Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 -място за критика,тролене и пцуене през свободното време

Featured Replies

А, и сега някой да чисти изсраното там от вас, специалистите.

Не, че нщо ново има написано - малоумната мантра - Windows 10  е лош. Кой е зомбиран, при положение, че N  пъти е написал едно и също нещо?

• Отговори 230
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ама защо някой тря чисти при факта ,че тая тема е за плюене и не ви пишем по раздела и темите .Нещо не схващам ,остайте хората да има место де си попцуят малко ве :) .Сухари 

преди 17 минути, Ивайло Димов написа:

не ви пишем по раздела

баш у раздела на джама е
ама тя, тая тема е "Война на световете"
светъ на джама, срещу светъ на линукс
:giggle1:

Ще се самообеса :D

Истината е че линуксът си е същата пръчка като бозикса. На бозъта поне мога да ползвам 'професионални' софтуери, които са част от работата ми. Иначе през 99.9 съм си на ментата. Мен ако ме питате най-важното е security-то да е up-to-date а не да ползвам xp и софта ми да е актуален а не firefox 43 на Puppy :D

преди 52 минути, Daylight Dancer написа:

Ще се самообеса :D

Истината е че линуксът си е същата пръчка като бозикса. На бозъта поне мога да ползвам 'професионални' софтуери, които са част от работата ми. Иначе през 99.9 съм си на ментата. Мен ако ме питате най-важното е security-то да е up-to-date а не да ползвам xp и софта ми да е актуален а не firefox 43 на Puppy :D

Хаахахаха, мнооо' си зле, чес'но! Хората цели филми направиха с линукс ("Властелинът на пръстените" е един от тях), понеже "линукс за нищо не става" и "на линукс не могат да се ползват професионални софтуери", хахахахахаха!

Имах предвид примерно боксове за софтуерни процедури по телефони - repair imei, frp bypass, backup на софтуери, отключване и други.

Фен съм си на линукса но промитите мозъци не са на добре.

преди 2 минути, Daylight Dancer написа:

Фен съм си на линукса но промитите мозъци не са на добре.

въх, ти да видиш
аве ти мъ изненада ве
ас до сега не бях виждал линуксчия дъ ней с промит мозък
:no-no:
и вярно е това, че се ползва подходяща ОС с необходимия  софтуер
ако софт на линукс го няма в джама...ами много ясно, че ще ползвам линукс
и обратното

"Шегаджийската тема от Иво Димов нека започне сега"

Това е пояснението  от създателя на темата. 

Щом тази тема е " място за критика, тролене и пцуене (псуване) през свободното време", то автоматично следва мястото и да се извади от "Операционни системи" в техническите раздели и да се постави там, където е необходимо.Такъв е подходът на форума и затова са направени раздели за излагане на всевъзможни глупости.В този раздел не бива да има тема от подобен характер ни за Windows, ни за Linux, ни  за Mac. Докладвам темата на администрацията с цел решаване от тяхна страна на проблема. 

преди 2 часа, Ивайло Димов написа:

Ем за тва си направихме тема ,където да серем,плюем и прочие на воля без да нараняваме чувствата ви на зомбита :) 

Темата, която "си направихте" е "Windows 10 -място за критика,тролене и пцуене през свободното време", а не "Място, където да оплюем, обидим и напсуваме потребителите, които харесват Windows 10".
Вие (3-4 души) правите само второто, като гледам.

Местя "творчеството ви" във Всичко останало, а ако продължавате така с обидите към потребители, следващата и дестинация е коша.

Много нежни души :)  

преди 4 часа, Ивайло Димов написа:

Ама защо някой тря чисти при факта ,че тая тема е за плюене и не ви пишем по раздела и темите .Нещо не схващам ,остайте хората да има место де си попцуят малко ве :) .Сухари 

Ставаше дума за регулярното нагло осиране с неинформативни постове на кило. Ама то си е въпрос на манталитет - няма к'во да ви се сърдим полващите по предназначение темата (другата, не тази)

Е хубу де ,там нал сте некви модератори .Бан и токова :) .Няма седна си скубя косите я .

преди 19 часа, upper@D написа:

Да, бе...има хора дето още си го ползват.

Например БЪЛГАРСКИ ПОЩИ!

• Автор
преди 11 часа, DarkEdge написа:

Тоя автор има да се образова...
Лаптоп с 32GB памет???

Може да е от бъдещето човека като Пипона

преди 20 часа, Колев60 написа:

"пцуене"

Ами не знам идеолога на темата Иво Димов да ти каже

преди 3 часа, algor написа:

Темата, която "си направихте" е "Windows 10 -място за критика,тролене и пцуене през свободното време", а не "Място, където да оплюем, обидим и напсуваме потребителите, които харесват Windows 10".
Вие (3-4 души) правите само второто, като гледам.

Местя "творчеството ви" във Всичко останало, а ако продължавате така с обидите към потребители, следващата и дестинация е коша.

