айде за още една умна да ти разправя, що ме е било страх.
Значи момичето студенка по международни отношения и се запознаваме случайно, тя беше подхванала да учи английски, пък аз ѝ се изфуках с демонстрация че го говоря вече ѝ и дадох телефона ако има желание да си говори с някой на английски. Тя ходила на море и септември ми звъни по телефона. Като съм с добро сърце приемам да се срещнем и хайде екскурзии с каруцата на баща ми и хайде и у кревата. На умната студентка  ѝ хареса всичко това и стана малко лакома сексуално. В същото време аз съм ѝ показал един куп писъмца от от нагличанката които ги завършваше със With care and love което негрите ми превеждаха че е равно на "с най топли приятелски чувства", а не същинска любов. Та си мислех че умната нашенка няма да си прави планове за дълга връзка с мен, а само така временно. Да де, ама тя хитрушата ми излезе с номера че идва скоро рождения ѝ ден и ме кани да ходя в апартамента им в присъствито на родителите и някави приятелки. Опаааа, не на мене тия "годежи", брат ми го осъди една да ѝ плаща пари 1500 лв за чест, щото правил годиж с нея и ѝ е бил обещал брак. Той верно прави годеж де, ама ... аз в капани не искам да влизам. И ѝ казах че няма да дойда на рождения ден и че приключваме да се виждаме, защото аз си имам друг жизнен път. А тя пак звъни след рождения си ден и ми вика да сме били свършили поне 15-те презерватива дето са в ателието ми и после ще ме оставела на мира. Брей това с умна хитруша да си имаш работа е опасно бе !!! Като разбра че няма да стане, после пък ми се обажда да ми разправя как се таковат с един друг. Търси начин да провокира пак интерес към нея.
Опасни са умните жени, трябва да се бяга бързо и надалече от тях, особено ако не ги искаш за постоянно.
Ще вземат да ти скроят някой номер, татко да станеш и ....

• Отговори 100
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, ncl написа:

Белгиец, сигурен ли си , че тази дето е искала да има нещо общо с теб е умна?!

Тази е най-голямата умница бе братле, след 15 дена запознанство изиска среща с родителите ми.
Тя беше първата представяна на родителите ми. Друга не съм им водил по никакви поводи, щото си имах ателие до СУ и там си ги водех.
Един вид, половин годеж, да ѝ е сигурна работата.
Такиви са те естествено русите белгийки, като намерят рядка перла и не се чудят много много, ами си я пригушват да си е тяхна.
А единствените родители на които аз съм бил представян са тези на гаджето гъркиня, ама те ѝ казаха да не се жени за мене.

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Тази е най-голямата умница бе братле, след 15 дена запознанство изиска среща с родителите ми.
Тя беше първата представяна на родителите ми. 

Егати критерия за колко е била умна. 

Хората на такива им викам хитри и нагли.

Да си умен е нещо хиляда пъти по-различно, но ти няма да го разбереш. Щом за теб това е умна, си ми ясен. Моето твърдение за мъжете се потвърждава.

преди 4 минути, Mediterranean написа:

Да си умен е нещо хиляда пъти по-различно, но ти няма да го разбереш.

Жена ми има колекция от над 30 дипломи и сертификати.
Като си я намерих в студенсти град беше студентка по славянски езици и култури в Брюксел. Завърши го. После учи три години счетоводство, с което носи вкъщи по 4000 евро на месец от Люксембург. После се записа задочно астрономия за кеф да учи 2 години във Франция и ходеше на стажове и изпити там. Гледали са с огромни телескопи небето посред нощите във Франация. После пък реши да си подобри английския, щото във работата ѝ се работи на този език. И се записа да учи математика в Англия задочно. Ходеше на лекции ускорени и изпити там 2 години. Сега учи трета година китайски на курсове в Люксембург, след работно време. Има изпит в събота. Пуснал съм ѝ да гледа китайски телевизии от 3 спътника. И разбира и немски, пак заради работата ѝ.
Жена ми те слага тебе в малкото си джобче от към умност.
Тя не мрази мъжете, тя е се уредил с мъж който не ѝ бяга.

А ти как си с мъжете, доближава ли се някой до теб въобще, като така ги мразиш ?

