Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се предпазим от магии и проклятия!

Featured Replies

преди 5 часа, realno написа:

Библията е писаното Божие слово.

Ако магиите са окултни практики, произхода, на който е от дявола, правейки се с цел да бъдем добре или зле на земята под негово влияние /дявола/, то акцента на Библията е върху вечния живот след смъртта. 

Магиите носят проклятия и обладаване от демони, а Библията , благословения /ако я живееш/.

Предполагам знаеш това и въпроса ти бил риторичен, но е е добре пак да го чуеш.

И според мен магията представлява окултно призоваване на зли демонични сили с цел умишлено да се вреди на други хора.

Моето мнение е, че онези, които ходят при разни окултисти, ходжи, магове, екстрасенси, баячки, уж "да им развалят магията" и "да им развързват късмета" всъщност без да знаят си навличат още по-големи беди, неприятности и нещастия в живота.

• Отговори 332
  • Прегледи 153,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам ти какво разбираш под енергиен вампир, но ще се опитам да ти обясня какво разбирам аз. Енергиен вампир е всеки, който изважда извън равновесие хората около себе си. Има хора, които много оби

• Ванга на Лили: Никаква магия не може да ти навреди! Примата Лили Иванова продължава да прави планове за след края на света, тя има неизчерпаеми идеи и въпреки последния си грандиозен концерт в Арена А

• Мойра
    Мойра

Чак сега видях въпроса, но съм сигурна, че всичко е наред. Това не е поверие, а суеверие, така че повод за безпокойство няма. Ето една полезна информация за тези, които имат малки деца.

Публикувани изображения

на 3.08.2018 г. в 14:14, realno написа:

Ако вярвате в Исус и Словото Му няма да имате нужда от демоничните практики на магиите. 

Аз пък вярвам в плюшеното си мече ! :)

.....то ми говори и ми носи приятни сънища....:lol6:

на 2.08.2018 г. в 23:39, darkterminal написа:

Същото е и когато някой знаещ не иска да си хаби нервите и времето и да си разваля комфорта да доказва нещо на някой неспособен го осъзнае (или поне имащ дълъг път до осъзнаването)... Млъква и го оставя да си троши главата...

Не казвам, че някой от двама ви е прав или че не е прав... Просто добавям малко цветове в картинката...

Прав си ! Но какво разбираш под "доказателство" ? :nono:........измислиците (причу ми се , привидя ми се , стори ми се , вярвам го.....и т.н. подобни) не са доказателство ! .....

Елементарна подмяна на една измислица с друга ! :nono:

......Защото АЗ-ът "разговаря с боговете" , т.е. сам със себе си ! И в същност всеки го прави малко или много , според това което и колкото му е у главата..... .

Това не е шизофрения , а е природно дадено ни качество - възможност за отражение на отражението (тук са необходими специфични знания , които никой не е "длъжен" да притежава) . Без това качество си оставаме папагали , т.е. добитък . Това качество , отражение на отражението дава способността за мислене , прави ни Човеци.... Проблем е когато това ни качество е увредено , или отказваме да го ползваме по предназначение...:nono:...

Друг проблем е дали АЗ-ът това го знае и колко го разбира....Казано по друг начин , магии и проклятия се случват когато не знаете и/или не разбирате какво ви се случва . Т.е. когато сляпо вярвате ! :nono:.......Една чудна магия примерно е Дядо Коледа.....за децата ! С Бог и Дявола , с магии и проклятия и т.н. подобни е същото.....

......Е , в Дядо Коледа съм вярвал , но отдавна вече не вярвам ! :nono:Знам го и го разбирам ! Незнанието и Вярата  , вярата която съпровожда и подменя незнанието за да стане то функционално за мислене , са се превърнали в Знание и Разбиране..........Как са се превърнали - това е друга трудна и дълга тема...

........С други думи - за да не ви хваща уроки , ........обувайте си единия чорап на опаки !....... :lol6:

на 7.08.2018 г. в 17:21, Anjel Dimitrov написа:

Магията се връща и при поръчителя ,за другите глупости дето не трябвало да има ,,искам"е ,когато искате да станете монах.