Така го измисли Иво Димов с него се разберете

преди 4 минути, petie1 написа:

Ами не знам идеолога на темата Иво Димов да ти каже

Защо Иво ще ми казва, когато ти си пуснал темата? Горе вляво какво е написано?:  от petie1, преди 21 часа в Всичко останало 

• Автор
преди 3 часа, Ивайло Димов написа:

Много нежни души :)  

Сега вземи им раздай и теменужки

преди 3 минути, Колев60 написа:

Защо Иво ще ми казва, когато ти си пуснал темата? Горе вляво какво е написано?:  от petie1, преди 21 часа в Всичко останало 

Аз съм я пуснал да ама идеята е негова

Бе................. по едно време не бях писал близо 2 години .........май пак ще спра :) .Явно са приели Истамбулската конвенция на местно виртуално ниво ,а аз съм дърводелец консерватор :)

• Автор
преди 3 минути, Ивайло Димов написа:

Бе................. по едно време не бях писал близо 2 години .........май пак ще спра :) .Явно са приели Истамбулската конвенция на местно виртуално ниво ,а аз съм дърводелец консерватор :)

Сакън я виж колко е забавно особенно в Линукс раздела с Радо и другите

Лаенето срещу Уиндоус 10 може да бъде окачествено или като жалък опит за себеизтъкване, или като демонстрация на скапан и остарял хардуер, неспособен да се справи с новите изисквания. Независимо от използвания диалект...  

• Автор
преди 47 минути, B3M2W0 написа:

Лаенето срещу Уиндоус 10 може да бъде окачествено или като жалък опит за себеизтъкване, или като демонстрация на скапан и остарял хардуер, неспособен да се справи с новите изисквания. Независимо от използвания диалект...  

Не съм сигурен дали само хардуера е виновен или и М$ правят бакии е то не им е за сефте

преди 10 часа, petie1 написа:

Не съм сигурен дали само хардуера е виновен или и М$ правят бакии е то не им е за сефте

Но си сигурен, че са забравили да те поканят в екипа им, нали? Шляпаш навред коментари без да се замисляш  дали е необходимо. 

Оня дето дето вика че му требел ЛиндолзЪ за да човърка в андроид .........да влезе у форумо на 4ПДА да види кво има там :) Повечето налични инструменти ги има и в линукс версии .А тия де пишат къстъм ромове са на Линукс комай всичките :) ...............Абе кво ли се занимавам .Идеята не беше да се сравняват две различни като концепция ОС ,а да се шегуваме на гърба на феНувите милиарди на квадратното грозно нещо :) .Ма явно некой ги настъпахме по мазола и сега вият като линейки .Тесногръди ,без чувство за самоирония и грам хумор .

преди 21 минути, Ивайло Димов написа:

Оня дето дето вика че му требел ЛиндолзЪ за да човърка в андроид .........да влезе у форумо на 4ПДА да види кво има там :) Повечето налични инструменти ги има и в линукс версии .А тия де пишат къстъм ромове са на Линукс комай всичките :) ...............Абе кво ли се занимавам .Идеята не беше да се сравняват две различни като концепция ОС ,а да се шегуваме на гърба на феНувите милиарди на квадратното грозно нещо :) .Ма явно некой ги настъпахме по мазола и сега вият като линейки .Тесногръди ,без чувство за самоирония и грам хумор .

Иво!

И аз като теб ползвам и Линукс. Навярно не си забелязал а то не е от вчера. И едната и другата операционна система ми върши чудесна работа за това, за което я ползвам. От линуксчиите имам 3-4 познати и когато нещо не ми е ясно винаги питам или се консултирам с тях, но на лично, за да не се смеят някои от Вас, че съм в начален все още стадий(от 2014 година). Не оплювам никоя от двете операционни системи. Това могат хората, това са и направили за милионите ползватели било то от едната или другата. Дали се чувствам тесногръд, без чувство за хумот или самоирония - ами НЕ, не се чувствам. Ти или който и да било, ако ме приемате като такъв, това си е изцяло Ваш проблем, а не мой! Нито на някой, ползваш Windows! Не ти ли прави сериозно впечатление, че хората разбиращи много добре линукс дистрибуциите, пишат във форума най малко? Другите са само едни - босилеци.

Бат Стефане както писах малко самоирония не е излишна :) Доста хора тук се взимат много насериозно сякаш ще решават важни световни проблеми  :) .Както казах май скоро ще преустановя посещенията си тука .

Пирати и комунисти колко от вас са си платили ОЕМ лиценз за продуктите на Майкрософт или още краквате и ползвате сериалчета ,колко са си платили за антивирусна ....щото така мало като Матросовци скачате ,а реално над 90% от ползвателите на уиндоусъ са крадци на интелектуална собственост :) .

преди 1 минута, Ивайло Димов написа:

Бат Стефане както писах малко самоирония не е излишна :) Доста хора тук се взимат много насериозно сякаш ще решават важни световни проблеми  :) .Както казах май скоро ще преустановя посещенията си тука .

Аз лично те разбирам и за това, че има такава тема, съм съгласен. Не бях съгласен последната да седи там, където не и е мястото и затова докладвах, след което много бързо тя си мина на мястото.Хора, посещаващи форуми и сайтове, никога не могат и няма да имат нито капацитет ни възможност за решаване на световни проблеми. Основното количество "материал" посещават тези сайтове само за...разнообразие или да научат още нещо полезно, което ще им върши работа в живота. И аз съм в това число. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.