Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Среща на курса от средното образование

Ходите ли на организирани годишнини от завършването? 15 гласували потребители

1. 1. Ходите ли на организирани годишнини от завършването?

• да
      26%
    • не
      60%
    • когато имам възможност
      13%
    • не само на моите, но и на партньора/партньорката ми- като двойка/семейство
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 42 минути, ncl написа:

Вероятно нещата са свързани със създаването на някакъв идеал, който да се следва. Предполагам жените са малко по...практични в това отношение.

Аз тук не съм съгласен.

Имах ученическа любов, при това голяма. Години след това бяхме заедно. Дойде момент, в който се разделихме и сега съм с коренно различна жена. 

• Отговори 100
  • Прегледи 6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 часа, Mediterranean написа:

Тва мъжете са много прости същества, бас държа даже, че тоя още копнее за неосъществената си мацка. 

Точно така душа, големи тъпунгели сме понякога ние мъжкарите.
А най-големият  проблем е, че някои си правим колекция от неосъществени любови и години по-късно пак сме на мнение , че едикоя си е заслужвала внимание.
Един вид полигамно влюбване ни се случва при това едновременно. Знаеш ли колко е кофти да не можеш да избереш между две и оставаш от два стола на земята, ха ха ха ... ?

А иначе на среща с бившите съученици от гимназията съм ходил само на първата 5 годишнина. 
За 10 годишнината на мен вече ми беше пораснал статуса на добре задомил се мъж и бях вече на 2000 км от София.
Търсили са ме и за следващите сбирки, но майка ми им е обяснила, че съм се продал на чужда вяра и съм станал изменник на родината, те така.
А 2010г. лятото се срещах с една съученичка, която беше ходила на последната им среща и ми поразправи новини за тези които са присъствали.

А иначе, има един особен момент, с две от съученичките.
С едната сме се ... -вали и ако почне да ме разпитва за жена ми, кво да ѝ разправям , а сега де. Па ако взема та ѝ покажа снимка на булката ми като 21 годишна, леле леле колко прилики ще види с нея, мани мани . 
А другата ми беше яко навита, но беше опасно да се занимавам с нея, щото беше доста умна и щеше да стане голяма грешка, ако се бях съгласил да се гушкаме. Къде млад и зелен да поемам рискове да трябва да се женя, преди да съм си поживял. Всъщност тази втората ако я бях срещнал в университета, тогава е щяло да е друго, ама в девети клас си беше страшничко да отговориш положително на желанията ѝ. Ще вземе да ти натресе някоя ученическа любов, да се чудиш после как да се оправяш.
Е на тия двете, ако са едновременно присъстващи, какво ще им разправям ?
Особено втората ако иска да ѝ дам и-мейл, какво става ?

Ами от университета като имаше пак още две, едната португалка другата половин чехкиня. Горката португалка ми писа въпросче на английски на черната дъска пред 60 състуденти какво искам от нея, на английски. Аз се правя на ударен, ама един приятел ме сръчка че се отнасяло замен ( все едно че не се сещам ), та се наложи да отговоря писмено пред всички, че все още не знам. И беше толкова тихо в аудиторията след това, леле какви добри и послушни деца приемали в СУ. Тая ако се е преместила в Люксембург и ме скива от някъде и разбере къде ми е къщата, какви ядове би могла да ми създаде само, ако иска...
С другата сме се гушкали, ама не искаше да се минава да се жени за българин, както е направила сестра ѝ с един Пешо бил студент в тогавашната Чехословакия. Та нея как да я лъжа, че не ме е още яд, че не сме се оженили ако сме на среща за някаква годишнина ?

Абе сложничко е, в някои случаи.
Като знаеш че има разни пораснали момичета, които спокойно биха могли да са ти съпруги според техния характер и интелектоални способности и на всичкото отгоре се познавате, май е по-правилно човек да стои по-далече от срещи. 

Значи, трябва да се организират срещи само от мъже бивши съученици, те това е решението.

Ха, направо не е истина колко прости са мъжете. Затова изобщо няма да отида на среща, щото те всичките разсъждават точно по същия начин сигурно. 

Да си изградиш идеала за жена от училище, от някоя съученичка и после да търсиш нейна двойничка. Егати тъпотията. 

