Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се предпазим от магии и проклятия!

Featured Replies

Не сме на едно мнение за това, зашто ти си "Ма'ата-диплоМата". :)

Целта на Трансцеденталист е не да гледа света, а да гледа ОТВЪД НЕГО.

Но си права- чандала ще останат до края на КАЛИ-йуга ще видят всичкото зверство и падение.

Искат да гледат света- тяхна воля. материалния свят СПЕЦИАЛНО е създаден за най-низшите класи по духовност. Аватарите на Бога не слизат да се размножават и да оставят поколение и джинск, нито да се наслаждаават на материята със сетивата си, а да ПОКАЖАТ как трябва да се живее за да се излезе от мат. свят. Това явно не е за чандала, а за тези класи, които са между аватарите на Бога и чандала- 4те касти. Публикувано изображение

забраните си ги има- ИНАЧЕ СТАВА АНАРХИЯ. Но забраните ВСЕКИ САМ СИ ГИ НАЛАГА. Съобразно съзнанието.

За това казваме, че Сатурн и Козирог-архетип е ПОСЛЕДНИЯ диктатор в зоо-кръга. Колко писания в блога си изписах за Сатурн, ч е е последна 'цедка', че е гуруто на демоните, духовеъе и диктаторите, особенно, неосветената му-Лунна страна. Че нацима, комунизма, папизма, юдаизма и ислямът са под тази ЛУННА страна на Сатурн(е?- и някои модератори в този форум, те си знаят де :P )

Ако не искаш забрани-ще дойде момента, когато ще бъдеш 'свободна в материалне смисъл' като чанадала. Не знам дали разбираш за какво иде реч?...

Светът не е казарма, но думата disciple(ученик , учениците на Христос са наречени така на английски) иде от 'дисциплина'.

Брахманите и духовните учители са ВОЙНИЦИ БЕЗ МЕЧ И ЗЛОБА. Вярно-не налагат с казарма и оръжие реда, но не са бохеми, нали?... ;)

ПС: "Богоизбрани" са първите от списъка с чандала от подписа ми, а 'правоверни' са вторите. Те и за това са ПЪРВИ при ЧАНДАЛА!

За тях светът е ФАНТАСМАГОРИЯ и КОНСУМАЦИЯ.

На диплоМаата му харесва малко нектар и малко отрова-нали все пак си е ВеСни! ;) Баланс.

ВеСни, ако не усетят, че хармонията иде отвъд материята рискуват да бъдат идеални въжеиграчи, пазейки еквилибристика по въже, което, обаче се спуска надолу... Публикувано изображение

Спуска се надолу само онзи, който е бил ... горе... Публикувано изображение

Надявам се и ти да разбираш какво казвам, защото аз теб - перфектно. :P

• Отговори 332
  • Прегледи 154,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Спуска се надолу само онзи, който е бил ... горе... Публикувано изображение

Надявам се и ти да разбираш какво казвам, защото аз теб - перфектно. :P

Предпочитам да съм по-доле, но по-осъзнат, отколкото да съм по клоните и да подскачам докато клонът се счупи, обикновето от много маймуняци на един клон... :gift:Публикувано изображение:ill::rolleyes::jeer:

С бананов шейк ! ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Предпочитам да съм по-доле, но по-осъзнат, отколкото да съм по клоните и да подскачам докато клонът се счупи, обикновето от много маймуняци на един клон... :jeer:Публикувано изображение:P:rolleyes::ill:

С бананов шейк ! ;)

А, тук вече ми хареса!

Та, нали затова всички ние... слизаме - за да се доосъзнаем.

:gift: Много обичам бананов шейк. ;):PПубликувано изображение

А, тук вече ми хареса!

Та, нали затова всички ние... слизаме - за да се доосъзнаем.