Ето ви един линк http://youartefakt.com/index.php/artefakt това е проверено и работи .

Библията говори за такива като тебе и ги предупреждава. Ако искаш упорствай в лъжите си, но нищо хубаво  не те очаква. 

2 Петрово 2:1 Но имало е лъжливи пророци между людете, както и между вас ще има лъжливи учители, които ще въведат тайно гибелни ереси, като се отричат даже от Господаря, Който ги е купил, та ще навлекат на себе си бърза погибел. space.gif
2 И мнозина ще последват техните похотливи дела, поради които човеци пътят на истината ще се похули. space.gif
3 От лакомство те ще ви мамят с присторени думи; но тяхната присъда, отдавна приготвена, не се забавя, и тяхното погубление не дреме.
преди 2 часа, Anjel Dimitrov написа:

Глей сега.....ако не можеш да се справиш сам ,аз вземам 25 лева на час.

Глей сега ! Да си дойдем на думата ! :lol6:Виждаш ми се тъповат невежа , че да ти давам 25 лева за твоето безхаберие.....:hit:

По това , което показва realno се подлъгват милиони , не по-малко тъповато невежи от теб......Обяснимо ! :nono:

Ако в миналото е било неизбежно защото малко се е знаело , днес е мързел за знания и вродена тъпота ......

на 8.08.2018 г. в 20:31, realno написа:

Библията говори за такива като тебе и ги предупреждава.....

Хайде пак по-горе ! Каква е разликата между твоето и неговото ? Е , по твоето доста са се потрудили ......да си измислят . Неговото е елементаризми , като съвсем за неандерталци....... :lol6:

А в същност подмяна на една измислица с друга по-обширна и "усъвършенствана" !

......Т.е. в сравнение с него си "еволюирал(а) мисловно" избирайки по-засуканите измислици . Преди 200-300 години , че и повече , и аз бих избрал същото (така както като дете си бях избрал Дядо Коледа :)) . А преди 2500 години бих избрал нещо за Вярване по-древно - Будизъм . И/или още по-древно - Хиндуизъм , или съвсем древно нещо от Египет , или даже от Шумер взето , за което е много вероятно хабер да нямаш......Днес е смехотворно ! Примерно защо не си избрал(а) Корана (Ислям) , ами Библията.....Ха !:) А за Кетцалкоатъл нещо да си чувал(а) ? Там е доста кървава историята , ама пак са вярвали......:lol6:

В заключение . И двамата нямате много общо с отражение на отражението ! Ама трябва мноооого да се чете за знание , да се разбира това което се чете и да се мисли . А това е трудно и иска работа , усилена умствена дейност .....

Пък като не знаеш - Вярваш в измислици ! Къде , къде по-лесно и достъпно за всяко бедно Съзнание . Тогава , обаче "хващат" магии и проклятия.......!:nono:

на 3.08.2018 г. в 23:37, by_chechi написа:

...

Прав си ! Но какво разбираш под "доказателство" ? :nono:........измислиците (причу ми се , привидя ми се , стори ми се , вярвам го.....и т.н. подобни) не са доказателство ! .....

...

Не бързай! Аз само съм описал феномена, а който иска да доказва нещо - да си подбира доказателствата...

преди 15 часа, by_chechi написа:

Глей сега ! Да си дойдем на думата ! :lol6:Виждаш ми се тъповат невежа , че да ти давам 25 лева за твоето безхаберие.....:hit:

По това , което показва realno се подлъгват милиони , не по-малко тъповато невежи от теб......Обяснимо ! :nono:

Ако в миналото е било неизбежно защото малко се е знаело , днес е мързел за знания и вродена тъпота ......

Хайде пак по-горе ! Каква е разликата между твоето и неговото ? Е , по твоето доста са се потрудили ......да си измислят . Неговото е елементаризми , като съвсем за неандерталци....... :lol6:

А в същност подмяна на една измислица с друга по-обширна и "усъвършенствана" !