А пък която не е била идеал на никой, те и после си я понамразват - Тая ква е същата свиня, кривокрака, грозна... не знам си ква...Осъждат я зад гърба. 

Егати тъпотията.

преди 5 часа, Mediterranean написа:

Ха, направо не е истина колко прости са мъжете. Затова изобщо няма да отида на среща, щото те всичките разсъждават точно по същия начин сигурно. 

Да си изградиш идеала за жена от училище, от някоя съученичка и после да търсиш нейна двойничка. Егати тъпотията. 

А пък която не е била идеал на никой, те и после си я понамразват - Тая ква е същата свиня, кривокрака, грозна... не знам си ква...Осъждат я зад гърба. 

Егати тъпотията.

Хайде, хайде...
И ти обикаляш форумите нощем и си търсиш корейски джендърчета, ама никой не те нарича "тъпа", нали?
Дали си изградила в училище тоя идеал или преди това е без значение.

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Егати тъпотията.

Много е яко, когато някоя жена обощава и дава крайно становище за мъжете... по принцип. 

Това, че някои мъже тук са споделили житейския си опит и преминаването си през ралични фази в любовен аспект в развитието си, дали ги прави всички тъпи автоматично?! 

Едно е да кажеш, че това е "тъпотия" (с което до някъде бих се съгласил, но пък си е личен избор), съвсем друго е да кажеш, че "мъжете са прости". 

Не е баш така както ти си го разбрала.
Ние успешните мъжкари се учим още от училище да разпознаваме какви външности и най-вече какви характери са подходящи за съпруги, щото нали трябва да им търпим присъствието в същата къща 50 години после.
За нас мъжете има множество възможни жени ставащи за съпруги. Не е само една единствена и никоя друга. Но, трябва да се спрем на една и да не закачаме другите после като е сключен брак и има дете. Е, това че не ги закачаме другите после въобще не означава, че не ги преценяваме по нашите си критерии, дали биха станали за булка или само за временно ползване. Ние мъжкарите по инерция си ви слагаме на кантара и ви мерим колко плюсове и колко минуси имате. А като ви намерим повече плюсове от минуси, после се чудите що така сме станали приятели. Да ма госпожо, аз с дамите съм си приятел, що да се лишавам от 50% от населението за приятелства. Е, има и мъжкари които не вярват на приятелство между мъж и жена, ама това си е техен проблем.
И даже да ти кажа че нашите авоматични оценки за вас жените работят даже и ако сте 10 години по-дърти. А тогава приятелството става още по-лесно, щото на по-дъртата не ѝ трябва да се притеснява какво ще изклюкарят другите.
Его сега преди нова година, в една хипер бакалия ме среща една бивша колежка , която не ме е виждала от години. До нея друг мъж, трети или четвърти нейн партньор. И почва да му обяснява с подробности че съм българин, че жена ми е учила руски езици в брюкселския университет и че работи в Люксембург и беше много горда че си спомня всичко това за мен. А тя е повече от 10 години по-дърта от мен, но понеже аз съм я преценил като дама с качества, съм я допуснал да сме добри приятели там където сме работили. А аз я питам какво става с дъщеря ѝ и оня до нея се включва и отговаря на нейно място. После пристига моята половинка до количката ми и я заговаря спонтанно, а бившата колежка пита дали е още същата моята булка ( щото никога не я е виждала преди). Еми същата е, щото съм се научил да избирам и преценявам правилно коя става и коя не става за съпруга.
Разбра ли сега, за какво си служила ти като си била ученичка ?
За обучение са те използвали мъжкарите, правили са си всякакви проекции на техни си идеи върху твоята личност и са тествали как работи да преценяваш, да одобряваш, да отхвърляш и т.н.
Значи не им позволявай пак да те преценяват на съученическа среща, щото им вършиш голяма услуга. Не отивай на такава, ще те събличат мислено, ще ти задават разни въпросчета със скрити цели. Ако си му служела на някой като модел на неподждяща за съпруга  жена, изкушението му ще е голямо да пробва да се доубеди сам себе си, че все още не ставаш за съвместно живеене, значи той правилно си е избрал друг тип жена на външност и по характер. Да госпожа, някой мъжкари учили се да рисуват или учили медицина , са учили анатомия на човешкото тяло и погледите им са като рентгенови скенери, виждат под роклята какви са формите, какво е провиснало, къде има натрупана сланинка и т.н. А напудрянето с гримове и фондьотенове не помага, забелязват нови микро дефекти по кожата, причинени я от парещото слънце, я от цигарките.
Още повече че на подобна среща покрай спомените за ученическите години, неусетно им идват и юношеските мераци са оценки на момичетата ( които са поувехнали де).
Видя ли сега колко много неща разбра за мъжете.
Леле, леле те какви били тия само ... ц ц ц ...

