Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за възстановяване на изтрити снимки (обединена)

Featured Replies

И какво сега, дай половината планета да не използваме таблетни устройства. Мнооо умно.

Прочетете по-задълбочено, какво е писал Людмил! Никъде не пише, че не трябва да се използват таблетни устройства.

• Отговори 222
  • Прегледи 46k
  • Създадено
  • Последен отговор

Прочетете по-задълбочено, какво е писал Людмил! Никъде не пише, че не трябва да се използват таблетни устройства.

Добре.

А връзка чрез блутут не става ли,що не пробваш с нея?! ;)

А връзка чрез блутут не става ли,що не пробваш с нея?! ;)

ММда, блутут между таблет и настолен компютър. Възможно, но не и в моя случай.

С блутут определено не.

Filsun и защо да е глупости?

Защо чрез блутут определено не (не може,не става) esbaba?

Може ли и двамата да се аргументирате,поотделно,че ми е любопитно?!

Свързвал ли си някога таблета с компа?

Специално моят компютър няма блутут. 

Очаквах,че ще го кажеш това!

Тогава отиди при някой приятел,или приятелка,имащи лаптоп,или въобще компютър с блутут устройство и пробвай от там да направиш възстановяването на изтритите снимки!

С блутут можеш да го ремотнеш, но за възстановяване на снимки примерно е най удачно кабел, отделно програмата за рековери дали ще е съвместима с блутут маунта. Нали се сещаш, че там се работи с COM.

Редактирано от esbaba (преглед на промените)

Това много сложно стана :D То ми трябва висше за да си върна 2 снимки, лелее :D :D С тези програми от компютър на таблет, не става :( 

Това много сложно стана :D То ми трябва висше за да си върна 2 снимки, лелее :D :D С тези програми от компютър на таблет, не става :(

Много е трудно да се обясни как може при положение че техниката с която разполагате не е пред нас.Иначе начини има много.В това число и чрез свързване на двата компютъра(в случая единият е таблет) в една мрежа.И от там да се работи.Но ако не ви са толкова важни тези снимки,просто оставете нещата такива каквито са,защото с незнанието си може да навредите повече,отколкото да си върнете снимките.

• 3 месеца по-късно...

Пробвах с Recovery Manager, Wondershare Photo Recovery, Jihosoft Photo Recovery и 7-Data recovery Suite но тези 4 програми не ми свършиха работа. Не възстановяват  всички снимки а само тези който са били  дълго време в паметта на телефона поне аз така го разбирам. Ако някой може да помогне с free  ще е много добре.

Редактирано от Horch (преглед на промените)

Пробвах с Recovery Manager, Wondershare Photo Recovery, Jihosoft Photo Recovery и 7-Data recovery Suite но тези 4 програми не ми свършиха работа. Не възстановяват  всички снимки а само тези който са били  дълго време в паметта на телефона поне аз така го разбирам. Ако някой може да помогне с free или кракната ще е много добре.

Прочетете отново правилата на форума, особено точка 2.10!!!

Recuva ако не измъкне, то не знам друго какво ще успее.

Сега ще пробвам, Благодаря.

Сега ще пробвам, Благодаря.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Recuva възстанови доста снимки но не и тези който искам да намеря.

Recuva възстанови доста снимки но не и тези който искам да намеря.

АКо след изтриването са записвани други данни на картата шанса става нулев. И в зависимост от повредата на клетките можете да възстановите или не дадени записи

АКо след изтриването са записвани други данни на картата шанса става нулев. И в зависимост от повредата на клетките можете да възстановите или не дадени записи

Уверих се че е нулев, няма ги до сега пробвах с Stellar Phoenix но и с нея не можах да ги намеря. Благодаря ви на всички!

Лошото е, че сигурно FS е fat или fat32,  а там шансовете за възстановяване са драстично по-ниски, в сравнение с ntfs.

Лошото е, че сигурно FS е fat или fat32,  а там шансовете за възстановяване са драстично по-ниски, в сравнение с ntfs.

fat32 e

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.