Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кришна

Featured Replies

Нео, те там в транса на дента практикуват безполово размножаване - клонират се и си приличат всички до един, както и да ги наречеш, брато, но в този казус - с кришния им бог, дето имал форма и име, си имат и те форма и име - кришнари - мускетари. biggrin.gifcool.gif

В казуса с Цар Кару, обаче, бъркаш... и то яко. Човекът си е на място и не дансува в транса като кришнарите.

танцът на "висшия астрал", ахахаахаа:

http://www.youtube.com/watch?v=ECmvesH3wqk...feature=channel

Нео, пиши по-често тук, бе човек, че вече не остана с кого да си говоря свястно - Туки и камареро ги баннаха без обяснения, Царят се е отчаял тотално, вероятно, от безсъзнателното, наречена Кришна-съзнание и вече не пише и той, ти се вясваш от дъжд на вятър...

Нео, какво ще кажеш за този:

SLS132-web.jpg

не ти ли прилича но този:

fa99665364.jpg

Нео, брато, я сравни това:

http://www.youtube.com/watch?v=ECmvesH3wqk...feature=channel

с това

и после се сети, брато, кво става по света и у нас.......................... и защо Царя спря да пише вече тук... както и защо са баннати камареро и Туки.

cool.gif

С болно съзнание, брато, диалог... никакъв. Прав е Царят да се махне. Скоро, май, ще го последвам и аз. :P

Муцка, като ти казах, че приличаш на майка ми под това, че си избирате политиците по външен вид, значи съм имал в пред вид нещо?..

Разбира се, че тези, които търсят нещо в материята рано или късно ще се отчаят. А други пък обличат своите материални желания в религиозност към Бога и мислят, че сполучат нещо?.. cool.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 825
  • Прегледи 80,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел. И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

• Абе, човек, това е Кришна бе, сигурно и малко са му били.

• Извинявай, мило, ама как може така да недоволстваш от темата за Кришна. И спама е кришнарски, трябва да го уважаваш.

Публикувани изображения

Муцка, като ти казах, че приличаш на майка ми под това, че си избирате политиците по външен вид, значи съм имал в пред вид нещо?..

Разбира се, че тези, които търсят нещо в материята рано или късно ще се отчаят. А други пък обличат своите материални желания в религиозност към Бога и мислят, че сполучат нещо?.. cool.gif

Не беее, неее, ма как не виждаш, бе момче, аз тези на друга основа ги сравнявам - ми те са ОСЕНЕНИ, ми така ами... ЕБ..АЛ ГИ Е САМИЯТ БОГ.

cool.gif

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Не беее, неее, ма как не виждаш, бе момче, аз тези на друга основа ги сравнявам - ми те са ОСЕНЕНИ, ми така ами... ЕБ..АЛ ГИ Е САМИЯТ БОГ.

cool.gif

Ех, тази кака Люцка, бе! biggrin.gif Толкова сигура в себе си и Луцифер- не и трябва ни Кришна, ни гуру. cool.gif Само Луна в Овен... :P

Ех, тази кака Люцка, бе! biggrin.gif Толкова сигура в себе си и Луцифер- не и трябва ни Кришна, ни гуру. cool.gif Само Луна в Овен... :P

Аз не слeдвам Луцифер. Но твоят Кришна е самият Луцифер. Казвам "твоят", щото този Кришна, който ти презентираш с поведението си, няма нищо общо с истинския и се вижда до къде те е довел...

А на Овена това му е хубавото, че никога те се предава, каквото и да се случва около него. Ще те ръгам с рогатата си Луна, докато не се събудиш и да се огледаш хубаво къде си.

Накрая остава само един - най-верният приятел...

Аз не слeдвам Луцифер. Но твоят Кришна е самият Луцифер. Казвам "твоят", щото този Кришна, който ти презентираш с поведението си, няма нищо общо с истинския и се вижда до къде те е довел...

А на Овена това му е хубавото, че никога те се предава, каквото и да се случва около него. Ще те ръгам с рогатата си Луна, докато не се събудиш и да се огледаш хубаво къде си.

Накрая остава само един - най-верният приятел...

Люцка, ти от самото начало демонстрираше дисреспект към Кришна, Прабхупада и ИСКОН, cool.gif ....както и другите 2-ма дето ми се натискаха-Тюксън и Царят. В пълна илюзия сте. За Камериерката неговоря, защото той сие на дъното на ямата-матриалистичен римски ристиенин с уклон към юдейски национализъм.

Няма 'мой' и 'твой' Кришна. :P Той е един и благодарение на ИСКОН и Прабупада 'Западния' Луцифериански свят на илюминизма и лунно-сатурнианските паднали духове на 'свободните наги'- успя да види. ;)

А твоята астрална пеперудщина не знам до къде ще доведе?. cool.gif .. Просто не ми се ще да мисля?.. cool.gif

Всъщност, да не ставам лош пророк, но ти към нито един Духовен авторитет няма да се спреш. cool.gif Астрално се дължи на Луна в Огнен знак. Като разбира се, ако най-огнен-най-трудно става... Овен е най-огнения знак и Луната там е просто 'на тиган'...Луната, която си иска водата, е на котлон с температУра 255 град. по Фаренхайт... biggrin.gif

Накрая остава един-БОГ. <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wink.gif' alt=';)'> Приятели, роднини, талибани тем подобни 'е-бан-нати' -всичко си отива там където си е заслужило кармично ИНДИВИДУАЛНО.

Лунно-сатурниански комунизъм- на бит-пазара! ;)

Но твоят Кришна е самият Луцифер.

Люцка, всички знаят, че следваш Луцифер, дори ника ти подсказва, но това не е изненада, тъй като ти си непостоянна в мнението си. cool.gif Дължи се на много неща в наталната ти карта, аз обаче няма да коментирам това, не толкова важно, колкото да ти кажа в резуме НА ПРАКТИКА как постъпва един луциферианин и един 'кришнар'.