:cheers: Много обичам бананов шейк. ;):PПубликувано изображение

Не яж и пий от храната на на по-високостоящите. :P

Публикувано изображение

Един ден и ти си била на толкова високо ниво! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Не яж и пий от храната на на по-високостоящите. :P

Публикувано изображение

Един ден и ти си била на толкова високо ниво! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Това зоофитнес ли е? Маймуната е яка. Маймунджулъците й още повече (гази/гъзи-фикиращите й отскоци най-вече). За разлика от нея, кравичката тренира само предни крайници, по-точно единият (по разбираеми причини коремните преси са й противопоказни). Другата маймуна, се прави на нещо по-висше от нея - човек, упражнява, вероятно, второто от петте тибетски упражнения-ритуали (за шестото акъл няма да й стигне, щото мозъка й вече е станал на боза от клатене).

Свинята, пък, по мое мнение, е най-близкото животно до човека, а не маймуната. Публикувано изображение

Обаче, най-много ме кефи змията, дето оня йога се опитва да омаява... Публикувано изображениеПубликувано изображение. Щото му казва нещо мъдро в неин стил: В момента, в който си помислиш, че ме владееш, ти вече си овладян. Публикувано изображение

Владеят те твоите страсти за овладяване, които са те привързали за инструмента.

Едно и също вещество може да бъде както лекарство, така и отрова. Пинизът е да се улучи дозата.

Така и с "духовността", "духовата музика" и змиите. Така и с магиите...

Темата е тъпа. Магия е всичко около нас за онзи, който не го разбира.

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Публикувано изображение

Влизам да чета за магии дами и г-да :yanim:

хайде нова тема за храни и напитки някой да отвори моля!

tuksum-по коя от двете теми да пиша:

за веджитата или магиите,а??

Коя храна омагьосва?

tuksum-по коя от двете теми да пиша:

за веджитата или магиите,а??

Коя храна омагьосва?

Аз ще спретна една тема за храните-афродизиаци/когато ми остане време/ Публикувано изображение

Магии, моля.

Как се омагьосва храна,защо и изобщо ако някой знае нещо по въпроса да каже.

Не съм чувала нищо по въпроса,освен приказката за Снежанка :)

аз не съм веджи Туки,осен когато съм на жито с мед или плодове с мед

и то без да имам за цел духовно извисяване

Как се омагьосва храна,защо и изобщо ако някой знае нещо по въпроса да каже.

Не съм чувала нищо по въпроса,освен приказката за Снежанка :)

аз не съм веджи Туки,осен когато съм на жито с мед или плодове с мед

и то без да имам за цел духовно извисяване

Храната се омагьосва много лесно - може и само с поглед - нали си чувала за т.нар. "лоши очи". В нет-пространството погледа ще го откриеш чрез писанията в постовете. Върни се малко по-нагоре из темата и ще забележиш... чий поглед какъв е... и какво го движи...

...

и до какво води...

----

"... без да имам за цел духовно извисяване."

точно тогава го правиш...

Не разбирам Маат за храната.

Лоши очи-добре,урочасваш храната и после какво може да стане

на този,който я изяде?!

Ако 10 ябълки са урочасани всички ли които ги хапнат,ще са омагьосани..

някак не го вярвам,някой да разкаже за подобен случай,аз не съм попадала на такова нещо никога

иначе с о-о 300 ккал дневно се извисявам залитайки..

наистина след о-о 5 дена глад умът става като бръснч,има нужда от тема

за храна в религии и мистика,мда

на този,който я изяде?!

някак не го вярвам,някой да разкаже за подобен случай,аз не съм попадала на такова нещо никога

А може би си попадала. Човек всеки ден влияе с мисълта си на храната, която готви. Когато храната става хубава или не съвсем, за това често пъти е виновна мисълта на хората. Важна е силата на мисълта. Тя влияе на всичко. Храната е от второстепенно значение, така както свещите и другите помощни материали са от второстепенно значение при правенето на магии.

А аз се чудя домашните любимци до каква степен попиват от енергията на своите стопани. Предметите попиват от енергията на притежателите си, домашните любимци също. Все пак те живеят заедно.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

на този,който я изяде?!

