Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Неуважението към чуждия труд и отвратителния ни навик да си тикаме носовете в чужди работи

Featured Replies

преди 8 часа, petie1 написа:

А той е спец по психология на аватара ама дали знае що е то аватар е друга бира

Котенца за аватар си слагат жените, а истинските мъже не харесват котки а мацки и си ги слагат тях за аватар.
Твоят аватар е сбор от това което харесваш и което те интересува. Женски компютър и домашно животно за компания на самотен женчо.
А на моят аватар виждаш снимано от мен 19 годишно красиво момиче , в ролята на моделка по бодипейнтинг.
Та аз ти показвам че съм ловец с фотоапарат в ръка, отстрелващ нещо красиво в уловен миг от творчески процес на рисуване, което е изобразително изкуство.

Циганките четят по линиите на ръката и познават, аз пък ознавам по аватар какъв си.

преди 15 часа, Белгиеца написа:

Котенца за аватар си слагат жените, а истинските мъже не харесват котки а мацки и си ги слагат тях за аватар.
Твоят аватар е сбор от това което харесваш и което те интересува. Женски компютър и домашно животно за компания на самотен женчо.
А на моят аватар виждаш снимано от мен 19 годишно красиво момиче , в ролята на моделка по бодипейнтинг.
Та аз ти показвам че съм ловец с фотоапарат в ръка, отстрелващ нещо красиво в уловен миг от творчески процес на рисуване, което е изобразително изкуство.

Циганките четят по линиите на ръката и познават, аз пък ознавам по аватар какъв си.

Пак успя да ме събориш от смях и пак нищо не улучи за личноста ми  научи какво е то аватар и тогава прави профили щот ти казвам аватара няма нищо общо с личноста ама ти си вярвай че си спец не ми пречиш ма хич

преди 15 часа, Белгиеца написа:

Всеки си решава какво да си сложи на аватара. Пълни глупости са тези идеали, по които се водиш. Котките в Египет например са се смятали за божествени създания. Когато умре котката на египтянин, той си стриже веждите. Ако се водим по твоята логика, трябва да направим заключение, че египтяните са били джендъри. Аз например цял живот съм имал котка. Това какво ще рече - че и аз съм обратен? Аз пък съм на мнението, че да си слагаш жени по аватарите, е признак на загорялост. Някак си не върви мъж с мъжки никнейм да си сложи жена на аватара.

Щом определяш човека по неговия аватар, я направи и на мен един анализ. Ще го чакам с нетърпение. :)

преди 58 минути, Деянчо написа:

Аз например цял живот съм имал котка. Това какво ще рече - че и аз съм обратен?

Така както си имаш котка, вместо жена и си викаш Деянчо на галено и си сложил червена шапка като жените, еми май си познал какъв си.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Така както си имаш котка, вместо жена и си викаш Деянчо на галено и си сложил червена шапка като жените, еми май си познал какъв си.

А мога ли да се кръстя Дженифър и да си сложа сърчица на профилната? :sunglasses:

преди 2 минути, Деянчо написа:

А мога ли да се кръстя Дженифър и да си сложа сърчица на профилната? :sunglasses:

ни можи - вече имаме такива и ша та отфърли програмата

преди 5 минути, Деянчо написа:

Можеш да се кръстиш Джендьо войвода, този го гледах по бТВ при плешивия една вечер.

на 24.03.2019 г. в 23:31, peppone1 написа:

Особено модераторите. Те много обичат да пипат темите на хората, които са положили не малко труд и време при написването им. И ти като бивш такъв, най-редовно ме шпионираш кои теми и раздели посещавам.

На други пък много им е любопитно какво е образованието и възрастта на потребителите, напук на правилата, забраняващи подигравка с възрастта. Че те нали затова са правила - за да бъдат нарушавани? Но българина не зачита законите и не обича да се обяснява, на никого не бил длъжен, а когато поиска заем, много обича да не се издължава. Да беше в друга държава добре, но да говориш за образование в България, би трябвало да се срамуваш че си завършил тук. Нека си признаем грешките и недостатъците за да не ставаме за смях както някои горделивци, пъчещи се с дипломите си се изложиха в "бисерите си във форума". Така са ставали за смях и уважавани учители с дълъг трудов стаж. Когато учителя бъде само теоритик, без практика, той рано или късно ще се изложи и ще гледа като теле и в най-простият експеримент, който и малко дете ще обясни. Не случайно аз съм нападан именно от такива хора, защото те не прочели моите практики в нито един учебник. Защитават грешната си позиция само с грешно разбрани, написани закони и с това се изчерпват. На тях им е под гордостта да експериментират, за тях фактите са книгите, разбира се прочетени погрешно, прилагащи формули и закони, там където не им е мястото.