Тя като е толкова умна, за какво си й ти тогава? Фетиш към глупчовци ли има?

преди 15 минути, Белгиеца написа:

Жена ми има колекция от над 30 дипломи и сертификати.

преди 13 часа, barbuncela написа:

Никога не разбрах, защо някой мъже се страхуват от умни жени...?

Хмммм я дай първо дефиниция за умна жена?Че всеки го разбира по своему.И второ ти от кои си от ,,умните,, или глупавите?Според мен трябва да си с доста изостанало мислене за да делиш хората на умни и глупави.Всеки има някакви качества, и те не винаги са висок коефициент на интелигентност.Ако имаш предвит под ,,умини жени,, такава ,която сама успява да се справя с живота и в същото време гради кариера.Ами не,никой не го страх от такива.Имам  наблюдения над такива, и повечето мъже ги избягват,чисто и просто защото тези жени,  първо са много особенни,интровертни и чепати характери.Второ прекалено доминантни,нейната дума е конституция и точка.Егоистични са адски много.Сега се сетих за една съученичка от средното и тя спада към тая категория.Само на здраей здрасти бяхме до като учехме заедно,после чух,че заминала за Португалия, и след десетина години не си спомням как точно с нея се засякохме на скайп, и почна да ме занимава с нейните семейни драми,била родила,пък нейния е зарязъл бла бла бла, до като не ми каза, че ме харесвала, и направо се самопокани да ми идва на гости в Холандия,дажи и билета щяла да си плати.Аз останах като гръмнат,понеже винаги сме били само на здравей здрасти.Естествено тактично я одрязах,понеже нямах нужното време да и отделя внимание като гостенка,а и нещо не ми се нравеше идеята с това гости.И ни прекъсна контака така за около две години, и изведнъж пак почна да пише бла бла бла щяла да се прибира за България,прибра се,и след изветсно време аз трябваше да си дойда за малко и се рабираме да ходим да хапнеме някъде.Хапнахме,и тя направо ме покани у тях да съм спял.Аз по принцип мразя да спя по чужди къщи и за това и отказах.Разбрах на къде бие,но не е мой тип визуално,даже директно и го казах.обаче тя настояваше поне за една вечер да съм дойдел,аве много амбициозна девойка.Навих се,дъра бъра сто чадъра,в приказки за даскалото общи познати,чужбина,България и вече беше към 1ч. през ноща и седяхме в тях на терасата и пушехме и тя направо ми каза:  ,,Правими се кекс с теб,,   Това беше най-директното предложение, което някога съм получава за кекс.Ама като не е мой тип,сега какво да направя.не мога да върва против себе си.Отказах и тактично,обаче отхвърлена жена е по опасна от терорист с бомба на корема.След време успя да ме вкара в кофти ситуация.Та никой не се страхува от такива,просто те са отблъскващи.

преди 3 часа, franchesko написа:

Според мен трябва да си с доста изостанало мислене за да делиш хората на умни и глупави.

Е не всеки има напреднало мислене! А и въпросът ми не беше към тебе! Благодаря.

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Тя като е толкова умна, за какво си й ти тогава? Фетиш към глупчовци ли има?

А сега де, еми познай сама за какво ѝ е на една жена мъж.
Ти да не си завършила девическа гимназия в която дори мъже даскали не е имало, само жени и момичета да сте били там ?
Щото в 9-ти клас ние бяхме 6 момчета и 30 момичета.
А в някой техникуми бяха с по 2 - 3 момичета само. И после не знаят какво е това мадама, мислят си че има скорости като автомобил.

После, не се ли усещаш че мразенето ти на мъжете те издава, че ти не си привлекателна за тях ?
Поради някаква си твоя причина ги няма в твоя живот.
То сега е модерна джендър идеологията, ама сред нас има и старомодни които си предпочитат женствени жени, а не мъжкарани. Мъжкараните стават за добри колежки например, като няма риск за свалки си лафите все едно сте на един акъл. Имам една съседка мъжкарана, вземала си е един програмист , пише софтуери за банките в Люксембург, ама е срамежлив като девица. Тя го води за нослето. Та на съседката мъжкарана ѝ трябваше едно мое дворно място, тя водеше преговорите. Едвам го избута веднъж да дойде при мен в дворното място, да се опита да разговаря уж по мъжки с мен. А иначе човекът е много умен, само че е леко женчо.

