Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се предпазим от магии и проклятия!

Featured Replies

https://portal12.bg/publikacii/eleazar-harash-dalbokoto-pokayanie-razlaga-sadbata-proklyatiyata-i-demonite?fbclid=IwAR1OuKp6satN_D_JPh-Jva_Yie0zfn1w5GQAn3XVL8MdlsOnk6nY85xuN6A

• 7 месеца по-късно...
  • Отговори 332
  • Прегледи 154,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Основното напътствие ,което мога да дам е да се ходи на храм и да се кумуникира с Господ ,чрез молитва,например -искате нещо от Господ и му обещавате нещо и след това си изпълнявате вашата част от сделката.Не е нужно да ви отговаря може и да получите знаци в ежедневието ,които да разчетете ,защото да се окажеш на прага на смъртта не е никак хубаво.

• 2 седмици по-късно...
Цитат

На Пепи му се връща - заради отношението му към мен никога няма да има син. Има момичета като наказание, нека сега да види как се чувстваха моите родители заради него в училище.

поредната клетва на Anne - и после се чуди що е зле

• 1 година по-късно...
на 28.10.2016 г. в 10:57, Di Dech написа:

Здравейте, искам да попитам какво се прави, за да се обезвреди някакво поверие...? Например - родилка не трябва да изпраща никой до 40ч ден на детето, а тя го е направила вече, как се обезврежда това? Все има начин да се оправи такова нещо или да се противодейства. Моля само за сериозни отговори и само ако някой наистина знае нещо по въпроса.

Мерси

Аз вярвам само написаното във Библията а там е писано за поверията че това е една измислица от бабите например да счупиш огледало това е измислено защото преди 500 години огледалото е било много скъпо да си го купиш и за магиите е писано във Второзаконие "да не се намира при теб никой който прави магии или се занимава със гадаене защото всеки който прави това е омразен на Бог" затова просто спри да вярваш във тези работи и аз преди вярвах но сега не и съм много по добре във всякакви области просто се покай и спри да вярваш във суеверия

преди 14 часа, Николай777 написа:

Аз вярвам само написаното във Библията а там е писано за поверията че това е една измислица от бабите например да счупиш огледало това е измислено защото преди 500 години огледалото е било много скъпо да си го купиш и за магиите е писано във Второзаконие "да не се намира при теб никой който прави магии или се занимава със гадаене защото всеки който прави това е омразен на Бог" затова просто спри да вярваш във тези работи и аз преди вярвах но сега не и съм много по добре във всякакви области просто се покай и спри да вярваш във суеверия

Още един много духовен.

преди 4 часа, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

Още един много духовен.

Тук не става въпрос дали си духовен или не, а за начин. Да, когато повярваш в Бог, то не ще те спохождат магии и/или проклятия. 

Не е необходимо да си духовен, а вярващ в позитивното. ;) В случая въпросната негова вяра е позитив, която с чест се разплаща, за да не му въздейства някаква магия и/или проклятие. (негатив)

п.п. Все ти се привиждат някакви много духовни хора. :) Това, да не е от жегата?! :) = Той е обикновен мирянин. Що тръгваш с "мотиката" по него?! :) Подай му любовта ... :) от твоята вяра ... :)  

преди 1 час, dioib написа:

Тук не става въпрос дали си духовен или не, а за начин. Да, когато повярваш в Бог, то не ще те спохождат магии и/или проклятия. 

Не е необходимо да си духовен, а вярващ в позитивното. ;) В случая въпросната негова вяра е позитив, която с чест се разплаща, за да не му въздейства някаква магия и/или проклятие. (негатив)

п.п. Все ти се привиждат някакви много духовни хора. :) Това, да не е от жегата?! :) = Той е обикновен мирянин. Що тръгваш с "мотиката" по него?! :) Подай му любовта ... :) от твоята вяра ... :)  

Като ,за начало - аз вече съм атеистичен агностик.

И друго - за персонажите в Библията няма доказателства ,че са съществували.

И като за край - по време на комата ,ти си видял нещо проектирано от мозъка ти . В Индия пък виждат Шива и Вишну ...

Забрави ,дай  нещо друго да си говорим 🤗.

преди 2 часа, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

комата

:offtopic_s:Коми те ;) са в следствие на това, че съм 101-ят войвода, т.е. аз съм комита ... :) не съм буду, вуду, шива, вишневъ градина или прочие страдащо ходещо растение в следствие на аварията в Украйна през миналия век. Принципно си имам собствено излъчване в следствие на Сините Камъни в местността Карандила и реално съм имунизиран срещу всякакъв вид магии и проклятия, та дори и от радиация и/или друг вид излъчвания. :)

Надписа, че спора с мен е опасен за здравето на другия не е случаен. :) 

п.п. В действителност съм надживял своята физиологична смърт и определено съм като Кайзер Созе. ;) Та, как ще ме хване някакво проклятие, като съм мъртъв и съм само някакво ЕГН и/или ник?! :)   

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.