Луцифер, като паднала революционна астрална нага, подтиква съзнанието за 'РЕФОРМА В ОБЩЕСТВО', за 'БОРБА ЗА ПРАВА', докато Кришна(както и Христос) ти казва- "не се занимавай с матер. битие да го 'подобряваш'. Това е илюзия. Стреми се да си изкупиш кармата си и влез в Божието царство. "

Никога не може да изкупиш карма щом 'се бориш за правата си'. 'Правата' за какво?- да четеш на българсики при арменския поп ли?...(не знам дали схващаш алегорията ми)?... cool.gif

Люцка, ти от самото начало демонстрираше дисреспект към Кришна, Прабхупада и ИСКОН,

Към кое да изпитвам респект - към Кришна-безсъзнателното ли?

Чети:

История

Основател на Международното Общество за Кришна-съзнание е бившият търговски служител Абхай Чаран Де (1896-1977), когото неговите привърженици почитат като “Негова Божествена милост А. Ц. Бхактиведанта Свами Прабхупада“. През 1922 г. Абхай Чаран Де срещнал своя духовен учител Шри Шримад Бхактисидханта Сарасфати Госвами, който още при първата им среща му поръчал да разпространява Кришна съзнанието в западния свят. През1931 г. Абхай Чаран е бил официално посветен от този учител. След смъртта на своя гуру през 1936 г. той издава списанието “Назад към Божеството“. През 1950 г. той решава да напусне ръководната си длъжност, жена си и децата си и да се посвети изцяло на религиозна работа. Петнадесет години по-късно, през 1965 г., в изпълнение на поръчението на своя гуру той напуска Индия и се озовава сам в Ню Йорк със сафранената си роба, един куфар и седем долара, за да внесе Кришна съзнанието в един свят, който познавал само безличието и празнотата. Там той бързо започва да печели последователи, особено сред разочарованите и пристрастени към алкохол и наркотици млади хора. Само за няколко седмици се основава Международното Общество за Кришна съзнание (ISKCON).

През 1966 г. биват открити първите храмове в Ню Йорк и Сан Франциско, а през 1967 г. – в Монреал и Бостън. Движението бързо се разпространява в Америка, а от 1968 г. – и в Европа. За своите привърженици Прапхупада е “истинският гуру“.

След смъртта си през 1977 г. Прабхупада оставя един истински концерн с огромна издателска дейност, ферми, търговски дружества и други институции. Оттогава обществото се ръководи от международна група от дванадесет души, а главната му квартира се намира в Маипур, Западен Бенгал. Като членска маса движението остава малобройно.

Вярвания

Международното Общество за Кришна съзнание, или както е по-известно, движението Харе Кришна, е типично хиндуистко движение. То почита като върховен бог Кришна, който е личност, живее на една отдалечена планета на небето и там е недостъпен. Тъй като е напълно божествен, той не може да разбира хората и нито ги обича, нито ги мрази. Той е отвъд злото и доброто. Титлата, с която сам той се нарича, е Господарят на демоните.

Пред алтернативата да изповядвам един ТЪРГОВСКИ БОГ и ГЛАВЕН ДЕМОН, с кеф ще предпочета смъртта!

...както и другите 2-ма дето ми се натискаха-Тюксън и Царят. В пълна илюзия сте. За Камериерката неговоря, защото той сие на дъното на ямата-матриалистичен римски ристиенин с уклон към юдейски национализъм.

Изчезнаха мистериозно и тримата, които имаха смелостта да се противопоставят на този дявол, в който ти така заблудено вярваш - ISKCON. Чудя се кога ще ги последвам и аз...

Няма 'мой' и 'твой' Кришна. ;) Той е един и благодарение на ИСКОН и Прабупада 'Западния' Луцифериански свят на илюминизма и лунно-сатурнианските паднали духове на 'свободните наги'- успя да види. ;)

Кое успя да види света - Кришна ли.......................... в лицето на този ли...................

Моите уважения към теб, но аз тук не виждам нищо друго, освен едни подпухнали от дрога и плуващи в лъжа и лицемерие очи. И този тръгнал да ми говори против спекулата...........

http://www.youtube.com/watch?v=vnrUV8bYlss...feature=related

Господи, благодаря ти, че си ме надарил с Разум!

А твоята астрална пеперудщина не знам до къде ще доведе?. cool.gif .. Просто не ми се ще да мисля?.. cool.gif

Всъщност, да не ставам лош пророк, но ти към нито един Духовен авторитет няма да се спреш. cool.gif Астрално се дължи на Луна в Огнен знак. Като разбира се, ако най-огнен-най-трудно става... Овен е най-огнения знак и Луната там е просто 'на тиган'...Луната, която си иска водата, е на котлон с температУра 255 град. по Фаренхайт... biggrin.gif

biggrin.gif Много пък я разбираш астрологията... :)

Аз не зная предварително къде ще ме отведе и до къде ще ме доведе моя път, но едно със сигурност зная - няма да е до това...

zx450gy250_522700.jpg

Накрая остава един-БОГ. <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wink.gif' alt=';)'> Приятели, роднини, талибани тем подобни 'е-бан-нати' -всичко си отива там където си е заслужило кармично ИНДИВИДУАЛНО.

Лунно-сатурниански комунизъм- на бит-пазара! ;)

С това в червеното съм съгласна ама абсолютно. Само ... аз не бих се изразила по такъв смразяващо безчувствен начин за приятелите и роднините си... които са ми дали поне мъничко топлинка... за да не изстине някъде по пътя сърцето ми и да се превърне в камък и мъничко светлинка, за да не изгубя душата си в тъмнината и да остана само едно безчувствено тяло. Такъв път, който води до безчувствието, което ти демонстрираш и наричаш бог, за нищо на този шибан свят не бих поела...

Не е вярно, че вярвам в луцифер - ти гледаш с очите на страха и това се нарича параноя.

Моят бог ти никога не ще узнаеш кой е, няма да ти кажа името му, но ще ти дам един жокер - ТОЙ НЕ ЖИВЕЕ НА ОТДАЛЕЧЕНА ПЛАНЕТА КАТО ТВОЯ, А СЕ НАМИРА В СЪРЦАТА НА ХОРАТА.

НА ВСИЧКИ ХОРА.

Люцка, започваш вече досущ да заприличваш на камариерката, която си вади някакви цитати от нета и ги плюска за 'авторитетни'... ;) Така се получва с хора, които НЕ ПРИЕМАТ НИКАКЪВ ДУХОВЕН АВТОРИТЕТ-те търсят само компромати.