иначе с о-о 300 ккал дневно се извисявам залитайки..

наистина след о-о 5 дена глад умът става като бръснч,има нужда от тема

за храна в религии и мистика,мда

Всяко материално нещо, а в частност и храната като материя, има способността да съхранява енергия. Погледът (окото е най-сложно устроената част от мозъка) е проводник на мисълта.

Така с поглед се предава енергията на човека, който я е погледнал. В исляма защо мислиш, жените закриват лицата си...

Какво може да се случи на този, който изяде подобна енергийно заредена с лоша мисъл храна ли? Зависи от човека - ако е хиперсензитивен, но слаб мисловно, ще "прихване". Ако мисълта му е по-силна, обаче, никоя магия няма власт над него. С други думи - ако светлината е по-силна от мрака, чернилките нямат шанс...

В приказката за Снежанка има много поуки, Снежанка е неслучайно с това име - на снежна белота. Душата на човека никоя тъмнина не може да докопа, колкото и да се напъва.

----

от гладуване умът става като бръснач, ако го е имало и преди това...

умът няма нужда от теми за храни - друго има... апетити разни... и разнообразни... афродизиазни Публикувано изображение

:whist:

Всяко материално нещо, а в частност и храната като материя, има способността да съхранява енергия. Погледът (окото е най-сложно устроената част от мозъка) е проводник на мисълта.

Така с поглед се предава енергията на човека, който я е погледнал. В исляма защо мислиш, жените закриват лицата си...

Не мисля, че точно окото или поне не само окото предава енергията на човека. Достатъчно е мисълта да се насочи в дадена посока. Доказателство за това е факта, че е възможно да се въздейства на някого от разстояние, дори без снимка.

Не мисля, че точно окото или поне не само окото предава енергията на човека. Достатъчно е мисълта да се насочи в дадена посока. Доказателство за това е факта, че е възможно да се въздейства на някого от разстояние, дори без снимка.

Именно. В случая обяснявах на Aliah какъв е начинът да се въздейства на човека чрез храна. Окото и храната се явяват само проводници на мисълта. А мисъл се обезврежда единствено с друга мисъл - по-силна. Публикувано изображение

Целта на "дискриминирането на хранта" е по подобие на "дискриминирането на концепциите". Колкото дискриминация по външен белег(визия, принадлежност към общбост, т.нат.)токова казваме, че ДУХОВНАТА класа на инд. съзнание е по-ниска! Дори самата дума класа, дискриминация е ИЗПОЛЗВАНА от тези, които имат най-ниска таква, за да УЕДНАКВАТ ОТДОЛУ.

Храненето е като концепциите(доктрините)- ВСЕКИ СИ ГИ ИЗБИРА ИНДИВИДУЛАНО СЪОТВЕТСВАЩО НА СЪЗНАНИЕТО МУ.

Турците казват: "Зорлем гьозелък-олмаз"- насила хубуст и съзнание НЕ СТАВА! Публикувано изображение

Обаче бих добавил- и с хитросро и пропаганда- също!

така, че за храненето 'силата на мисълта' трябва да се ползва като МИСЪЛТА ЗА СИЛАТА! :whist:

Храненето в най-древни времена е било свързано с предлагане на храната ПЪРВО на боговете и после-ядене на остатъците.

така, че ако ядеш месо- ти предлагаш храната на тази част от божеството, което има тази характеристика- нишса енергия.

както виждаш, ако счетем за вярно тезата на материалистите, че 'на върха на хранителна пирамида били хищниците', то човекът е най-голям хищник, тъй като ЯДЕ ВСИЧКО, т.е. той е "ОМНИВОР"(omnivore).

Но материалистичното познание винаги е водело до задънена дупка(може да я наречеш дори и ка'аба, кабала, кабинет , кивот или куба! Публикувано изображение

"Човекът" е просто "етап на реализране на Божественото съзнание на душата". А такава имат и животните! ;) .

