Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за възстановяване на изтрити снимки (обединена)

Featured Replies

моля ако някой знае програма за възстановяване на снимки от фотоапаратна карта да сподели. изстрих снимки от фотоапарата но нищо още не съм снимал върхи картата. може ли да се възстановят или не

Пробвай с тази: Portable Digital PhotoRescue Professional

2.10

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Отговори 222
  • Прегледи 46k
  • Създадено
  • Последен отговор

пробвай ги горните...само каквото и да правиш,не я форматирай или записвай нищо на нея !

• 3 седмици по-късно...

Има ли някаква програма, която може да възстанови повредени снимки. Бъгна ми се компа и след преинстал не ми позволява да отворя само последно качените снимки, изписва ми че са повредени. ;) Моля някой ако знае как да ги възстановя или има някаква програма за тази цел да помогне. Ще съм адски благодарна.

Редактирано от mishelllaaa (преглед на промените)

;) Ще ти дам един съвет, винаги си записвай снимките на DVD, като направиш нови ги добавяй в диска, защото ако стане нещо с компа да ги имаш, музиката и снимките ми са качени на DVD-та, защото ако се бъгне компа може да се наложе и формат и всичко ще `замине на вятъра`

С програмите за въстановяване не е сигурно че ще ги въстановиш!

Благодаря Ви много :wors: ще ги пробвам и дано някоя да спаси положението.

Тези програмки, доколкото разбирам са за възстановяване на изтрити файлове,а моите не са изтривани :cheers: след преинстала просто не пожела да ми ги отвори и ми изписва че файловете са повредени Публикувано изображение

Никоя от предложените програми не успя да отвори или възстанови повредените ми снимки :P моля някой ако се сети за някакво спасение да даде идея :wors:

Никоя от предложените програми не успя да отвори или възстанови повредените ми снимки :) моля някой ако се сети за някакво спасение да даде идея :question:

има една програмка ама нещо се "дърпа" с регистрацията тя е JPEG Recovery Pro има я заму****да.нет пробвай я,ако не я регистрираш ги вади с водни знаци
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте.. прощавайте модератори/администратори знам ,че тази тема не е подходяща за тази тема "Програми - Проблеми и Дискусии" ,но неможах да намеря каде ще е по-подходящо .. е та да започна с проблема ми .. значи искам някак си да върна снимките на фотоапарата ми които са снимани преди 5-6 месеца и са истрити (ако изобщо тфа нещо е взъможно моля някои да ми помогне) Благодаря ви предварително за разбирателството и за помоща ! :):cool:

Здравейте.. прощавайте модератори/администратори знам ,че тази тема не е подходяща за тази тема "Програми - Проблеми и Дискусии" ,но неможах да намеря каде ще е по-подходящо .. е та да започна с проблема ми .. значи искам някак си да върна снимките на фотоапарата ми които са снимани преди 5-6 месеца и са истрити (ако изобщо тфа нещо е взъможно моля някои да ми помогне) Благодаря ви предварително за разбирателството и за помоща ! :):cool:

За целта трябваше да споменеш модела на фотоапарата и дали снимките са били запазени на карта памет. Иначе отивай на врачка

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

модела е SAMSUNG D860 и са записвани на карта.. :)

стиииига бе ..

модела е SAMSUNG D860 и са записвани на карта.. :)

Опитай с някоя от тези http://www.freedownloadscenter.com/free/662129/#Memory_Card_Data_Recovery
  • 4 седмици по-късно...

Направих една огромна простотия! Копирах си едни много важни снимки от мемори картата на C-то. След това ги изтрих от картата. Вършех си разни други неща, без да искам експортнах много снимки на десктопа от един пдф и в опита си да ги разкарам, за да не ги трия една по една дадох Ctrl+Z няколко пъти, защото не изчезваха от десктопа. Оказа се, че снимките на десктопа си останаха, обаче тези, които малко преди това копирах са се затрили. Сега ги няма нито в папката, където ги сложих, нито на картата. А са ми адски важни! А аз съм супер зле! Ако някой има идея как да ги възстановя - ще съм му супер благодарна!!!! Хора, помагайте! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.