Авторът на по-долните ти писания е просто илюминатски обсебен за 'права'.

Едно по едно мога да ти казвам къде е манипулацията, но за тебе няма смисъл, защото си подвластна на Луцифер.

Върни се на темата ми за Луцифер и прочети внимателно паралелът, който правя с ариман(абрахамизма).

И пак ти казам- Кришна те съветва да оставиш 'борбата за права' в матер. свят. Кришна умишлено го е създал за поле на демоните, тъй като те нямат място е Неговият Трансцедентален свят. ;) Колкото битието слиза по-надолу(във времето), толкова повече борбата за власт(на абрахамизма) и борбата за права(на луциферианите) ще се засилва. Тази борба е ЗА МАТЕР. СВЯТ. cool.gif

Не може да се бориш за права във вълчи свят сред вълците и да не станеш вълк. ;) Няма друг начин. ;)

Но ти не искаш да приемеш Реалността и се шляеш като Астрална пеперуда от цвят на цвят, неудволетворена, разбира се... ;)

Виж последнат ми публикация от блога...в релация е..

ПС: тези хора, които си постнала на снимкитЕ, искат именно да ти кажат: НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С МАТЕР. СВЯТ И БИТИЕ, ВЪРНИ СЕ ПРИ КРИШНА ОТВЪД МАТЕРИЯТА(без да я разрушаваш), т.е. -СТАНИ ЗАВЪРШЕН) ;)

Към кое да изпитвам респект - към Кришна-безсъзнателното ли?

Чети:

История

Основател на Международното Общество за Кришна-съзнание е бившият търговски служител Абхай Чаран Де (1896-1977), когото неговите привърженици почитат като "Негова Божествена милост А. Ц. Бхактиведанта Свами Прабхупада". През 1922 г. Абхай Чаран Де срещнал своя духовен учител Шри Шримад Бхактисидханта Сарасфати Госвами, който още при първата им среща му поръчал да разпространява Кришна съзнанието в западния свят. През1931 г. Абхай Чаран е бил официално посветен от този учител. След смъртта на своя гуру през 1936 г. той издава списанието "Назад към Божеството". През 1950 г. той решава да напусне ръководната си длъжност, жена си и децата си и да се посвети изцяло на религиозна работа. Петнадесет години по-късно, през 1965 г., в изпълнение на поръчението на своя гуру той напуска Индия и се озовава сам в Ню Йорк със сафранената си роба, един куфар и седем долара, за да внесе Кришна съзнанието в един свят, който познавал само безличието и празнотата. Там той бързо започва да печели последователи, особено сред разочарованите и пристрастени към алкохол и наркотици млади хора. Само за няколко седмици се основава Международното Общество за Кришна съзнание (ISKCON).

През 1966 г. биват открити първите храмове в Ню Йорк и Сан Франциско, а през 1967 г. – в Монреал и Бостън. Движението бързо се разпространява в Америка, а от 1968 г. – и в Европа. За своите привърженици Прапхупада е "истинският гуру".

След смъртта си през 1977 г. Прабхупада оставя един истински концерн с огромна издателска дейност, ферми, търговски дружества и други институции. Оттогава обществото се ръководи от международна група от дванадесет души, а главната му квартира се намира в Маипур, Западен Бенгал. Като членска маса движението остава малобройно.

Вярвания

Международното Общество за Кришна съзнание, или както е по-известно, движението Харе Кришна, е типично хиндуистко движение. То почита като върховен бог Кришна, който е личност, живее на една отдалечена планета на небето и там е недостъпен. Тъй като е напълно божествен, той не може да разбира хората и нито ги обича, нито ги мрази. Той е отвъд злото и доброто. Титлата, с която сам той се нарича, е Господарят на демоните.

Пред алтернативата да изповядвам един ТЪРГОВСКИ БОГ и ГЛАВЕН ДЕМОН, с кеф ще предпочета смъртта!

Изчезнаха мистериозно и тримата, които имаха смелостта да се противопоставят на този дявол, в който ти така заблудено вярваш - ISKCON. Чудя се кога ще ги последвам и аз...

Кое успя да види света - Кришна ли.......................... в лицето на този ли...................

Моите уважения към теб, но аз тук не виждам нищо друго, освен едни подпухнали от дрога и плуващи в лъжа и лицемерие очи. И този тръгнал да ми говори против спекулата...........

http://www.youtube.com/watch?v=vnrUV8bYlss...feature=related

Господи, благодаря ти, че си ме надарил с Разум!

biggrin.gif Много пък я разбираш астрологията... :)

Аз не зная предварително къде ще ме отведе и до къде ще ме доведе моя път, но едно със сигурност зная - няма да е до това...

zx450gy250_522700.jpg

С това в червеното съм съгласна ама абсолютно. Само ... аз не бих се изразила по такъв смразяващо безчувствен начин за приятелите и роднините си... които са ми дали поне мъничко топлинка... за да не изстине някъде по пътя сърцето ми и да се превърне в камък и мъничко светлинка, за да не изгубя душата си в тъмнината и да остана само едно безчувствено тяло. Такъв път, който води до безчувствието, което ти демонстрираш и наричаш бог, за нищо на този шибан свят не бих поела...

Не може да се бориш за права във вълчи свят сред вълците и да не станеш вълк. Няма друг начин.

Ей, ако знаеш как ми хареса това...

добре, кажи, какво да правя тогава...

кажи ми

Не може да се бориш за права във вълчи свят сред вълците и да не станеш вълк. Няма друг начин.

Ей, ако знаеш как ми хареса това...

добре, кажи, какво да правя тогава...