......Т.е. в сравнение с него си "еволюирал(а) мисловно" избирайки по-засуканите измислици . Преди 200-300 години , че и повече , и аз бих избрал същото (така както като дете си бях избрал Дядо Коледа :)) . А преди 2500 години бих избрал нещо за Вярване по-древно - Будизъм . И/или още по-древно - Хиндуизъм , или съвсем древно нещо от Египет , или даже от Шумер взето , за което е много вероятно хабер да нямаш......Днес е смехотворно ! Примерно защо не си избрал(а) Корана (Ислям) , ами Библията.....Ха !:) А за Кетцалкоатъл нещо да си чувал(а) ? Там е доста кървава историята , ама пак са вярвали......:lol6:

В заключение . И двамата нямате много общо с отражение на отражението ! Ама трябва мноооого да се чете за знание , да се разбира това което се чете и да се мисли . А това е трудно и иска работа , усилена умствена дейност .....

Пък като не знаеш - Вярваш в измислици ! Къде , къде по-лесно и достъпно за всяко бедно Съзнание . Тогава , обаче "хващат" магии и проклятия.......!:nono:

Като говориш глупости си мислиш, че си нещо, но се заблуждаваш, защото това което говориш, не засяга мен, а Бог. Ти си мислиш, че се подиграваш на мен, а всъщност, ругаеш Бог, защото Библията не е мое слово, а Негово. 

Той ще ти докаже кое измислица и кое не. Щом като го предизвикваш с безсмислиците си, бъди спокоен, Той няма да ти остане длъжен. Явно нямаш граници. 

Ето няколко пасажа върху , които да размишляваш и ако си малко разумен ще разбереш, че трябва да спреш и да поискаш прошка от Бог. Дано вече не е късно.  

Галатяни 6:7 Не се лъжете, Бог не е за подиграване! Понеже, каквото посее човек, това и ще пожъне.

Евреи 10:31  Страшно е да падне човек в ръцете на живия Бог.

space.gifП.С. Една истинска история случила се преди доста години. Имало един човек, който като теб не вярвал в Бог. Говорел против Него и му се присмивал. Един ден пътувайки с каруцата си, която била натоварена с тежки неща, срещнал свой познат, който бил вярващ и решил да  го заговори и от дума на дума стигнали до темата за Бог. Невярващия казал: ако има Бог искам още ДНЕС  да Го видя и тогава ще повярвам. След като с раздели, невярващия се качил на каруцата си и потеглип по пътя си. Не след дълго, конят се подплашил от нещо, хукнал да тича и в следващия момент каруцата се обръща и целия товар се стоварва върху невярващия и той умира на място.  Молбата на човека бе изпълнена, В СЪЩИЯ ДЕН, той видя  Бог и със сигурност е повярвал, но вече било късно. 

Ако имаш малко разум, ще направиш поуките от тази история. Такива истории има доста, които доказват, че никой не може и не бива да се подиграва или  предизвиква Бог. 

Между другото ми прави впечатление, че във форумите всеки си позволява да говори и хули Бог, а никой не прави същото с дявола. Защо? 

space.gif
преди 11 часа, realno написа:

.....Бог, защото Библията не е мое слово, а Негово.

....хули Бог, а никой не прави същото с дявола. Защо?

То , че не е твое слово е ясно ! :)

Но е достатъчно да видиш , че всичко е измислици писани от хората , опитващи се да обясняват своето и чуждо незнание.....

А то е лесно и просто ! Като срещнат , като влязат в контакт с нещо което не знаят и не разбират , обявяват го за "божия" или друга подобна измислица . А после пишат и дебели книги , колко много са "вътре в играта".....за който им Вярва ! :)

Защо и с каква цел го правят - това вече е друг труден и дълъг разговор за управляващи и управлявани....

В крайна сметка въпросът за бог има две измерения на познание - едното на вътре към себе си , а второто навън към окръжаващата среда . А в същност е въпрос на психология , от която очевидно си твърде далеч.......т.е. пак има какво много да се потрудиш преди да раздаваш акъли и правиш оценки.....:)

............................................