преди 14 часа, Белгиеца написа:

А 

После, не се ли усещаш че мразенето ти на мъжете те издава, че ти не си привлекателна за тях ?

Наиш ли колко ми пука как ме издава и защо ме издава. А пък, която не е привлекателна, това не ги оправдава да се държат като злобни кретени с нея. Щото омразата ражда само и единствено омраза.

преди 15 часа, Mediterranean написа:

А пък, която не е привлекателна, това не ги оправдава да се държат като злобни кретени с нея. 

Тук на тази тема ти обиди мъжете, че били не знам си какви.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Тук на тази тема ти обиди мъжете, че били не знам си какви.

Не съм ги обидила, те са такива. Никой не ме опроверга с реакцията си. И ако не са такива пък изобщо не биха се обидили, а биха подминали. 

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Не съм ги обидила, те са такива. 

Виж сега, разминаването между теб и твоите връстници бивши съученици се увуличава постоянно със всеки изминали 5 години от среща до среща.
От момента в който бившите момчета започнат да забелязват признаци на състаряване у бившите момичета, те просто не им обръщат повече никакво внимание. Освен ако не са си лягали с някоя от преди или не са я харесвали много като деца.
Та, какво ще е твоето отношение към бившите ти съученици ( тук за съученици е темата) , няма почти никакво значение понеже те неизбежно ще те отхвърлят като обект на свалки.
Разбира се и момчетата стареят, но те като станат на към 35 години си променят характера, стават много по-уравновесени и стабилни семейни партньори и грижовни татковци. Та тяхното външно състаряване се компенсира от огромните вътрешни промени, които ги превръщат в надеждни човеци на които може да се разчита, .... ама не вечно де, след 50-те тях ги лови една тъпа болест и залитат по младички всякакви и се развеждат по-глупавите.
Та така средиземноморска ми капризничка бивша съученичке, има разминаване във времето между теб и връстниците ти, което не е в твоя полза.
"Цената" ти на сантименталния пазар е била най-голяма някъде между 20 и 25 годишна възраст, после спада постоянно. Ако не си успяла да се "продадеш" изгодно ( да се задомиш ) в този времеви период, после качествените екземпляри които са от 2 до 5 години по-дърти от теб, взели та се изпоженили. И останали само едни втора категория мераклии за съпрузи. Или пък ако направиш компромис да си звемеш някой които има вече деца с друга, това ще ти е единствения шанс да си с някой който ти отговаря по стойност ( цена ) на сантименталния пазар. Например ти ако струваш виртуални 80 от възможни 100 градуса качество и красота и акъл и т.н., еми за да го пригушкаш след 25 годишната ти възраст някой със същата стойност 80, доста ще се поозориш ти със свалките и ще ти трябват допълнителни бонуси да му предложиш, като да речем безплатна квартира ( не плащате наем за нея) или някакво супер стабилно служебно положение, при което няма да те уволнят и ще разчиташ на сигурни доходи следващите поне 20 години.
Щото то това привличането към противоположния пол е сътворено от еволюцията на вида ни, с цел правене и най-вече успешно отглеждане на деца. Правенето е лесна работа, ама отглеждането е доста продължително. За да се получи тая работа с отглеждането и възпитанието на поне едно хлапе, еми най-добре е да няма развод, после трябва сигурен покрив над  главата, парици също си трябват, щото не се живее от една гола любов и на чешмяна вода.
Значи, ако си имала въобще някога за цел да се реализираш като успешна майка, еми трбявало е да отчиташ едни такива обективни дадености , като посочените по-горе от мен. Ако са те подритвали като "мръсно коте" тези които са ти харесвали, вместо да ги намразиш всички мъже, по-умното е да потърсиш другаде други различни възможни съпрузи.
Например 17 годишна си и момчетата едни такива несериозни в твоя град. А пък даже батковците ти бягат, щото те гледат да се уредят с най-хубавките измежду 17 годишните. В тоя момент родителите ти решават да се преместят в Белгия и почваш да учиш там. Еми опаааа , кво стана сега бе ... ?
Без да си искаш си попаднала сред едни момчета с друго общо отношение към теб и ако не ти се ходи да учиш висше образование, еми ставаш си булка без проблем още на 20 годинки. А ти си си пак същата, само отношението към теб е коренно различно от страна на възможните кандидати.
Общо взето отношението на мъжете към жените в България не е най-доброто възможно. На северо-запад е по-добро.
От друга страна, в родината има едни нашенки с големи претеции, каквито тука в Белгия за рядкост. Едни използвачки има по българските земи, златотърсачки ... не ти е работа. 
А най-големият ти проблем ще е ако си падаш точно по мачовците от средиземноморски тип, леко мургавички с напомпани мускули и голяма доза мъжественост = мъжки хормони провокиращи агресивен характер, тип спортяга тъпаняга. С тия е много лесно за разбиране, или си послушна или често бой ядеш и пак те изгони да се оправяш както знаеш с едно или две деца. Няма значение че имал висше образование и се прави на възпитан, ще ядеш бой със сигурност, а си гъкнала и се опитваш ти много да знаеш.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Например 17 годишна си и момчетата едни такива несериозни в твоя град. А пък даже батковците ти бягат, щото те гледат да се уредят с най-хубавките измежду 17 годишните. В тоя момент родителите ти решават да се преместят в Белгия и почваш да учиш там. Еми опаааа , кво стана сега бе ... ?
Без да си искаш си попаднала сред едни момчета с друго общо отношение към теб и ако не ти се ходи да учиш висше образование, еми ставаш си булка без проблем още на 20 годинки. А ти си си пак същата, само отношението към теб е коренно различно от страна на възможните кандидати.