кажи ми

..каквото и да ти кажа няма да ти хареса, тъй като съм го разбрал от ИСКОН и Шрила Прабхупада... :) ....тъй като си biased, prejudiced.. cool.gif

..каквото и да ти кажа няма да ти хареса, тъй като съм го разбрал от ИСКОН и Шрила Прабхупада... ;) ....тъй като си biased, prejudiced.. cool.gif

Току що ти демонстрира с този отговор един шлайфан прекрасен начин за зарибяване! cool.gif

Няма да се вържа на това.... :)

Току що ти демонстрира с този отговор един шлайфан прекрасен начин за зарибяване! cool.gif

Няма да се вържа на това.... :)

Никой не те задължава нещо да правиш, но без задължение не може. cool.gif Това, че не искаш да примеш нещо, не означава, че не си приела нещо друго предварително. Служейки на низшата материална енергия, ти бягаш, като дявол от тамян от Духовната. И именно служейки на мат'риална енергия се вклиняват паднали духове, които ти нашепват за фалшиви АНОНИМНИ богове, които пак дърпат към астрални полета зад фасадата 'Свобода'. cool.gif

...и няколко разсъждения от мое име за "архетипната Любов".

Люцка, няма Везна, особено от женски пол, която да не издига в статус 'Бог' ЛЮБОВТА. Нещо повече- започва да я заменя еквивалетно за 'този или онзи Бог', който си хареса. И така изводът и е , че 'всеки може да бъде Бог, стига да обича'(по своему), както и 'щом обичаш(по своему) не се нуждаеш от конкретен Бог'. :down:

А знаем, че 'ЛЮБОВТА' не е хомогенно понятие, както понятието 'Човек'. Любовта има измерения на архетипността, ако не присъства Богът, като ЛИЧНОСТ, различна от нашата личност. ;) За да открием КОЙ е Богът, предварително наистина трябва да се себепознаем УСПЕШНО- 'кои сме ние?'- личност, като его на матерно ниво или личност(душа) на патерно. 'Маатка' ли сме или 'Паатка', както ти се изрази.. ?.. biggrin.gif

А любовта имам МИНИМУМ 2 аспекта: Духовен(Висша Любов, Висша страст) и

- маат'рЕален(низша страст).

Съответно на санскритски и еллински- БХАКТА(ПРЕМА) и АГАПЕ ..& КАМА и ЕРОС.("КАМАРЕРОС" biggrin.gif )

В рамките на 2-рия тип(кама и ерос, камарерос) има АРХЕТИПНОСТ на любовта. 4 са архетипите, които 'се гордеят' с понятиетео 'Любов' и го афишират за свое кредо, независимо от степента тяхното ИНДИВИДУАЛНО духовно развитие:

Везни и Телец

Риби и Лъв

...не случайно тези 4 архетипа са и архетипите на 'Изкуството'. Думата 'изкуство' е антоним на 'естество'. Т.е. има заблуждаващ характер. И оттук- дали ще те 'о-майа' изкуството за маатриалния свят или щете освободи от него.

Но в същност вместо Телец спокойно може да поствиш и Овен, но поради 'Воен-ския' характер за него 'ЛЮБОВТА Е БИТКА'. ;)

Везни най-осезателно афишира Любовта за свое кредо. Но самият факт, че не е на края на зоо-кръга, трябва да и подсказва, че трябва много да внимава да не бърка 'маатка' с 'паатка', тъй като след Везни следва кармично Скорпион.. ;) А кой не знае Скорпион, кой не чувал за него?... ;)

Като архетипност 'Риби' дава не само най-висшето изкуство, но и най-висшата Любов. Разбира се, ако няма неблагоприятни примеси на други архетипи...

Общото между Любовта на Риби и Любовта на Овен е ЖЕРТВАТА. При Риби се разбира жертва на егото, при Овен- на тялото(с кръвта, разбира се).

Ето ти малко храна за размисъл.. ;) ...да ти подхвърли 'идеята' :) , че понятието 'ЛЮБОВ' е условно, не 'хомогенно' в представите на всяка индивидуалност.

-------------

Що е Висша Любов?:

Първо обичай Бога! Всичко си идва от само себе си, не, а от Бога-ТОЙ СЕ ГРИЖИ за това. Но първи ОБИЧАЙ БОГА.

Що е низша любов?:

-Бога не ме интересува, аз обичам, това, що виждам с маат'ерните си очички, доста често играейки с инстинктите, като 'интуиция'. cool.gif

Разликата между висша и низша страст(любов)е като разлика между християнина и социалиста:

За Христянина службата към 'Човека' е като СЛЕДСТВИЕ от службата му към Бог.

При социалистите(комунистите) нещата са реверсирани. За това и социалистите се наричат ЛУЦИФЕРИАНИ!

..само ако ти си признаеш, че си възкръстнала инкарнация на Ферит-Меркурия?... :jeer::P;)

stereobi.gif

И да призная,никой няма да повярва.Особено ако ме чуе да пея.... :lol6: :lol6: :lol6:

Нео, те там в транса на дента практикуват безполово размножаване - клонират се и си приличат всички до един, както и да ги наречеш, брато, но в този казус - с кришния им бог, дето имал форма и име, си имат и те форма и име - кришнари - мускетари. biggrin.gifcool.gif

В казуса с Цар Кару, обаче, бъркаш... и то яко. Човекът си е на място и не дансува в транса като кришнарите.

танцът на "висшия астрал", ахахаахаа:

http://www.youtube.com/watch?v=ECmvesH3wqk...C6F&index=1

Нео, пиши по-често тук, бе човек, че вече не остана с кого да си говоря свястно - Туки и камареро ги баннаха без обяснения, Царят се е отчаял тотално, вероятно, от безсъзнателното, наречена Кришна-съзнание и вече не пише и той, ти се вясваш от дъжд на вятър...

Нео, какво ще кажеш за този:

SLS132-web.jpg

не ти ли прилича но този:

fa99665364.jpg

Нео, брато, я сравни това: http://www.youtube.com/watch?v=ECmvesH3wqk...C6F&index=1

с това

и с това http://vbox7.com/play:01ad1369

и после се сети, брато, к`во става по света и у нас.......................... и защо Царя спря да пише вече тук... както и защо са баннати камареро и Туки.

cool.gif

С болно съзнание, брато, диалог... никакъв. Щото то се мисли за божествено... пък ние сме прекалено простосмъртни за него. Обаче, такова и след 1000 години ще си повтаря едно и също, щото така е на записа на зациклилото му РС, както се изрази Царят... така че, Сократ рече : Няма смисъл. Не го виждам никакъв смисъла...

