Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се предпазим от магии и проклятия!

Featured Replies

преди 6 минути, Цинго Манго Фук написа:

това което ти пречи да избухнеш, вероятно е завидно самообладание, което малко хора притежават

Не знам дали е самообладание или възпитание, но имам чувството, че ми вреди.

• Отговори 332
  • Прегледи 153,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам ти какво разбираш под енергиен вампир, но ще се опитам да ти обясня какво разбирам аз. Енергиен вампир е всеки, който изважда извън равновесие хората около себе си. Има хора, които много оби

• Ванга на Лили: Никаква магия не може да ти навреди! Примата Лили Иванова продължава да прави планове за след края на света, тя има неизчерпаеми идеи и въпреки последния си грандиозен концерт в Арена А

• Мойра
    Мойра

Чак сега видях въпроса, но съм сигурна, че всичко е наред. Това не е поверие, а суеверие, така че повод за безпокойство няма. Ето една полезна информация за тези, които имат малки деца.

Публикувани изображения

преди 1 час, Цинго Манго Фук написа:

да, вреди, но за това си има начини
когато си сигурна, че никой не те вижда и те чува
викай, крещи, плачи, чупи безполезни неща, за да може всичко, което ти се е насъбрало да излезе
пп
малко твърд алкохол вечер помага

На мен ми помага бързото ходене, пък и не преча на съседите. ;)

Лошото е, че алкохолът не ми понася.

Алкохолът може да не ти понася, само ако е малко. В подобни моменти и аз се изнервям...

преди 3 часа, Цинго Манго Фук написа:

това което ти пречи да избухнеш, вероятно е завидно самообладание, което малко хора притежават

дори и така да се нарече - що пък да си го събирам в себе си а - връщам го

аз не съм кошче ни за душевни отпадъци ни събирачка на негативна енергия

:)

преди 1 час, Мойра написа:

На мен ми помага бързото ходене, пък и не преча на съседите. ;)

Лошото е, че алкохолът не ми понася.

ето - всеки си е намерил отдушника, без него ще гръмнем

Владико Господи, Иисусе Христе, Боже наш, Който всичко държиш,
Святи и благословени и Вечносъществуващ Цар на царете и Господи на господарите!
Слава на Тебе седящия в светлината пред хиляди и милиони свети ангели и архангели.

Ти знаеш тайните на смирения Твой раб Киприян,
защото преди не познавах Тебе, Господи Вседържителю,
но Ти Сам Господи Иисусе Христе, повика мене недостойния
и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие
и да разпръсна силата на магията,
защото и аз, Господи, задържах облаците и те не пускаха дъжд,
връзвах земята и тя не даваше плод,
лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко,
правех мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки,
братя да се не виждат и семейства да се разделят,
правех зимата лято и лятото - зима.

Всичко лошо, което можех, правех,
затова, Господи, Боже наш, приеми моята смирена молитва
и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосaн от магията,
която пречи на Твоите люде и домa им
веднага, където се прочете тази молитва с вяра пред Бога,
да се освободи в името на Отца и Сина и Светия Дух.
Амин.

Житие на Свети свещеномъченик Киприан
и света мъченица Иустина

И откъдето и да е изпратена тази магия, нека се разпръсне от Твоите раби
и със силата на Честния и Животворящ кръст, който прогонва всяка вражеска сила. Амин.

Ако магията е сложена в праг или в кожа, или в желязо,
или под камък, или под земя, или под дърво, да се разпръсне като дим,
или ако е написана с мастило или кръв човешка
или кръв на добитък, или на риба, или с каквото и да е направена, нека се разпръсне от Твоите раби.
И ако магията е вързана с много възли или в кости прекарана, или в гроб през иглени уши, или в бунар хвърлена,
или с каквото и друго да е направена, нека се освободят Божиите раби /имената/ от всякакво зло действие на нечестивия дух,
така щото с дръзновение да казват: "Господ е мой защитник, няма да се уплаша от никакво зло."

Защото Ти, Господи, си с мене, Твоята десница ме успокоява
и тъй моля Ти се, Господи Боже Вседържителю, по молитвите на Твоя смирен раб Киприян,
простри Твоята мощна Десница и милостиво погледни на Твоите раби /имената/
и им изпрати мирен и верен ангел пазител от всякакво зло,
за да славят Тебе, Нашия Изкупител и Избавител
сега и винаги и во веки веков.
Амин!

Думите имат сила, доколкото има сила (и вяра) този, който ги използва. Молитвата на св. Киприан е най-добрата християнска молитва срещу магии и проклятия. Но тя, както и всяка друга молитва може само да усили и фокусира енергията на човек. Ако такава първоначално липсва или е слаба, нищо няма да се получи. С правенето на магии принципът е същия, както и с развалянето им.

преди 1 час, Shiniasu написа:

Думите имат сила, доколкото има сила (и вяра) този, който ги използва. Молитвата на св. Киприан е най-добрата християнска молитва срещу магии и проклятия. Но тя, както и всяка друга молитва може само да усили и фокусира енергията на човек. Ако такава първоначално липсва или е слаба, нищо няма да се получи. С правенето на магии принципът е същия, както и с развалянето им.

amazing-wallpapers-hd-images-cool-artwor

Адрес на магьосницата: http://thewallpaper.co/amazing-wallpapers-hd-images-cool-artworks-effects-download-wallpapers-colors-smart-phone-backgrounds-art-1639x1129/

Молитви за ограждане и защита

http://www.beinsadouno.com/old/prayers.php?cat=12

преди 4 часа, pa_pa написа:

видяхме я два пъти

кво да я прайм

:rolleyes:

преди 4 часа, pa_pa написа:

Кажи си молитвите, че току виж те омагьосала. 

