Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се предпазим от магии и проклятия!

Featured Replies

Баене И Гадаене - видео!
  • Отговори 332
  • Прегледи 154,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сега и един по-сериозен въпрос - Защо хората с разни по-особени способности са отделени от другите? Знаете много добре, че са отделени - често още от детството.

Би ми било интересно да науча повече.

Четох, че извора на тази практика е по Персия някъде, а винаги свързвах с българския фолклор. Интересно.

Видовете баене също... - за уроки, за колики, за ечемик, за лоши очи, за завист и прочие...

Било дарба, не можел всеки.

Или трябвало да се "открадне" умението, както и нашепваните думи.

До колко помага и до колко вреди.

До колко е магьосничество.

Все интересни въпроси възникват...

баба ми беше баячка. но меже би беше решила, че съм недорасла и предаде баенето на една , която не я познавам, но майка ми казваше, че често почнала да я навестява преди да умре. обаче какво и е предала не знам.

при мен остана една връзка с кръстчета които ползваше.

на мен най- често ми баеше против страх, защото като по- малка все се стресках от нещо и после имах кошмари.

правеше го със забрадката си. слагаше края на забрадката на върха на малкото ми пръстче и я опъваше до лакътя ми. мястото на забрадката където стигаше да лакътя връзваше с червен конец, после взимаше забрадката в ръка и без да ме докосва я двежеше от главата до краката с леки движения, като си мърмореше под носа. после разтваряше забрадаката и мереше същото разстояние от върха на забрадката , до белязаното място , от пръста до лакътя.винаги имаше разлика, и тя казваше че това е страха , който сега ще изчезне.трябваше да преспя с кончето под възглавницата , а на сутринта, майка ми го изгаряше, а пепелта трябваше да се разпръсне на кръстопът.

това помня.

баеше против уруки и разни други неща. хората я познавах и често имаше посетители.

от край време в България се преплита християнството с разни езически ритуали и вярвания, така че мисля , че това си е нещо от нашия фолклор .

"И така драги зрители, не ходете по баячки и по магьосници, елате при нас, елате при нас - само при нас и никъде другаде няма да откриете истината. Всичко друго е от дявола, от сатаната, само ние сме истината и никой друг..."

Като чуя подобни агитации и гледам да си плюя на петите. Кой го казва - законните баячи ли... Поповете са по-големи баячи - всички тези молитви и обръщения към господа, са вид формули и баене. В християнската религия е инфилтрирано страшно много от езичеството и вече не е чисто дори и в църквата. Осветяването на водата какво е, ако не магически ритуал. Ами освещаването на елея... Попа се затваря в олтара и произнася разни заклинания... ти казваш три пъти разни молитвички и те мажат с разни мазилца - същото е, с тази разлика, че едните баячи са институционализирани, а другите - не. Далеч от всички - и от едните и от другите - това е истината за мен. Бог е в сърцето на всеки човек, той не е при поповете, колкото и да им е тъжно, че губят играта.

Тази жена, която разказваше във филмчето, е зомбирана яко - преди от едни, сега от други... Има хора, на които просто им е трудно да мислят самостоятелно и търсят причините за нещастията си отвън. Такива утре и от Христа ще се отметнат, ако нещо животът им отново не потръгне според техните претенции. Ала трагедията е тази, че претенциите нямат съответствие с възможностите понякога... често. За мен диагнозата е ясна. Гледайте добре филма, драги зрители, попът е хипнотизатор с голямо шкембе, бледо копие на Кашпировски.

Сега и един по-сериозен въпрос - Защо хората с разни по-особени способности са отделени от другите? Знаете много добре, че са отделени - често още от детството.

Да попитам пак.

Да попитам пак.

тебе са те отделили отт малка , даже и по форумите те отделят , ама ти пак си питаи де

Да попитам пак.