преди 14 часа, Белгиеца написа:

Ние успешните мъжкари се учим още от училище да разпознаваме какви външности и най-вече какви характери са подходящи за съпруги...
Ние мъжкарите по инерция си ви слагаме на кантара и ви мерим колко плюсове и колко минуси имате. 

Разбра ли сега, за какво си служила ти като си била ученичка ?
За обучение са те използвали мъжкарите...
Видя ли сега колко много неща разбра за мъжете.

Ама моля ви се, господине, вие сте били направо гениални, пък аз мислех че сте прости. 

Падам по гръб и умирам.

Нема смисъл да се мъча повече.

Ама моля ви се, господине, вие сте били направо гениални, пък аз мислех че сте прости. 

Ние пак сме си прости, просто успяваме да се уредим както ни се иска.
Ако си на мнение че ти си гениална жена, еми потърси си гениален мъж, според твоите критерии.
Пробвай не се отчайвай, ако гениалните не те искат винаги можеш да си вземеш някой когото да го водиш ти за носа.
Има достатъчно женчовци на разположение, които икат да имат деца и си избират някоя жена.
Директорът на даскалото  дето е на 200 метра от къщата ми е с женски мозък и маниери. Хванала го е една доминантна личност от женски пол и имат близначета.
Господ бог милостив е помислил и за теб, предвидил ти е някой и той те чака с нетърпение, трябва само да си изясниш какъв ти трябва на теб и да го разпознаеш.
Естествено не е сред бившите ти съученици, зарежи ги тия.

• Автор
на 21.01.2019 г. в 2:42, Mediterranean написа:

Тва мъжете са много прости същества, бас държа даже, че тоя още копнее за неосъществената си мацка. 

А, защо това да е признак, че мъжете са прости същества?

Или, да разбираме, че всички, които не копнеят още по мацка от миналото, са венецът на човечеството...

Честно казано,нямам ама грааам интерес нито към съучениците ми от средното, нито от основното.От една страна за това нямам и фейсбук,защото ми е прекалено ценно времето, за да го губа в комуникации, от които няма да се получи нищо съществено, което да ми бъде в някаква полза.Макар, че с целият ми клас от основното съм бил с някои близки, с други изключително близки взаимотношения.Чисто и просто защото бях лидера и всички ме респектираха, а аз ги чуствах като семейство.Единствено ми пука за класната, разбрах, че е бедна пенсионерка, а не го заслужава,    лелеле какви простотии правех и въобще не ми се учеше, а тя държеше изключително много на мен, и колкото пъти ме предлаха на съвет за изключване ме бранеше със зъби и нокти,като майка орлица.Някой който винаги ми е пазел гърба, винаги ще го респектирам.На една единствена сбирка съм бил на класа от основното, бяхме се разбрали без половинките, аз тогава на мойта и бях забранил даже и да не ми звъни на мобифона(тогава нямаше още джиесеми)  ,бях я пратил да си седи вкъщи, някои обаче дойдоха с половинките, лошо няма, ама хората умряха от тъпотия.Нито ни познават нито са преживели неща с нас.Бяхме се разбрали само на аперативче за 2 часа.Някои даже не дойдоха, при положение, че се бяхме разбрали.Та изпаднах в кофти ситуацията, да им звъна и да им се мола.Не искаха да дойдат,намериха си оправдания.Както и да е, живи и здрави да са.Понеже беше планувано само аперативче, за 2 часа.Беше ясно,че повече никога няма да се видим, за това аз лично ги поканих на ресторант и след това на дискотека.Естествено всичко за моя сметка, който кани той плаща.Казах им,че аз ще се погрижа за всичко.От тях се иска само да си довлекат задниците.Половината са отказаха,намериха си некви тъпи оправдания.Та останахме аз още трима мои съученика и една съученичка.Аз само хванах на бързо едно такси, те докато си допият аператичетата, та се метнах до у нас, да бръкна на едно място.След това ресторант,те пък бяха бяха приключили вече с кухнята,та пихме и там само по едно аперативче, та от там са метнахме директно в дискотеката.Яко купон и чупки в кръста  ,на диджея му метнах малко сухо и му казах плътно до 7 сутрина да не мърда никъде и само поздрави за нашето сапаре, и естествено за единствената дама в нашата компания.И по едно време некви...аве никакви не са, квартални мутри смешни некви ,започнаха да закачат нашата дама, и до доста нагло,тия мойте съученици,единия с две глави по висок от мен, седят и гледат като насрани и не смеят и ,,А,, да кажат.Момичето се чуди какво да прави.Изкарах ги аз тия псевдо мутри на вън и им прилючих мераците точно за 60 секунди.Влезнах и купона си продължи.Само ми стана криво,че вече бяхме уж големи мъже, а само аз трябваше да са оправям със всичко.За това и нямам особен интерес за втора такава среща.