...така, че човек носи и животниско и божествено. Този, който иска да смесва животинско и божествено, казваме, че ЯДЕ ВСИЧКО- т.е. е ОМНИВОР.

Ма'ата има тази склонност... ;) поне за сега...

Животните нямат ИНДИВИДУАЛНА ДУША. Те имат само ГРУПОВ ДУХ. Затова се и тълпят на групи. В стадото/клана/глутницата им е най-добре.

ВеСните обичат хората, но мразят тълпите. Тълпата им нарушава естетическото чувство за хармония - там има неравномерно струпване и ескалиране на еднотипна енергия, а Весната обича разнообразието... Публикувано изображениеПубликувано изображение

• 1 месец по-късно...

Сигурно сте чували, че ако се намери сребърно кръстче на кръстопът, не трябва да се взема, защото е оставено там нарочно, за да се пренесат проблемите на оставилия го там човек в този, който ще го вземе. Ето една подобна история:

Животните нямат ИНДИВИДУАЛНА ДУША. Те имат само ГРУПОВ ДУХ. Затова се и тълпят на групи. В стадото/клана/глутницата им е най-добре.

ВеСните обичат хората, но мразят тълпите. Тълпата им нарушава естетическото чувство за хармония - там има неравномерно струпване и ескалиране на еднотипна енергия, а Весната обича разнообразието... Публикувано изображениеПубликувано изображение

И ние от зодиите, които се тълпим на стада, също не обичаме много тълпите. Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Въобще не вярвам на такива измишльотини... хах... я се свестете малко и почнете да мислите логично... повръща ми се като чета някои от мненията... ако толкова си мислите, че сте прокълнати... гледайте The Secret... не казвам, че работи... но поне малко позитивни мисли ще влязат в главите ви... Сребърни кръстчета, медальончета, амулетчета, пръстенчета.... не знам какво трябва да се случи на този свят, за да се избавим от тези проклети варварски вярвания... погледнете се отстрани и се вижте как слагате някое от изброените дреболийки и как казвате "защото съм урочасан/а"... и най-лошото от всичко е, че не змам какво да правя като видя нещо такова... да се смея ли или да плача... ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!!!

Аз не вярвах на такива работи и мислех тези които ходят по врачки и гледачки за хора със слаб характер, които вместо да си решат проблемите се занимават с глупости. Миналата година на 06.02 ми се роди племенник. Всичко беще наред докато през май не започнаха ремонт на апартамента си и не отидоха да живеят при майката на Ели/жената на брат ми./ 10 дни след като отидоха в тях детенце стана неспокойно, плачеше постоянно, отказа да яде и спи, въобще ад. Тръгнахме по доктори, казваха че нищо му няма, но нещата ставаха все по - зле. на 16 юни влезе в болница защото толкова отслабна, че почти се върна на теглото при раждането. Изследваха го за какво ли не, но нищо. Тогава една санитарка дала адреса на една гледачка на Ели и тя се обадила да уговори час. Жената и казала още по телефона, че ще я приеме същата вечер защото време нямало. Аз и мама се изпокарахме с нея и брат ми , но те не ни послушаха и отидоха. Жената изкъпала Сашко, дала им водата да я хвърлят във някоя река и им казала да разгледат хубаво матрака на детското легло и каквото намерят да го напикат и изгорят, а пепелта да я хвърлят в канала. Като разглеждали матрака видяли в единия край шито със син конец. Разпорили го и намерили вътре една изсъхнала жаба. Другото е история. А най - странното е, че не искала никакви пари! Да е жива и здрава баба Марга, че ни спаси Сашко.

