Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за възстановяване на изтрити снимки (обединена)

Featured Replies

хах, безплатен софтуер за възстановяване на изтрити данни ли? Много ще ми е интересно да науча дали работи Публикувано изображениеПубликувано изображение

• Отговори 222
  • Прегледи 46k
  • Създадено
  • Последен отговор

хах, безплатен софтуер за възстановяване на изтрити данни ли? Много ще ми е интересно да науча дали работи Публикувано изображениеПубликувано изображение

Работи! И говорейки за безплатен софтуер например този форум използва безплатни: ОС, база данни, уеб сървър и т.н. Нещо да кажеш?

Работи! И говорейки за безплатен софтуер например този форум използва безплатни: ОС, база данни, уеб сървър и т.н. Нещо да кажеш?

+1 Напълно съм съгласен с теб, не е задължително да е платена програмата за да върши работа.Последно когато ми се наложи да връщам изтрити снимки на една позната ползвах програмката от пост-а на trix, тогава не беше платена ( преди повече от година) :baby:

п.п Винаги има алтернативна програмка (в повечети случай).

Редактирано от ludfen (преглед на промените)

Възстанових си снимките! Благодаря ви :) Програмата наистина работи. Е, не можах да възстановя всичко (не знам защо), но поне най-важното е на лице!

• 5 месеца по-късно...

Привет ,случи ми се нещо което можеда се случи на всеки-изтрих някои снимки от GSM ,и сега се мъча да ги възстановя. Пробвах със следния софтуер - 1 r-studio 2 Recover My Photos 3 iCare Data Recovery Software Възстановява ги като тип файл -JPEG и като големина ,явно информацията е там,но когато отворя снимка няма нищо- бял екран. Някой има ли идея как мога да ги отворя? Камерата е на K810i ,а снимките се записват в паметта на телефона,ако има значение.

Привет ,случи ми се нещо което можеда се случи на всеки-изтрих някои снимки от GSM ,и сега се мъча да ги възстановя.

Пробвах със следния софтуер -

1 r-studio

2 Recover My Photos

3 iCare Data Recovery Software

Възстановява ги като тип файл -JPEG и като големина ,явно информацията е там,но когато отворя снимка няма нищо- бял екран.

Някой има ли идея как мога да ги отворя?

Камерата е на K810i ,а снимките се записват в паметта на телефона,ако има значение.

Пробвай с Recuva

Пробвай с Recuva

много добра програма.в нарочен тест,който съм правил с 3-4 други подобни(но платени) програми,тази се представи не по зле от тях.

...

Възстановява ги като тип файл -JPEG и като големина ,явно информацията е там,но когато отворя снимка няма нищо- бял екран.

Някой има ли идея как мога да ги отворя?

Камерата е на K810i ,а снимките се записват в паметта на телефона,ако има значение.

Това че ги зъстановява като размер не значи че има нещо вътре. Ако с няколко програми не стане просто забрави
  • 2 седмици по-късно...

здравейте,

знам че темата е стара, но е спешно..

та изтрих си снимките от цифровия без да искам, след което пробвах да ги възстановя със art plus digital photo recover снимките дойдоха, но програмата искаше код и реших да пробвам с други програми, но точно снимките, които ми трябваха ги нямаше, а 2 други снимки се повтаряха по 100 пъти .. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif някакви идеи наистина е много много важно

• 3 седмици по-късно...

Значи без да искам бях изтрил едни снимки и после изтеглих 1 програма Recuva се казваше да мога да ги връщам но не ми показват всички изтрити снимки аз доста изтрих а не се показват някой ако има или е ползвал някаква друга програма и е доволен от нея да я препоръча. Благодаря предварително

Значи без да искам бях изтрил едни снимки и после изтеглих 1 програма Recuva се казваше да мога да ги връщам но не ми показват всички изтрити снимки аз доста изтрих а не се показват някой ако има или е ползвал някаква друга програма и е доволен от нея да я препоръча.

Благодаря предварително

Recuva е много хубава. Естествено всичко зависи до това отпреди колко време си изтрил тези снимки, дали си (пре)записвал, дали си изключвал компютъра... Доколкото помня възстановяването ставаше с различна степен на качеството, според изброените причини. Принципно не очаквам след Recuva нещо повече да бъде открито...

• 2 месеца по-късно...

Да попитам как да си възсрабовя изтрити снимки? Сега виждам, че може? :eek: С коя програма, малко обяснение? Скоро ли трябва да са изтрити.., моля дайте ми подробна информация, за което ви Благодаря!!! :D:down:

Предполагам, че всички тези отговори може да ги намерите на форума, ако бяхте използвали търсачката, но... от мен да мине... Да, данни могат да се възстановят, дори и от форматиран и презаписан диск. Такъв софт има много, но не всичкия е добър. Ето няколко от по-добрите предложения (но за форматиран и презаписани дискове ще ви е трудно с тях, особено рекува не струва): Безплатни: http://www.powerdatarecovery.com/download.html http://ntfsundelete.com/downloads/ - само NTFS дискове (почти всички твърди дискове са форматирани в тази файлова система) http://www.piriform.com/recuva/download http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download - с отворен код е и чета, че била много добра, но е без графичен интерфейс Пробвайте всички, дано някоя да постигне това, което ви е нужно. А за професионален софтуер, вижте тук: http://data-recovery-software-review.toptenreviews.com/

Редактирано от HristoX (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

здр търся програма за възтановяване на изтрити снимки или форматирана карта памет балдъзата ми е направила нещто и сега няма никакви снимки аз снимах няколко за да видя дали работи и сега искам да си ги възтановя старите снимки че са ми важни блогодаря ви предварително

Редактирано от puhinkoto (преглед на промените)

Пробвайте Recuva. Но не очаквайте чудеса. Ето и линк: Recuva 1.39.509, безплатна е.

• 2 седмици по-късно...

здр търся програма за възтановяване на изтрити снимки или форматирана карта памет балдъзата ми е направила нещто и сега няма никакви снимки аз снимах няколко за да видя дали работи и сега искам да си ги възтановя старите снимки че са ми важни блогодаря ви предварително

Защо не погледнеш тази,тази и тази

Редактирано от gogo19 (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, без да искам изтрих снимки от Бала на Батко ми. Може ли да ми кажете програма или от къде мога да възвърна изгубените снимки. Много ви Моля Помогнете ми

Редактирано от capnemo
заглавието (преглед на промените)

от самия фотоапарат не са вкарвани в компютъра

Ако не е форматирана картата има голямшанс да се възстановят, но трябва да извадите картата от фото апарата и да я сложите в USB Card Reader, след което да се пробва с ТАЗИ или подобна програма.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.