преди 6 часа, franchesko написа:

Честно казано,нямам ама грааам интерес нито към съучениците ми от средното, нито от основното.

........

и сега ти асоциален ли си или не - според класификаторите по-горе дето ми спали у чаршафите

:lol6:

преди 1 час, haidukpikaso написа:

и сега ти асоциален ли си или не - според класификаторите по-горе дето ми спали у чаршафите

:lol6:

Никога не съм бил А-социялен, но аз не съм свински крак да стъпвам във всяка помия.За авторката е ясно, тя горката няма личен живот.За нея важи с пълна сила поговорката    ,,Човек, който живее в миналото, няма бъдеще,, Тя освен да се хвали, колко била чела и какво е учила в училище, едно две, три,четири,дванайсе и за нея живота приключи.От там натататъка само черна дупка.Ама така е,човек като мисли само за нагона си, чукваш педесетака и нищо налице, и ти оставят само спомените от средното и сбирките на класа един път на 5 години.

преди 23 минути, franchesko написа:

Никога не съм бил А-социялен, но аз не съм свински крак да стъпвам във всяка помия.За авторката е ясно, тя горката няма личен живот.За нея важи с пълна сила поговорката    ,,Човек, който живее в миналото, няма бъдеще,, Тя освен да се хвали, колко била чела и какво е учила в училище, едно две, три,четири,дванайсе и за нея живота приключи.От там натататъка само черна дупка.Ама така е,човек като мисли само за нагона си, чукваш педесетака и нищо налице, и ти оставят само спомените от средното и сбирките на класа един път на 5 години.

и аз също

белким на някоя сбирка някоя стара либоф са появи разведен с пари... ехааа

:inlove1:

преди 43 минути, haidukpikaso написа:

Що разведен с пари, не е ли по-добре да е само с пари:inlove1:?Иначе ,ако тря плаща и издръжка на бившата и дечурлигата.....? Според мойта математика на 1-но най-лесно се дели:) А и по-добре да си собственик, от колкото съсобственик.Това го научих в университета на живота, а не в часовете по-математика у теникума или в гимназията.Иначе не ми трябват сбирки за да ме срещат със стари любови.При положерние ,че живеем на 2500км един от друг ,след 11 години я срещнах точно на мястото където сме си взимали всяка вечер заедно за хапване,след среднощни купони в града.Обаче сега седяхме и се гледахме като котаци около 3-минути без да можем  да си кажем нищо.Тези три минути ми се сториха 3 години, най-тегавите 3 години в живота ми.По едно време чувам леличката където ми приготвяше хораната:  ,,Заповадайте господине,,   Усетих,че ми поникват криле, даже не криле,а направо перка на гърба,и щях да се възнеса във въздуха като онова човече ,,Карлсон,, където живее горе на покрива.А предствям си на сбирка какво би било.Неее, не е за мен миналото.Който иска да си живее там.Мойта посока е само напред и на горе.

