Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за възстановяване на изтрити снимки (обединена)

Featured Replies

А как го възстановихте и с какво ?

И най-важното нали не сте възстановили снимките на същия дял ??? Това ще е заличило всякакви шансове за успех.

С TestDisk можете да сканирате и самия дял за изтрити файлове също, но все пак липсата на GUI ще затрудни връщането им (особено ако трябва да се прави 1 по 1).

След инсталацията на уиндоус-а дялът си беше там , НО БЕШЕ ПРАЗЕН!
  • Отговори 222
  • Прегледи 46k
  • Създадено
  • Последен отговор

След инсталацията на уиндоус-а дялът си беше там , НО БЕШЕ ПРАЗЕН!

Ами аз казах какъв ти е проблема и че едва ли ще се възстановят, но има големи философи, които знаят явно повече. За това...

Съжалявам за снимките ти пич. Моето мнение все още е, че няма да се получи нищо повече от това, което си успял да направиш.

• 5 месеца по-късно...

Здравейте! Знаете ли дали има програма или някаква друга опция за възстановяване на изтрити снимки от карта за фотоапарат? Благодаря Ви предварително!

• 9 месеца по-късно...

Здравейте! Бях изтрил едни снимки от вътрешната памет на Kodak C813 и така и не успях да намеря начин да ги възстановя. Като го включа със USB кабела не излиза като removable device и нито една програма за възстановяване не го намира. Някой може ли да предложи някакъв трик ? 

Това означава, че или кабела е повреден, или апарата. Пробва ли да го закачиш към друго ПС.

Здравейте! Бях изтрил едни снимки от вътрешната памет на Kodak C813 и така и не успях да намеря начин да ги възстановя. Като го включа със USB кабела не излиза като removable device и нито една програма за възстановяване не го намира. Някой може ли да предложи някакъв трик ?

Вътрешната памет на фотоапарата ти съхранява само 2-3 снимки!Изтрият ли се възтановяване няма!Останалите са в SD kартата.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Това означава, че или кабела е повреден, или апарата. Пробва ли да го закачиш към друго ПС.

Всичко работи но не ми го изкарва като Removable Storage.

Вътрешната памет на фотоапарата ти съхранява само 2-3 снимки!Изтрият ли се възтановяване няма!Останалите са в SD kартата.

И няма начин да видя паметта както виждам SD картата ?

Всичко работи но не ми го изкарва като Removable Storage.

Фотоапарата ти има ли софтуер за управление, който трябва да инсталираш?

Няма начин,както си разбрал.Единствено е можело, да се копират от вътрешната памет в картата!

• 1 година по-късно...

Здравейте на всички ! Такава тема доста е дискутирана,но реших да попитам и аз. Понеже не можах да намеря точно каквото търся. Става дума за възстановяване на 7,8 МНОГО важни снимки от usb hard на близък роднина. Снимките не са за мен, но много са важни за него и т.н.Файловете му бяха прехвърлени на моя хард 1тб преди 2 може би 3 години, НО  по време на recover малкия ми син лекичко удари харда и целия стана на бад сектори... и замина  харда и файловете проверих със hdd regenerator,както и да е. Съшите файлове са прехвърлени и на друг хард WD 1тб който не е форматиран в момента се мъча с него и се надявам поне от него да възстановя нещо,ще може ли идея или коя програма да използвам ? 

Помъчих се със някой програми като stella,easeuse,rocuva..  но не можах да ги намеря, има ли значение че са PNG фаил?Човека ми докара и своя хард от лаптопа,който се ползваше с windows xp, но известно време е ползван и е форматиран, може би около 10'тина пъти, също е ползван за ОС (win 7) и после не е ползван, има ли вероятност от него да се намерят тези снимки.. "брях" какви снимки братче...

Прочетох, че ако харда не е бил пълен с файлове колкото и пъти да се форматира може да се възстанови понеже само се презаписвало... не като при low format и т.н.

Снимките са PNG формат

Въпросите ми са:

1.Коя програма да използвам?

2.Снимките са от преди 2 можеби 3 години има ли начин по дата да се намерят някак си?

Ако няма да стане според вас поне да не се мъча, доста чакане има с тези 1тб..

че и не знае името на папката в която са били..но и немога да му откажа....  че и харда ми замина с мойте неща.. 

да добавя че момчето  се надява много да ги намеря с този хард който е ползвал като ОС, но е форматиран, с него ли да започна ? ако няма смисъл с този хард, да се мъча с другия.. 

2-3 години????Ако по диска е писано, то никакъв шанс!

Колегата QuickJo е прав, ако по тези хардове е записвано нещо друго, то забрави. Да не говорим за форматирането....

Снимките са PNG формат

Въпросите ми са:

1.Коя програма да използвам?

2.Снимките са от преди 2 можеби 3 години има ли начин по дата да се намерят някак си?

Ако няма да стане според вас поне да не се мъча, доста чакане има с тези 1тб..

че и не знае името на папката в която са били..но и немога да му откажа....  че и харда ми замина с мойте неща.. 

да добавя че момчето  се надява много да ги намеря с този хард който е ползвал като ОС, но е форматиран, с него ли да започна ? ако няма смисъл с този хард, да се мъча с другия.. 

http://pcsupport.about.com/od/filerecovery/tp/free-file-recovery-programs.htm - Безплатни програми , някой от които често се предлагат, за използване от нуждаещи се , но гаранция никаква не давам. Просто заради идеята , можеш да пробваш.Recover My Files - И тази програма, можеш да използваш , само че е платена. Преди време върнах няколко GB информация на 99 % с нея , но върху диск , върху който бях инсталирал Windows без абсолютно никакви формати и без да правя нищо повече върху него,преди да се заема с извличане на информацията.  Освен това ,  харда си беше здрав, а тук си на мирисва на "Мисията невъзможна" 

Редактирано от keba (преглед на промените)

Дай харда на сервиз за хард дискове и сигурно ще ти ги възстановят, но си приготви поне една трицифрена сума. 

но си приготви поне една трицифрена сума.

Итема-В Цени на услугите

благодаря за отговорите! Но аз мисля че трябва да има начин поне от тези два харда.Преди и аз съм възстановявал и ми е изкарвало файлове от доста преди и при това харда се ползваше.. ами ще изпробвам каквото мога.. ами този линк с цените дават ли гаранция че ще бъдат възстановени

. ами този линк с цените дават ли гаранция че ще бъдат възстановени

Ако не ти свършат работа, що ще плащаш? Пробват, успяват - ти се джобиш. Не успяват  -....ааа не, те не се джобят при неуспех :D

• 2 седмици по-късно...

Както се разбира от заглавието, търся програма за възстановяването на снимки от таблет. Пробвах какви ли не "recovery" програми от гугъл плей, но не става :( Снимките са изтрити преди 15 минути, няма и толкова. 

П.П.  Искам програмата да е безплатна, предварително благодаря :) 

Редактирано от Wildzet (преглед на промените)

Както се разбира от заглавието, търся програма за възстановяването на снимки от таблет. Пробвах какви ли не "recovery" програми от гугъл плей, но не става :( Снимките са изтрити преди 15 минути, няма и толкова. 

П.П.  Искам програмата да е безплатна, предварително благодаря :)Re

Recuva.Но не прави промени по диска.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

Recuva.Но не прави промени по диска.

Какво ще рече не прави промени по диска? Т.е. само си възстановява файловете...? 

Имам в предвид ти да не записваш нищо на дяла на който са снимките ти.Защото може и да не ги намериш ако на тяхно място си сложил друга информация.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.