Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се предпазим от магии и проклятия!

Featured Replies

здравейте магията ми я направиха по следния начин една циганка ме спря извика ме седнах донея на една пейка и почна да ми разправя някакви неща,позна някои нешта за мен за семеиството ми казами и че момиче което ме е харесвало ми е направило магия казами да оставя 2 лева на земята и да ми каже как мога да разваля магията . Дадох и почна да си говори нещо после ми каза да повторя някои думи казах и името си и тем подобни. после почна да ми разправя че трябва да си взема някаква билка разковниче казами че билката струва 120 лева някъде /така тук е проблема аз разбрах от нея че я продават в аптеките но явно тя ми е казала че тя ще ми я продаде за 120/ а аз разбрах че ми иска още 2.50 за да ми ги даде тази билка. дадох и 2.50 и тя каза ти шегуваш ли се с мен аз казах 120 лв за да ти дам билката тогава аз разбрах какво е станало и че не съм разбрал. Аз много много не вярвах на магии и казах че толкова пари не бих дал за такова нещо тя ми намекна че е на лошо ако даде приготвената ми билка на друг аз станах и си тръгнах казах и сичко хубаво и тя на мен и това беше общо взето. Така първо тя отказа 2 и 50 които и дадох сякаш знае че ще се върна и ще и дам 120 лв. И от тогава момичетата не ме поглеждат по улицата на всякъде сякаш не съществувам . пък преди това като си вървя по улицата момичетата се заглеждаха по мен отправяха ми съблазнителни погледи вобще нештата бяха други от където и да ги погледнеш . сега сигорно ще си помислите този се надува и тъи нататък че момичетата го заглеждали тем подобни. моляви помагаите как мога да разваля тази магия. съжалявам за правописните грешки

• Отговори 332
  • Прегледи 154,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

От кой град си? В София всеки четвъртък в църквата "Света София" (до "Шератон") се четат Киприановите молитви Те са за разваляне на магии

здравейте

една циганка ме спря извика ме седнах донея на една пейка

и почна да ми разправя някакви неща,позна някои нешта за мен за семеиството ми

малко извън темата ама би ли пояснил какво точно ти позна тая мургава шарлатанка

какво ще рече някой неща , правиш ли разлика между някой неща конкретни факти от живота ти и общи приказки отнасящи се за всеки.

Ами заглеждали са те, защото сигурно е личало колко си лековерен. Как може още да има хора, които да се връзват на такива шарлатан(к)и ? После се чудим защо сме си избирали некадърни и лъжливи управници.

малко извън темата ама би ли пояснил какво точно ти позна тая мургава шарлатанка

какво ще рече някой неща , правиш ли разлика между някой неща конкретни факти от живота ти и общи приказки отнасящи се за всеки.

първото нещо което позна е че като малак ме е блъснала кола и съм се отървал само с лека оплаха

второто че в нашето самеиство някой нее добре с здравето не обоснови кои но все пак.

трето че имам сестра

четвърто че е имало несподелена любов че едно момиче ме е харесвало но не съм отвърнал на любовта и и тя ме е орчасала до 32 години да не ми върви с любовта

само едно нещо не позна но то е незначително

мерси за отговорите от Варна съм но сериозно може да отида до София и да посетя църквата.

първото нещо което позна е че като малак ме е блъснала кола и съм се отървал само с лека оплаха

второто че в нашето самеиство някой нее добре с здравето не обоснови кои но все пак.

трето че имам сестра

четвърто че е имало несподелена любов че едно момиче ме е харесвало но не съм отвърнал на любовта и и тя ме е орчасала до 32 години да не ми върви с любовта

мерси за отговорите от Варна съм но сериозно може да отида до София и да посетя църквата.