Нима не обръщате внимание че един професор или инженер ако не е написал поне една книга в живота си или не е станал учител, то той е провалил се професор. Хората с богати знания не могат да удържат тази информация в себе си и имат нужда да я споделят и обратно - посредствените пък пазят и малкото си знания само за себе си. Како казва една мъдрост: Ако и двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме една ябълка, но ако и двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има две идеи. Ако някой в някоя ваша тема ви каже че не искал да ви се обяснява и да ви учи, то той е с посредствено познание, отчасти включвам и себе си в това число, но по-други причини.

Пъпешчо, ти и тука ли наливаш знания напълно безплатно?

преди 44 минути, Деянчо написа:

Пъпешчо, ти и тука ли наливаш знания напълно безплатно?

е как може така да не уважаваш ти чуждия труд

:lol6:

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

е как може така да не уважаваш ти чуждия труд

:lol6:

Особено труда на специалист, макар и да е недооценен. :(

• 4 седмици по-късно...
на 24.03.2019 г. в 20:08, nickbaizel написа:

Голяма част от българите притежават отвратителния навик да не уважават чуждия труд и да си тикат носа в работи, което не ги засягат нито пряко, нито косвено.

Обясни с пример какво точно те е възмутило? Дори да не е едно към едно случилото се на теб, за да не те подхванат назидателно, как получаваш каквото си заслужил или лягаш на постланото.

Двата "навика" са доста различни прояви на несъзнавани проблеми или комплекси.

Не че е нормално да е така, но винаги може да е по-зле.

Въпросът е, дали и ти ако станеш като повечето такива, ще ти прави впечатление и ще ти пука по-малко?

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

Забелязал съм, че не се уважават професии, които не изискват определена квалификация: пазачи, чистачи, продавачи...

Аз не мисля че такива хора има само в нашата държава ,навсякъде ги има 

на 26.03.2019 г. в 23:16, haidukpikaso написа:

ни можи - вече имаме такива и ша та отфърли програмата

Глупости. Слага си по едно тиренце отпред и/или отзад, и нищо нема го отхвърли. Или кавички, звездички, запетайки... квот му хареса.

на 26.03.2019 г. в 23:10, Белгиеца написа:

Ти още не си ми отговорил на въпроса на коя дистрибуция е символ червената шапка и с какво са известни хората с червени шапки?

преди 19 минути, petie1 написа:

Ти още не си ми отговорил на въпроса на коя дистрибуция е символ червената шапка и с какво са известни хората с червени шапки?

Това какво общо има с конкретната тема, която се обсъжда? Още повече, че си наясно, че Белгиеца за известно време се оттегли и няма да пише.

И въобще, отворете си с приятеля ти Деянчо тема и си "прикътвайте" заблудени шаранчета...

преди 9 минути, Maleficient написа:

Това какво общо има с конкретната тема, която се обсъжда? Още повече, че си наясно, че Белгиеца за известно време се оттегли и няма да пише.

И въобще, отворете си с приятеля ти Деянчо тема и си "прикътвайте" заблудени шаранчета...

А споко не ми е приятел предполагам Джокера е на бач сега нали?. Селскостопанство или строежи?

преди 2 минути, petie1 написа:

А споко не ми е приятел предполагам Джокера е на бач сега нали?. Селскостопанство или строежи?

Аз съм си Споко, само ми прави  впечатление, че вече дори не поглеждаш в коя тема пишеш... едно и също.

преди 15 минути, Maleficient написа:

Аз съм си Споко, само ми прави  впечатление, че вече дори не поглеждаш в коя тема пишеш... едно и също.

Щом смяташ така добре няма се кахъря заради вашето мнение :emoji_smiley-12: И ще си пиша където искам а на вас ви желая приятна вечер

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.