какво ще питаш защо те отделят от другите? И да се занимаваш с размишления, и предпазване от злоба и проклятия и тем подобни-- съдбата си е решила в каква посока да върви и какво да прави. И не можеш да я измислиш. Хората станаха хора, отидоха в Космоса , ние простосмъртните си приказваме за талисмани и амулети.Каква ирония! :speak:

Аз ще ви кажа нещо по добро от това което е писал автора по темата.

Всичко това което изброи са бабини суеверия.

Вярата в Бог умъртвява магиите , Християни или други няма значние бог за всички е 1.Молитвата към Бог е много важна

Колкото по силно вярвате в магията - тя увеличава моща си

Дори и да резбере кои ви прави/направил магии няма смисъл да му посягате било то физически или психически.Защо ? - Магията се връща като бумеранг в направяча , и колкото по добре се държите с направяча толкова по бързо магията ще му се върне

При направа на Магия не изпадайте в паника - това е нещо нормално , целта на магиите е да ви съсипят,безбрачие,здраве и тнт. Бих препоръчал няколко ясновидци но .. просто няма смисъл те са навсякаде само да допълня че 50-60% от тях са шарлатани,психотерапевти.

Как да познаете кой е истинския ясновиедц .. можете да му зададате само 1 въпросче "Кажи нещо което само аз го знам или в момента какво си мисля ? Нещо от тоя род.

За предпазване oт магии знам само 1 суеверие .. със сол наръсвате около Къщата ако е апартамент пред входа пред терасата.Но вярата в Бог с нищо не се заменя.

Поздрави - Stambini.

Редактирано от Stambini (преглед на промените)

Аз ще ви кажа нещо по добро от това което е писал автора по темата.

Всичко това което изброи са бабини суеверия.

Вярата в Бог умъртвява магиите , Християни или други няма значние бог за всички е 1.Молитвата към Бог е много важна

Колкото по силно вярвате в магията - тя увеличава моща си

Дори и да резбере кои ви прави/направил магии няма смисъл да му посягате било то физически или психически.Защо ? - Магията се връща като бумеранг в направяча , и колкото по добре се държите с направяча толкова по бързо магията ще му се върне

При направа на Магия не изпадайте в паника - това е нещо нормално , целта на магиите е да ви съсипят,безбрачие,здраве и тнт. Бих препоръчал няколко ясновидци но .. просто няма смисъл те са навсякаде само да допълня че 50-60% от тях са шарлатани,психотерапевти.

Как да познаете кой е истинския ясновиедц .. можете да му зададате само 1 въпросче "Кажи нещо което само аз го знам или в момента какво си мисля ? Нещо от тоя род.

За предпазване oт магии знам само 1 суеверие .. със сол наръсвате около Къщата ако е апартамент пред входа пред терасата.Но вярата в Бог с нищо не се заменя.

Поздрави - Stambini.

Браво Stambini, мисля, че с възрастта поумняваш. Много добре си казал всичко в поста си. Напълно те подкрепям. :shake_puter:

Браво Stambini, мисля, че с възрастта поумняваш. Много добре си казал всичко в поста си. Напълно те подкрепям. :angry:

това ще да е заразно , като видях Stambini каква тема е пуснал тая сутрин ... почнаха да му се губят моменти ... първи признаци да зачести с постовете в теми като магии и заклинания
  • 4 седмици по-късно...

Гледах вторият ти видеоклип, който си пуснал в новия си профил - този за шаманите. Публикувано изображение

Първо искам да те поздравя! Това е първият ти видеоклип, в който разбрах всичко (ако предишните не ги разбирах, причината не беше в английския език). Хубаво си направил последния си видеоклип. И картинките бяха хубави.

И сега да те питам - смяташ, че шаманите са в Майя, защото взимат опиати и почитат животни, които се свързват с Майя и Шива, така ли?

