Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за възстановяване на изтрити снимки (обединена)

Featured Replies

Какъв дял, говоря за таблет. Трябва да включа таблета към компютъра и от компютъра да изтегля програмата или направо да я тегля на таблета? 

• Отговори 222
  • Прегледи 46k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какъв дял, говоря за таблет. Трябва да включа таблета към компютъра и от компютъра да изтегля програмата или направо да я тегля на таблета? 

Четете!  http://www.kaldata.com/forums/topic/198998-проблем-с-изтрити-снимки-на-таблет-acer-icona-tab-a100/?p=2312967

Сваляш на компютъра и инсталираш,свързваш таблета и пускаш да сканира.

Виж с www.acronis.com платена е но го има и по торентите също :lick lips:

И какво сега, дай половината планета да не използваме таблетни устройства. Мнооо умно.

Таблетът е свързан като мултимедийно у-во (mtp). Вторият избор е Камера(ptp), където пише "USB връзка с компютър" ми е в сиво и не мога да го цъкна.

Таблетът е свързан като мултимедийно у-во (mtp). Вторият избор е Камера(ptp), където пише "USB връзка с компютър" ми е в сиво и не мога да го цъкна.

Имаше нещо да се рутни таблета.

Такива работи няма да правя :D :D Още е в гаранция...

Хардуерно да, гаранцията не ти покрива софта.

Хардуерно да, гаранцията не ти покрива софта.

"Не се препоръчва да се прави от неопитни потребители, защото това може да доведе то срив на у-вото" Не, мерси!  Други начини?

Снимките на карта памет ли са или в паметта на самия таблет ?

На самия таблет. Нямам карта с памет.

"Не се препоръчва да се прави от неопитни потребители, защото това може да доведе то срив на у-вото" Не, мерси!  Други начини?

На самия таблет. Нямам карта с памет.

Сам го каза... :help: ще се моля за тебе.

Редактирано от esbaba (преглед на промените)

Сам го каза... :help: ще се моля за тебе.

Какво толкова съм казал? Цитатът беше от друг сайт(специализиран само за андроид). Явно няма да си върна снимките :( 

Какво толкова съм казал? Цитатът беше от друг сайт(специализиран само за андроид). Явно няма да си върна снимките :(

Пробвай с акронис www.acronis.com свалиси го от тук там да не казвам че модераторите на дават да се пише така. И после пробвай пак.

Като свържеш таблета избираш ли опцията за трансфер на файлове ? Без да се разпознае флаш диска му няма как да възстановиш каквото и да е !

Единия избор е ptp другия е mtp. Едното е медийно, другото е само за снимки (прехвърляне, камера), не че не знаеш де... Има и трета опция, но не мога да я цъкна. USB връзка с компютър, но като я цъкна, нищо не става(заключена е).  

есбаба, разбрах ти намека, но няма да стане. 

Не си разбрал правилно.. Пф... Като ръгнеш usb кабела към компютъра на екрана на таблета трябва да ти се изведе това:

http://www.3dflightsim.com/edit/usb-L.jpg

и следователно да избереш опцията Turn On USB storage. Сега схвана ли ? Ако това не го направиш, няма да можеш да си достъпиш партицията (дяла) на таблета, а от това следва че никоя програма за възстановяване няма да ти свърши работа...

За да ползваш някоя от тези програми, трябва партишъна на таблета ти да е маунтнат като Mass Storage. Само, че от Андроид 4.1 нагоре, се маунтва като MTP или там каквото беше...та трябва да отидеш в настройките --> storage --> натискаш физическият бутон на самия телефон за "опции" --> Computer Connection --> Mass Storage

Редактирано от Filsun (преглед на промените)

Това вече съм го направил... Както казах НЕ ИСКАМ ДА РУУТВАМ таблета!!! Тази програма иска root! 

За да ползваш някоя от тези програми, трябва партишъна на таблета ти да е маунтнат като Mass Storage. Само, че от Андроид 4.1 нагоре, се маунтва като MTP или там каквото беше...та трябва да отидеш в настройките --> storage --> натискаш физическият бутон на самия телефон за "опции" --> Computer Connection --> Mass Storage

Излиза ми ето това:

post-345612-0-77301000-1402413616_thumb.

Не си разбрал правилно.. Пф... Като ръгнеш usb кабела към компютъра на екрана на таблета трябва да ти се изведе това:

http://www.3dflightsim.com/edit/usb-L.jpg

и следователно да избереш опцията Turn On USB storage. Сега схвана ли ? Ако това не го направиш, няма да можеш да си достъпиш партицията (дяла) на таблета, а от това следва че никоя програма за възстановяване няма да ти свърши работа...

На мен не ми излиза такова нещо. Като включа кабела на таблета към компютъра ми излиза ето това:

Публикувано изображение

Редактирано от Wildzet (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.