Защото Бог и Дявола са двете страни на една и съща монета , т.е. все измислици ! Но с Бог се обозначава градивното , а с Дявола деструктивното . За да оспориш Дявола трябва да градиш . А е по-лесно да се разрушава от колкото да се гради . За разрушаване много акъл не се иска - за това !........Ако искаш може и научно , но се вижда че нямаш познанията....

преди 8 часа, by_chechi написа:

То , че не е твое слово е ясно ! :)

Но е достатъчно да видиш , че всичко е измислици писани от хората , опитващи се да обясняват своето и чуждо незнание.....

А то е лесно и просто ! Като срещнат , като влязат в контакт с нещо което не знаят и не разбират , обявяват го за "божия" или друга подобна измислица . А после пишат и дебели книги , колко много са "вътре в играта".....за който им Вярва ! :)

Защо и с каква цел го правят - това вече е друг труден и дълъг разговор за управляващи и управлявани....

В крайна сметка въпросът за бог има две измерения на познание - едното на вътре към себе си , а второто навън към окръжаващата среда . А в същност е въпрос на психология , от която очевидно си твърде далеч.......т.е. пак има какво много да се потрудиш преди да раздаваш акъли и правиш оценки.....:)

............................................

Защото Бог и Дявола са двете страни на една и съща монета , т.е. все измислици ! Но с Бог се обозначава градивното , а с Дявола деструктивното . За да оспориш Дявола трябва да градиш . А е по-лесно да се разрушава от колкото да се гради . За разрушаване много акъл не се иска - за това !........Ако искаш може и научно , но се вижда че нямаш познанията....

"...влязат в контакт с нещо което не знаят и не разбират..."

Това, че ти не знаеш и не разбират не означава, че и другите не знаят и не разбират.  

в същност е въпрос на психология..."

За теб може да е психология, за мен и за много други,  не е. Освен това  си противоречиш с горния цитат. "Контакта" реален ли е бил или психологически. 

За теб нямам съмнения, че си безконтактен или по скоро си в грешен контакт, което си личи от глупостите, които пишеш. 

По същия начин се подиграваха и на Ной, че строял кораб на сушата, където  нямало море. Смятали са го за луд и че е говорил "измислици, опитващ се да обясни своето незнание". И тогава хората са разсъждавали като теб, че е  "влязат в контакт с нещо което не знаят и не разбират". Но когато дойде потопа, разбраха, че не беше въпрос на "психология" както казваш, а реално бедствие, от което оцеля "незнаещия  неразбиращия" Ной със семейството си.

преди 19 часа, realno написа:

.... а никой не прави същото с дявола.

Защото по всички личи, че дявола е с разума си, а и не ни занимава с глупости. Докато ето и историята, която сам си разказал - твоя всемогъщ и всевелик, и все не знам си какво бог, утрепал човека, защото онзи искал да го види ....... е извинявай, ала твоя бог се нуждае от психиатрична помощ, спешна.

преди 39 минути, Anjel Dimitrov написа:

Знаеш ли? Много ми е интересно защо не вярваш във ,,Вечния живот"след смъртта при все ,че (1) има толкова много хора завърнали се от там (вечността и непрекъснатоста)?Твойто ми прилича на това да си фен примерно на Парис Хилтън ,но (2) понеже не си я виждал лично да твърдиш ,че е компютърна графика.

(1) Я ми посочи един , че аз не съм виждал ! :) Примирам от любопитство ! :lol6:

(2) Такова нещо никога и никъде не съм твърдял ! (моля за мое копи !) .

Т.е. преди да пишеш простотии , помисли дали няма да наклеветиш някого !

И когато казвам " Нямаш достъп за мислене ! " , в конкретния случай имам предвид  , че нямаш никаква представа за Виртуалната Реалност като свързващо звено между Обективната Реалност и Субективната Реалност .........не се кахъри ! Не е сложно (недостъпно) само за теб ! :)

......Хайде да те улесня , ако търсиш познание да получиш достъп ! Айнщайн примерно , си е осигурил виртуален "вечен живот" в своята теория предоставена на човечеството.....Също както примерно Александър Македонски , в историческите писания за него....т.е. и двамата съществуват "вечно живи" И субективно в съзнанието на хората....докато , ако бъдат забравени и/или изтрити от човешкото познание . Но обективно живи - никога няма да ги видиш ! ......