преди 2 минути, franchesko написа:

Що разведен с пари, не е ли по-добре да е само с пари:inlove1:?Иначе ,ако тря плаща и издръжка на бившата и дечурлигата.....? Според мойта математика на 1-но най-лесно се дели:) А и по-добре да си собственик, от колкото съсобственик.Това го научих в университета на живота, а не в часовете по-математика у теникума или в гимназията.Иначе не ми трябват сбирки за да ме срещат със стари любови.При положерние ,че живеем на 2500км един от друг ,след 11 години я срещнах точно на мястото където сме си взимали всяка вечер заедно за хапване,след среднощни купони в града.Обаче сега седяхме и се гледахме като котаци около 3-минути без да можем  да си кажем нищо.Тези три минути ми се сториха 3 години, най-тегавите 3 години в живота ми.По едно време чувам леличката където ми приготвяше хораната:  ,,Заповадайте господине,,   Усетих,че ми поникват криле, даже не криле,а направо перка на гърба,и щях да се възнеса във въздуха като онова човече ,,Карлсон,, където живее горе на покрива.А предствям си на сбирка какво би било.Неее, не е за мен миналото.който иска да си живее там.Мойта посока е само напред и на горе.

наздраве брат,как не те мързея да напишеш тоя ферман:cheers:

преди 3 минути, franchesko написа:

Що разведен с пари, не е ли по-добре да е само с пари:inlove1:?Иначе ,ако тря плаща и издръжка на бившата и дечурлигата.....? Според мойта математика на 1-но най-лесно се дели:) А и по-добре да си собственик, от колкото съсобственик.Това го научих в университета на живота, а не в часовете по-математика у теникума или в гимназията.Иначе не ми трябват сбирки за да ме срещат със стари любови.При положерние ,че живеем на 2500км един от друг ,след 11 години я срещнах точно на мястото където сме си взимали всяка вечер заедно за хапване,след среднощни купони в града.Обаче сега седяхме и се гледахме като котаци около 3-минути без да можем  да си кажем нищо.Тези три минути ми се сториха 3 години, най-тегавите 3 години в живота ми.По едно време чувам леличката където ми приготвяше хораната:  ,,Заповадайте господине,,   Усетих,че ми поникват криле, даже не криле,а направо перка на гърба,и щях да се възнеса във въздуха като онова човече ,,Карлсон,, където живее горе на покрива.А предствям си на сбирка какво би било.Неее, не е за мен миналото.Който иска да си живее там.Мойта посока е само напред и на горе.

това беше към авторката на темата, не визирам себе си - аз такъв не търся

ама за самотни майки като нея е нормално - да ходят по сбирки - белким някое гадже....

който си има нужда да си ходи

преди 46 минути, haidukpikaso написа:

това беше към авторката на темата

Аве кажи леля Гошка, за да те разбера като хората.Леля Гошка, ние си я знаем,   тя усилено играе на лотариии и се надява да я оцели тотото.Първо много пускаше доминиканска лотария,обаче греда и то от най-дебелите.После канадска, там вик в пустиня.....   После мина на холандска, обаче там надъни много сериозен подводен камък, къде е в състояние да спука гюрука и на руска подводница.После разбра,че най-сигурно е нашенската лотария, защото залозите са и по джоба.Дано да я огрее.          Майкоо....      жена на години, и да ми ходи по сбирки на съученици....  Това, ако ми е майка, ще се откажа от нея директно чрез държавен вестник.

преди 12 часа, Maleficient написа:

А, защо това да е признак, че мъжете са прости същества?

Или, да разбираме, че всички, които не копнеят още по мацка от миналото, са венецът на човечеството...

Еми, според мен са прости. Защо иначе ще им е нужно да си градят идеал по някакви момичета, които познават оттук-оттам в детски години. И то тоя идеал е напълно илюзорен. Те не знаят тия момичета какви характерови особености имат, какъв темперамент... Като си приличат външно, това изобщо не значи, че си приличат по поведение и мислене. 

Пък и това за граденето на идеал за жена от училище и университет, само по себе си ми дойде като пълно безумие. Чак сега го разбирам. Не съм и подозирала за тая тъпотия. 

• Автор
преди 9 часа, haidukpikaso написа:

и аз също

Не мисля, че това трябва да е критерий или мотив за посещаване на такива събирания, но щом ти мислиш, че всички лоши, които са посмели да се държат неоснователно лошо с теб, не заслужават височайшото ти присъствие, добре.

Едва ли ти им липсваш, както и те на теб.

Това по никакъв начин не изключва останалите хора, които изпитват приятни емоции и се радват да се забавляват като преди.

