Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 -място за критика,тролене и пцуене през свободното време

Featured Replies

преди 3 минути, Васето написа:

Абсолютно-когато става въпрос за уеб сигурност.
Елементарно-аз тествам сървъри,ти си десктоп потребител или се бъркам?Може и да си админ нямам идея

Бозата на потребителите не може да им даде сигурност, какво остава за сървър! Не съм дошъл със спинозна флашка на твоя сървър, да видиш колко бързо ще ти се стопи уеб сигурността. Особено ако успея да издиря един от любимите си вируси за боза - т.нар. полиморфен, от който няма отърване и никой от Kaldata HJT не може да те спаси. Има само един начин за заличаване на полиморфен вирус, но малко хора знаят как се чисти ефективно. Аз съм един от тях, защото съм се сблъсквал с него под великата Боза.

• Отговори 230
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 12 минути, Васето написа:

Абсолютно-когато става въпрос за уеб сигурност.
Елементарно-аз тествам сървъри,ти си десктоп потребител или се бъркам?Може и да си админ нямам идея

Заповядай,само 2 сървъра са с Уин
spacer.png

Банка да изнесе такава информация не мога да го повярвам

преди 9 минути, rado84 написа:

полиморфен, от който няма отърване и никой от Kaldata HJT не може да те спаси. Има само един начин за заличаване на полиморфен вирус, но малко хора знаят как се чисти ефективно. Аз съм един от тях, защото съм се сблъсквал с него под великата Боза

:pills:

• Автор
преди 11 минути, rado84 написа:

Бозата на потребителите не може да им даде сигурност, какво остава за сървър! Не съм дошъл със спинозна флашка на твоя сървър, да видиш колко бързо ще ти се стопи уеб сигурността. Особено ако успея да издиря един от любимите си вируси за боза - т.нар. полиморфен, от който няма отърване и никой от Kaldata HJT не може да те спаси. Има само един начин за заличаване на полиморфен вирус, но малко хора знаят как се чисти ефективно. Аз съм един от тях, защото съм се сблъсквал с него под великата Боза.

Е значи на мен този смешен вирус няма да ми подейства

преди 8 минути, rado84 написа:

Пхаххаах полиморфия,ти в коя година живееш?!?
Абе момче ти усещаш ли се какво пишеш в момента?!?
Малко хора знаели как се чисти полиморфик-па и кой ги ползва тия антики бре-да бе казал fileless Power Shell да ми стане интересно.

Та ти предлагам-дай достъп до сървър работещ под Уин 10 и тогава да говорим,а-можеш ли?
Ако не можеш не ми отговаряй докато не намериш начин-да знаеш че те чакам ;)

Мда. Той е направен само за боза. Преинсталация не помага, форматиране - също.

преди 4 минути, Васето написа:

кой ги ползва тия антики бре
Та ти предлагам-дай достъп до сървър работещ под Уин 10 и тогава да говорим,а-можеш ли?

Кой ти говори за древни машини? 2015-та година с Боза 7 след чиста преинсталация хванах тая гадина от въздуха. За щастие часовете на старата конфигурация бяха преброени и не ми пукаше какво ще загубя, защото вече имах пълен бекъп на данните си.
Между другото, към момента в Боза 10 има известни 151 критични уязвимости. В линукс няма нито една критична. Повече няма какво да се каже.

преди 6 минути, petie1 написа:

Банка да изнесе такава информация не мога да го повярвам

Тва ми е личния дашборд,ей ти нещо още:
spacer.png

• Автор
преди 9 минути, Васето написа:

Пхаххаах полиморфия,ти в коя година живееш?!?
Абе момче ти усещаш ли се какво пишеш в момента?!?
Малко хора знаели как се чисти полиморфик-па и кой ги ползва тия антики бре-да бе казал fileless Power Shell да ми стане интересно.

Ей ей това не е ли незаконо дето предлагаш?

преди 8 минути, rado84 написа:

Мда. Той е направен само за боза. Преинсталация не помага, форматиране - също.

Кой ти говори за древни машини? 2015-та година с Боза 7 след чиста преинсталация хванах тая гадина от въздуха. За щастие часовете на старата конфигурация бяха преброени и не ми пукаше какво ще загубя, защото вече имах пълен бекъп на данните си.
Между другото, към момента в Боза 10 има известни 151 критични уязвимости. В линукс няма нито една критична. Повече няма какво да се каже.