За теб примерно има сигурни косвени указания , че освен виртуално (тук в сайта) съществуваш и обективно (от плът и кръв , както се казва) в момента - не се спираш да пишеш щуротии.....! Т.е. субективното ти присъствие е ..........ограничено в себе си ..... :lol6:

преди 14 минути, Anjel Dimitrov написа:

1-Аз ,и виж темата ,,преживях смъртта"там има поне още 10 и даже филмчета за хора върнали се от оня свят.

2-,,Защото Бог и Дявола са двете страни на една и съща монета , т.е. все измислици "-това с измислиците е твое писание.

Айнщайн и неговата теория на относителността още в осми клас спорех с учителите си ,че при правилно изчисление относителното вече става точно,което и в последно време в Ю тюб има филмчета за оборването на Айнщайновата теория,особено откак се появиха двамата математици дето изчисляват числата на рулетките с предугаждане единия стигнал до повече от 3 числа предугаждане,и принципно тези комунистически лозунги ,,той е вечно жив защото го помним"ги пробутвай на некои други примерно,,атеисти" те даже и в Русия не го ползват този лозунг,а май те го измислиха.

(1) Те така казват ! Аз пък заявявам : " Разговарям с боговете ! ВЕрвай ми ! " . Ама на мен не вярваш.....! :lol6:

(2) Какво собствено имаш срещу това твърдение ? Да не би да не е човешка измислица , наричане служещо за обозначаване на разликата между Добро и Зло за човека ? Иначе , ако го няма това обозначение , ако няма Добро , как ще разпознаеш Злото , както и обратно - съвсем като двете страни на една и съща монета ..... 

.....Следващото изобщо не подлежи на четене (макар да го четох - пълни глупости) и никак на коментар....

преди 20 минути, Anjel Dimitrov написа:

Когато фактите говорят и Боговете мълчат.

Мълчат ! Факт - пълни глупости си писал ! :lol6:

• 2 седмици по-късно...

Както вече (колко ли пъти вече , ама файда никаква :)) отбелязах , Господ и всичките други подобни измислици са в главата ти само (за всеки се отнася) ! Други данни няма ! 

На "кака си" колкото ти самата й позволиш - толкова ! :nono:

......`ми като ти е сбъркан акъла , всяка тъпотия минава.....

на 29.08.2018 г. в 19:29, Joanna Rutkovska написа:

Да не дава Господ кака ви Джоанна , The Chef Executive Wizard Officer in the Ministry of Magic  да ви направя  Бяла магия ! :halloween7:

да не дава Господ

:help:

• 2 седмици по-късно...
на 18.08.2018 г. в 14:02, Anjel Dimitrov написа:

1-Аз ,и виж темата ,,преживях смъртта"там има поне още 10 и даже филмчета за хора върнали се от оня свят.

2-,,Защото Бог и Дявола са двете страни на една и съща монета , т.е. все измислици "-това с измислиците е твое писание.

преди 1 час, Anjel Dimitrov написа:

Така е ,като се е вързал с Дявола след това се е отрекъл от него и от всичко ,което той дава .Затова трябва да има баланс и единствено Господ ,който сключи вечен завет с Авраам може да го даде този баланс,защото Дявола и Христос са му подчинени и са в двете крайности(Дявола е много деен ,а Христос крайно смирен).Вижда се ,че има много силни черни магьосници и затова трябва да има и силни бели ,които да развалят магиите и проклятията.

Много си се заблудил. 

Здравейте приятели , направили сме нова група за по-сериозни Окултисти и Езотерици с Опит , Разваляне на Магия , Ясновидство и Гадаене .Който иска може да заповяда https://www.facebook.com/groups/1840808842892175/

преди 1 час, aspekt3 написа:

Здравейте приятели , направили сме нова група за по-сериозни Окултисти и Езотерици с Опит , Разваляне на Магия , Ясновидство и Гадаене .Който иска може да заповяда https://www.facebook.com/groups/1840808842892175/

Повярвайте в Исус, и ще бъдете благословени. Занимавайки се с окултизъм сте под проклятие на Бог, което не можете да развалите. 

