Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със звука на тв JVC

Препоръчан отговор

преди 8 часа, human1970 написа:

Ходихме, пробвахме друга бройка - почти същата работа. 

Това е така защото са ги измислили инженери тройкаджии.
Нередили са им богаташите (собственици на фабриките) на инженерите да скалъпят нещо възможно най-евтинко и те са се подчинили.

Ето развиваха ти тука разни теории, ама само аз познах право в десятката, че ако не му извадиш високоговорителчето извън пластмасовата кутия, няма да е добър звука. 
Защо само аз познах ?
Ами защото не съм инженер и имам чисто и неопетнено мислене.
Не ме е грижа да пазя авторитета на гилдията на инжинерите, които се опитват да търгуват с боклуци на едро и якой по-мизерни и на дребно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На мен не ми е ясно какво толкова ви е било очакването за звук от подобен ултра бюджетен телевизор. Като не ти харесва и искаш да е без пари, включваш си аудиосистема по твой вкус и си слушаш през нея. С толкова очаквания и изисквания евтин телевизор няма да си купиш. Друг вариант е да вземеш нещо втора употреба.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Raze написа:

На мен не ми е ясно какво толкова ви е било очакването за звук от подобен ултра бюджетен телевизор. 

Проблемът е че и за 1000 лв пак е лош звука почти задължително, просто защото производителите искат да си купиш и отделно за звука една тънка и широка колонка за под него. Пари искат печелбарите, пари !

А иначе в кухнята на хладилника ще и вероятно "супер аудио" система, как пък не съм се сетил и на моя хладилник има един телевизор 32 инча.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Белгиеца написа:

Проблемът е че и за 1000 лв пак е лош звука почти задължително, просто защото производителите искат да си купиш и отделно за звука една тънка и широка колонка за под него. Пари искат печелбарите, пари !

А иначе в кухнята на хладилника ще и вероятно "супер аудио" система, как пък не съм се сетил и на моя хладилник има един телевизор 32 инча.

Специалисте, ти телевизия ли ще гледаш, или ще слушаш музика? Само не ми казвай, че правиш 2 в 1 - Planeta Payner с чалгията до дупка и зяпането едновременно с това на силиконовата плът. Не може хем телевизор, хем аудио система в едно. Ти сигурно ще искаш и масаж да ти прави телевизора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Купи си едни колонки за 30 лева, включи ги към телевизора и ще имаш по-добър звук. А като искаш още по-качествен и не много скъп - някой евтин саундбар или за около 100 лева аудиосистема със субуфер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Деянчо написа:

Специалисте, ти телевизия ли ще гледаш, или ще слушаш музика? Само не ми казвай, че правиш 2 в 1 

На единият от телевизорите съм му свързал колонки за 1000 евро бе момче.
Ама в кухнята на хладилника кво и къде да сложи човек ???

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Белгиеца написа:

На единият от телевизорите съм му свързал колонки за 1000 евро бе момче.

Как пък си се прекарал да дадеш толкова пари ти? Майтапиш се.

преди 12 минути, Белгиеца написа:

Ама в кухнята на хладилника кво и къде да сложи човек ???

По-добре нищо, отколкото някаква простотия, правена в час по трудово.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Деянчо написа:

По-добре нищо, отколкото някаква простотия, правена в час по трудово.

Невежеството ти по звуковите проблеми е безгранично.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 15.04.2019 г. в 1:18, Raze написа:

На мен не ми е ясно какво толкова ви е било очакването за звук от подобен ултра бюджетен телевизор.

А дали въобще би трябвало да се надяваме, че един бюджетен телевизор ще вади поне нормален звук?

Аз пък смятам, че ако ще и да е ултра бюджетен е задължително да вади звук, който ако не е отличен, то поне да не и дразнещ!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Работил съм в голям магазин за техника и точно на рекламации, никога не е идвал клиент, който да се оплаква от звука на телевизора. Иначе са идвали всякакви, включително и един, на които пералнята му "крадеше прах"! Не съм чувал въпросния телевизор, но ме съмнява да е чак толкова зле положението. Както казах, като са толкова претенциозни на тема "звук" да си включат външни говорители.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми не, човека е написал, че звука бил ужасен, не лош, а ужасен.Не мисля, че човека е толкова претенциозен, явно изпълнението е било лошо.На всички е ясно, че с външна система ще извади по-добър звук, но все си мисля, че има едно ниво на звука от което дори и телевизорите не трябва да падат по-долу.А именно като го слушаш, да не ти предизвиква неприятни емоции.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 години по-късно...

Като изравяш стара тема да беше написал в кое село си. Моделът на устройството и дефекта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...