Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за възстановяване на изтрити снимки (обединена)

Featured Replies

И аз имам същия проблем със същите последствия, самоче моя фотоапарат е БенкЮ.

Надявам се mishi_po да открие някакжо решение, защото аз не открих Публикувано изображение

Edit// Току що пробвах с PhotoRescue и успя да съживи почти всички файлове от мемори картата (която беше форматирана) и файловете (снимки и клипове) си работят напълно нормално. Сега ще пробвам и от хард диска.

Само да кажа, че Undelete&GetBackData при сканиране на същата мемори карта не откриха НИЩО!

Редактирано от PoweR_of_DarK (преглед на промените)

• 9 месеца по-късно...
  • Отговори 222
  • Прегледи 46k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте! Направих следната беля: Записах на нов cd-r диск около петдесетина снимки и няколко видео клипа направени от цифров апарат. Записа го направих с вградената в Уиндоус (ХР) записваема програма. След като направих записа нямаше никакъв проблем с четенето на файловете било на компютър или на дивиди. И така добре, докато не реших един ден да допълня още снимки на диска с Нерото с цел да използвам максималното му капацитет. Допълнителния запис (мултисесия) стана разбира се, но след него първите снимки станаха нечетяеми. Иначе записаните с Нерото са си наред. Та въпроса ми е дали можете да ми подхвърлите някаква ефикасна програма с която евентуално да успея да си спася снимките.Ако пък има някакъв трик,знам ли,без да ползвам софтуер,подхърлете ми го и него. Благодаря ви много в аванс

Може ли малко по изчерпателно? :ph34r: Благодаря

Програми, които биха ти свършили работа за спасяване на информацията, всъщност тя няма да изчезне от диска, просто твоята записвачка показва последната записана сесия, т.е в твоя случай - направената последно от Nero Burning Rom:

Безплатни програми: Nero MultiMounter (Win2K и WinXP) Прочети внимателно инструциите преди ползване. Под XP след инсталиране се появява нов таб в свойствата на записвачката (Properties - > tab Volumes) След избор на сесия, поякога е нужно да се опресни с клавиш F5

Платени програми, които работят безупречно: IsoBuster, CDRoller

С платените програми не става. Просто и те разпознават файловете като увредени. Със Неро Мултимаунтер сега ще го мъча. А относно напътствието на "Capnemo" искам да изкажа своето мнение което е следното: Когато някой поиска от мен съвет за нещо което зная, аз не съм така лаконичен! Описвам алгоритъма в пълна изчерпателност, примерно: go there->go there->go there / do this->do this->do this. Погледнах хелпа, но той ми съдържа един линк в който се указва че там ще намеря помощта. Линка е неактивен.

С платените програми не става. Просто и те разпознават файловете като увредени. Със Неро Мултимаунтер сега ще го мъча.

А относно напътствието на "Capnemo" искам да изкажа своето мнение което е следното:

Когато някой поиска от мен съвет за нещо което зная, аз не съм така лаконичен! Описвам алгоритъма в пълна изчерпателност, примерно: go there->go there->go there / do this->do this->do this.

Погледнах хелпа, но той ми съдържа един линк в който се указва че там ще намеря помощта.

Линка е неактивен.

Освен ако въпросният носител не e безнадеждно надран, съм сигурен, че ISO Buster ще ти свърши работа, ако внимателно му разгледаш опциите.

Когато вкараш диска в CD/DVD устройството ще се зареди интерфейс подобен на файл експлорер. Sessions и Tracks се намират от лявата страна (от там е нужно първо да избереш сесията, която в момента при теб е невидима в Windows Explorer), папките и файловете се намират от дясната страна. Възстановяването на файлове става с избирането им и командата Extract. Програмата те приканва да избереш директория, в която да ги съхраниш.

Забележка: Само регистрираната версия поддържа UDF режим на възстановяване с оригиналните имена. В нерегистрирания режим оригиналните имена на файловете не се запазват след възстановяване, но това едва ли е болка за умиране. Също така използването на нефелни пиратски версии на IsoBuster не ще овенчае съхраняването на файловете със успех.