Второзаконие 11 :26 Ето, днес поставям пред вас благословение и проклетия: space.gif
27 благословението, ако слушате заповедите на Господа вашия Бог, които днес ви заповядвам; space.gif
28 и проклетията, ако не слушате заповедите на Господа вашия Бог, но се отклонявате от пътя, който днес ви заповядвам и следвате други богове, които не сте познавали.
преди 33 минути, Anjel Dimitrov написа:

Ти първо научи що е магия и след това философствай ,а и научи що е Бог ,Господ ,Исус ,Дявол ,понятията ти се бъркат

Ти първо научи кой стои за магиите. Но това , което пиша не го пиша на теб, защото ти си избрал да бъдеш слуга на дявола, но за хората, които ще заблудиш ти и хората като теб. 

Ето още едно предупреждение от Библията, за да нямаш извинение когато един ден застанеш пред Бог:

Деян 8:9 А имаше от по-напред в града един човек на име Симон, който, като, представяше себе си за някаква велика личност, правеше магии и учудваше населението на Самария. space.gif
10 На него внимаваха всички, от малък до голям, казвайки: Тоя е така наречената велика Божия сила. space.gif
11 И внимаваха на него, понеже за доста време ги беше учудвал с магиите си.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

18 А Симон, като видя, че с полагането на апостолските ръце се даваше Светия Дух, предложи им пари, казвайки:

space.gif
19 Дайте и на мене тая сила щото, на когото положа ръце, да приема Светия Дух. space.gif
20 А Петър му рече: Парите ти с тебе заедно да погинат, защото си помислил да придобиеш Божия дар с пари. space.gif
21 Ти нямаш нито участие, нито дял в тая работа, защото сърцето ти не е право пред Бога. space.gif
22 Затуй покай се от това твое нечестие, и моли се Господу дано ти се прости тоя помисъл на сърцето ти; space.gif
23 понеже виждам, че си в горчива жлъчка и си вързан в неправда. space.gif
24 А Симон в отговор рече: Молете се вие на Господа за мене, да не ме постигне нищо от онова що рекохте.

Деян 19:19 Мнозина още и от тия, които правеха магии, донасяха книгите си и ги изгаряха пред всичките; и като пресметнаха цената им, намериха, че бе петнадесет хиляди сребърници.

Трябва да се покаеш за това което правиш, защото вършиш към ада.

Да не пропусна и този пасаж. Ще ти бъде интересно да го прочетеш.

Деян 13: 6 И като преминаха целия остров до Пафа, намериха някой си магьосник, лъжепророк, юдеин на име Вариисус, space.gif
7 който беше с управителя Сергия Павла, един разумен човек. Тоя последният повика Варнава и Савла и поиска да чуе Божието слово. space.gif
8 Но магьосникът Елима (защото така се превежда името му) им се противеше, и стараеше се да отвърне управителя от вярата. space.gif
9 Но Савел, който се наричаше и Павел, изпълнен със Светия Дух, се вгледа в него и рече: space.gif
10 О, ти, пълен с всякакви лукавщини и с всякакво коварство, сине дяволски, враже на всичко що е право, няма ли да престанеш да извращаваш правите пътища на Господа? space.gif
11 И сега, ето, Господната ръка е върху тебе; ти ще ослепееш, и няма да виждаш слънцето за известно време. И начаса падна на него помрачаване и тъмнина; и той се луташе, търсейки да го води някой за ръка. space.gif
12 Тогава управителят, като видя станалото, повярва, смаян от Господното учение.

Ето нещо друго свързано с Бога на Авраам в когото казваш, че вярваш. Прочети внимателно всеки текст и разсъждавай.