Първо помисли преди да тръгнеш, къде има по-голяма симетрия и кое е по-окултно за комбинация:

09.01.09

или

10.01.09

?... Публикувано изображение

трето че имам сестра

ясно така си бях и помислил , общи приказки . нямаше ли наблизо някой по голям кол да я запукаш тая

Вярно е, че някои циганки притежават екстрасенски способности. Но, не забравяй, че те са мошенички, които гледат да ти вземат парите. Познала е? Добре! Може и да има ясновидска дарба, ако приемем, че ти не си й подсказал сам подорбностите от личния си живот. Циганките са лъжливи мошенички. Това, че мислиш, че имаш магия и че момичетата не те заглеждат, според мен е резултат от твоето самовнушение. Има внушение и самовнушение. Може да ти е внушила, може и ти да си си самовнушил, че имаш магия. Колкото повече мислиш, че е вярно и колкото повече вярваш, че има лоша поличба над теб, толкова повече събитията около теб ще затвърждават това. Лошите мисли привличат лошото. Ако това ще ти помогне да се успокоиш, отиди на църква. Като се успокоиш и повярваш, че нямаш магия и забравиш напълно за случката, ще се оправиш.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Като ти каже,някоя циганка така,не и обръщай внимание ! Знаеш ли,от 2-ри някъде до сега,са ме заговаряли 3-циганки,

и много се изнервям като почнат,шЪ патуваш не знам си какво ' още една ако ме заговори ши я вкарам в някоя кофа ' ?

Също така внимавай че някоя може да тръгне след теб и да разбере къде живееш - имай го в предвид и това ?

Вярно е, че някои циганки притежават екстрасенски способности. Но, не забравяй, че те са мошенички, които гледат да ти вземат парите. Познала е? Добре! Може и да има ясновидска дарба, ако приемем, че ти не си й подсказал сам подорбностите от личния си живот. Циганките са лъжливи мошенички. Това, че мислиш, че имаш магия и че момичетата не те заглеждат, според мен е резултат от твоето самовнушение. Има внушение и самовнушение. Може да ти е внушила, може и ти да си си самовнушил, че имаш магия. Колкото повече мислиш, че е вярно и колкото повече вярваш, че има лоша поличба над теб, толкова повече събитията около теб ще затвърждават това. Лошите мисли привличат лошото.

Мда,така е:може сам да се урочаса човек.

Може някое заглеждащо го момиче да му неправило магия

неволно,случва се.

А от циганките се пазете,не им се хващайте на номерата!

Мда,така е:може сам да се урочаса човек.

Може някое заглеждащо го момиче да му неправило магия

неволно,случва се.

А от циганките се пазете,не им се хващайте на номерата!

Може, но се съмнявам. Днес като си ходех по улицата една циганка се опитваше да спре един млад мъж, за да му гадае. Той не и обърна внимание и тя се опита съвсем леко да провери дали аз ще и обърна внимание. Мисля, че е много важно човек никога да не се спира да приказва с циганки, които искат да му гадаят. Има няколко причини за това - психологически и хм... хипнотични. Преди доста време писах как руските циганки хипнотизират хората и те ги водят в домовете си и им дават скритите пари и бижута. После няколко дни не могат да се свестят, защото циганките не ги извеждат от хипнозата. За щастие, в България не се чуват подобни случаи. Явно българските циганки са на доста по-ниско ниво по отношение на мошеничествата и предаваните в поколенията специални спообности.

Преди доста време писах как руските циганки хипнотизират хората и те ги водят в домовете си и им дават скритите пари и бижута. После няколко дни не могат да се свестят, защото циганките не ги извеждат от хипнозата. За щастие, в България не се чуват подобни случаи. Явно българските циганки са на доста по-ниско ниво по отношение на мошеничествата и предаваните в посколенията специални спообности.

Това сериозно ли Публикувано изображение

Вярно,че руснаците много си падат по тези паранормални неща,вкл.хипноза

Руските циганки ще да са преминали курс на обучение по хипноза :beat:

такава циганка не е трудно да хипнотицира млад мъж нали tuksum:

http://www.barynya.com/bellydance/images/sevina/gypsy01.jpg

сега сериозно:как така те хипнотизират,на улицата ли Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеСпри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш! Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама много са крийш! Пусни на чиляка...оторизейшън­, стига го мъчи с тоз рикуест!