и изчезна, докато болното съзнание продължава да повтаря едното и същото си до самоизтощение.

Права си ,този шум дето правят ми е малко смущаващ.А Царя го разбирам,на него като музикант това явно му звучи като подигравка с музиката.

А Царя го разбирам,на него като музикант това явно му звучи като подигравка с музиката.

Царят свири на гъдулка а този инструмент, колкото и гениален виртуозо да утилизира, за мене е гъделичкане по нервната ми система.. cool.gif

Бях казал на Царят, че за Арйан е 'екзотиката' да се снима със Сиганин, Сигулка и Сигара. biggrin.gif ,ма Сарят си мисли, че е 'Айарян', като го пие с Мастика: biggrin.gif

http://3.bp.blogspot.com/_5X4JrFsBMHE/Sf9G.../s1600-h/rr.jpg

...и няколко разсъждения от мое име за "архетипната Любов".

Люцка, няма Везна, особено от женски пол, която да не издига в статус 'Бог' ЛЮБОВТА. Нещо повече- започва да я заменя еквивалетно за 'този или онзи Бог', който си хареса. И така изводът и е , че 'всеки може да бъде Бог, стига да обича'(по своему), както и 'щом обичаш(по своему) не се нуждаеш от конкретен Бог'. ;)

А знаем, че 'ЛЮБОВТА' не е хомогенно понятие, както понятието 'Човек'. Любовта има измерения на архетипността, ако не присъства Богът, като ЛИЧНОСТ, различна от нашата личност. <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wink.gif' alt=';)'> За да открием КОЙ е Богът, предварително наистина трябва да се себепознаем УСПЕШНО- 'кои сме ние?'- личност, като его на матерно ниво или личност(душа) на патерно. 'Маатка' ли сме или 'Паатка', както ти се изрази.. ?..

А любовта имам МИНИМУМ 2 аспекта: Духовен(Висша Любов, Висша страст) и

- маат'рЕален(низша страст).

Съответно на санскритски и еллински- БХАКТА(ПРЕМА) и АГАПЕ ..& КАМА и ЕРОС.("КАМАРЕРОС" )

В рамките на 2-рия тип(кама и ерос, камарерос) има АРХЕТИПНОСТ на любовта. 4 са архетипите, които 'се гордеят' с понятиетео 'Любов' и го афишират за свое кредо, независимо от степента тяхното ИНДИВИДУАЛНО духовно развитие:

Везни и Телец

Риби и Лъв

...не случайно тези 4 архетипа са и архетипите на 'Изкуството'. Думата 'изкуство' е антоним на 'естество'. Т.е. има заблуждаващ характер. И оттук- дали ще те 'о-майа' изкуството за маатриалния свят или щете освободи от него.

Но в същност вместо Телец спокойно може да поствиш и Овен, но поради 'Воен-ския' характер за него 'ЛЮБОВТА Е БИТКА'. ;)

Везни най-осезателно афишира Любовта за свое кредо. Но самият факт, че не е на края на зоо-кръга, трябва да и подсказва, че трябва много да внимава да не бърка 'маатка' с 'паатка', тъй като след Везни следва кармично Скорпион.. ;) А кой не знае Скорпион, кой не чувал за него?... ;)

Като архетипност 'Риби' дава не само най-висшето изкуство, но и най-висшата Любов. Разбира се, ако няма неблагоприятни примеси на други архетипи...

Общото между Любовта на Риби и Любовта на Овен е ЖЕРТВАТА. При Риби се разбира жертва на егото, при Овен- на тялото(с кръвта, разбира се).

Ето ти малко храна за размисъл.. ;) ...да ти подхвърли 'идеята' :P , че понятието 'ЛЮБОВ' е условно, не 'хомогенно' в представите на всяка индивидуалност.

Да ти подхвърля и аз, че Бог е също толкова условно понятие като любовта. И то също си има нива, според духовното израстване на индивида. Сам виждаш, че някои наричат Бог Аллах, други Йехова, трети Кришна, четвърти Буда, пети Христос (подредбата на имената не е случайна). Преди много време, когато започнах да се интересувам от езотерика и религии, си мислех, че това са само различни имена на едно и също нещо... но като навлязох по-навътре в тези води, видях, че различните имена са неслучайно различни и че те показват различни нива на осъзнаване на индивидуалността. Това за Бог като идея - колкото по-високо ниво е стигнал един човек, толкова идеята му за Бог е по-възвишена.

Накрая остава едно нещо и то е непреходната любов отвъд всяка форма и дори отвъд всяка идея за това, защото идеята e само една пред-става, но не е като да става... :Pcool.gif А всяка една представа може както да ни доближи, така и да ни отдалечи от истинската същност за Бога. За едни той е висша Свобода, за втори Милост, за трети е Истина, за някои Любов, за други Борба, за повечето робско примирение... виждаш как ги подреждам понятията отгоре надолу, нали...

Но понятието за Бога не е самият Бог. Едно понятие е винаги човешко и задължително ограничаващо. А кой е този, който смее да ограничи Бога... само в едно единствено понятие... не бих желала да му имам наглостта и мегаломанията на тъкав!

Що е Висша Любов?:

Първо обичай Бога! Всичко си идва от само себе си, не, а от Бога-ТОЙ СЕ ГРИЖИ за това. Но първи ОБИЧАЙ БОГА.

Що е низша любов?:

-Бога не ме интересува, аз обичам, това, що виждам с маат'ерните си очички, доста често играейки с инстинктите, като 'интуиция'. cool.gif

Разликата между висша и низша страст(любов)е като разлика между християнина и социалиста:

За Христянина службата към 'Човека' е като СЛЕДСТВИЕ от службата му към Бог.

При социалистите(комунистите) нещата са реверсирани. За това и социалистите се наричат ЛУЦИФЕРИАНИ!

А кой е този Бог в когото ти така фанатично вярваш - някаква абстрактна идея за нещо си на отдалечена планета ли...

такъв бог мен наистина не ме интересува, защото е неистински.

Права си ,този шум дето правят ми е малко смущаващ.А Царя го разбирам,на него като музикант това явно му звучи като подигравка с музиката.

Най-вероятно е така...

А каквато им музиката, такъв и бога им...