Изход 7:11 
Но Фараон повика мъдреците и чародеите, та и те, египетските магьосници, сториха същото с баянията си.
Изход 7:22 
Но и египетските магьосници с баянията си сториха същото; затова, сърцето на Фараона се закорави, и той не ги послуша, според както беше казал Господ.
Изход 8:7 
Но и магьосниците сториха същото с баянията си, и направиха да наскачат жаби по Египетската земя.
Изход 8:18 
И магьосниците работеха да вършат същото с баянията си, за да произведат въшки, но не можаха; а въшките бяха по човеците и по животните.
Изход 8:19 
Тогава рекоха магьосниците на Фараона: Божий пръст е това. Но сърцето на Фараона се закорави, и той не ги послуша, според както Господ беше говорил.
Изход 9:11 
И магьосниците не можаха да стоят пред Моисея поради възпалението; защото възпалението беше на магьосниците, както и на всичките египтяни.

Пак ли си на мнение, че магиите са от Бога, а не от дявола? И ако са от дявола  и ги вършиш, чий слуга си? Само не ми казвай, че служиш и на двамата, защото библията говори за това. 

Матей 6:24 
Никой не може да слугува на двама господари, защото или ще намрази единия, а ще обикне другия, или към единия ще се привърже, а другия ще презира. Не можете да слугувате на Бога и на мамона.

Матей 12:30 
Който не е с Мене, той е против Мене; и който не събира с Мене, разпилява.

преди 14 часа, Anjel Dimitrov написа:

Точно това имам предвид ,че има много които саботират мирния и спокоен народ и вършат зли магьосничества,и трябва да има някой ,който да внася баланс.Аз лично се заех да работя професионално с магьосничества,защото съм изпитал последствията от черна магия и не е никак приятно,и затова работя по разваляне ма магии за да не страдат и други и това го правя в името на Господа ,които сключи вечен завет с Авраам. Пак си пропуснал да прочетеш тук:http://youartefakt.com/index.php/za-magiyata-obobshcheno и да разбереш какво е магия и после пиши като започнеш да разбираш а не само да цитираш като папагал.Черните магьосници са факт ,както и черните магии и трябва противодействие,и аз и Аспект се стараем да научим хората как да се пазят.И черна магия се бори с бяла.И служа само на Господа ,който сключи вечен завет с Авраам ,защо само Той може да даде това ,което нито Христос нито Дявола могат да дадат ,а много добре знам кой кво дава и какво иска,просто съм служил и на Христос и на Дявола ,но това е пътя до Господа-(Създателя),лесно няма и 99% и повече няма да се справят да достигнат Господа поради много причини и една от тях е ,абе темата е друга,кво ти се връзвам? :)

Стига с тези глупости за баланса. Колко пъти да ти цитирам Библията, че да ти докажа, че си в заблуда и заблуждаваш другите?

2 Коринтяни 6:14 
"... защото какво общо имат правдата и беззаконието или какво общение има светлината с тъмнината?"

Или служиш на Бог или на дявола или на светлината или на тъмнината. Това е !

space.gif

Странно е защо не се огледате , даже само в тази тема .:nono:

То , човек като не иска нещо да му влезе в главата , нищо не може да му влезе у главата . Камо ли уроки да го хване.....:lol6:

Т.е. първото условие да те хване уроки е да искаш да покриеш с нещо някакви собствени вътрешни дефицити .

Единственият начин да не зависи от теб самият е чрез физическо (химическо , биологично) насилие.....! :nono:

преди 1 час, Anjel Dimitrov написа:

Светлината и тъмнината се редуват.Баланс има ,отмъщавайки ти проявяваш зло според Христос ,а според Дявола правиш добро ,а според Господ просто постъпваш правилно. 

Този цитат на Павел е въпрос ,а не разяснение

"Този цитат на Павел е въпрос ,а не разяснение" 

И според теб как би отговорил апостола на този въпрос?  Стига си пила глупости и си заблуждавал невинни хора.

преди 4 минути, Anjel Dimitrov написа:

Не знам,апостола е умрял преди 1950 години,като умреш ще го питаш лично :D

Аз знам отговора. Но няма да ти хареса. 

на 22.09.2018 г. в 17:50, realno написа:

Аз знам отговора. Но няма да ти хареса. 

не го знаеш

• 5 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.