Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за възстановяване на изтрити снимки (обединена)

Featured Replies

Още едно предложение и от мен Undelete 360 (Freeware; OS: Windows 2000/XP/Vista/7/2003/2008) от http://www.undelete360.com/

Намери на сайта и изтегли Undelete 360 PORTABLE - няма нужда от инсталиране. :lick lips:

Послушай съвета на androns

трябва да извадите картата от фото апарата и да я сложите в USB Card Reader

Само да вметна, че тази програмка намери и възстанови файлове и папки след форматиране на диск! :)

• Отговори 222
  • Прегледи 46k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако не е форматирана картата има голямшанс да се възстановят, но трябва да извадите картата от фото апарата и да я сложите в USB Card Reader, след което да се пробва с ТАЗИ или подобна програма.

Защо да се вади картата от фотоапарата? Аз съм възстановявал с много програми снимки директно от сапунерка Sony DSC W-5. Няма никакъв проблем, стига да не е снимано отново. Естествено, трябва да се зададе друго дисково устройство, където да се възстановят файловете.

Recuva е идеалната програма, защото освен всичко е и безплатна. Не се налагат рискови операции с кракове и тем подобни.

Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

Ползвах няколко програнки,но все не намират тези няколко снимки,които без да искам изтрих...преди месец :blink: Пътя им беше D:\Downloads\New folder и изтрих папктаа дори(new fold):( Не могат ли да се възтановят..тези са ми най-важни,но явно като съм разчитствал D:\ съм ги махнал по погрешка.

Ползвах няколко програнки,но все не намират тези няколко снимки,които без да искам изтрих...преди месец :blink:

Пътя им беше D:\Downloads\New folder и изтрих папктаа дори(new fold):(

Не могат ли да се възтановят..тези са ми най-важни,но явно като съм разчитствал D:\ съм ги махнал по погрешка.

Ако сте саписвали нова информация на диска това намалява вероятността за въстановяване....КОлко като обем сте записали за този месец?

Изтрити преди месец? Шанса е нулев. Все пак много добра програма е Recuva 1.40.525. Успех!

Теория на изтритите файлове:

Когато триеш файл, той реално не се изтрива, а се маркира мястото като свободно. Windows считайки го за празно може да запише от горе друг файл, ако това е станало забрави за връщане на стаарите снимки. Колкото повече манимпулации е имало по харда от изтриването до сега толкова повече намалява шанса за успешно възстановяване.

с една дума-ужас. С по картата памет от която са свалени снимките дали ще стане.При нея само няколко песни са качени,той телефона не е ползван,няма почти промени там.

с една дума-ужас.

С по картата памет от която са свалени снимките дали ще стане.При нея само няколко песни са качени,той телефона не е ползван,няма почти промени там.

Има някаква надежда, макар и не голяма. quickJO ви предложи програма, опитайте с нея

Аз първо recuva пробвах,ама не...не става.Тя не намира изтрити файлове изобщо...

Аз първо recuva пробвах,ама не...не става.Тя не намира изтрити файлове изобщо...

щом не ги намира ще трябва да се простите с тях

Потърси из Интернет (няма да уточнявам къде) Bad Copy Pro . С нея съм възстановявал снимки, които не успях с Recuva.
  • 3 месеца по-късно...

Здравейте, копирах си снимките от картата памет в компютъра и след това си форматирах картата. Като поисках да си отворя снимките не мога явно не са се копирали правилно и сега ги нямам а са ми важни. Мога ли да си ги възтановя като картата си запълних с други снимки. Или мога ли да си отворя по някакъв начин тези тедо са ми копирани на компютъра. Предварително благодаря!

• 2 месеца по-късно...

Проблема ми е ОГРОМЕН и е следния:

На лаптопа мси имах Windows 7 и го смених с XP , НО .....

изгуби ми се единият дял , а и с него 53GB снимки , които ГИ НЯМАМ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ! Свалих няколко програми за възстановяване на изтрити файлове , но ... снимките ми излизат , но не се отварят .... дава ми "Could not open , because an unknown or invalid JPEG marker type is found."

МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ! Дайте съвет за програма която да ги възстанови качественно , или начин да си ги върна , че снимките са събирани 10 години !

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

С една дума : много трудна задача!

Всичките 53 гигабайта със снимки е абсурд да ги възстановите, особено ако дяла е бил форматиран, но все пак опитайте с Recuva ! Ако не е минало много време от изтриването, то ще успеете да възстановите поне една част от тях!

Успех!

А дялът появи ли се? Как инсталира ХР-то? Принципно при инсталация на ХР върху 7 трябва да се изтрият всички дялове, за огромно съжаление и ако не си си направил копие някъде на външен носител, жална ти майка. Защо първо преди да правите глупости не се интересувате малко повече бе хора, ами стреляте в тъмното и после ревете? Прочети тук: http://windows7bg.co...s-xp-%D0%B8-r23

Редактирано от andrian_ (преглед на промените)

Глупости ! Няма нужда при инсталация да се изтриват ВСИЧКИ дялове. Само системния губи съдържанието си. И вероятността за възстановяване на данните не зависи от времето, а от това, дали върху същия дял са записвани файлове. С няколкото програми за въстановяване може би си успял да възстановиш част от снимките си, но друфа част вероятно е безвъзвратно загубена заради записване върху тях.

Глупости ! Няма нужда при инсталация да се изтриват ВСИЧКИ дялове. Само системния губи съдържанието си.

И вероятността за възстановяване на данните не зависи от времето, а от това, дали върху същия дял са записвани файлове.

С няколкото програми за въстановяване може би си успял да възстановиш част от снимките си, но друфа част вероятно е безвъзвратно загубена заради записване върху тях.

Възстанових си 100% от снимките , но не се отварят! там е проблема !

Възстанових си 100% от снимките , но не се отварят! там е проблема !

Записвал ли си върху този дял преди да направиш възстановяване ?

Когато ги възстановяваше за всички ли файлове имаше отлична прогноза за възстановяване в програмата ?

Ако желаеш, качи някъде един от тези файлове, които не се отварят, да го погледна.

Записвал ли си върху този дял преди да направиш възстановяване ?

Когато ги възстановяваше за всички ли файлове имаше отлична прогноза за възстановяване в програмата ?

Ако желаеш, качи някъде един от тези файлове, които не се отварят, да го погледна.

не съм записвал АБСОЛЮТНО нищо върху дяла !

дай мейл да ти го пратя , че е 2,4МБ и тук немога да го кача!

изгуби ми се единият дял , а и с него 53GB снимки , които ГИ НЯМАМ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ! Свалих няколко програми за възстановяване на изтрити файлове , но ...

Защо не пробвахте да върнете целия дял с TestDisk

Аз така върнах наскоро един дял и цялата информация си беше (r-r-r) - recoverable.

В моя случай да...просто със стрелките от D (Deleted partition), го смених на (L) = Logical. Четете внимателно опциите, защото програмата определено не е User-friendly и не е за съвсем начинаещи.

В моя случай да...просто със стрелките от D (Deleted partition), го смених на (L) = Logical.

Четете внимателно опциите, защото програмата определено не е User-friendly и не е за съвсем начинаещи.

А както в моя случай дялът е вече възстановен?!

А как го възстановихте и с какво ? И най-важното нали не сте възстановили снимките на същия дял ??? Това ще е заличило всякакви шансове за успех. С TestDisk можете да сканирате и самия дял за изтрити файлове също, но все пак липсата на GUI ще затрудни връщането им (особено ако трябва да се прави 1 по 1).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.