Ае ти м-у сървър и потребителска машина нещо разлика правиш ли?Да не говорим за ъпдейтите свързани със сигурноста що се отнася до сървър?!?

преди 3 минути, petie1 написа:

Ей ей това не е ли незаконо дето предлагаш?

Ми не,регни се на платформа за бъг баунти и готово.

• Автор
преди 4 минути, Васето написа:

Тва ми е личния дашборд,ей ти нещо още:
spacer.png

Е и ? Какво да гледам ? Че имаш пари в банката ли?

преди 5 минути, Васето написа:

Ми не,регни се на платформа за бъг баунти и готово.

Не ми трябва мерси много

преди 3 минути, petie1 написа:

Е и ? Какво да гледам ? Че имаш пари в банката ли?

Не ми трябва мерси много

Ахахахахха не бе котка-тествал съм банката и са ми платили за намерени уязвимости.
Кат не ви трябва много не скачайте срещу Уиндоус-поне сървърните версии щото се дъните яко.

преди 2 минути, Васето написа:

Ае ти м-у сървър и потребителска машина нещо разлика правиш ли?Да не говорим за ъпдейтите свързани със сигурноста що се отнася до сървър?!?

Аз правя, ама вирусите хич не ги е*е дали е сървър или потребителска машина. Щом работи с екзе и бозава файлова система, на вируса това му стига.

преди 4 минути, rado84 написа:

Аз правя, ама вирусите хич не ги е*е дали е сървър или потребителска машина. Щом работи с екзе и бозава файлова система, на вируса това му стига.

Радо казах ти-пробиий ми сървър с Уин и ми дай доказателства.
И затретвам-без лоши помисли или заяждане. Та давай.

Редактирано от Гост
й излишно (преглед на промените)

И затретвам-без лоши помисли или заяждане.

Е, точно той - този хейтър, не може! Не, че знае защо.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 7 минути, DarkEdge написа:

Е, точно той - този хейтър, не може! Не, че знае защо.

Нямам идея кой от плювачите какво знае-ама вече ми е ясно колко са на "ти" с Уиндоус-и то в реални условия-та заеби...
Тръгнали да хакват или заразяват сървъри работещи под Уиндоус-лек смях от моя страна,ама нищо лошо срещу момчетата-нека пробват и да ми пишат тук какво са постигнали :)

преди 2 минути, DarkEdge написа:

Чули, чели-недоразбрали...

Обаче хакват и заразяват-пази се :D
Опитах се да им обясня че са с погрешна представа ама нейсе...хакери

• Автор

Обаче хакват и заразяват-пази се :D
Опитах се да им обясня че са с погрешна представа ама нейсе...хакери

Ей аз кога съм твъдял че съм хаквал по точно краквал нещо си?

преди 7 минути, petie1 написа:

Ей аз кога съм твъдял че съм хаквал по точно краквал нещо си?

Пешо никога не съм ти споменавал името в това отношение.
(не се сърди Пешо ми е по лесно)

Редактирано от Гост
обяснение (преглед на промените)

• Автор

Пешо никога не съм ти споменавал името в това отношение.

А добре интересна дискусия стана

преди 2 минути, petie1 написа:

А добре интересна дискусия стана

То така и трябва-не само минуси ами и плюсове,нищо че темата е шеговита :)
(Лесно е да се плюе във форум,ама в реални условия нещата са различни-аз също ползвам Линукс за определени цели-та не съм фанатик)

• Автор
преди 2 минути, Васето написа:

То така и трябва-не само минуси ами и плюсове,нищо че темата е шеговита :)

Викаш и жилото и меда и така става, какво мислиш дали уин 10 е вечен тоест няма да има друг а само обновения?

Не разбрах кое му е смешното-а светни ме

преди 1 минута, petie1 написа:

Викаш и жилото и меда и така става, какво мислиш дали уин 10 е вечен тоест няма да има друг а само обновения?

Аве човек къв 10,аз говоря за сървъри-божеее,вие верно сте коне с капаци-или не аз май погрешно разбрах замисъла на темата

• Автор

Не разбрах кое му е смешното-а светни ме

А ти си го допълнил смених го с палче

току-що, petie1 написа:

А ти си го допълнил смених го с палче

Да бе,редакцията слива постовете...
Бай дъ уей кой модерира тук?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.