Аз не вярвах на такива работи и мислех тези които ходят по врачки и гледачки за хора със слаб характер, които вместо да си решат проблемите се занимават с глупости. Миналата година на 06.02 ми се роди племенник. Всичко беще наред докато през май не започнаха ремонт на апартамента си и не отидоха да живеят при майката на Ели/жената на брат ми./ 10 дни след като отидоха в тях детенце стана неспокойно, плачеше постоянно, отказа да яде и спи, въобще ад. Тръгнахме по доктори, казваха че нищо му няма, но нещата ставаха все по - зле. на 16 юни влезе в болница защото толкова отслабна, че почти се върна на теглото при раждането. Изследваха го за какво ли не, но нищо. Тогава една санитарка дала адреса на една гледачка на Ели и тя се обадила да уговори час. Жената и казала още по телефона, че ще я приеме същата вечер защото време нямало. Аз и мама се изпокарахме с нея и брат ми , но те не ни послушаха и отидоха. Жената изкъпала Сашко, дала им водата да я хвърлят във някоя река и им казала да разгледат хубаво матрака на детското легло и каквото намерят да го напикат и изгорят, а пепелта да я хвърлят в канала. Като разглеждали матрака видяли в единия край шито със син конец. Разпорили го и намерили вътре една изсъхнала жаба. Другото е история. А най - странното е, че не искала никакви пари! Да е жива и здрава баба Марга, че ни спаси Сашко.

Това ми хареса.И кой е сложил жабата?

Публикувано изображение

О, да.Затова тигрите живеят на глутници, пантерите - на стада, лисиците - на ята, а мечките пък се делят на кланове....

От всички живи същества на земята точно човека е с най-развито стадно чувство и това го знаят и използват всички религиозни шарлатани, гуру-мошеници, че дори и най-некадърните политици....

ПП. Пий си хапчетата по-редовно...или кажи "не" на дрогата...

ППП. Съжалявам за оффтопика, ама не се сдържах...

Редактирано от tarot (преглед на промените)

Публикувано изображение

О, да.Затова тигрите живеят на глутници, пантерите - на стада, лисиците - на ята, а мечките пък се делят на кланове....

От всички живи същества на земята точно човека е с най-развито стадно чувство и това го знаят и използват всички религиозни шарлатани, гуру-мошеници, че дори и най-некадърните политици....

ПП. Пий си хапчетата по-редовно...или кажи "не" на дрогата...

ППП. Съжалявам за оффтопика, ама не се сдържах...

Посочил си няколко изключения,които потвърждават правилото.Не виждам тревопасни дето не живеят на стада.А за хората си прав.Извода е -само хищниците имат индивидуална душа. :)

И то не всички,а само тия дето не живеят на глутници. :angry::P:offtopic_s:

Редактирано от kenlee (преглед на промените)

аз сам сигорна ,че това се случва само на тези които искат да им се случват такива неща.Дори ми е непосилно да си го побера в главата,може би ,защото сам човек силно стъпил на земята,и не ми се налага да си разнообразявам живота по този начин.Знам че каквото и да ми се случва то е само плод на мои решения.... :baby: аз сам сигорна ,че това се случва само на тези които искат да им се случват такива неща.Дори ми е непосилно да си го побера в главата,може би ,защото сам човек силно стъпил на земята,и не ми се налага да си разнообразявам живота по този начин.Знам че каквото и да ми се случва то е само плод на мои решения.... :)

аз сам сигорна ,че това се случва само на тези които искат да им се случват такива неща.Дори ми е непосилно да си го побера в главата,може би ,защото сам човек силно стъпил на земята,и не ми се налага да си разнообразявам живота по този начин.Знам че каквото и да ми се случва то е само плод на мои решения.... :)

аз сам сигорна ,че това се случва само на тези които искат да им се случват такива неща.Дори ми е непосилно да си го побера в главата,може би ,защото сам човек силно стъпил на земята,и не ми се налага да си разнообразявам живота по този начин.Знам че каквото и да ми се случва то е само плод на мои решения.... :yanim:

това не е вярно. Всичко се определя от съдбата. А понякога има и магии. Но се развалят сами. Всяка магия има срок на действие.

това не е вярно. Всичко се определя от съдбата. А понякога има и магии. Но се развалят сами. Всяка магия има срок на действие.

Но докато им изтече срокът на действие от самосебе си, много лоши работи могат да ти се случат. А някой може и да умре. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.