Каквото отвътре на гуруто, това и отвън - аз не видях много красота там. Ура, по този повод ще те помоля за нещо - поздрави майка си от мен - тя, явно е много мъдра жена...

Един красив дух не може да има грозна опаковка. Това е закон, който важи за всеки човек на тази планета и се нарича Карма... Човек с грозно тяло и лице като Чаран Де - то има много тежка карма за изплащане... а човек с такава карма не може да бъде гуру на истината.

Да ти подхвърля и аз, че Бог е също толкова условно понятие като любовта. И то също си има нива, според духовното израстване на индивида. Сам виждаш, че някои наричат Бог Аллах, други Йехова, трети Кришна, четвърти Буда, пети Христос (подредбата на имената не е случайна). Преди много време, когато започнах да се интересувам от езотерика и религии, си мислех, че това са само различни имена на едно и също нещо... но като навлязох по-навътре в тези води, видях, че различните имена са неслучайно различни и че те показват различни нива на осъзнаване на индивидуалността. Това за Бог като идея - колкото по-високо ниво е стигнал един човек, толкова идеята му за Бог е по-възвишена.

Накрая остава едно нещо и то е непреходната любов отвъд всяка форма и дори отвъд всяка идея за това, защото идеята e само една пред-става, но не е като да става... :Pcool.gif А всяка една представа може както да ни доближи, така и да ни отдалечи от истинската същност за Бога. За едни той е висша Свобода, за втори Милост, за трети е Истина, за някои Любов, за други Борба, за повечето робско примирение... виждаш как ги подреждам понятията отгоре надолу, нали...

Но понятието за Бога не е самият Бог. Едно понятие е винаги човешко и задължително ограничаващо. А кой е този, който смее да ограничи Бога... само в едно единствено понятие... не бих желала да му имам наглостта и мегаломанията на тъкав!

А кой е този Бог в когото ти така фанатично вярваш - някаква абстрактна идея за нещо си на отдалечена планета ли...

такъв бог мен наистина не ме интересува, защото е неистински.

Най-вероятно е така...

А каквато им музиката, такъв и бога им...

Каквото отвътре на гуруто, това и отвън - аз не видях много красота там. Ура, по този повод ще те помоля за нещо - поздрави майка си от мен - тя, явно е много мъдра жена...

Един красив дух не може да има грозна опаковка. Това е закон, който важи за всеки човек на тази планета и се нарича Карма... Човек с грозно тяло и лице като Чаран Де - то има много тежка карма за изплащане... а човек с такава карма не може да бъде гуру на истината.

Общо взето ми затвърджаваш мнението ми за тебе, че съдиш по външни белези, а предствяш нещата сякаш - по вътрешни.

Осмислянето на нещата далече не спира до красиви фрази САМО. Красив дух е Луцфер, само, че ЗАБЛУЖДАВАЩ.. най-красивният ангел, възгордял се от това, че е бил на служба при Бога и БОГ Кришна му е дал материалния свят да илюзорства... cool.gif

по силата на товията логика всички префърцунени красавица трябва да са слуги на Бога?... cool.gif

Тебе те смущава факта, че някой служи на нещо или някой.?.. ohmy.gif .Ти си мислиш, че като си избереш анонимен дух за 'бог' и си 'независима' в службата? :P .. Това е не само, че е илюзия, но и на доста примитивно ниво неусмислено още...и повърхносто.. ;)

ust.jpg

Има красота и красота... префърцуненото не е красиво... то е точно заблуждаващото, щото вътре няма никой(

Но едно е ясно - всички външно красиви хора са и с красив дух, вече друго е като как осъзнават своята красота и какво вършат с нея - падение или възход - от там и префърцуненото, именно щото се е възгордяло на външната си база и е забравило, че има вътрешен живот, който е много по-важен, ще измени формата си на този свят в следващата си инкарнация. Префърцунените красавици в този живот ги чака външна грозота в следващия и никак не ми се иска да съм на тяхно място.

Формата е показател за красотата на духа. Това е закон - каквото си посееш- и той важи в пълна сила за всеки един, ако ли да се мисли за богопомазан...

А като гледам Чаран Де-то не е живял много красиво в своите минали инкарнации...

Мен ме смущава факта, не че някой служи на нещо, а на кое точно служи... на истината или на лъжата. Важно е да се научиш да отграничаваш - на теб това ти липсва тотално - разграничението. Още си много наивен.

А аз предпочитам да те откривам... а не да те затвърждавам и фиксирам в нещо, което може и да е неистина, макар и било то и мое мнение за теб. Ако бях го направила до сега, отдавна нямаше да се занимавам с теб.

В медицината има следните понятия - първоначална диагноза, работна диагноза - тя е първоначалната, но потвърдена с параклиника вече и върху тази база в динамика се наблюдава... като работната задължително има и няколко диференциални такива - тоест резервни, различни от нея и всяка една от тях се има през цялото време на лечение впредвид. Накрая остава окончателната диагноза. Ако си чел едноименния роман на Артър Хейли ще знаеш кога се поставя тя - когато човек умре. Аз не бих поставяла подобни диагнози на жив човек, защото по този начин ще го умъртвя. Човек е отворена и динамично изменяща се система по спиралата на развитието си, а не фиксирана в нещо си точка. Иначе, ако питаш мен, този свят е царството на точките... :P

Има красота и красота... префърцуненото не е красиво... то е точно заблуждаващото, щото вътре няма никой(

Но едно е ясно - всички външно красиви хора са и с красив дух,

Абсолютно ГРЕШНО ЛЮЦКА! Именно за това ти намеквам от сумалъка време, че имаш повърхностно светоусещане и то не с цел да те 'забивам' а цел да го ревизираш.

Ти започваш правилно- 'има красота и красота'..... и веднага после разкриваш приоритета на красотата, според твоето светоусещане.

Аз казвам ТОЧНО обратното- не всички красиви хора са с 'красив дух'! ;) Първо, според мене е грешен изразът 'красив дух', но аз разбирам, че искаш да кажеш -'душа'. Душата е индивидуалността у човека, не -'духът'!. .....дето я бъркаш ти СЕРИЗОНО с 'егото'. Но е обяснимо, тъй като ти не правиш разлика между дух и материя. Или по-скоро не виждаш КЪДЕ НАКЛОНЯВАТ ВЕЗНИТЕ. cool.gif

Нека сега да поразсъждаваме "що е красива душа"? - Красива душа е тази, която СЛУЖИ НА БОГА. Не -на себето си. Което се дели на матерно-'его' и нематерно-'душа'.