хах нема начин пу пу

преди 1 час, haidukpikaso написа:

хах нема начин пу пу

haidukpikaso,

Вярата в Бог и вярата в магии са  несъвместими.

Сега седни, почети, осмисли и тогава пиши идиотските си глупости.

Виж задкулисните игрички на мен са ми чужди, а те са друга тема, различна от темата за магиите.

преди 19 минути, pa_pa написа:

haidukpikaso,

Сега седни, почети, осмисли и тогава пиши идиотските си глупости.

Виж задкулисните игрички на мен са ми чужди, а те са друга тема, различна от темата за магиите.

защо да са несъвместими - едното не пречи на другото

преди 11 минути, haidukpikaso написа:

защо да са несъвместими - едното не пречи на другото

преди 31 минути, pa_pa написа:

haidukpikaso,

Сега седни, почети, осмисли.

може да вярваш в Бог и пак да вярваш в магии и да ходиш при врачки

:D

Да, както и да дрънкаш по цял ден глупости, да създаваш интриги, да манипулираш хората ... .

Всичко може.

Редактирано от pa_pa (преглед на промените)

Наскоро една ме заля с такава помия по телефона, че за малко да се разболея.

И знаете ли какво направих?

Отидох в църква, запалих и свещичка пред иконата на Богородица и се помолих да и помогне да бъде здрава и щастлива.

Само нещастните хора са способни да изричат проклятия, да правят магии и да травмират хората.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

преди 23 минути, pa_pa написа:

Вярата в Бог и вярата в магии и проклятия са  несъвместими.

Ако бяха несъвместими нямаше да я има Киприяновата молитва.

И вярващи в Бог умишлено или не правят магии, защото магия се прави и с думи, внушаващи нещо недобро на този, към когото са отправени.

преди 15 минути, pa_pa написа:

Да де, ама това не е пречило на инквизицията да гори вещици столетия наред. Сега само ги анатемосват, т.е. отново вярват в тях. А и в Библията има споменати магьоснически практики. Даже има и некромантия:

Цитат

Първо Царе 28:7-201940 Bulgarian Bible (BG1940)

7 Тогава Саул каза на слугите си: Потърсете ми някоя запитвачка на зли духове, за да ида при нея и да направя допитване чрез нея. И слугите му му рекоха: Ето, има в Ендор една запитвачка на зли духове.

8 И така, Саул се предреши като облече други дрехи, и отиде, той и двама мъже с него, та дойдоха при жената през нощта; и <Саул> й рече: Почародействувай ми, моля, чрез запитване зли духове, и възведи ми, когото ти кажа.

9 А жената му каза: Ето, ти знаеш що направи Саул, как изтреби от земята запитвачите на зли духове и врачовете; тогава защо впримчваш живота ми та да ме умъртвят?

10 Но Саул й се закле в Господа, казвайки: Заклевам се в живота на Господа, няма да ти се случи никакво зло за това.

11 Тогава жената рече: Кого да ти възведа? А той каза: Самуила ми възведи.

12 И когато жената видя Самуила, извика със силен глас; и жената говори на Саула и рече: Защо ме измами? Ти си Саул.

13 И рече й царят: Не бой се; но ти какво видя? И жената каза на Саула: Видях един бог който възлизаше из земята.

14 И рече й: Какъв е изгледът му? А тя рече: Един старец възлиза, и е обвит с мантия. И Саул позна, че това беше Самуил, и наведе се с лицето си до земята та се поклони.

15 И Самуил каза на Саула: Защо ме обезпокои, като ме направи да възляза? И Саул отговори: Намирам се в голямо утеснение, защото филистимците воюват против мене, а Бог се е отдалечил от мене, и не ми отговаря вече нито чрез пророци, нито чрез сънища; затова повиках тебе да ми явиш що да правя.

16 Тогава Самуил рече: А защо се допитваш до мене, като Господ се е отдалечил от тебе и ти е станал неприятел?

17 Ето, Господ си извърши, според както бе говорил чрез мене; защото Господ откъсна царството от твоята ръка и го даде на ближния ти Давида.

18 Понеже ти не се покори на гласа на Господа, като не извърши върху Амалика <според> големия Му гняв, затова Господ ти направи това нещо днес.

19 При това, Господ ще предаде Израиля с тебе в ръката на филистимците; и утре ти и синовете ти ще бъдете при мене; и Господ ще предаде множеството на израилтяните в ръката на филистимците.

20 Тогава Саул изведнъж падна цял прострян на земята, защото се уплаши много от Самуиловите думи; нямаше сила в него, понеже не бе вкусил храна <през> целия ден и <през> цялата нощ.

преди 3 часа, pa_pa написа:

Да, както и да дрънкаш по цял ден глупости, да създаваш интриги, да манипулираш хората ... .

Всичко може.

хахаха нещо ме бъркаш с черен Петър

:lol6:

Тя инквизицията не само "вещици" е горяла ... .

Тежкоболните хора с молитви ли се лекуват?

Някои хора оправдават безчинствата, които вършат с "Господ така реши."- удобно, нали?

Щом вярата ти в Бог е достатъчно силна, няма да имаш нужда от Киприянова молитва.

Това е последният ми пост в тази тема. Няма смисъл.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.