:huh:

Това сериозно ли Публикувано изображение

Вярно,че руснаците много си падат по тези паранормални неща,вкл.хипноза

Руските циганки ще да са преминали курс на обучение по хипноза :beat:

такава циганка не е трудно да хипнотицира млад мъж нали tuksum:

http://www.barynya.com/bellydance/images/sevina/gypsy01.jpg

сега сериозно:как така те хипнотизират,на улицата ли Публикувано изображение

http://www.dnes.bg/article.php?id=42952

Някаква млада руска шампионка по нещо си обясняваше по телевизията как завела циганката в дома си и и дала парите и бижутата си.

леле ако е вярно Публикувано изображение

а от хипноза как да се предпазваме?

за хипноза не трябваше ли тишина,махало...ъпгрейдвали са се циганките :P

Ъпгрейдвали? Те тези знания май си ги имат отдавна. Това са древни знания, предавани от поколение на поколение.

трето че имам сестра

Те и на мен всяка следобед ми разказват различни неща, докато минавам покрай тях, навъдили са се едни циганки във Варна и обикалят около болниците и спират балъците. Онзи ден така като подминах една, която ми казваше докато бързах за работа, че имам душманка от мъжка страна, ахахааааааааааа, като я подминах, на ъгъла изскочиха две други млади и ми казват: "Не правиш хубаво, тая е стара врачка и като я подминаваш така, няма да ти върви." Смея се: "Всичките стари врачки на тоя свят да се съберат насреща ми и да ги подмина, на мен пак ще ми върви." А те ми отвръщат: "Ти за два лева ли си?" Не съм за два, не съм и за двайсе, но мразя да ме лъжат." Върнах се и погледнах жената в очите. Старата циганка имаше добри очи. Беше висока и слаба жена, леко попрегърбена, допушваше цигара и се оглеждаше къде да я хвърли... за разлика от тапирите, които дори не опитваха да загасят цигарите си преди да ги хвърлят на почистените улици. Дожаля ми за нея, беше студено, а тя бе облечена само с една жилетка. Очите й бяха добри...

Абе Maat-какви добри очи!?

Гледа те в очите и те лъже!

Хипнотизирала те е,но не го съзнаваш Публикувано изображение

че крадат,лъжат и правят магии бях чувала,но за хипнозата не :)

Редактирано от Aliah (преглед на промените)

Някои стари циганки наистина имат добри очи и се вижда доста мъдрост в тях. Може би тези жени са като мафиотите от миналите години - искат да се занимават с легален бизнес и да печелят пари по честен начин, но нямат нужните знания, способности и други работи, за да го направят. Затова карат по старо му и правят това, което могат, за да печелят пари.

Скъпа Али,

В България преди 4-5 години по кабелярките имаше едно предаване по "канал8" -"Разваляне на магии с кур'ан", водеше го Шариф Ходжа.Това си го спомням. Дори бях мернал какво амулети и атрибути ползва- досущ като въпросната ЧАНДАЛА. :rolleyes:

за връзката между тях- справка подписа на акаунта ми. ;) и публикациите в блога ми.

Не. Тази не ме излъга. Когато се върнах и се взрях в очите й, тя разбра. Малко хора притежават умението да разбират без думи. Повечето дори и като на профан да обясняваш, пак не те разбират и си знаят своето. А тази жена разбра без дори и дума да обеля. Взе парите смутено и каза само "Господ здраве да ти дава, чедо." Разбра, че не прося илюзии, просто дадох, защото аз така поисках. Има огромна разлика.

Скъпа Али,

В България преди 4-5 години по кабелярките имаше едно предаване по "канал8" -"Разваляне на магии с кур'ан", водеше го Шариф Ходжа.Това си го спомням. Дори бях мернал какво амулети и атрибути ползва- досущ като въпросната ЧАНДАЛА. :rolleyes:

за връзката между тях- справка подписа на акаунта ми. ;) и публикациите в блога ми.

Абе то имаше и други предавания, май, с участието на всякакви мошеници, не знам спряха ли ги вече. Много луд народ се навъди, ей.

