Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световна лига по волейбол 2006, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

Featured Replies

Направо ги смляхме :P Вече се замечтах за финал :wors: И защо не?!

• Отговори 306
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

3:0

Нямам какво повече да кажа! :)

Аз имам..... :wors: просто показъхме че сме....много силни в този момент и имаме много голямо поколение.... :wors::P

fifa мн суеверен:P)) Браво 3:0 тва си е супер,извънземно...направо ги смачкахме!!Много по-добра игра от мача с Куба:wors:))

Успех!!!!Напред и нагоре

:offtopic_s: Аз откога предлагам да е ВАЖНА ТЕМА! Чак сега я сложихте, е пак е по - добре късно отколкото никога cool.gif Ако довечера и ЛеВСки ме зарадват незнам къде ще отида !!!!:offtopic_s:

Редактирано от Galleony (преглед на промените)

:offtopic_s: Аз откога предлагам да е ВАЖНА ТЕМА! Чак сега я сложихте, е пак е по - добре късно отколкото никога cool.gif

Айде сега подробности... :offtopic_s:

Накарахме ги да лежат по полето :offtopic_s: Само така! Напред към златото! :offtopic_s:

Тея по едно време незнаеха де се намират. 4-5 блока един след друг и се отчаяха!

Браво на момчетата :offtopic_s: ,ха така им се пада.

България шокира Бразилия и света - 3:0 на старта в Москва

България стартира по великолепен начин участието си във финалите на Световната лига по волейбол в Москва с победа с 3:0 (25:17, 25:23, 25:20) над актуалния Олимпийски и Световен шампион и победител в последните 3 издания на Лигата - Бразилия.

Почти празните трибуни на залата, използвана само за хокей след Олимпиадата в Москва през 1980 г., когато България игра финал срещу СССР, отдадоха почитта си към загиналите вчера в самолетна катастрофа над 140 души с минута мълчание преди първия съдийски сигнал.

Срещата започна добре за България с хубав начален удар и блокада на Андрей Жеков, след което последваха няколко добри разигравания и трикольорите, които днес бяха с червени екипи, се оттеглиха на първо техническо прекъсване с аванс от 8:4.

Играта продължи точка за точка до 12:8, но след нов добър блок на Жеков и силна диагонална атака на Владо Николов стигнахме до 14:8, когато леко притесненият от развоя на гейма наставник на Бразилия Бернардо Резенде поиска таймаут. В следващите няколко минути не настъпиха особени промени в развоя на първата част и момчетата на Мартин Стоев излязоха във второто прекъсване при 16:10 в своя полза.

Авансът от 6 точки се запази и дори увеличи до 22:15. Тогава бразилците взеха 2 поредни точки, но Владо Николов се справи с тройна блокада и доведе нещата до 23:17, след което за българите не беше проблем да затворят гейма при 25:17, като Логично с оглед на резултата, по всички показатели превъзхождахме петкратния победител в Лигата.

Вторият гейм също започна с успешна блокада на Андрей Жеков и точка за нас, след която Казийски и Иванов направиха 2:0. Силни минути за Владо Николов позволиха на българите да удържат устрема на шампионите и да достигнат с аванс от 8:7 до първата почивка.

Бразилците изравниха, но едно правилно съдийско отсъждане в наша полза и нова изява на Владо Николов ни дадоха крехка преднина от 12:10, след което нашите се възползваха максимално от разколебаването в редиците на съперниците си и се отеглиха на втора почивка при 16:12.

Последваха три поредни точки за петкратните победители в Световната лига и добра атака на Пламен Константинов за 17:15 и няколко разменени точки за 21:19, но лошо посрещане позволи на бразилците да стопят аванса ни - 21:21.

Съсредоточени действия и поредна добра атака на Пламен Константинов ни донесоха два геймбола при 24:22, като вторият беше реализиран и България поведе с 2:0 гейма. Най-голямо превъзходство след първите две части имахме в атака - 56% успеваемост срещо под 30% за съперника.

Третият гейм започна дори по-добре от останалите - 4:0 и 5:1 за България, но няколко грешки в редиците ни доведоха резултата до 5:5. Таймаутът, взет от Мартин Стоев обаче отново даде резултат и се оттеглихме на почивка при 8:5 в наша полза.

Владо Николов продължи да бъде истинска загадка за бразилците и компенсираше някои неуспешни блокади и грешки в атака, а Матей Казийски завърши прекрасно две нападения, за да поддържаме разлика от 2 точки до 15:13 и да се оттеглим отново на почивка с 3 точки аванс - 16:13. Световният и Олимпийски шампион ставаше все по-разколебан и резултатът стигна до 20:14 и 21:15 за трикольорите.

До края фантастичните ни волейболисти нямаха проблем да стигнат до разгромната победа, може би най-тежкото поражение за хегемона в световния волейбол в последните години Бразилия.

Браво БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ. :offtopic_s: Със спокойствие и супер самочувствие ги смляхме големите шампиони.Айде към финала пак с жълтурите :offtopic_s:

АЛЕ ШАМПИОНИ СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Господ е БЪЛГАРИН. Това е ясно. Остава да помогне и на Левски и просто ще излетя от кеф!

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа!!!!!!!!!!!!!

Голям мач,нямам думи! Тези момчета показаха на света,че са номер 1

Лично аз не помня такова поражение на Бразилия,откакто гледам волейбол!

Напред!!! Българи-Юнаци!!! :sobbing:;):wors:

Остава да помогне и на Левски и просто ще излетя от кеф!

100% съм сигурен,че Левски ще се класират. hooray.gif

Много жалко ,че немога да гледам срещите.На работа съм ,а там ни радио ни телевизия . sad.gif

Редактирано от aniiv (преглед на промените)

Е ако имаш интернет. Слушай ги онлайн по радио гонг!

Административният ни недава.Търчи веднага и .... :write a letter:

Абе и аз до тях опрях ама са много зле.... на сайта на FIVB точките се обновяваха по-бързо, отколкото ги съобщаваше коментаторката по радио Гонг angry.gif Подчертавам съобщаваше, защото по мача почти нищо не коментира :write a letter: Защо са я сложили там - не знам.

Редактирано от Miroslav Penchev (преглед на промените)

Е то сигнала идва с малко закаснение все пак! Поне е на живо!

От колко е мача?

Мисля че е от 15.00

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.