Алегорията за Луцифер е именно ПАДНАЛИЯ в материята богоподобен и външно красив ангел(красив, като Бога, но зад тази привидна външна красова се крие грозната, подла душа, която се предствя за Бога, а не е ;) ).

Богът Кришна е 100% красив и вътрешно и външно, но за всички други същества(вкл. и Луцифер!!) има най-различни комбинации, според кармата им и няма пряка зависимост между вътрешна и външна красота. Кришна НЕ 'ГЛЕДА НА ЛИЦЕ' човеците!

А защо Луцифер не е Бога(Кришна)? -Тъй като НЕ СЕ ВРЪЩА ТАМ ОТКЪДЕТО Е ПАДНАЛ. Толкова просто и логично. ;) Луцифер е богоподобен ангел, КОЙТО УЧИ ДА СЕ ОСТАВА В МАТЕРИЯТА.

....затова ти казам, че си в опасност ohmy.gif - обикновено ВеСните, следвайки луциферианска 'красота' и 'любов' не виждат, че БОЖЕСТВЕНИТЕ такива не са за материята, а -отвъд нея. .....и кармично им идва архетипа на Скорпион, който им показава заблудата им. Само, че доста грубичко, тъй като самата материя е брутална. ;) Особено в края на цикъл. Красивата мама Майа е станала баба-Кали. ;)

Кришна не иска да бъдем 'красиви външно', а -ДА МУ СЛУЖИМ. ;) Така- и най-грозния външно е красив вътрешно.

Този, който набляга, обаче на външната красота, с презумцията, че била непременно 'вътрешна'- губи 'по точки'. ;)

Люцка, необяснимо е за тебе- разбирам да си със свежо ЕГ не, като Тюксън, но просто е въпрос на много малко време да разбереш заблудата си. cool.gif

biggrin.gif Каквито и разсъждения да ми праскаш, повече ми приличат на оправдания ... за грозния гуру

Аз съм разбрала едно в живота - НЯМА ВЪТРЕШНА КРАСОТА, КОЯТО ДА НЕ Е ПОКАЗАНА ВЪНШНО.

КАКВОТО ГОРЕ, ТОВА И ДОЛУ, КАКВОТО ВЪТРЕ, ТОВА И ОТВЪН - още Хермес го е казал, а за ме и животът ми го е доказал - ако знаеш само колко много хора съм срещала в този си живот.... неизброимо много и съм разбрала, че този закон важи в пълна сила тук и не на книга или щото така някой ми казал, това е проверено от мен милиардократно - Душата на човека е част от Духа и няма красиви Дух и Душа в грозно тяло, както и обратно.

Бог може да не гледа на лице, ала е изтипосал точно там Душата на човека да се вижда хубавичко. На истината това й е характерната особеност - тя е скрита на най-необичайното място - на най-видното, затова и не се вижда, а често се пренебрегва от хората. Те си мислят, че са над истината търсейки я другаде и отвъд, ала грешат - тя е тук и е на максимално видно място.

Чаран Де-то е с много тежка карма и носи грозно лице затова. Това е и неговото нещастие - не може да се примири с това, тоест с кармата си и понеже е дребен търговски дух, създавайки едно тъпо учение, бяга от нея, вместо да я понесе и изплати както подобава на един силен дух и на една красива душа.

Нали като ми развиваш философии, оспорващи това ми твърдение, вземаш предвид, че работя с хора и съм научена да чета много неща по лицата им - те казват всичко, особено очите - мястото на Истината за Душата.

biggrin.gif Каквито и разсъждения да ми праскаш, повече ми приличат на оправдания ... за грозния гуру

Аз съм разбрала едно в живота - НЯМА ВЪТРЕШНА КРАСОТА, КОЯТО ДА НЕ Е ПОКАЗАНА ВЪНШНО.

КАКВОТО ГОРЕ, ТОВА И ДОЛУ, КАКВОТО ВЪТРЕ, ТОВА И ОТВЪН - още Хермес го е казал, а за ме и животът ми го е доказал - ако знаеш само колко много хора съм срещала в този си живот.... неизброимо много и съм разбрала, че този закон важи в пълна сила тук и не на книга или щото така някой ми казал, това е проверено от мен милиардократно - Душата на човека е част от Духа и няма красиви Дух и Душа в грозно тяло, както и обратно.

Ами те жените в Холи-Ууд чакат красивия гуру, ма освен "Джон Три-волта" няма да получат друго напрежение.... biggrin.gif

Аз пък сериозно се замислям дали пък да не си търся 'красива душа' сред мутресите на поп-фолка?.. Там музиката не се слуша,а се гледа- все 'красиви душИ'(с доста цепки и отверстия в тях?..)....как бе оная пещера, дето я пращаше?- 'Влагалница' ли?.. biggrin.gif

На скоро признаха Анджелина Джоли за "най-красива жена", ти признаваш лия за "най-красива душа"?.. Колкото и да ти е мъчно, според твоята логика 'най-красивите души' са блондинки...нъц-нъц... biggrin.gif

Люцка, Люцка, разбирам да имаше свето ЕГ Не, като люцерната дето пасе Тюксън, ма -нейсе.... cool.gif

PS: Виж илюминатската медицина вече може да транс-плант-ира душИ! http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2138811

Посажда ги, като растението "Робърто Плантисимус" ... ;)

Ето пък тука най-красивите душИчки... http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2138371 които, обаче, им се оставя в материята, като 'хубави писанки' край камина... biggrin.gif

Ти ще стигнеш до това, което съм разбрала един ден, но ще бъде много късно за теб, ако вече не е...

Вярвай му там на грозния гуру на комплексите, които произвежда за религия... при това и с претенции за святост.