Публикувано изображениеПубликувано изображение

моля ви се бе хора ние на коя планета живеем Публикувано изображениеПубликувано изображение

много сори ама ... аз в такиа не6та не вярвам .. Публикувано изображение

моля ви се бе хора ние на коя планета живеем Публикувано изображениеПубликувано изображение

Принципно няма да кометирам нито темата, нито раздела, нето пишещите, но има решение - недей да четеш.

И кво? Дойде тук, за да ни обадиш, че не вярваш в такива неща ли? Много хубав аватар! Предполагам, че отговаря на ума ти. Публикувано изображение

Шегичка (почти)

Принципно няма да кометирам нито темата, нито раздела, нето пишещите, но има решение - недей да четеш.

За сметка на това пък, ти четеш, та пушек се вдига. Малко по-рано днес пак те видях да четеш тук. Публикувано изображение

И кво? Дойде тук, за да ни обадиш, че не вярваш в такива неща ли? Много хубав аватар! Предполагам, че отговаря на ума ти. Публикувано изображение

Шегичка (почти)

За сметка на това пък, ти четеш, та пушек се вдига. Малко по-рано днес пак те видях да четеш тук. Публикувано изображение

Това че са простотии, не значи че не са ми итересни Публикувано изображение

А и понякога много се смея, когато се намеси един колега.

Редактирано от frason (преглед на промените)

Преди време един познат американец ми разкри, че бърбън пазел от магии и проклятия. Мисля, да се предпазя стабилно !

Преди време един познат американец ми разкри, че бърбън пазел от магии и проклятия.

Мисля, да се предпазя стабилно !

Явно редовно се предпазваш от магии, защото, когато решиш да се предпазваш идваш тук и пишеш нещо!

Явно редовно се предпазваш от магии, защото, когато решиш да се предпазваш идваш тук и пишеш нещо!

Ти на това редовно ли му викаш ?

Добре, че съм почти въздържател.

Ти на това редовно ли му викаш ?

Добре, че съм почти въздържател.

Хи хи Като ти чета постовете тук, а и не само оставам с друго впечатление.

:):P

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

:):P

Сега, сигурно трябва да кажа, че се чувствам поласкан :)

;):idea:

За много години на всички съфорумци!

Желая ви много здраве и никакви магии да не ви досегнат!

Желая ви повече пари от миналата година, по-качествен секс, по-интересни развлечения!

сега- за магиите. Чела съм , че трябва да се носи мъничко пакетче или торбичка с морска сол против негативни въздействия. Не знам колко е вярно. Или цвят от невен или розмарин

За много години на всички съфорумци!

Желая ви много здраве и никакви магии да не ви досегнат!

Желая ви повече пари от миналата година, по-качествен секс, по-интересни развлечения!

сега- за магиите. Чела съм , че трябва да се носи мъничко пакетче или торбичка с морска сол против негативни въздействия. Не знам колко е вярно. Или цвят от невен или розмарин

Солта притежава способността да изчиства от негативни енергии!

Според мен не съществуват такива работи.Просто човек си създава начини ужким да се предпази. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Според мен не съществуват такива работи.Просто човек си създава начини ужким да се предпази. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Варно е, че силата на мисълта и вярата може в много от случаите да те предпази от магии и да те направи в голяма степен "недосегаем" за някои зли хора. Има и обратния случай - хората си въобразяват, че им е направена магия, създават си фикс-идея и чрез силата на мисълта си неволно така подреждат нещата в живота си или здравето си (ако се страхуват то да не се засегне), че сами си навреждат.

http://www.vbox7.com/play:fe9f15c3

Здравейте,

С този клип искам да помогна - с няколко изречения, без излишни обяснения - всеки разбира по своему!

Мястото и човека в клипа, както и чистотата на духа им ме спасиха, върнаха ме и ми помогнаха в живота ми, чрез тях и от тях научих за силата на молитвата и духовността!

И никакви по вид и размер магии и проклятия не ме стряскат, защото си имам ходатаи.

Ади

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.