значи проблема е следния - форматирах харда - с програма възстанових снимките които бях загубил но сега немогат да се отворят.пише че -няма наличен предварителен изглед-когато погледна големината там излиза че има кб -нормална големина-и би трябвало да се отвори снимката. ако някай знае как да оправя това нещо за да отворя снимките нека помогне. имам доста снимки и не ми се ще да ги загубя.благонаря Ви

никой ли с нищо неможе да помогне

значи проблема е следния - форматирах харда - с програма възстанових снимките които бях загубил но сега немогат да се отворят.пише че -няма наличен предварителен изглед-когато погледна големината там излиза че има кб -нормална големина-и би трябвало да се отвори снимката. ако някай знае как да оправя това нещо за да отворя снимките нека помогне. имам доста снимки и не ми се ще да ги загубя.благонаря Ви

големината е едно, съдържанието друго. Не е сигурно че при възстановяване са прочетени снимките. Отвори ги и погледни каквъ е съдържанието им в 16-тичен вид

Здравейте, моят проблем е, че бях си копирала снимки и клипчета в папка, но без да искам съм я изтрила, а от там като съм стартирала компа сутринта - CCleaner я е изчистило и от кошчето. Мога ли по някакъв начин да я възтановя. Благодаря предварително. ПП. Забравих да спомена, че пробвах с TuneUp Utilities, но ми открива други файлове, но не и папката, в която са ми снимките.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

По-погрешка изтрих снимки,които са ми много важни,възстанових ги с Recuva,но голяма част от снимките,които се възстановиха са повредени,излизат до половината,на черти и т.н. Въпросът ми е има ли някаква програма,с която да ги поправя,или друга да ги възстановя без последици?

1. В последата седмица има отворени поне две други теми за възстановяване на снимки, ползвай търсачката 2. След като са в този вид, значи върху тях е записа информация след изтриването им и няма начин за възстановяването им в оригиналния вид

Благодаря за отговора и се извинявам.

• 2 седмици по-късно...

Има ли програма с която да мога да възтановя изтрити снимки от електронната си поща?

Искаме програма (RQ):

1. В заглавието на темата да е упомената думата RQ или Търся. Тема без RQ или Търся в заглавието си се трие.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Някой ти е изпратил снимки с писмо? И ти си затрил писмото? Провери ли в папка изтрити (или както там се зове). Иначе комуникация с доставчика на пощата и много късмет той да поиска да направи нещо (ако може)

ако пощата е от уеб базираните (abv, gmail, yahoo....) и влизаш в тях единствено през браузър шанса за възстановяване клони към нула. Ако ползваш пощенски клиент от рода на Outllok express, microsoft outlook има възможност някаква. ПС: Сега се сетих ако снимките са били отворени вече през браузър ще се съхраняват няколко дена в кеша на браузъра така че побързай.

ако пощата е от уеб базираните (abv, gmail, yahoo....) и влизаш в тях единствено през браузър шанса за възстановяване клони към нула. Ако ползваш пощенски клиент от рода на Outllok express, microsoft outlook има възможност някаква.

ПС: Сега се сетих ако снимките са били отворени вече през браузър ще се съхраняват няколко дена в кеша на браузъра така че побързай.

Използвам Gmail и ги изтрих без да искам преди доста време имам ли въобще някакъв шанс да ги възтановя

Редактирано от marianka85 (преглед на промените)

Използвам Gmail и ги изтрих без да искам преди доста време имам ли въобще някакъв шанс да ги възтановя

АКо под доста време имаш предвид повече от месец - забрави. Но погледни все пак в папка Trash дали го няма писмото

имам папка кошче но там няма нищо а такава папка Trash просто незнам каде точно се намира

имам папка кошче но там няма нищо а такава папка Trash просто незнам каде точно се намира

Е тъй де, ти гледаш българския интерфейс, аз английския. Съжалявам явно нямаш късмет
  • 1 месец по-късно...

И аз не знам как съм съм си изтрила тази сутрин по невнимание папката с едни рекламни карета,че и от коша съм я изтрила) В нея имаше и PDF,Tiff, jpeg,PSD и Cdr файлове. Опитах 2-3 програми за възстановяване на файлове, намира ми изтритат папка, пише че ще се възтанови с добро качество, обаче като ги отворя са празни. някои снимки ми ги възстанови но те не са ми важни, най- важни са ми корелските файлове. Някой ако може да помогне, ще съм безкрайно благодарна. Опитах с GetDataBack, TuneUp 2007, RecoverMyFiles

• 8 месеца по-късно...

моля ако някой знае програма за възстановяване на снимки от фотоапаратна карта да сподели. изстрих снимки от фотоапарата но нищо още не съм снимал върхи картата. може ли да се възстановят или не

Редактирано от chech (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.