Не. Тази не ме излъга. Когато се върнах и се взрях в очите й, тя разбра. Малко хора притежават умението да разбират без думи. Повечето дори и като на профан да обясняваш, пак не те разбират и си знаят своето. А тази жена разбра без дори и дума да обеля. Взе парите смутено и каза само "Господ здраве да ти дава, чедо." Разбра, че не прося илюзии, просто дадох, защото аз така поисках. Има огромна разлика.

Абе то имаше и други предавания, май, с участието на всякакви мошеници, не знам спряха ли ги вече. Много луд народ се навъди, ей.

Сега не следя нещата, но доскоро всякакви странни хора предсказваха по телефона разни неща на зрителите. А за допълнителна информация и изчистване от лошите енергии, ги пращаха да им се обадят по телефона след предаването, за да уточнят подробностите (и сумата, която ще се заплати).

Ма'ата,

да ти споделя нещо- НИКОГА не се спирам при чандала за гадаене по улицата! :) При задявка от тяхма страна "добро ще видиш, късмет ще имаш, много си благороден и т.нат"., дето го правя седнали на пейка на пътя ти, аз им казвам просто спокойно "Хари бол" и доброжелателно ги отминавам. Публикувано изображение

Просто защото съм чел свещените писания на ВЕДИте, ШАСТРИТЕ(sastras):

Закон на Ману, третият едикт /Авадана Шастра I/, който се отнася за "мръсните зеленчуци", определя лука и чесъна за единствена храна на чандала, позовавайки се на писанието, че не им се разрешават житни растения и плодове, съдържащи в себе си семена. При това на чандала се забранява употребата на огън и вода за приготвянето им. Същият едикт постановява, че чандала нямат право да черпят вода от реките, изворите и езерата, а само от блатните ръкави и следите в калта, оставени от животинските копита. Било им е забранено да перат дрехите си и да се мият, защото определената за тях вода е можела да се използва само за утоляване на жаждата. И накрая, на жените от кастата на ратаите шудра е било забранено да акушират жените чандала, а на последните - да си помагат една на друга при раждане. Резултатите от тази санитарна дейност не закъснели – смъртоносни епидемии, жестоки полови болести. Самият Ману казва: “Чандала са плод на лош брак, на кръвосмешение и престъпление”. За облекло чандала могат да използват само дрипите на умрелите, за съдове употребяват строшени глинени гърнета, а за накити – старо желязо. На богослуженията били длъжни да боготворят злите духове – и без почивка да странстват от място на място. Забранено им е било да пишат от ляво на дясно, както и да използват за писане дясната си ръка – тази ръка и изобщо движението “от ляво на дясно” са били добродетели, запазени за благородните…”.

....направи 'линк' с това що е мотото в подписа на акаунта ми... :rolleyes:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ма'ата,

да ти споделя нещо- НИКОГА не се спирам при чандала за гадаене по улицата! ;) При задявка от тяхма страна "добро ще видиш, късмет ще имаш, много си благороден и т.нат"., дето го правя седнали на пейка на пътя ти, аз им казвам просто спокойно "Хари бол" и доброжелателно ги отминавам. Публикувано изображение

Просто защото съм чел свещените писания на ВЕДИте, ШАСТРИТЕ(sastras):

Закон на Ману, третият едикт /Авадана Шастра I/, който се отнася за "мръсните зеленчуци", определя лука и чесъна за единствена храна на чандала, позовавайки се на писанието, че не им се разрешават житни растения и плодове, съдържащи в себе си семена. При това на чандала се забранява употребата на огън и вода за приготвянето им. Същият едикт постановява, че чандала нямат право да черпят вода от реките, изворите и езерата, а само от блатните ръкави и следите в калта, оставени от животинските копита. Било им е забранено да перат дрехите си и да се мият, защото определената за тях вода е можела да се използва само за утоляване на жаждата. И накрая, на жените от кастата на ратаите шудра е било забранено да акушират жените чандала, а на последните - да си помагат една на друга при раждане. Резултатите от тази санитарна дейност не закъснели – смъртоносни епидемии, жестоки полови болести. Самият Ману казва: “Чандала са плод на лош брак, на кръвосмешение и престъпление”. За облекло чандала могат да използват само дрипите на умрелите, за съдове употребяват строшени глинени гърнета, а за накити – старо желязо. На богослуженията били длъжни да боготворят злите духове – и без почивка да странстват от място на място. Забранено им е било да пишат от ляво на дясно, както и да използват за писане дясната си ръка – тази ръка и изобщо движението “от ляво на дясно” са били добродетели, запазени за благородните…”.