Белгиец недей да дрънкаш глупости за запада.Много мразя хора, които са на задад и лъжат и преукрасяват нещата в пложителна посока за така наречения ,,Запад,, , а не са обективни пред хората в България относна ,,как е там,,   Мойта работа тука е свързана с предимно млади хора на по 17-18-19 години, предимно холандци и такива ,които са родени в Холандия.Какво отношение те гони? От 90% от тях чеп за бидон за зеле не става от тях.Разхайтени аругантни,мързеливи.Хванат се някъде на работа,след месец или спират или ги гонат.Създаден им е, един модел за изкарване на пари, така наречения модел ,,бързи и лесни пари,, или ,,изкарване на пари по-гръб,, Айде заа девойка  е по приемливо, да легне и да дигне краката и да иска пари,  ама за момче??? Аз един такъв 19-годишен холандец баш за коледа го изгоних в 3ч. през ноща от работа, та щях и да го набия, щот прага ми за тъпрение към боклуци и изключително нисък.Друг ми се обажда в последния момент,бил се успал,защото приятелката му отшила някъде на ваканция и не е имало кой да го събуди.Директно му казах да си търси друга работа.Заварвам няколко 15-годишни холандчета пишлигари,завряли се в партера на едно студенско общежитие и въртят хашиш.Казах им, че ако не излязат ще се обядя на полицията,единия ми вика ,,Пука ми, аз до сега съм задържан 19 пъти,, .Отношението към девойките им е същото.Има разбирасе и едни 10%, които искат да се образоват,възпитани културни интелигенти, ама то и в България има едни 10% от младите хора, които са възпитани, културни и интелигенти.

преди 3 часа, franchesko написа:

Мойта работа тука е свързана с предимно млади хора на по 17-18-19 години, предимно холандци и такива ,които са родени в Холандия.
От 90% от тях чеп за бидон за зеле не става от тях.Разхайтени аругантни,мързеливи.Хванат се някъде на работа,след месец или спират или ги гонат.

Разбирам че на теб като чужденец са ти поверили утайките на обществото "Родени в Холандия".
Бачкатори на нощна смяна , вършещи неквалифициран друд.
Те нашите бивши съученички от родината не си мечтаят за подобни двойкаджии.

За разлика от сънародниците от бг, аз ги гледам твоите телевизии и ефирно със стайна антена, щото люксембурците решили да ми ги пращат. Не знам що така правят, ама е факт. Та ги гледам какви са човеците при тебе.

В България чалгаризацията е нанесла големи поражения сред новото поколение, при мен чалга концерти няма. Никога не съм гледал кючеци по белгийска телевизия, да дават зала пълна с младежи платили си да слушат и гледат чалга. Реклами за чалга концерти не съм виждал.