Блондинките били най-красиви души ли, ахахаахаа, за нищо на света не бих искала да бъда блондинка, нъц, нъц, нъц. :computer2:;)biggrin.gifbiggrin.gif Но при всички положения коя да е тъпа блондинка е за предпочитане пред твоя грозен гуру. :P:P Този оибижда жестоко и грубо естетическото ми чувство. Тежка карма, братче, много тежка...

както и на тези, които му вярват на учението и го следват...

като гледам, не виждам много красиви лица тук, освен едно две, пообъркали се като теб временно нещо...

zx450gy250_522698.jpg

Тази сектанска картина се нарича "Шрила Прабхупада мечтае за Радха":

img_16495_94926_b.jpg

има да мечтае.... :P:Pbiggrin.gif

• 4 седмици по-късно...
За Камериерката неговоря, защото той сие на дъното на ямата-матриалистичен римски ристиенин с уклон към юдейски национализъм.

Няма 'мой' и 'твой' Кришна. :rolleyes: Той е един и благодарение на ИСКОН и Прабупада 'Западния' Луцифериански свят на илюминизма и лунно-сатурнианските паднали духове на 'свободните наги'- успя да види. :rolleyes:

Ееех Пипик за малко ме нямаше и почна да ма нападаш ,можели толкова пропагандно да паднеш надолу по вертикалЪт!

Направо съм съкрушен Пипик ohmy.gif ,преди някой каза ,че си бил умен- излъгаха те! ;)

с този пост те сложих редом до ония педофили от ИСКСОН-ите дето са се гаврили в продължение на почти две години с децата!

Тъй ,че не е лошо да извадиш гредата от окото си!

И е много хубаво ,че говориш в минало време за нДе-то и ИСКСО-ните ,щото няма да имаме щастието нито ние,нито който и да е да види тяхната хегемония над човешкия род!

и всичко ще си остане в ей тия кичозни картинки дето ги прайш cool.gif

Няма да те вземат в управата ,ще си останеш прост симпатизиант на ИСКСОН това е!

п.п. и аз имам страшен дори болезнен ДИЗреспект от кришнарите и техните управници!мдаа

Люцка, започваш вече досущ да заприличваш на камариерката, която си вади някакви цитати от нета и ги плюска за 'авторитетни'... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Така се получва с хора, които НЕ ПРИЕМАТ НИКАКЪВ ДУХОВЕН АВТОРИТЕТ-те търсят само компромати.

Ти много си ме нападал ,браткиш ;)

твоя духовен аФторитет (ако си траеше или като останалите действащи ГУРУТА говореше нормално )

изобщо не ме интересува ,но понеже засипваш всичко тука с тая помия наречена как беше .... съзнание ,

говориш като радио "Кришналок" не чуваш другите и повтаряш като ЧИКО(знаеш кой е) ,

ама това си е сигурно религиозна стратегия,

трябва само да пейти и да повтаряте по 1765 пъти на ден имената на гургулята!

мдаа чао за сега браъткиш ,че много дълго стана!

Редактирано от camarero (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Дали мъдрецът Вяса, който е написал Бхагавад Гита е получил просветление направо от Кришна или е преписал текста от други по-ранни източници? Сигурно можем само да гадаем. :)

Редактирано от Pulno_Kuku (преглед на промените)

• 11 години по-късно...

ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ

Моше Ицхак

Mon Sep 8 20:34:19 2003

ТЕЛ АВИВ

ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ

СЛЕД ПРОУЧВАНЕ, ИЗРАЕЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО УСТАНОВИ, ЧЕ ИЗРАЕЛСКИЯ НАРОД ИМА НОВИ ЖЕСТОКИ ВРАГОВЕ! ДОСКОРО ТОВА БЯХА ПАЛЕСТИНЦИТЕ НА ЯСЪР АРАФАТ, НО МНОГО ПО- ЖЕСТОКИ И ЗЛОВЕЩИ ОТ ТЯХ СА НОВИТЕ СМЪРТНИ ВРАГОВЕ НА ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД - ЧОЛИ БОЛИ И ПИППИ!

С НИЩО НЕПРЕДИЗВИКАНИ, ТЕ СИПЕХА ХУЛИ И ЗАКАНИ СРЕЩУ МИРОЛЮБИВИЯ ЕВРЕЙСКИ НАРОД И СИ НАВЛЯКОХА СПРАВЕДЛИВОТО ВЪЗМУЩЕНИЕ И ЖЕЛАНИЕ ЗА СПРАВЕДЛИВА МЪСТ ОТ НАС - ЮДЕИТЕ!

НАВРЕМЕТО НИЕ УСПЯХМЕ ДА ИЗВАДИМ АЙХМАН ОТ АРЖЕНТИНА И ГО ОСЪДИХМЕ В ИЗРАЕЛ. ТАКА ЩЕ ПОСТЪПИМ И СЪС ЧОЛИ БОЛИ И ПИППИ.

ДВЕ БРИГАДИ КОМАНДОСИ ТРЪГВАТ СЪС НАЙ- СВЕТА И СПРАВЕДЛИВА МИСИЯ. ТЕ ЩЕ ОТКРИЯТ ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ И ЩЕ ГИ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД ЕВРЕЙСКОТО ПРАВОСЪДИЕ!

ПИППИ СЕ КРИЕ ЗАД РАЗНИ ГУНИ, НО ЩЕ ГО ( Я ) НАПРАВИМ НА МУНА! ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ГАВРИ СЪС НАС БОГОИЗБРАНИЯ НАРОД ГО ОЧАКВА НАЙ – СУРОВО ВЪЗМЕЗДИЕ!

КОЙТО ИМА НЯКАКВИ ДАННИ ЗА ПРЕСТЪПНИКА ПИППИ, МОЛЯ ДА НИ СЪОБЩИ СРЕЩУ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ МЕСТОНАХОДИЩЕТО НА ПИППИ!

ЧОЛИ-с БОЛИ-с ВЕЧЕ ЗНАЕМ КЪДЕ ДА НАМЕРИМ!

СУРОВО, НО СПРАВЕДЛИВО ВЪЗМЕЗДИЕ ОЧАКВА ВСЕКИ ДРУГ КОЙТО НЕПРЕДИЗВИКАНО НАПАДА И ХУЛИ ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД!

INFO NA [email protected] pls.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.