....направи 'линк' с това що е мотото в подписа на акаунта ми... ;)

Тук не сме на едно мнение. Явно нищо не разбра от това, което казвам. Човек може да се спре не само, за да вземе (страхливите и суетните се спират за да вземат и на такива нека им да ги лъжат циганките). Човек може да бъде на някое място по безброй други причини. Например, за да види с очите на една стара циганка света...

А ти какви ми ги разправяш - забрани разни... пък уж религията, която изповядваш, била от неказармен тип. Като чуя, че някой ми говори за благородни и богоизбрани, духвам веднага от там... и телом и духом. Публикувано изображение:ph34r:

Тук не сме на едно мнение. Явно нищо не разбра от това, което казвам. Човек може да се спре не само, за да вземе (страхливите и суетните се спират за да вземат и на такива нека им да ги лъжат циганките). Човек може да бъде на някое място по безброй други причини. Например, за да види с очите на една стара циганка света...

А ти какви ми ги разправяш - забрани разни... пък уж религията, която изповядваш, била от неказармен тип. Като чуя, че някой ми говори за благородни и богоизбрани, духвам веднага от там... и телом и духом. Публикувано изображение;)

Не сме на едно мнение за това, зашто ти си "Ма'ата-диплоМата". :ph34r:

Целта на Трансцеденталист е не да гледа света, а да гледа ОТВЪД НЕГО.

Но си права- чандала ще останат до края на КАЛИ-йуга ще видят всичкото зверство и падение.

Искат да гледат света- тяхна воля. материалния свят СПЕЦИАЛНО е създаден за най-низшите класи по духовност. Аватарите на Бога не слизат да се размножават и да оставят поколение и джинск, нито да се наслаждаават на материята със сетивата си, а да ПОКАЖАТ как трябва да се живее за да се излезе от мат. свят. Това явно не е за чандала, а за тези класи, които са между аватарите на Бога и чандала- 4те касти. Публикувано изображение

забраните си ги има- ИНАЧЕ СТАВА АНАРХИЯ. Но забраните ВСЕКИ САМ СИ ГИ НАЛАГА. Съобразно съзнанието.

За това казваме, че Сатурн и Козирог-архетип е ПОСЛЕДНИЯ диктатор в зоо-кръга. Колко писания в блога си изписах за Сатурн, ч е е последна 'цедка', че е гуруто на демоните, духовеъе и диктаторите, особенно, неосветената му-Лунна страна. Че нацима, комунизма, папизма, юдаизма и ислямът са под тази ЛУННА страна на Сатурн(е?- и някои модератори в този форум, те си знаят де ;) )

Ако не искаш забрани-ще дойде момента, когато ще бъдеш 'свободна в материалне смисъл' като чанадала. Не знам дали разбираш за какво иде реч?...

Светът не е казарма, но думата disciple(ученик , учениците на Христос са наречени така на английски) иде от 'дисциплина'.

Брахманите и духовните учители са ВОЙНИЦИ БЕЗ МЕЧ И ЗЛОБА. Вярно-не налагат с казарма и оръжие реда, но не са бохеми, нали?... ;)

ПС: "Богоизбрани" са първите от списъка с чандала от подписа ми, а 'правоверни' са вторите. Те и за това са ПЪРВИ при ЧАНДАЛА!

За тях светът е ФАНТАСМАГОРИЯ и КОНСУМАЦИЯ.

На диплоМаата му харесва малко нектар и малко отрова-нали все пак си е ВеСни! ;) Баланс.

ВеСни, ако не усетят, че хармонията иде отвъд материята рискуват да бъдат идеални въжеиграчи, пазейки еквилибристика по въже, което, обаче се спуска надолу... Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.