пп. Пробвах да видя, какво ще е, ако не е болтнат текста в мнението ти, и пак се чете нормално

преди 9 часа, haidukpikaso написа:

това беше към авторката на темата, не визирам себе си - аз такъв не търся

ама за самотни майки като нея е нормално - да ходят по сбирки - белким някое гадже....

който си има нужда да си ходи

Поне съм майка...

и спирам! защото няма да е по темата.

Ще помоля, всички пишещи и отговарящи в темата да пишат по контекста на темата, а не спрямо отношението си и какво мислят за мен!

Ако не го правят, ще докладвам мненията им. Ако продължават, ще помоля да заключат темата.

Сега се сетих за една моя съученичка  4 години седяхме на един чин до края на началното.После тя се премести у една гимназия за мозъци.Беше много сладка като малка.След 15 години случайно пътищата пак ни се пресякоха за кратко.Разговора ни се изчерпа с ,, Как си, с какво се занимаваш, къде си сега и до там,, Разговор за точно 120 секунди.С колкото съученици даже и от средното са ни са се пресичали пътищата, същата работа.А ка моли да ги изтърпя цяла нощ на маса. Предпочитам да се опъна в нас на канапето в хола, и да си пусна ,,София Ден и Нощ,, са забавлявам хиляда пъти повече с тия скици. Извода е следния.Щом живота ме е разделил с тези хора, значи така е било по-добре.Ей сега ще тръгна да ги търся по фейсбуците  ,,Тошко и Гошко,, и ще долетя с чартърен полет от 3000км за да си говорим как бягахме от часовете по практика за да ходим да играем белот долу в кафето.Темата е инфантил та дрънка.Мен ако ме питат направо е за  триене.Не виждам какво толкова човек може да научи или да стигне до някакви житейски изводи.

на 21.01.2019 г. в 12:09, Белгиеца написа:

А другата ми беше яко навита, но беше опасно да се занимавам с нея, щото беше доста умна и щеше да стане голяма грешка, ако се бях съгласил да се гушкаме.

Никога не разбрах, защо някой мъже се страхуват от умни жени...?

преди 21 минути, barbuncela написа:

Никога не разбрах, защо някой мъже се страхуват от умни жени...?

Ами да речем защото в 9-ти клас не бях още мъж. А една съученичка М. даже ми предлага да ни правела гаждета мен и въпросната Ж. Хей така, седнали сме на чиновете и чакаме да започне часът. Та го чуха и другите около нас. Тя започна с въпроса дали ще съм навит да ме направела гадже с едно момиче от класа, без да казва кое е то. И ми дава като аргументи, че сме били и двамата отличници и сме били особени и сме щели да си паснем. Като и каза името най-накрая, след дългото овъртане и аз оговорих че ще си помисля.  И го чуха около нас отговорът ми.
За мой съсмет Ж. беше на противопожния край на класната стая, та имаше право да се направи че нищо не е чула. И тя Ж. никога не опита да ме сваля, та ми се размина.
Както вече бях писал и по-горе, ако същата я бях срещнал в университета и сме в една група, еми там съм нямал да ѝ е се дърпам. А пък ако беше от Виена, направо съм щял да им демонстрирам на другите мъжкари как се сваля чужденка, да се учат. Но в 9-ти клас, ако откаже гушкане под предлог, че не е готова а са ни виждали заедно, тогава какво става ? На ученически целувки до кой клас ? 
Та така, на тинейджъра му бушуват хормони в кръвта и гледа дашна да намери, пък на умните ще им дойде времето по-късно, като се търси булка вече.
Ако се е обърнала към мен и е рекла, че има нужда от полов живот, ама да е скришно никой нищо да не забелязва в даскалато, еееееееее ...  щяла е да се уреди . Щом не си е поискала, значи не ѝ е било до това. А в началото на 10-клас разбрахме, че една друга се е оженила за един батко. Е, щом като другата е имала нужда от мъжки ласки, значи и Ж. е могла да си поиска. Там съм бил на разположение.

преди 17 минути, Белгиеца написа:

Ами да речем защото в 9-ти клас не бях още мъж.

Може...Но нямах предвид  само тинейджъри!

преди 16 часа, Parliament написа:

търся си жена за една вечер

В правилната тема си

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.