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Разбирам че на теб като чужденец са ти поверили утайките на обществото "Родени в Холандия".
Бачкатори на нощна смяна , вършещи неквалифициран друд.

Белжо, незнам как е Белгия относно финансирането на средното и висше образования, но тук единствения вариянт е само кредит, и много млади хора за да не заборчнеят прекалено много след обарзованието си, се принуждават да работят нисквоквалифицирани труд.Тоя, който изгоних следваше история в една местна академия тука.Чист холандцец,ама лекенце.Наравно с него при мен работеше пак един мад холандец,който следва за инжинер, но беше доста работлив,културен възпитан.Утайката на обществото тука нито работи,нито прави усилия да почва да работи.По-малдата част от тая утайка, тия на по 17-18 или живеят още при техните и там са на пълна издръжка, по цял ден зад компа,  и от време на време в тоалетната, или пак са безработни,  но се занимват с продажба на наркотици, защото те дори нямат право и на социялни помощи.Ако си под 30г. възраст и отдидеш да кандидастваш за помощи, от там ти отговарят:  ,,Сори,все още имаш възможности да учиш или да работиш,а може и двете заедно.Избирай!,, И той като няма от какво да се издържа избира или правелния път,или  са хваща с дрогата или някакви кокошкарски кражби да се препитава. Е това е утайката пич на холандското общество.

преди 4 часа, Белгиеца написа:

За разлика от сънародниците от бг, аз ги гледам твоите телевизии и ефирно със стайна антена, щото люксембурците решили да ми ги пращат. Не знам що така правят, ама е факт. Та ги гледам какви са човеците при тебе.

Белжо остави телевизията.Телевизията  е доказано ,,лажна слика,, като биха казали сърбите.Аз за разлика от теб,не гледам белгийски телевизии,а  бръмча из Белгия.И какво да ти кажа.Още като влезеш от Холандия към Анверпен,веднага след границата виждаш в дясно  голяма фабрика с още по голям надпис на нея  ,,MERAK,,  явно анадолкси чалми я държат.Лелеле като го видях това за първи път ,изпаднах в културен шок.Имах чуството, че от цивилизацият внезапно влезнах в някоя 5-то, 6-сто разрядна бананова република,ама без банани.Като навлизаш в Анверпен от околовръзнато се виждат само стари фабрики,стари сгради,все е минал чернобил през тях.В Анверпен пълно с българия,ама пълно,както и с мюсюлмани, което има и своите позитивни страни де.Има три български мазина само в Анверпен,купих си луканка и българско вино, и много хубави източни стоки,много  хував килим си взех за коридора и мега ефтино.От магазин със звучното име ,,OSMAN,, :D:D:D Даже първия път като бях там, беше неделя, не вижадах и на близо паркингавтомат, гледам някакъв човечец срещу мен и го питам на холандски, дали знае къде ес плаща.А той ми отговаря:  ,,Низзнам уие чоиуек,  ниес я нядяла, май ни съ плаща,,  Усмихнaх се и продължих.Но позитивни страни на ,,чалгаризацията,, у белгийско бяха до тук.Някои от мюсюлманските магазини нямаха апарат за плащане с карта, което значи яко кражба на данъци.От пред пред магазините,които продават предимно стоки за бита, от пред увесили одеяла,чаршафи.Майкооо преличаше на цигански катун.Плямпа се всичко друго но не и фламандски.Там има повече чалгаризация на глава от населението, от която да е друга западно европейска държава,а пък ти си стой у вас и си мисли, че живееш в Белгия населена предимно с руси  белгийци и белгийки:D

П.С.  Скоро ще бръмча и към  Брюксел, очаквай включване по темата и от там:D

преди 9 минути, Белгиеца написа:

Абе кажи нещо за съученичките

Какво да ти кажа за съученичките?Не съм от хората, които живеят със спомени.

преди 1 час, franchesko написа:

Не съм от хората, които живеят със спомени.

Най-точното и най-истинско

:yanim:

Не могат да ни разберат, остави ги в миналото им.

преди 15 часа, Белгиеца написа:

Виж сега, разминаването между теб и твоите връстници бивши съученици се увуличава постоянно със всеки изминали 5 години от среща до среща.
От момента в който бившите момчета започнат да забелязват признаци на състаряване у бившите момичета, те просто не им обръщат повече никакво внимание. 

Вземи напиши едно есе по темата, може къща да спечелиш. Гледам, че има някаква такава томбола.

Егати даващия акъл кречеталник. Кой те знае от кое село си с това селско мислене и плоски разсъждения за живота, хората и кой за какво бил предназначен. 

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Егати даващия акъл кречеталник. Кой те знае от кое село си с това селско мислене и плоски разсъждения за живота, хората и кой за какво бил предназначен. 

Роден съм в едно село от Монтанско, по поречието на река Огоста се намира и е част от община Бойчиновци.
Та в родното ми село, баба ми ми е разказвала, че ако имаш брат нещо дефектен, никой момък от селото не те иска за булка, затото никой не иска да има дефектни деца.
А пък от баба ми съм чул, че прадядо ми бил казал на баща ми:
"Всичките ( жени ) са змии , само гледай усойница да не ти се падне."

• Автор
на 27.01.2019 г. в 1:49, Mediterranean написа:

Не съм ги обидила, те са такива. Никой не ме опроверга с реакцията си. И ако не са такива пък изобщо не биха се обидили, а биха подминали. 

Обясни, как точно си представяш(е) опровергаването на нещо, което ТИ твърдиш и по никакъв начин не си се обосновала.

Дай простичко.

Мъжете са прости, защото:
1.

2.

3.

*"прости" ,"прост", "простА"- означава ...? ( дефиниция)

Мерси.

Щото иначе се получава, че ... Мексиканеца ти обяснява колко е готин, а ти го надговаряш, че това въобще не е така

И Срещата на курса е някъде на 9 км. източно по пътя за Кукорево...

преди 14 часа, Белгиеца написа:

Роден съм в едно село от Монтанско, по поречието на река Огоста се намира и е част от община Бойчиновци.
Та в родното ми село, баба ми ми е разказвала, че ако имаш брат нещо дефектен, никой момък от селото не те иска за булка, затото никой не иска да има дефектни деца.
А пък от баба ми съм чул, че прадядо ми бил казал на баща ми:
"Всичките ( жени ) са змии , само гледай усойница да не ти се падне."

Нали се сещаш, че един умен човек няма на 30-40 и 50 години още да взима за чиста монета това, което баба му му била казала, докато му е бършела задника на село.

Умният човек е щял да потърси и други източници, най-малкото такива които не са живели цял живот в информационно затъмнение по времето на цинговеца Тато.

преди 14 часа, Maleficient написа:

Обясни, как точно си представяш(е) опровергаването на нещо, което ТИ твърдиш и по никакъв начин не си се обосновала.

Дай простичко.

1.

2.

3.

Прост означава прост. Какво толкова не е ясно.

Опростен, повърхностен, незадълбочен, незачитащ чувствата на повечето хора, недаващ си сметка и/или пренебрегващ последствията от своите действия...Още да изреждам ли!?

1. Те са първични и елементарни(повечето сами се хвалят с това)

2. Те приемат жената като средство за домогване до: престиж, деца, фукария пред приятелите, уреден живот, секс

3. Те очакват жените да са същите като тях и понеже те не са, ги определят като тъпи и че не ги разбират

Това всичкото ако не е простотия, то какво е според теб!??

преди 2 часа, Mediterranean написа:

Нали се сещаш, че един умен човек няма на 30-40 и 50 години още да взима за чиста монета това, което баба му му била казала, докато му е бършела задника на село.

Умният човек е щял да потърси и други източници, най-малкото такива които не са живели цял живот в информационно затъмнение по времето на цинговеца Тато.

3. Те очакват жените да са същите като тях и понеже те не са, ги определят като тъпи и че не ги разбират

Аз много си я обичах моята баба, за мен тя беше богиня. Както тя ме възнитала, так ще живея. А тя добре ме е възпитала, виж как съм се уредил с естествено руса и не се развеждам. Лично баба ми много одобри моята булка и даже ѝ пишеше писма по женски до нея. Ти не можеш да си представиш какво безценно богатство е да си имаш баба като моята.

Къде в тази тема прочете че били тъпи жените ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.